Heti horoszkóp július 13-19. 

Kos márc.21-ápr.20.

Ezen a héten hajlamos az emberek szubjektív megítélésére, így lehet, hogy valakit beskatulyáz, méghozzá igazságtalanul. Önbizalmát azonban legyezgeti, hogy valaki a közvetlen környezetében felnéz Önre, és Önhöz hasonló akar lenni. Ne játssza meg magát, legyen természetes! Nem tesz semmit, hogy megakadályozza a bajt, ami munkahelyén következik be. Látja a rossz előjeleket, de nem figyel oda a belső hangra, amelyik meghúzza a vészféket. Hinni kell az intuícióban, mert nem hagyja magára a bajban!

 

Bika ápr.21-máj.20.

 

 

Amikor érzései nem befolyásolják döntéseit, Ön könnyedén, remek gyakorlati érzékkel kezeli az anyagi természetű kérdéseket. Ha valamennyire sikerül kordában tartania az érzelmeit, nem kell félnie, hogy a sors rosszul bánik Önnel. Nagyszerű formában van, és hála dinamikus beállítottságának és ügyes beszédének, egy nagy hal is fennakadhat a horgán. Egy forró flört a látóhatáron. Nagyon hisztis a héten. Gyorsan megsértődik, sokat duzzog, olyan, mint a mimóza. Nem tudja kezelni a váratlan szituációkat, pedig mostanában rengeteggel találkozik. Vetkőzze le a hisztit, ne ijedjen meg semmitől, legyen talpraesett! Ha érzi, hogy valaki túlfeszítette a húrt, ne fakadjon ki rögtön, inkább számoljon el tízig. 

 

 

Ikrek máj.21-jún.21.

 

 

Ennél a hétnél jobbat álmodni sem lehet! Munkahelyén, magánéletében ragyogó teljesítményekre lesz képes. Számoljon azzal, hogy munkahelyi előmenetelét, előléptetését vagy esetleg karrierjét negatívan befolyásoló dolgok történhetnek, de a hónap végére mindez megoldódik. Elsősorban párkapcsolatára koncentráljon, mert most partnere meglepi valami új, eddig nem ismert dologgal, vagy olyat tanulhat tőle, amit mással, máskor nem tud pótolni. Csak nyugalom, viszonylagos rend van Ön körül. 

 

 

Rák jún.22-júl.22.

 

Ennél a hétnél jobbat álmodni sem lehet. Munkahelyén és a családban rendben mennek a dolgai. Ha párkapcsolatban él, párja figyelmes lesz Önhöz, ha nem, akkor rátalálhat álombeli párjára. Szervezzen hétvégi kirándulást. Remekül fogják érezni magukat. A baráti társaság feldobja, így remek hangulatban kezdheti a következő hetet. Csak így tovább. Mostanában Önnek áll a zászló.Használja ki a héten a meglévő és kapott lehetőségeket!

 

 Oroszlán júl.23-aug.23.

 

Környezetváltozásra van szüksége. Egy utazás pont megfelelő, és kellemes izgalomba hozza már a készülődés is. Örömmel vásárol az útra, és most többet is megenged magának. Találkozhat valakivel, aki fontos az Ön számára. Talán ez a barátság, vagy kapcsolat, egy életre is szólhat. Nagy dolgok várnak Önre,  és ezek közül az első helyen egy speciális munka áll, ami megteremti a lehetőséget, hogy előtérbe kerüljön, megmutassa az Önben rejlő tudást. 

 

Szűz aug.24-szept.23.

Fontos, hogy megtanuljon lazítani.Mindenképpen sportolnia, de legalább sétálnia kellene. Munkahelyén anyagi sikerei lehetnek. Úgy látszik, most jobban elismerik tudását, mint eddig bármikor. Igaz, elég sokat küzdött ezért, de most a gyümölcsét is leszakíthatja! Használja megérzéseit, spirituális képességeit, mert ezekkel szintén anyagi javakat szerezhet. Ennek családja fog a legjobban örülni, s persze Ön is, hiszen nagyobb megbecsülésben lesz része, ami növeli az önbizalmát. Szép az Élet!

 

Mérleg szept.24-okt.23.

 

Az egyedülállók a szerelemben most egyre inkább partnerre és családra vágynak. Hivatásában itt az ideje, hogy felülbírálja eddigi elképzeléseit és stratégiát váltson, különben vakvágányra futhat. Pénzügyi vonatkozású célkitűzéseiben leginkább akkor juthat előrébb, ha tőkeerős partnerekkel áll össze és hajlandónak mutatkozik az az együttműködésre. Ehhez persze nyílt kártyákkal kell játszania. Fontos, hogy a szándék írásba legyen foglalva. Munkája során azért szerettei érzelmi igényeinek kielégítését se hanyagolja el, ha nyugalmat akar a hátországban. 

 

Skorpió okt.24-nov.22.

 

Nincs kizárva, hogy Ön találkozik valakivel, akivel nagyon szép, boldog időszak várható. Tartsa nyitva jól a szemét, és figyeljen minden apró jelre. Jólesik egy kis móka annak érdekében, hogy megtréfálja ellenségeit, de néha nem ártana odafigyelni a módszerekre! Lehetséges, hogy halálra rémíti bosszantó kritizálóit, és közben gonoszul nevet a kulisszák mögött. Ne feledje, hogy a rosszakarat, mint a bumeráng, mindig visszaüt! Csak akkor kezdjen bele egy akcióba, ha fölmérte a következményeket! A családban problémák léphetnek fel. Figyeljen jobban oda szeretteire! 

 

Nyilas nov.23-dec.21 

 

Ön mostanában makacsul bezárkózik a szerelem elől. Ne tegye, mert akkor Ön lesz hibás, ha egyedül marad. Nyisson utat a boldogsága előtt. Szakmáját viszont maradéktalanul ismeri. Itt jól tud teljesíteni, aminek meg is lesz a gyümölcse. A héten a szerelmet kivéve, nem is igen követ el hibát. Nyugodtan készülhet a megérdemelt pihenésre, üdülésre. A munkahelyén maradtak az Ön dolgát is elvégzik. Sétáljon, szórakozzon sokat, készítse elő lelkét egy szép jövő kialakítására. Ez a hét igazán kedvező önnek.

 

 Bak dec.22-jan.20.

 Családjában próbatételek várják. Többször is tanácstalanná válik a hét során. Ha kell, lépjen fel drasztikusabban. Ne hagyja magát befolyásolni, és ne nézzen el mindent másoknak. Vegye végre észre, hogy önnek is a saját életét kell élnie. Tudattalan hangulatai vagy viselkedési elemek befolyása alá kerülhet élete vagy kapcsolatai. Legszívesebben visszavonulna egy időre, de ne tegye – legalábbis ne teljesen. Sokat segítene, ha ki tudná beszélni érzéseit valamelyik bizalmas barátjával. Ha szembesül velük, meglátja nem is annyira szörnyűek, mint gondolná.

 

Vízöntő jan.21-febr.19.

 

Nagyon sok barátja van. Egyikük, aki érzelmileg nagyon közel áll Önhöz, mégis távol lakik, most bajban van, sürgősen a segítségét kéri. Készségesen félbehagy mindent és elutazik hozzá. Társasági élete is aktív lesz a héten. Ne hagyja, hogy bárki kihasználja szeretetét, kedvességét. Szerelmi életét a szerelem bolygója, a Vénusz irányítja, és ez természetesen a kiváltságosok közé emeli Önt. Nemhiába szeret tetszeni és csábítani, ez az egyik állandó jellemzője az Ön jegyének. Sőt, azt is szereti, ha Önt csábítják, és ezért a kezdeményezést mindig a másik félre hagyja. Ez a furcsa kettősség és játékosság a titka vonzerejének. 

 

Halak febr.20-márc.20.

 Bizonytalansága abból adódik, hogy még mindig nem érzi biztonságban párkapcsolatát. Ha nem bízik feltétel nélkül kedvesében, akkor ez az állapot fennmaradhat mindaddig, amíg meg nem beszéli vele félelmeit. Ha versenybe akar szállni az Ön számára legkívánatosabb partnerért, kénytelen mindent megtenni, hogy vonzó legyen számára. Ahhoz, hogy hatni tudjon rá, nem kell a végzet asszonyát játszania. Sokkal fontosabb, hogy észrevetesse magát. Anyagi helyzete viszonylag stabil. Inkább a lelkiállapota hagy némi kívánnivalót maga után. Kapja össze magát, a hét végén kiránduljon, sétáljon nagyokat, pihenjen sokat! Meglátja, jövő héten már sokkal szebb színben fogja látni a világot.

 

 

 

 

 

 

Hozzászólások

hozzászólás

Hozzászólások lezárva.

Startlap
1949.lap.hu Harang.lap.hu Sztankay Istvan.lap.hu
Új hozzászólások
Időjárás előrejelzés
Hőtérkép Magyarországról


Felhőkép Magyarországról
Archívum
PageRank ikon ingyen