Heti horoszkóp március 23-29

Kos márc. 21-ápr. 20. 

Úgy érezheti, hogy nem bírja elviselni azt a párkapcsolatot, ahol a másik fél önző módon viselkedik. Beszéljék meg a párjával a problémákat. Ha még nem házas, lehetséges, hogy választania kell két személy között. Nehéz a döntés, halassza el későbbre. Munkahelyén semmi különös dolog nem történik, ha csak kisebb pletykába nem keveri valamelyik kollégája. Ne törődjön vele, most ő húzza a rövidebbet. Gyerekére jobban figyeljen oda, kicsit magányosnak érzi magát, ezért dacosabb a szokottnál. 

 

 Bika ápr.21-máj.20.

 

Most megvalósíthatja terveit, és világossá teheti álláspontját mások előtt. Csak ne felejtse el meghallgatni az ő véleményüket is, és tényleg vegye is figyelembe azokat. Ne akadjon fenn jelentéktelen apróságokon, és akkor nagyon hatékony lehet a hete. Elegendő energiával rendelkezik a kemény és szorgalmas munkához, és érzelmileg is kötődni tud. Minden jel arra utal, hogy a hete mozgalmas lesz. Fordítson nagyobb gondot arra, hogy lelkileg is kipihenje magát. Ha megfelelő lelki állapotban fogadja a nehéz feladatokat, akkor képes lesz könnyedén megbirkózni vele.

 

 Iker máj.21-jún.21.

 

Majdnem minden témát nagy beleérzéssel, olykor heves érzelmek kíséretében közelíti meg. Nehezen fogadja a józan mérsékletből fakadó szempontokat, ezért mostanában ne hozzon gyakorlati jellegű döntéseket! A hét első napján könnyen szót ért kollégáival és barátaival. Ez egyben azt is jelenti, hogy kicsit kevesebb munkája lesz. Nagymértékben múlik ez a hozzáállásán, mert egyébként hajlamos többet vállalni, mint kellene. Ne rohanjon állandóan! Kerülje a túlzásokat, és fordítson fokozott figyelmet az egészségére. Szedjen vitaminokat, tartsa edzésben magát fizikailag és szellemileg. 

 

 Rák jún.22-júl.22.

 Mindig is erős oldala volt, hogy felfogja mások érzéseit, gondolatait. Nagyon erős Önben az empátia, s most különösen jó rá tud hangolódni mások rezgéseire. Egyetlen szempillantás alatt beméri partnerét, tudja mit gondol, mit érez. Képes megadni az embereknek amit várnak, megtalálja velük a megfelelő hangot, stílust. Intuitív képességeit a szerelemben is remekül kamatoztatja. Partnerével most különösen meghitt perceket és órákat él át, szinte olvasnak egymás gondolataiban. Az esti órákban különösen élvezi az őszinte beszélgetéseket. Pénzügyei jól alakulnak. 

 

Oroszlán júl.23-aug.23.

 

Ez a hét a jó hangulat, a szerencsés események és a bosszantó, esetleg egy kicsit rossz hírek jegyében telik. Röviden így lehetne jellemezni ezt az időszakot. Sok és nehéz munka vár Önre, sőt nemegyszer úgy érzi majd, hogy többet vállalt, mint amire képes. Tehetsége és magaiztossága segít abban, hogy felülemelkedjen a bonyolult problémákon. Munkájában nem csak örömet talál, hanem tetszésre, elismerésre is számíthat. Ennél már csak az a fontosabb, hogy várakozáson felül meg is fizetik fáradozását. Azonban óvakodjon az álnok barátoktól.

 

 Szűz aug.24-szept.23.

 

Ezen a héten nagyon fel van pörögve. Olyan, mint egy száguldó vonat, készen arra, hogy bármikor az élre törjön. Lehet, hogy valami érdekes, új tevékenységek irányába akar orientálódni. Lehet, hogy itt az idő egy kis romantikára, és ne zárkózzon el az erotikus kalandoktól sem. De lehet, hogy csak új társaságra lenne szüksége. Lehet, hogy össze kéne jönnie egy életrevaló és jelenleg épp szabad illetővel. A bosszúra még ne is gondoljon! A körülmények szerencsétlen összjátéka az, ami megtörtént. A tudatlansága nem segít, hogy jó megoldást találjon. Családja szívesen támogatná, de nem ad rá lehetőséget, hogy meg is tegyék. Egyedül érzi magát, de ezért csak önmagát okolhatja. Nyisson, hogy közelebb jöhessenek! 

 

Mérleg szept.24-okt.23.

 

A hét első részét szívesen tölti baráti társaságban. Ebben az időszakban folytathatja tanulmányait, még mindig sok ismeretséget köthet , és sokféle inspiráló élmény érheti az egész hónapban. Úgy tűnik, egy új kapcsolat is elkezdődhet, amely komolyabb lehet egy egyszerű kalandnál. Ha már foglalt, akkor töltsön minél több időt kedvesével. Általában jól érzi magát, és jó szándékkal közelit mások felé. Mégis, ha a többiek kissé sértődöttnek vagy érdektelennek mutatkoznak, az talán azért van, mert Ön öntelt és tudálékos módon lépett fel velük szemben. Ez esetben nem árt, ha felülvizsgálja hozzáállását. Egyébként kellemesen alakulhatnak a dolgok. 

 

 Skorpió okt. 24-nov.22.

 

Ön nem igen alkalmas erre a tisztségre, ami viszont nem azt jelenti, hogy bizonyos területen nem juthat el a ranglétra csúcsáig. Önérzete igen fejlett és előbb vagy utóbb meglehetősen keményen reagál a szabályok bármilyen megszegésére. Nem a nagy tervek megvalósításának a napjai következnek. A kudarctól megmenti a jó hangulata és erőnléte. Egy szomorú hír azonban sok mindentől elveheti a kedvét. Veszteséget jelent, vagy szomorúságot egy barátság megszakítása. Az a leghelyesebb, ha semmit nem vesz túl komolyan, és határozottan jól jár, ha a munkába temetkezve készíti el a jövő nagyszerű lehetőségeit. A család és az otthon jelentheti a legbiztosabb támaszt, a legfőbb nyugalmat. 

 

 Nyilas nov.23-dec.21.

 

Egyfelől ambiciózus, becsvágyó, de ereje könnyen kihasználatlan marad, ilyenkor visszavonul, elsorvad. Tiszteli a hagyományokat, fontosak önnek az elvárások, ezeknek megfelelően cselekszik. Csípős humorérzékkel van megáldva, türelem és éleslátás jellemzi, de hajlamos a zsörtölődésre és a kishitűségre. Érzéseit nehezen mutatja ki, a magány nem zavarja. Takarékos, olykor fukar, általában távlatokban gondolkodik. Ez a hét eléggé eseménytelen lesz. Használja ki pihenésre. Tegyen nagy sétákat, menjen társaságba. Később szüksége lesz a lelki és fizikai erőnlétére.

 

 Bak dec.22-jan.20.

 

Legyenek bármily csábítóak  a különféle szórakozások, rendszerint képes a munkájára összpontosítani. Nagyon sok fontos feladatot kell elvégeznie, semmi nem tudja eltántorítani munkájától. Sok emberrel találkozik, de még a találkozások is a munkájával hozzák kapcsolatba. Sok a szakmai találkozó, s a kollégák, az üzletfelek kiszoríthatják a régi meghitt barátokat. Kevés szabadidejében sportoljon, hallgasson zenét. Rá fog férni Önre a szellemi pihenés. Nagyon jó lazítási forma az úszás. Most lényeges, hogy emberek között mozogjon.

 

 Vízöntő jan.21-febr.19.

 

Makacsságával sokszor haragítja magára a világot. Nehezen köt barátságot, de akit megszeretett, ahoz hűséges. A válást sosem Ön kezdeményezi. Sírig tartó hűségének leginkább az az oka, hogy nem szereti a változatosságot, nehezen barátkozik, nehezen fogad a szívébe valakit, de ha egyszer befogadta, akkor nehezen is mond le róla. Több lesz a kiadása, mint a bevétele. A munkájában kisebb siker elképzelhető. Valaki hátránya az Ön számára előny. A tűz közelébe kerülhet és learathatja a babérokat.

 

Halak febr.20-márc.20.

 

Lehet, hogy le kell mondania a hétvégi meghívást? Ha nem igyekszik összefogni a szerteágazó dolgokat, akkor valóban így kell tennie. Persze jó lenne találkozni a régen látott barátokkal, de ez még nem biztos, hogy sikerül. Bizalmatlansága abból fakad, hogy igen labilis az önbizalma, minden kisebb kudarc visszaveti a megerősödésben. Amikor bizalmatlansága okait keresi, akkor mindig külső okokat vél felfedezni, de ez csak az önmaga elől való menekülés következménye. Nagy választás elé állította a sors, és lelkiismerete nem hagyja a rossz irányba menni. Vívódásokkal telik a hete, nem tud dönteni, de nem is kell. Várja meg, amíg a dolgok letisztulnak, és magától előjön a megoldás. 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hozzászólások

hozzászólás

Hozzászólások lezárva.

Startlap
1949.lap.hu Harang.lap.hu Sztankay Istvan.lap.hu
Új hozzászólások
Időjárás előrejelzés
Hőtérkép Magyarországról


Felhőkép Magyarországról
Archívum
PageRank ikon ingyen