Heti horoszkóp március 16-22.

 

 

Kos márc.21-ápr. 20.

Az utóbbi időben jól mennek a dolgai, ezért kicsit elbízta magát. A héten ezért éri hidegzuhanyként egy dorgáló megjegyzés. Elcsúszott egy határidővel, és most nem mer a főnöke szeme elé kerülni. Jobban tenné, ha Ön menne a probléma elé, mert így alkalma lenne a tisztázásra is. Ne érezze azt, hogy ez egyszerű  megoldás, mert a pillanatnyi helyzetben nem erre van szükség. Ne izguljon, a feladatot nem veszik el Öntől, csak új munkatársat kap. Ez a döntés nem egyenlő a bizalom megvonásával. Ha okosan csinálja a dolgokat, egész  csendes hétre számíthat.

 

 

 Bika ápr. 21-máj. 20.

 

Nem különösebben szerencsés ez az időszak egy házasság létrehozásához, de semmilyen más újabb partnerkapcsolathoz sem, ha csak nem olyan, aki kifejezetten igényli a z intenzív nyugtalanságot. Kapcsolatai most változásokon mennek át, és Ön is velük együtt változik. Azok a kapcsolatok, amelyek nem elég erősek, hogy túléljenek néhány válságot, azok most véget érhetnek. Bármilyen probléma merül fel, magában keresse a választ! Ne feledje, vonzza magához tudattalanul mindazokat, akiket ismer, és akikkel foglalkoznia kell. 

 

Ikrek máj.21-jún.21.

 Tanulságos helyzetekben bővelkedik a hét, különösen, hogy munkahelye olyanná válik, mint a darázsfészek, ráadásul felmerülhet a fizikai túlhajszoltság, és a lemondás veszélye is. Ügyeljen arra, hogy ne teremtsen maga körül klausztrofóbiás légkört, ne fektessen semmibe túl sok fizikai és érzelmi energiát, mert a hónap vége felé fordul a kocka, és a sors kárpótolja önt az elszenvedett sérelmekért. Vonatkozik ez főként a szerelemre, az anyagiakra és a barátságra, ami új irányt vesz. Addig is, igyon meg este egy pohár vörösbort. 

 

Rák jún. 22-júl.22.

 

Talán éppen most fog beleszeretni valakibe. Nem számít, mivel foglalja el magát, úgy tűnik képtelen az illetőt kiverni a fejéből. Nehéz lesz az erre a hétre betervezett munkáit befejezni, mivel minden gondolatát a romantika foglalja le. Nem akarja kiti sztítani a fejét egy kis edzéssel a konditeremben? De lehet, hogy egy apró túra a természetben is jót tenne. A kényes kérdéseket nem érdemes elodázni! Jobban jár, ha azonnal tisztáz mindent partnerével, mert kiderülhet, hogy rosszul látják a dolgokat. Munkájához keressen néhány szövetségest, ha sikert akar vállalkozásában.

 

 Oroszlán júl.23-aug.23.

 

Izgalmas hét következik, bár a pozitív dolgok folyton kerülik az Ön társaságát. Ennek ellenére nem szabad nekikeseredni, különben az a kevés öröm is elpártol a háza tájáról, ami megmaradt a dicsőséges múltból. Önnek úgy tűnik, hogy mindenki átveri és szórakozik az érzelmeivel, de ez csak egy fatális tévedés miatt történik. Kis türelmet, és minden rendbejön!  Ha dolgozik, egy érdekes munkával, feladattal bízhatják meg, melynek sikeres teljesítésével komoly elismerésre tehet szert. 

 

 Szűz aug. 24-szept. 23.

 

Semmi gond, így oka sincs panaszra, ha csak az állandó hátfájásra nem, aminek inkább lelki, mint fizikai az eredete. Gondolkozzon el, mi nyomja a lelkét! A nyelvérzéke kitűnő, ezért érdemes kihasználnia! Nincsenek anyagi gondjai, finoman fogalmazva. Ön az a típusú ember, aki mindig eléri majdnem bármi áron-, hogy gazdagabb legyen, mint a környezete. Tisztában van az igényeivel és képes előteremteni hozzájuk az anyagi keretet. Hiú ábrándokat fűzhetett egy olyan személyhez, akiről kiderül, hogy mással  köti össze az életét. Ne legyen nagyon szomorú, Ön is találkozhat még az igazival. 

 

 Mérleg szept.24-okt. 23.

 Honnan is tudhatta volna, hogy jótettei csak irigykedést és ellenállást fognak kiváltani azokból, akik kapták. Nem készültek még fel arra, hogy önzetlen segítséget kapjanak, és mivel lekötelezve érzik magukat, frusztráltak és idegesek, mert úgy érzik, vissza kell fizetniük. Vétek lenne Önt kiszámítható munkakörülmények között foglalkoztatni. Az internetet Önnek találták ki, sokoldalúsága miatt pedig még sokra viheti. Sőt, arról híres, hogy gyakran változtat munkahelyet. Bármit is tesz, állandóan tanulnia kell. Mivel utál egy helyben ülni, olyan munka ideális számára, amikor gyakran otthagyhatja az asztalát vagy a munkahelyét.

 

Skorpió okt.24-nov.22.

 

Ebben az időszakban megjelenik életében valaki, akivel szívesen megismerkedne közelebbről is, de nincs rá mód. Ez azonban nem jelenti azt, hogy végleg le kell mondania az illetőről! A mostani ismeretség hónapok múlva teljesedhet ki, addig nem marad más, mint az ábrándozás. Viszont ez csak segíti a majdani boldog kapcsolatot. Önt mindig is érdekelték az anyagi hasznot ígérő vállalkozások, még ha azok némi kockázattal is járnak. Most még inkább elszánta magát arra, hogy megszilárdítsa  anyagi     helyzetét. Most nagyon keményen dolgozik, és élvezi mikor beérik munkája  gyümölcse.

 

Nyilas nov.23-dec.21.

 

Ön szerelmi életének a küszöbén áll. Ne habozzon, adja át magát partnerének addig, amíg nem késő! Partnerével való vitája vagy akár veszekedés, nagyszerűen fűszerezi a kapcsolatukat. Különösen közlekedési eszközökön, utasként legyen nagyon óvatos! Számítson arra, hogy nem fog semmit ingyen kapni. Keményen meg kell dolgozni a sikerért, erre készüljön fel lelkileg. A szerelemben felpörögnek az események! Hivatásában a tervei közel állnak a megvalósuláshoz, viszont ahhoz, hogy szerencsésen  záruljon a hét, jobban meg kellene szerveznie a hétköznapokat. 

 

 Bak dec.22-jan.20.

 Hangulata, mint a szinuszgörbe: egyszer fent, egyszer lent. Jóval idegesebb, mint azt a helyzet indokolná. Mire föl ez a nagy lobbanékonyság? Nem tanult még belőle, hogy helyesebben teszi, ha néha visszafogja magát? Igaz, Önnek hiába is beszél az ember. A gond csak az, hogy nagyon könnyen felzaklatja magát, és az idegeskedés a gyomrára mehet. Panaszaival előbb-utóbb orvoshoz kell fordulnia. Térjen korán nyugovóra, ébredjen frissen és vidáman. Könnyebb lesz a napja. Ideje lenne elengednie magát, és kitárnia szívét, hogy megkönnyebbülhessen. Nem fogják gyengének és esendőnek tartani, annál inkább emberibbnek.

 

 Vízöntő jan. 21-febr.19.

 Nagy lehetőség kínálkozik a kiugrásra. Mos, hogy más nem zavarja meg tevékenységét, önbizalma és szorgalma is megmutatkozik. Nincs olyan bonyolult feladat, ami kifogna szaktudásán. Ne értékelje túl azonban munkabírását, s egyszerre csak egy feladatot vállaljon el. Ezen a héten egyébként is kedvező impulzusok érik. Gyakoriak lesznek a rosszul induló, de jól végződő napok. Mindenféle merész tervvel  hozakodik elő, hogy kihasználja a napi eseményeket és a nyereségtől függetlenül akkor elégedett, ha próbára tette újító ötleteit. Ezen a héten nemcsak a pénzügyekkel, hanem a társával is szerencsés.

 

 Halak febr. 20-márc.20.

 

Anyagiak tekintetében csak a szűk környezetével bőkezű, akiket szeret, azoknak számolatlanul ad. Bármilyen munkát végez, Önnek kell a legrátermettebbnek, legjobbnak lennie, különben sértve érzi magát. Így az anyagi javak elosztásánál is elsőként szeret sorba állni. Vigyázat, Ön könnyedén kockáztat.  Mivel jó stratéga, kockáztatni és nyerni szokott a leggyakrabban. Realista, így pontosan felméri pénzügyi lehetőségeit. Nem túl jó bankár, de jó üzletember válik Önből. Figyeljen oda idősebb rokonainak az egészségére, és ha szükséges ápolja őket.

 

 

 

 

 

 

 

 

Hozzászólások

hozzászólás

Hozzászólások lezárva.

Startlap
1949.lap.hu Harang.lap.hu Sztankay Istvan.lap.hu
Új hozzászólások
Időjárás előrejelzés
Hőtérkép Magyarországról


Felhőkép Magyarországról
Archívum
PageRank ikon ingyen