2009. évi horoszkóp az 

Oroszlán csillagjegyről.

Oroszlán július 23. – augusztus 23.

A párkapcsolatokat uraló hetes házadra eső hatalmas planetáris hangsúly idén jelentős előnyhöz juttat. 1998 óta ugyanis itt kempingezik a csigalassúsággal mozgó spirituális Neptunusz, mely még sokáig fogja lelkesíteni vagy épp összezavarni személyes kapcsolataidat, ideértve az üzletet, a szerelmet, sőt még a konfliktusokat is. Óriási kihívást jelent most tisztán felmérni a helyzetet, hiszen eddig rózsaszín szemüvegen át szemlélted magad körül az életet, pillanatnyilag viszont görbe tükrön keresztül látod a világot. Mindez 2011.ig tart, amikor a Neptunusz belép a Halakba. Ez rendkívül lassú folyamat olyan finoman megy végbe, hogy tán észre sem veszed, vagy egyszerűen már hozzászoktál. Ám idén a hetes házadban végbemenő események komolyra fordulnak. Chiron, a sebzett gyógyító jövő évig marad itt, a  Hold északi csomója 2008. január 7-én jelölte ki székhelyéül a hetes házadat, ahol 2009. július 26-ig tartózkodik majd. Január 5-én pedig ehhez az egyesüléshez csatlakozik az expanzív Jupiter, egy teljes éven át tartó, előre-hátra ringó lassú tánccal. A Jupiter megjelenése erősíti öntudatodat, de paradox módon nem önmagadra figyelsz majd elsősorban. A büszke Oroszlánok fáradhatatlanul képesek önnön fontosságukat hangsúlyozni, idén azonban a párkapcsolatoké a főszerep, lévén a Jupiter felnyitja a szemed, és képessé tesz arra, hogy tanulj másoktól.

A Hold déli csomópontja július 26-ig az Oroszlánban időzik, ott, ahol a szokásaid rabja vagy. Ez is csak arra utal, hogy eljött az ideje túllépni önmagadon. Kétségtelen, hogy most mások is beleszólhatnak sorsod további alakulásába. Május 23-án, július 22-én és december 7-én, amikor a Jupiter együttállásba kerül a gyógyító Chironnal, orvossággal szolgálhatnak  kínzó bajaidra. Ugyanezek az emberek azonban május 27-én, július l0-én, és december 21-én, amikor a Jupiter konjunkcióba kerül az idealista Neptunusszal, olyan ígéreteket tehetnek, melyeket nem tudnak betartani. Hiába a tisztességes szándék, ha bizakodásuk vak reményre és megalapozatlan hitre épül. Ingoványos terület ez, hiszen a Jupiter-Chiron-Neptunusz trió maga a megtestesült álom, s idén az álmok valós események formájában ölthetnek testet.

Október 29-én, amikor a Szaturnusz megérkezik a társaság kedvelő hármas házadba, a mérlegbe, egy olyan kétéves ciklus veszi kezdetét, mely megfegyelmezi gondolkodásodat, és megerősíti irányításodat napi teendőid felett. A munkafelügyelő Szaturnusz ezt követő kvadrátja a Plútóval november l5-én elindítja azt a hosszan tartó tranzitot, mely erőforrások vagy idő hiányában lelassítja fejlődésedet. Nehéz döntés előtt állsz, mivel „ki kell gyomlálnod” mindazokat a kialakult viselkedési formákat, embereket és tevékenységeket, melyek az elkövetkezendő években rád váró fejlődéshez már nem járulnak hozzá.   

idezetek_271.jpg

Hozzászólások

hozzászólás

Hozzászólások lezárva.

Startlap
1949.lap.hu Harang.lap.hu Sztankay Istvan.lap.hu
Új hozzászólások
Időjárás előrejelzés
Hőtérkép Magyarországról


Felhőkép Magyarországról
Archívum
PageRank ikon ingyen