2009. évi horoszkóp a

Szűz csillagjegyről.

Szűz augusztus 24 – szeptember 22.

Az általad ebben az évben követett minták és meghozott döntések később nagy befolyással lesznek az életedre. Szaturnusz, a forma és a szerkezet bolygója a hatékony Szűzben marad október 29-ig, majd visszatér egy rövid időre 2010-ben, végül két évre a Mérlegben ver sátrat. Ennek a kristályos bolygónak a jelenléte a jegyedben megszorításokat jelez, ám nem szándéka a   jelenlegi   helyzeted stabilizálása, inkább segít felismerni a kapcsolatot mostani határaid és jövőbeli lehetőségeid között. Bár nehéz szembesülni azzal, ha bizonyos helyzetek nem az elvárásaid szerint alakulnak, mégis erőt adhat az, ha tudod, hogyan is állsz valóban. A Szaturnusz segít meghatározni a céljaidat, megszilárdítani a terveidet, illetve megadja a szükséges fegyelmet és odaadást, ami elengedhetetlen a sikerekhez. Ne engedd, hogy az esetleges kételkedés magadban visszahúzzon az égi magaslatokból, ha egyszerre csak egyet lépsz előre, biztosan eléred a célod.

 Új ismerősök és impulzív partnerek meglepetésekkel szolgálnak, amikor a forradalmi Uránusz az érzelmes Halakban szembekerül a Szaturnusszal február 5-én és szeptember l5-én. Ez egy hosszú destabilizáló  sorozat része a változás és az ellenállás bolygói között, mely a múltév végén kezdődött és a jövő nyáron ér véget. Ne ragaszkodj hozzá, hogy szinten tartsd a jelenlegi helyzetedet, főleg a párkapcsolatok terén, mert az a merevség feszültséget kelt, talán még robbanáshoz is vezethet. A szokatlan ötletek, amikkel szembekerülsz, segíthetnek, hogy átlépd a határaidat, és elindulj egy boldogabb, izgalmasabb élet felé. Növekvő ambícióidat tápláld innovációval, amely új megoldásokat kínál a régi problémáidra, valamint maradj nyitott az ismeretlen dolgokkal szemben is. 

A kiterjedt Jupiter a leleményes Vízöntőben az egészség, munka és napi rutin hatos házában lesz, így ezeken a területeken biztatók a kilátásaid.  A január 26-i napfogyatkozás és az augusztus 5-i holdfogyatkozás is a hatos házba esik, s jelzik, hogy muszáj elengedni néhány régi szokásodat. Általában óvatosan változtatsz az életeden, ám a Jupiter túláradását megerősíti  összejátszása az idealisztikus Neptunusszal május 27-én, július 10-én és december 21-én, ami most bátorrá tesz, de vigyázz, hogy a fejlődéshez  elég táptalajod legyen. Megeshet, hogy optimizmus és kilátástalanság érzete közt őrlődsz majd, de ne engedd, hogy a cinizmus árnyékot vessen szép ideáljaidra. Mérsékeld a túlzott reményt egy csepp realizmussal, s egy kielégítő jövő hosszú távú bajnoka lehetsz. 

 

idezetek_268.jpg

 

 

 

 

Hozzászólások

hozzászólás

Hozzászólások lezárva.

Startlap
1949.lap.hu Harang.lap.hu Sztankay Istvan.lap.hu
Új hozzászólások
Időjárás előrejelzés
Hőtérkép Magyarországról


Felhőkép Magyarországról
Archívum
PageRank ikon ingyen