Heti horoszkóp  2008. október 24  – 30.

Kos márc. 21 – ápr. 20.

Ne dőljön be annak a huncut ajánlatnak, amit egy félig ismert ismerőse tesz önnek a hét közepén. Erős a tudásszomja, nyitott minden újra, és mivel az új helyettesíti az ön számára a régit, vagy tökéletesen kiegészíti, ezért mindig differenciáltan tudja szemlélni a történéseket. A legjobb kereskedő, kapcsolatépítő, közvetítő, tanár. Nyugtalan, imád úton lenni. Mindenben kételkedik, hogy meggyőződését aztán arra alapozza, ami a szűrőn fennmarad. Hajlamos a cinikus, gunyoros stílusra, és a rendkívül éles, analitikus gondolkodásra.

 

 Bika ápr. 21 – máj. 20.

 

Embereket gyűjt maga köré, főként a rászorulókat, vagy idősebbeket, hogy segítsen rajtuk, hogy kiálljon értük. Ezzel magához is köti őket, és amikor vészhelyzetbe kerül, számít a védelmükre. Romantikus típus, a Bikák közül kerül ki a legtöbb hősszerelmes, vagy a régi időkön fájdalmasan nosztalgiázó.Világosan látja a saját helyzetét, a problémák mozgatórugóját, de nehezen tud saját gondjaival szembenézni, inkább homokba dugja a fejét. Sorsdöntő elhatározásaira aludjon egyet. 

 

Ikrek máj. 21- jun. 21.

 

Engedje el a fantáziáját, mert csak így lehet igazán szabad, csak így adhatja önmagát. Ne ragadjon le a részleteknél, haladjon merész léptekkel! Most sikeres döntéseket hozhat. Ha jól kezeli üzleti kapcsolatait, akkor a héten könnyen meglépheti élete legjobb befektetését. Otthonában hétvégén viszont feszült viszony alakulhat ki. Pihenjen többet, sokat dolgozott mostanában.

 

 Rák jún. 22 – jul. 22.

 

Vasakarat jellemzi önt, és a kellemetlen helyzetben is képes kivárni a pillanatot, amikor merész tervét megvalósíthatja. Miközben várja az új, felemelő szerelmet, nem sejti, hogy az akkor jön, amikor lezárta a múltat. Így kezdhet tiszta lappal új életet. A vérnyomása ingadozhat: hol az egekbe szökik, hol a mélybe zuhan. Ami azt jelenti, hogy túlzásba viszi az önmérséklést és az indulatok visszafogását, haragját nem adja ki, hanem magába fojtja. A lényeg: kiáltson nagyot! Esetleg egy sporteseményen. 

 

Oroszlán júl. 23 aug. 23.

 

Gyűjtse össze a bátorságát, mert a sors olyan lehetőséget sodor az útjába, amelyet el kell fogadnia akkor is, ha a végkimenetel kezdetben bizonytalannak tűnik. Baráti kapcsolatai még fontosabbá válhatnak, hiszen az elv- és a hitbarátokkal támogathatják egymást. Testvérével kapcsolata fordulóponhoz érkezik, közelebb kerülnek egymáshoz. Ingatlan eladásával, vagy vételével várja meg a tavaszt, ekkor kötheti a legjobb üzletet!  

 

Szűz aug. 24 – szept. 23.

 

Remek állásajánlatot kap, ám jól meg kell fontolnia, hogy merre induljon. Most nem panaszkodhat, remek csapattal dolgozik együtt. Társaságban jobb elejét venni mindenfajta félreértésnek. Tisztázza azonnal a helyzetet, mielőtt elfajulna. Szeret adakozni, és természetesen kapni is. Most könnyen eléri azt, amire vágyik. Hamarosan nagy szüksége lesz a kreativitására és elszántságára ahhoz, hogy határidőre befejezhessen egy régóta húzódó nehéz munkát.

 

 Mérleg szept. 24 – okt. 23.

 

Biztató híreket hall, így nyugodtan kezd hozzá a családi ünnep megszervezéséhez. Úgy látja minden együtt van ahhoz, hogy a színre lépjen. Egy új ötleten töri a fejét, s eszébe is jut néhány dolog, de ezt előbb teljesen dolgozza ki. Lehet, hogy a biztonságot külföldön találja meg. Olyan lehetőséget sodor útjába az élet, amelyet még akkor is használjon ki, ha minden eddiginél fontosabb személyekkel találkozik. Ugyanis most alapozhatja meg jövőjét, kifizetheti adósságait, biztosíthatja a nyugalmat öreg napjaira. És köthet egy jó nyugdíjbiztosítást is!

 

Skorpió okt. 24 -nov. 22.

 

Ha házasságban él, meg kell oldania azokat a nehézségeket, amelyeket eddig a szőnyeg alá söpört. Ha nem él házasságban, és találkozik élete párjával, ne házasodjon még egy fél évig! A munkájában történő átalakulások miatt érezhet némi bizonytalanságot. Nemcsak a munkakörülményei változnak, hanem sokkal többet, és keményebben kell dolgoznia, mint eddig. 

 

 Nyilas nov. 23 – dec. 21.

 

Poggyászbiztosítást még egynapos kiruccanásához is kössön! Ámor megfeszíti az íját, amelynek nyílvesszője az ön szíve közepébe fúródik. A munkájában új lehetőség adódik, ez növeli a felelősségét. Párkapcsolata drámai nagyjelenetek színpada. Hajlamos az erőszakosságra, különösen, ha saját elképzelései megvalósításáról van szó. Most nem ajánlatos idegeskedni, mert robban, mint a bomba. Összességében: puskaporos lehet otthonában a légkör.

 

Bak dec. 22 – jan. 20.

 

Ha teheti, most külföldre ne utazzon! Olykor úgy viselkedik, mint egy próféta. A barátság önnek roppant fontos, de a függetlenség még fontosabb, és ha ezt bármilyen kapcsolat veszélyezteti, akkor odébbáll. Gyümölcsöző szomszédsági kapcsolatokat építhet ki. Ha tanulmányokat folytat, remek eredményt érhet el. Hivatalos ügyeket most intézzen, és ha kenőpénzt akar adni vagy elfogadni, keresve sem találna erre jobb időszakot. 

 

Vízöntő jan. 21 – febr. 19.

 

Nehezen befolyásolható, nem szereti a jelentéktelen dolgokon való rágódást. Anyagi ügyekben az a legfontosabb számára, hogy mindig legyen annyi java, amennyivel a függetlenségét megtarthatja. Ismét egy hullámhosszra kerülnek házastársával. Költözéssel várjon! Rejtélyesnek tartott betegségére a héten megtalálja a megoldást. Ne engedje, hogy bárki az ön nevét, adatait használja hivatalos ügyben. 

 

Halak febr. 20 – márc. 20.

 

Érdemes új szakmában kipróbálni képességeit. A váratlanul adódó tanulási vagy utazási lehetőség meg fogja változtatni az életét. Ne felejtse el, csak azt kaphatja vissza, amit ad. Vigyázzon, néha hagyja, hogy az orránál fogva vezessék. Így nem hibáztathat mást, csak saját magát. Nagyon élvezi a váratlanul kialakuló körülményeket, de mégsem él a lehetőséggel. Ha utazást tervezett erre a hétre, érdekes emberekkel találkozik, a velük folytatott beszélgetés után néhány kérdésről változik a véleménye.

 

 

 

 

 

 

 

 

Hozzászólások

hozzászólás

Hozzászólások lezárva.

Startlap
1949.lap.hu Harang.lap.hu Sztankay Istvan.lap.hu
Új hozzászólások
Időjárás előrejelzés
Hőtérkép Magyarországról


Felhőkép Magyarországról
Archívum
PageRank ikon ingyen