Heti horoszkóp 2008

október 27- november 2. 

Kos márc. 2l – ápr. 20.

A szerelemben ez a nagy átverés hete, semmi sem igaz abból, amit partnere mond. Néhány apróbb kudarccal kell  szembenéznie érzelmi vonalon a hét  elején, de aztán kisüt a jókedv napja a szívében.Családjának mindegyik tagja a nyakán fog lógni, és őszi túrázásra csalogatják a barátai. A sors új lehetőséget nyújt a megélhetésben, a szakmájában pedig felfelé indulhat. Tehetsége, szorgalma és tudása mellett barát, vagy pártfogó keze is benne van a sikerben, amiért hálásnak kell lennie, és ezt ki is kell mutatnia. Házastársától nagy csodákat ne várjon. Ingatlanügylet bonyolítására jó a hét, és arra is, hogy kikapcsolódjon, lazítson, több időt töltsön barátaival.

 

Bika ápr. 21 – máj. 20.

 

Nagyon fontos, hogy ne szegje meg az erkölcsi szabályokat! Végre mindenkivel azonos hullámhosszon tud kommunikálni, koldustól királyig. Ezt bizony ki kell használnia, mert pénzügyi előnyöket kovácsolhat a beszélgetésekből, még ünnepek előtt. Itt az ideje, hogy végre magával is törődjön egy kicsit. Menjen szabadba, kiránduljon, kapcsolódjon ki. Egy kapcsolatból könnyen lehet szerelem, aminek hatására sok barátjának hátat fordít. Gyermeke miatt ugyan végre megnyugodhatna a lelke, hiszen olyan kerékvágásban halad az élete, amelytől boldog, de ön félti. 

 

Ikrek máj. 21 – jún. 21.

 

Munkájában a héten őrjítő helyzet alakul ki, és házastársa is vad dolgokkal állhat elő, de ön megőrzi higgadtságát, és elkerülhetővé válik a vita. Pénzügyei reményteljesen alakulnak. Egy fecsegő ismerőse rossz színben fogja feltüntetni munkateljesítményét, s bizony rengeteg energiájába kerül, amíg tisztára mossa magát. Ne legyen bosszúálló, hiszen a sors mindent a helyére tesz. Még a kapcsolatban élő Ikrek is számíthatnak egy kisebb kalandra, de aztán tiszta lappal kezdhet új életet. 

 

Rák jún. 22 – júl. 22.

 

Munkahelyén ismét téma   lesz az ön magánélete éppen akkor, amikor végre úgy érezheti, hogy megnyugodhat. Mert vagy megtalálja az igazit, vagy babavárás, esetleg születés miatt kerül új kerékvágásba az élete. Ha főnök, sikere évet zár a hivatalban. December előtt viszont vegyen vissza a nagy hajtásból, különben a gerince bánja, a terhelés miatt. Fontos döntés előtt áll!  A választásán akár a jövője is múlhat. Egy új ismerős hatására pozitívan kezdi szemlélni a világot. Ön mellé szegődik a szerencse. Véget  ér a  pechsorozat.

 

 Júl. 23 – aug. 23.

 

Ismét váratlan kiadással kell számolnia, és az ötlet, amely pénzt húz ki a zsebéből, talán nem is az ön fejéből pattant ki, hanem házastársáéból, esetleg kollégájáéból. Felettese hisztérikus kirohanását ne minősítse, mert dühöngő kirohanásait nem tudja máshol levezetni csak a munkahelyén. Régi szeretőjével ne újítsa  fel a viszonyát! Egy romantikus vacsorán kedvese biztosítja szerelméről. A gyermekvállalás is napirendre kerül, ám mielőtt családot alapítanak, keresse fel orvosát és alaposan vizsgáltassa ki magát. 

 

 Szűz aug. 24 – szept. 23.

 Vannak ugyan emberek, akiknek a támogatását élvezheti, de azért még se lenne jó, ha ujjat húzna a főnökével. Különösen akkor, amikor a munkahelyén egyre-másra hozzák a megszorító intézkedéseket. Ha állást, vagy szakmát kíván változtatni, itt az idő! Házastársának egészségi problémája adódhat, legyen vele sokkal türelmesebb. Anyagi nyereséget könyvelhet el a hét közepén, amelyből bőségesen jut ajándékra. Az elkövetkező napok kiválóan alkalmasak a tanulásra. Bármibe is fog, azt siker koronázza! Hiába, Ön a szerencse gyermeke! Szerelmi ügyekben a hét végén lesz sikeres, csak semmi pánik.

 

Mérleg szept. 24 – okt. 23.

 

Azért, mert olyan dolog jut tudomására kedveséről, vagy gyermekéről, amire nem számított, még nincs oka, hogy veszekedjen velük. Próbáljon meg egy kicsit elfogadóbb lenni, és nem mindjárt a fejükre borítani az asztalt, mert most olyan sebeket ejthet és szerezhet, amelyek nehezen gyógyulnak. A hét nem sikeres álláskeresésre. Lépnie kell a társa felé, meglátja, ebben rejlik e heti szerencséje, és karrierjében a jó fordulat. Vigyázzon, az adóhatóságot nem játszhatja ki! Ezt  tartsa szem előtt, amikor bele megy bármilyen „tuti buliba”! Gyermeke a héten problémásabb lesz, de ne feledje, ön sem volt gyerekkorában mindig angyal.

 

Skorpió okt. 24 – nov. 22.

 

Hirtelen létrejövő szerelmi kapcsolata, hirtelen szűnik meg. Ha utazni szeretne, már a hét elején foglalja le helyét kedvenc szállodájában, mert igazi kikapcsolódást ígérnek a csillagok. Ami igazán fontos önnek elismerés érkezik, és megerősítik abban, hogy jó amit tesz, csak így tovább! Házastársa megmakacsolja magát egy vitás helyzetben. Ne törődjön vele, a dolog kialakul.Az irigyeivel s foglalkozzon, majd jobb belátásra térnek.

 

Nyilas nov. 23 – dec. 21.

 

Találkozik élete szerelmével, de az is lehet, hogy egy régi kapcsolatot elevenít fel, és újra megpróbálják együtt. Ne engedjen senki befolyásának, mert rossz irányba terelhetik önt, s ez különféle kapcsolataiban, sőt a házasságában is károkat okozhat. Kollégáival szemben nagyobb türelmet kell gyakorolnia, gondolja át alaposan a szavait, mert így kerülheti el, hogy olyat mondjon, ami miatt később kellemetlen helyzetbe kerül. Legyen türelmes, főleg azokkal, akikkel együtt lakik, mert érzelmi megpróbáltatásokra számíthat.

 

Bak dec. 22 – jan. 20.

 

Egészségi állapota nem százszázalékos, ezért nehezen viseli a környezetében élők negatív megnyilvánulásait. A hétvégét nem ártana pihenéssel tölteni. Ne csak a testével törődjön, a lelke is gondozásra szorul. Családtagjai mostanában sok bosszúságot okoznak. Próbálja türelmesen viselni, ami nem igazán könnyű. Az idő hoz gyógyírt a család problémájára. Nem sokat kell már aludnia, és a szerencse bekopogtat önnél. Előtte azonban egy félbehagyott munkát be kell fejezni.

 

Vízöntő jan. 21 – febr. 19.

 

Tervei, amit dédelget, ha ügyesen fog hozzá, sikerülni fog. A hét közepén váratlan látogatói lesznek, különös hírekkel a tarsolyukban. Otthon is és a munkahelyén is sok a munkája. Torkig  van már a meglévő feladataival. Ám találkozik egy olyan személlyel, akinek a véleményére adhat, és aki feltölti az ön energia tartalékait. Olyan pletykát hall, amely egy olyan személyről szól, aki korábban bántotta önt. Hetek óta halogat egy megoldásra váró ügyet. Ha ezen a héten nem cselekszik, akkor biztos lehet benne, hogy csak a bíróságon tudja majd  orvosolni problémáját. És még akkor sem biztos, hogy kedvező döntés születik. 

 

Halak febr. 20 – márc. 20.

 

Fogytán a türelme egy régóta húzósó ügyben. Ne söpörje a szőnyeg alá ezt a fontos problémát, különben saját magának árt vele. Legjobb ismerőse segít a probléma megoldásában. Elszántság és elkötelezettség legyenek jelszavai, ezért értékelni fogják. Így érheti el célját, biztosíthatja be magát. Az új helyzetben nő a felelőssége, és alig marad ideje az otthonára. Partnerének minden gyanús! Balesetveszélyes a hét, csak semmi rohanás! Gyermekét ne kritizálja, mert vérig sértheti! Mágikus kisugárzásának köszönhetően magához láncolhat valakit, és ez a szenvedély egyre inkább eltávolítja a házastársától, vagy a családjától. Ne tegyen olyat, mi után nem vállalna egy hazugságvizsgálatot! Küzdjön a pénzért, a hatalomért, de ne legyen etikátlan!

 

 

 

 

Hozzászólások

hozzászólás

Hozzászólások lezárva.

Startlap
1949.lap.hu Harang.lap.hu Sztankay Istvan.lap.hu
Új hozzászólások
Időjárás előrejelzés
Hőtérkép Magyarországról


Felhőkép Magyarországról
Archívum
PageRank ikon ingyen