Heti horoszkóp 2008. szept.  22 – 28.

Kos márc. 21 – ápr. 20.

Külföldi utazása miatt tele van izgalommal, de ne aggódjon, remekül sikerül! Az igazságot nagyon fontosnak tartja, kiáll érte, és másokat is arra buzdít, hogy őszinték legyenek. Jogi ügyekben örömteli fejleményekre számíthat, és a párkapcsolatban történő változások még a családtagokat is megnyugtatják. A vállalkozásban újabb megszorító intézkedés lép életbe, amelyek miatt a feladatokat egyre nehezebben végezhetőknek tartja. Ha van testvére, a hét utolsó napjaiban intenzíven aggódik miatta. Több időt tölt családjával, és tennivalói között az első helyre sorolja a velük való foglalkozást. Szerelmi élete nagyon szép érzelmekkel gazdagodik, de ez a hét lesz az is, amikor találkozhat a szenvedéllyel. 

 

Bika ápr. 21 – máj. 20.

 

Várható, hogy útra kel. Vidékre, vagy vidékről éppen a fővárosba utazik. Fokozottan ügyeljen a közlekedési biztonságra.Ha saját autóval utazik, mindenképpen vizsgáltassa át szervizben. Egyéb esetekben pedig kerüljön minden hirtelen cselekedetet. Étkezéskor mellőzze a túlzott zsírfogyasztást. Epéje ezekben a hetekben hajlamos rakoncátlankodni. Semmilyen érv nem segíti abban, hogy családja körében elsimítson egy apróbb vitát, ezért egy-két napig hangosabb lesz a ház. A munkahelyén minden frappánsan alakul, és a pénz bizony boldogítani fogja. Szerelmi élete jó irányba fordul, kételyeire, amelyek eddig gyötörték, a héten mindenképpen megoldást talál. Baráti kapcsolatait azonban mintha elhanyagolná mostanában, ne várja meg, hogy figyelmeztessék.

 

Ikrek máj. 21 – jún. 21.

 

Gratulálok, ön ezen a héten a kifejezetten sikeres emberek közé tartozik. Ha diák, csak jó jegyet szerez, ha pedig dolgozik, gyorsan és precízen végzi el az önre bízott munkát. Reméljük, a főnöke is észreveszi! Tévedésben van, ha azt képzeli, hogy felettese az ön pártján áll. Kedvesen viselkedik, de ha ön előhozakodik egy pletykával, vagy egy olyan kívánságával, amely egy kollégáját is érinti, akkor megmutatja önnek az igazi arcát, aminek nem fog örülni. Külföldi utazást érdemes lenne elhalasztani, vagy idegen országból érkezett személytől távolságot tartani, mert kellemetlen perceket okozhat. Házas – vagy üzlettársával veszekedés várható.

 

Rák jún. 22 – júl. 22.

 

Viszonylag többet lesz távol otthonától ezekben a napokban, s ezt zokon veszi majd a kedvese. Szokatlanul túlpörgeti magát a munkájában, ezért minden nap be kell iktatnia a szakszerű stresszoldást. Erősnek, tettre késznek érzi magát. A barátság és a társasági élet az ön sorsában különös fontosságot nyer. Természetesen csak addig, amíg ön lehet a falkavezér. Közös programokkal, feladatokkal, az ön vezetése alatt most sok eredményt elérhetnek. A hét második felében zárkózottabbá, bizalmatlanná válhat. Különösen érzelmi élete lehet erősen visszafogott.

 

Oroszlán júl. 23 – aug. 23.

 Szüksége van az intellektuális kihívásokra. Minden olyan helyzetben jól érzi magát, ahol tudását kamatoztathatja. Bármilyen, idegen nyelvvel vagy külfölddel kapcsolatos dologban kellemes élmények várják. Nagy szüksége van a rendszeres mozgásra. A szép ősz kicsalogatja a természetbe. A hét utolsó előtti napja fejfájást hoz, tudatos légzéssel enyhíthetőek a panaszok. Óriási az ambíciója, amely előrehajtja  önt, és sikeressé teszi. A nagy lendület és bizonyítás közben arra kell ügyelnie, hogy ne taposson el másokat, nemcsak azért, mert a  sors később ezért benyújthatja a számlát, hanem mert olyan ellenségeket szerezhet magának, aki esetleg sokat árt önnek. A szerelemben olyan szenvedélyt élhet át, amely miatt se lát, se hall, és előfordulhat, hogy még gerinc – vagy szívproblémáiról is megfeledkezik. 

 

 Szűz aug. 24 – szept. 23.

 

A hét első napjaiban meghitt percekre számíthat , s ha nem hagyja, hogy a hétköznapi gondok maguk alá temessék a romantikát, akkor a hét vége is boldogságban telik. Jó formában van, ezért szívesen kezdeményez, és olyasmit is elvállal, ami jócskán meghaladja erejét. Egy pillanatra úgy érzi, minden összeesküdött ön ellen, ám egy váratlan fordulattal kérdésére választ kap. A szerencse már kopogtat az ajtaján, hamarosan nagyobb összeg üti a markát. Haragtartó magatartása miatt viszont elveszíthet egy barátot.

 

 

Mérleg szept. 24 – okt. 23.

 

Megértésre, szerelemre vágyik. Kicsit belefáradt, hogy mindig ad, és nem annyit kap cserébe, mint szeretné. Legyen türelmes a párjához. Nem hidegült el, csak úrrá lett rajta a megszokás. A munkahelyén is olyan probléma okoz gondot, ami elsősorban mások miatt alakult ki. Széleskörű érdeklődésének köszönhetően a héten szakmai tapasztalatot szerezhet. Felettesei belátják, hogy tudása olyan kincs, amelyet nem árt jól megbecsülni. Családtag, vagy közeli ismerős miatt olyan helyzetbe kényszerül, amely miatt talán borsódzik a háta, de kötelességei vannak, és ezt teljesítenie kell. Búcsút kell vennie valakitől, vagy valamitől, és ezzel lezárul a család életében egy fejezet. 

 

Skorpió okt. 24 – nov. 22.

 

Anyagi ügyei nem állnak rosszul, ugyan váratlan kiadás merül fel, de extra bevétel is üti a markát, lesz miből költekeznie. Szerelmével, vagy gyermekével parázs vita alakul ki, önnek kell mértékletesnek lenni. Élete során mecénássá szeretne válni, támogatást nyújtani nemcsak a rászoruló, tehetséges rokonoknak, hanem akár idegeneknek is, ám ezt nem kell nagydobra vernie, és dicséretet, elismerést várnia érte. Meg kell tanulnia az élet apróbb szépségeit is élvezni, örülni ezeknek, és hálásnak lenni minden kellemes apróságért, amit igyekezzék viszonozni annak, akitől kapta! Törekedjen a produktivitásra, és önálló, illetve családi vállalkozás létrehozására. A bűntudat érzése nem fogja gyötörni, ha betartja a szabályokat, ezek szerint él.

 

Nyilas nov. 23 – dec. 21.

 

Kellő körültekintéssel olyan ügyes szakmai hálót sző a főnöke köré, hogy szinte már lépni sem tud ön nélkül. Most kénye-kedve szerint válogathat a jobbnál jobb ajánlatokból – mert megérdemli. A bizonytalanság érzése többször kerítheti hatalmába, aminek oka  a szerelem és a gyermeke. Aztán adódik egy váratlan, már-már őrültnek nevezhető helyzet, amely segít abban, hogy tisztán lásson, és meghozza azt a döntést, amelyet már egy ideje fontolgat. Fontos, hogy több időt töltsön szeretteivel, és emlékezzen arra, aki már nincs önök között! Beteg ismerősét látogassa meg, és bármennyire kevés a pénze, szerény ajándékkal kedveskedjen neki. Ha eddig halogatta érzelmi megvallását, akkor a hét második felében módja nyílik egy meghitt, őszinte beszélgetésre.

 

Bak dec. 22 – jan. 20.

 

Sikereinek záloga a héten a kivárás lesz. Nem szabad az első ajánlatra igent mondani, se az első provokációra ugrani. Lehet, hogy ő az igazi? Teszik fel a kérdést a magányos Bakok. Lehet! De erre csak akkor jöhet rá, ha nem fél a kezdeményezéstől. A jegy párkapcsolatban élő szülöttei viszont veszekedésre számíthatnak. Őrizze meg szellemi frissességét, amire lehetőséget kínál az időskori tanulás is. Különösen ajánlottak a nyelvek, a matematika, valamint a szellemtudományok. Le kell győznie azt a vágyát, hogy elmeneküljön a nehéz helyzetekből. El kell sajátítani az alkotó gondolkodást, miszerint minden tettnek következménye van, amely bumerángként tér vissza hozzánk. Meg kell bocsájtania annak a rokonának, aki erős félelmet érzett az ön születésekor, mert úgy hitte, ön háttérbe fogja szorítani, s ezért árthatott is önnek.

 

Vízöntő jan. 20 – febr. 19.

 

Olyan szerencsés lelki átalakulásokon megy keresztül, amelynek köszönhetően sokkal több feladatot képes elvállalni. Ilyenkor szerelmi kapcsolata is virágba borul, és kénye-kedve szerint évezheti a nagybetűs életet. Gyermeke miatt többet aggodalmaskodik, ami érthető, hiszen csemetéje igényei túlnőnek az ön anyagi lehetőségein.Szerelmi élete viszont megpezsdül: találkozik azzal a személlyel, akiről úgy érzi, az idők kezdete óta ismerik egymást, de aki sajnos foglalt. A munkahelyén történő változások miatt ne aggódjon, mert ön a legjobban jön ki a zűrös helyzetből! Lehet, hogy most sok Vízöntő hölgy megégeti magát. A flörtnek induló kapcsolat komollyá válik, és teljesen leveszi a lábáról az, aki csak „elkápráztatni” akart. Mindennap új kihívás várja, és ezt élvezi is. Csak ne lenne egy mindent felforgató kollégája, aki sok kárt okoz.

 

 Halak febr. 20 – márc. 20.

 

Kitartás és bátorság, erre a két tulajdonságra lesz leginkább szüksége a héten, ha célt szeretne elérni. De a bátorságot ne arra használja, hogy a Halakra oly jellemző módon ár ellenében közelítse meg ellenfelét. A munkában nagy változásokra számíthat, a háttérben maradva ügyesen dolgozik azon, hogy megszerezzen egy feladatot, amely nagyobb hatalommal, több pénzzel járna, és amely miatt sokan fogják irigyelni. A kapcsolatait is be kell vetni, mert ugyan vannak önnek befolyásos pártfogói, de sajnos ellenségei is. Saját egészségére és beteg hozzátartozójára fordítson nagyobb figyelmet, és ne gyötörje magát a múlt miatt! Az elmúlt napokban rendszertelenül és egészségtelenül étkezett. Ennek most meg is van a hatása. Folyamatos teltségérzet gyötri. Nem kellene inkább egy háromnapos gyümölcskúrát beiktatni? Állásvadászok tartsák szárazon a puskaport és nagyon figyeljenek, mert egy szenzációs álláslehetőség bukkan elő a semmiből. Nehogy valaki más a közepébe trafáljon az önök céltáblájának és megint hoppon maradjanak!


 

 

 

 

 

 

 

Hozzászólások

hozzászólás

Hozzászólások lezárva.

Startlap
1949.lap.hu Harang.lap.hu Sztankay Istvan.lap.hu
Új hozzászólások
Időjárás előrejelzés
Hőtérkép Magyarországról


Felhőkép Magyarországról
Archívum
PageRank ikon ingyen