Heti horoszkóp január  23 – 29.

 

 

 

 

               Kos márc. 21 ? ápr. 20.

 

Nehéz napol ezek számodra, mert döntés elé leszel állítva. Választanod kell a karriered és a magánéleted között. Döntésed véglegesnek tűnik, de muszáj lesz észrevenned, hogy tényleg új szelek fújnak az életedben. Ez valami új kezdetét jelenti. Jól gondold át a dolgot mielőtt bármibe belevágnál. Keress fel egy bizalmas barátot, akiben  megbízol és  beszéld át vele a dolgot. Talán jobb lenne, ha  a családodat is beavatnád, még ha nem is mindenki örülne az ötletednek.

 

  Bika április 21 ? május 20.

 

 

A pozíciód védelme gyakori reakció a rád nehezedő nyomás miatt. De hiába szállsz szembe a változás erőivel, azok akkor is hatással lesznek az életedre. Ha érzed magadban a késztetést, vagy a külső események sarkallnak változtatásra, vágj bele. Ne sodródj az eseményekkel, inkább állj az élére, ne kellemetlen követő  légy, hanem bátor vezető. Bátorságod és szorgalmad igen hamar meglátszik a pénztárcád vastagságán is. Azért hétvégén pihend ki magad és látogasd meg szeretteidet.

 

 

 

Ikrek máj. 21- jún. 21.

 

 

A héten késleltetnek terveid megvalósításában, de ez talán nem is baj, mert túl gyorsan akarsz dolgokat elérni. Nincs erre most szükség, inkább sokkal alaposabban gondold át a dolgaidat. A határidők kitolása egyben azt is jelenti, hogy több időd marad mindent a helyére rakni. Gondold át esetleges tévedéseidet, indíts tiszta lappal, és feltehetően egyre „kékebb” lesz az ég feletted. Úgy tűnik, hogy az akadályok elhárulnak ragyogó ötleteid útjából.

 

  Rák jún. 22 ? júl. 22.

 

 

Az  lehet a hét legnagyobb sikere, ha ki tudsz békülni önmagaddal és családtagjaiddal. Önbizalmad szilárd alapokat teremthet ambíciód követésére. A titok mindössze annyi, hogy légy őszinte önmagadhoz. Hibáidért viszont ne okold magad túlzottan, de sikereidet se értékeld túl. Képességed az előrejutásra adott, mert képes vagy egyensúlyt teremteni önmagaddal.  Családod tagjaid ne hanyagold el, szánj rájuk több időt, de ne azért, hogy oktasd  őket, hanem azért, hogy nagyon kellemes időt töltsetek együtt.

 

 

 

Oroszlán júl. 23 ? aug. 23.

 

 

A pozitív változás lehetősége annyira felvillanyoz, hogy hajlamos vagy megfeledkezni minden elővigyázatosságról, és ész nélkül rohanni előre. De ahelyett, hogy oktalanul és idő előtt elpazarolnád energiáidat, ne feledd, hogy  ez, az átalakulást hozó időszak nem néhány napig, hanem évekig tart. Ettől ne ijedj meg, hanem vedd számításba, hogy minden hét egyre előrébb visz terveid megvalósításában, de azt ne gondold, hogy ez az út mindig csak jó szándékkal van kikövezve. Lesznek „gubancok”, amit időnként meg kell oldanod. Amikor időd engedi, lazíts, sportolj, sétálj, és  ápolj jó kapcsolatot ismerőseiddel, barátaiddal.

 

 

  Szűz aug. 24 ? szept. 23.

 

Nem kell mindent befejezned amihez most hozzákezdesz. Bölcsebb belátni, hogy már így is többet  tettél, mint a tökéletességre törekedni minden egyes feladatban. Úgy érzed, hogy több lehetőség nyílik előtted, mint általában, de fennáll a veszély, hogy többet markolsz, mint amennyit elbírsz. Alaposan vizsgáld meg a feltételeket, mielőtt elkötelezed magad egy feladat mellett. Lassan és alaposan tedd a dolgod és akkor sokkal kiegyensúlyozottabb és elégedettebb leszel. 

 

 

   Mérleg szept. 24 ? okt. 23.

 

A világon semmi okod nincs rá, hogy ne hajtsd végre a rád váró nehezebb  feladatokat. Minél előbb hozzáfogsz, annál könnyebben fog menni. Tudnod kell, ha ezt a hét elején elvégzed, akkor kevesebb zavaró tényezővel kell számolnod a későbbiekben. Nézz szembe a problémákkal, ahelyett, hogy gyáván visszavonulnál a múlt biztonságot nyújtó árnyai közé. Akard a változást és alakítsd úgy a jövődet, hogy abban leghőbb vágyaid is szerepet kapjanak. Ha így gondolkodsz, a hét végén megelégedve dőlhetsz hátra karosszékedben.

 

 

  Skorpió okt. 24 ? nov. 22.

 

 

Lehet, hogy még nem is tudod, de készen állsz néhány komoly döntés meghozatalára. Vigyázz, minden oldalról gondold át döntésedet, mert csak azután lehetsz biztos a sikerben. A személyes tekintély következő szintjéig hosszú út vezet. Jól oszt be az energiádat, semmit nem kell elsietned. Aludj párat és aztán dönts. Sétálj nagyokat, élvezd a friss levegőt. Meglátod a hét végére briliáns ötleteid lesznek és okos döntést hozol mind magad, mind a családod megelégedésére.

 

 

   Nyilas nov. 23 ? dec. 21.

Ha kizárólag az élet napos oldalára koncentrálsz, határtalan optimizmusod meggátolhat a realitás felismerésében. Ez nem azt jelenti, hogy hasznodra válna a pesszimizmus, de ha hajlandó vagy tudomást venni személyiséged sötét oldaláról is, az segít negatív gondolataidat egy pozitív változás szolgálatába állítani. Röviden; gondold át, hogy nem mindig neked van igazad, és ha ezt őszintén belátod, akkor könnyebben boldogulsz és nyugodtabban hajtod álomra a fejed. Lesznek ettől szebb időszakaid is.

Bak dec.22 ? jan. 20.

Megelégedettséged nagyban függ emberi kapcsolataid alakulásától. Meglehet, hogy néha fárasztó másokat is bevonnod a nagyobb döntéseidbe, ám így biztosabb alapokat építesz a jövődnek. Baráti és üzleti szövetségeseid megerősítése olyan beszélgetéseket és kompromisszumokat igényelnek, amelyek nincsenek mindig összhangban az elvárásaiddal. Az együttműködések néha zavaros folyamatai ugyanakkor határtalan fejlődésre nyújtanak lehetőséget. Keresd mások barátságát és kérd ki véleményét.

   Vízöntő jan. 21 ? febr. 19.

Hatalmas változások előtt állsz, s ilyenkor az a legjobb stratégia, ha minél többet tanulsz. Olyankor a legnehezebb befogadni az új információkat, amikor  azt gondolod, hogy már tudod az igazságot. Amikor nem tanítóként, hanem tanulóként közelíted meg a helyzeteket, a legnehezebb szituációkban is feltalálod magad. Tehát a lényeg, hogy ne csak oktass, hanem okulj is.

  Halak febr. 20 ? márc. 20.

Tény, hogy a bizonyosság pihenteti a megfáradt elmét, ám az egyszerű válaszokkal való megbékélés most inkább korlátoz, mintsem hozzájárul a boldogsághoz. Szerezz sok információt, mert ez most nem túlterhel, hanem elvezet a kívánt célhoz. Céljaid vannak bőven, láss neki a megvalósításukhoz. Egy idő után azt fogod tapasztalni, hogy egyre könnyebb és jobb lesz. Talán vége a nehéz, illetve gondokkal terhelt időszakodnak, legalább is egy időre.

 

 

Hozzászólások

hozzászólás

Hozzászólások lezárva.

Startlap
1949.lap.hu Harang.lap.hu Sztankay Istvan.lap.hu
Új hozzászólások
Időjárás előrejelzés
Hőtérkép Magyarországról


Felhőkép Magyarországról
Archívum
PageRank ikon ingyen