Heti horoszkóp január 16 – 22.

 

 

 

 

               Kos márc. 21 ? ápr. 20.

 

 

Nem jut időd otthon megpihenni, mert képtelen vagy ellenállni a világ vonzásának. Ahelyett, hogy családi körben ejtőznél, olyan helyet keresel, ahol önmagad lehetsz anélkül, hogy ítélkeznének fölötted. Ha ingerlékenyebb vagy a megszokottnál, gyakorold a kompromisszum művészetét, mielőtt apró ügyekből nyílt összetűzéseket provokálnál. A hét vége azonban lehetőséget nyújt, hogy többet tölts családtagjaiddal, de légy óvatos, mert viták várhatók. Most jobb ha a háttérben maradsz, mert nem te kerülsz ki győztesen a viták tömkelegéből.

 

 

  Bika április 21 ? május 20

 

Pénzügyi szempontból a hét második fele jobb lesz, mint az eddig eltelt időszak. Komoly gazdasági fellendülésre számíthatsz, ha nem veszel fel kölcsönt, de a meglévő (kevés) pénzedet jó helyre fekteted be.  Ezt közös vállalkozásban is megteheted, de óvatos légy és feltétel nélkül tudj megbízni vállalkozó társadban. Valószínűleg többet kell most befektetned, hogy minél többet kasszírozhass.  Fektess modernebb eszközökbe, és sajátíts el új készségeket. A gyarapodást kétféleképpen is elérheted: módszeresen haladva, utána viszont bátran kockáztatva.

 

Ikrek máj. 21- jún. 21

 

Az elfojtott  érzelmek jelentős hatással lehetnek fizikai állapotodra. Az egészséges életmódra való áttérést most kell elkezdened, mielőtt nagyobb problémád nem lesz. Meg kellene szabadulnod a titkolózás okozta lelki nehézségektől. Szánd el végre magad és mond el problémádat, esetleges nemtetszésedet a hozzád közelállóknak. Az eredmény, ha jól tálalod, nem marad el és a hét végét már boldog elégedettséggel töltheted. Lakással kapcsolatos  gondjaid is megoldódnak. Itt az alkalom egy esetleges vásárlásra, vagy eladásra.

 

  Rák jún. 22 ? júl. 22.

 

 

Rendkívül fontos most a diszkréció! Nehogy kikotyogj valamilyen titkot, mert az súlyos következményekkel járhat. Ha alaposan felkészültél és sikerül összpontosítanod, eloszlathatod a zavar ködét, és fontos hírekhez juthatsz, ami mind munkádban, mint anyagi helyzetedben előrébb vihet. A gyengéd érzések és a szenvedély segít túllépni a közelmúlt konfliktusain.   A hét vége felé tűrőképességed határára jutsz. Ha reális leszel,  és objektíven tudod értékelni kapcsolataidat, akkor hamar túljutsz a dolgon. Ha 17-re tudod időzíteni fontos megbeszélésedet, akkor talán sokkal jobb eredményre jutsz. A hét végén lazíts!

 

Oroszlán júl. 23 ? aug. 23.

 

Ahelyett, hogy új pénzkereseti módszerekkel kísérleteznél, adj inkább még egy esélyt valaminek, amivel már korábban próbálkoztál. Pluszidőre és kitartásra lesz szükséged, ha pozitív eredményeket akarsz elérni. Ha a hét elején a siker teljesen elkerül, próbálj másfelől közelíteni az anyagi biztonság kérdéséhez.  Most ha  jól tudsz befektetni, akkor az év vége felé haszonra számíthatsz. Próbálj értékes idődből a családra többet fordítani, mert hiányolják jelenlétedet. Ha nem teszed komoly viták várhatók, és tudod ugye, hogy csak vesztes lehetsz most érzelmi alapon…….

 

  Szűz aug. 24 ? szept. 23.

 

Légy visszafogott a költekezés terén ezen a héten. Olyan kiadás várható, amire eddig nem is gondoltál. Át kell értékelned munkahelyi kapcsolataidat, és még egyszer alaposan gondolj végig egy pénzügyi befektetést. Nézz utána mindennek, és ne hagyd, hogy mások türelmetlensége meggondolatlan döntésre késztessenek. Nem szerencsés engedni külső nyomásnak, ha neked több időre van szükséged az elhatározáshoz. Légy türelmes, van időd bőven. A bolygód új készségek elsajátítására sarkal, de az is lehet, hogy másodállás elfogadására bátorít.

 

 

   Mérleg szept. 24 ? okt. 23.

 

Pénzügyi lehetőségeket sodor az utadba  a mostani időszak, olyan barátok révén, akik fontos szerepet játszanak életedben. Kedvező „‘alkut” ajánlanak, de vigyázz, mert ez csak addig áll, amíg nem vagy mohó, és nem akarsz túl sokat egyszerre. A takarékoskodás enyhítheti a rád nehezedő nyomást, és szépen átvészeled ezt az időszakot.  Ne feszítsd túl a húrt, mert a pénz utáni vágyakozásod testi problémákhoz vezethet.  Most remek alkalmad nyílik az életmódváltásra. Különösen azoknak fontos a váltás, akik többet használják szellemi erejüket a testinél.

 

  Skorpió okt. 24 ? nov. 22.

 

Bölcsen tennéd, ha konzervatívabb és elővigyázatosabb lennél gazdasági ügyekben. Ne tedd ki magad értelmetlen befektetéseknek és pénzügyi álomképeknek. Dolgozz szorgalmasan, de arra figyelj oda, hogy meg is fizessenek. Ha nem becsülnek meg anyagilag, fontold meg, hogy másba fektesd az energiádat, még akkor is, ha ezért ki kell lépned a munkahelyedről, vagy egy projektből. Szorítani kell a nadrágszíjon, de lehet, hogy rájössz egy hiba okára, ami pénzedbe került a múltban, és itt az ideje, hogy kijavíts.

 

   Nyilas nov. 23 ? dec. 21.

Nagy a kísértés, hogy laza és engedékeny légy a héten.  Nem biztos, hogy a hozzád közelállók jó tanáccsal látnak el. Hagyatkozz önmagadra! Mindig az első gondolat a legjobb. Vágj bele az általad elképzelt dolgokba, mert jól jössz ki belőle, megédesítheti a későbbi életedet, sőt családtagjaidét is. Menj többet ismerőseid közzé, ahol sok új dolgokat hallatsz és ezt a saját életed formálásába is beépítheted. Képes vagy minden helyzetben meglátni a jót, de könnyen érhet csalódás, ha túlságosan elrugaszkodsz a valóságtól.

Bak dec.22 ? jan. 20.

Meghatározó szerepet kapnak étkezési és testmozgással kapcsolatos szokásaid, így lehetőséget kapsz egészséged megőrzésére. Nyugodtan kísérletezgess a különböző táplálkozási és edzési stílusokkal.  A most bevezetett új szokások hosszú távon is meghatározzák életed minőségét.  Azt érzed, érzelmi űgyeid felkavarnak, és magányosan érzed magad, de ez nem lesz hosszútávú. Ha komolyan teszel annak érdekében, hogy érzelmi ügyeid megoldódjanak, akkor bízz magadban, és hidd, hogy pár hónap múlva ez már csak emlék lesz. Egész új irányt vehet életed, ha összhangba tudod hozni a kalandvágyadat a biztonság utáni vágyakozásod mértékével.

   Vízöntő jan. 21 ? febr. 19.

Érzékenyebben érintenek a stresszes helyzetek, lévén, hogy a nagyobb változások túlterhelik az idegrendszeredet. Ám ha sikerül úrrá lenni szorongásaidon és megszabadulni az egészségtelen szokásaidtól, növelheted vitalitásodat. Bár intellektuális téren sziporkázol, hajlamos vagy a szőnyeg alá söpörni az elfojtott érzéseidből fakadó káros hatásokat. Ezt ne tedd, hisz vannak körülötted olyan emberek, akik szívesen meghallgatják problémáidat, sőt párod és családtagjaid is segítenek az érzelmi nehézségeid feldolgozásában. Arra viszont vigyázz, hogy ne gondolt azt, „neked mindig igazad van”,  mert ez a téves felfogás okozza az esetek többségében a feszült helyzetet. Nyugalom, és sétálj nagyokat a szabadban.

  Halak febr. 20 ? márc. 20.

Itt az ideje, hogy áttekints anyagi helyzetedet, és felmérd a rendelkezésedre álló forrásodat. Át kell gondolnod, hogy miként bővíthetnéd bevételi forrásaidat.  Légy reális, és olyan új ötletekkel gazdagodsz, melyek azonnali cselekvésre késztetnek.  Érthető, ha azt érzed, hogy a jelenlegi helyzetedből menekülve inspirálóbb pénzkereseti lehetőségek után kell nézned. Ám bármennyire is brillánsak gazdasági meglátásaid, a kapkodás csökkenti sikereid esélyét. Egyik bolygód viszont óva int arra, hogy légy gyengéd önmagadhoz, mert ha túlzásba viszed a munkát, az egészséged rovására mehet. Egy korábbi betegséged tünetei ismét jelentkezhetnek.

Hozzászólások

hozzászólás

Hozzászólások lezárva.

Startlap
1949.lap.hu Harang.lap.hu Sztankay Istvan.lap.hu
Új hozzászólások
Időjárás előrejelzés
Hőtérkép Magyarországról


Felhőkép Magyarországról
Archívum
PageRank ikon ingyen