Heti horoszkóp augusztus 4 – 10. 

 Kos márc.21 – ápr 20

A titkos szerelemben tovább tart az  átverés. Lehet, hogy kedvese kettős játékot űz, és ön mellett mások is megfordulnak az ágyban. Sikeres napok elé néz munka szempontjából, mert minden szabad percét kitölti az önmegvalósításra irányuló  törekvés. A régen várt jót érzelmi téren is elkönyvelheti, mert baráti köre akár mindennap elcsábíthatja. Az évtizedes házasságokban, a régi együtt élésekben érdemes ma kettesben eltöltendő közös programot szervezni, mert a kapcsolatuknak ez új lendületet  adhat. Ismét egymásra találhatnak, és talán még a közös jövő képe is reményteljesebb lesz önök előtt.

 

 Bika ápr. 21- máj. 20.

 

Az eltitkolt szerelmi viszonyban jobb lenne, ha nem nyújtaná tovább a saját szenvedését, és nem kérne még egy utolsó találkozót. Itt az ideje, hogy beiratkozzon egy zsírégető edzésre, ilyen az alacsony intenzitású aerobik, a gyaloglás, a kocogás, az úszás stb. Este hívja fel ismerősét, akinek a névnapja, vagy a születésnapja van, és gratuláljon! Egyedi bájára, kedvességére többen is felfigyelnek. Hirtelen mindenki az ön barátja szeretne lenni. Új ismerősei különböző programokra hívják. 

 

Ikrek máj. 21 – jún. 21.

 

A héten a bulizásé, a szórakozásé lesz a főszerep. Egy túlságosan nyájas személy bukkan fel a hivatalában, de mint másoknak, önnek is kellő távolságtartással kell felvérteznie magát az illető hamissága ellen. S ami jó: Fortuna barátja lesz a héten. A siker anyagiakban is mérhetővé válik, így aztán több olyan dolgot is   megengedhet magának, amely korábban csak az álomlistáján szerepelt. 

 

 

Rák jún. 22 – júl. 22.

 

Otthon alacsonyan repülnek a tányérok.Egy rokon zsarnokoskodását nehezen viseli. Régi szerelme rájön, hogy nem tud ön nélkül élni, bombázza vallomásaival, és ön is elmerül a szenvedély tengerében. Keménynek kell lennie a héten, és őszintén megmondani a véleményét! Még az is lehet, hogy felfüggesztheti a betegállományt, és  visszamehet a munkahelyére, mert jobb helyzetben lesz, mint amilyenből eljött. Szerelmi életében  is változások előtt áll.

 

Oroszlán júl. 23 – aug. 23.

 

Sikerül néhány napot együtt tölteni választottjával. Az összeköltözés lehetősége is szóba kerül. Több lesz az agresszív ember a környezetében, tartson tőlük távolságot! Lassacskán helyrejön minden. A hétvégi éjszaka eseményeit csak napok múlva tudja reálisan értékelni. Pénzügyi baklövése, esetleg  túlzott elvárásai késztetik arra, hogy teljesen átírja , vagy módosítsa távlati terveit.Könnyen rá tud hangolódni mások gondolat – és érzésvilágára, de valahogy a párjával nehezen jut egy hullámhosszra. Mintha azért vitatkozna, hogy jöhessen utána az édes kibékülés. 

 

 

 Szűz aug. 24-szept. 23.

 

Sokféle ajánlattal találkozik. Ne hamarkodja el a döntést, mert a legjobbak még ezután jönnek. Fogadja el, hogy a párja nem vágyik olyan pörgős nyárvégére, mint ön. Ne erőltesse a dolgokat, az elsietett lépések anyagi veszteséggel járnak, ezért legyen óvatos! Ne dugdossa pénzét, és ne vigye egyik banktól a másikig, mert a végén azt sem fogja tudni, hogy mennyi az összekuporgatott pénzecskéje! Ha állást szeretne változtatni, vagy nincs munkája, elérkezett a nagy pillanat, amikor a sors különleges lehetőséggel kínálja meg: nemcsak sikeres és elégedett lesz, hanem fantasztikus referenciaként is szolgál a későbbiekben.

 

Mérleg szept. 24 – okt. 23.

 

Házastársával kerülje a féltékenységi jeleneteket! A sors a tenyerén hordozza önt, hiszen olyan lehetőséget kínál amellyel maga mögött hagyhatja a nyomasztó helyzetet, és új életet kezdhet. Jogi ügyben nyertes lesz, ingatlanügyben talán módosítani kell a tervén, de az jobb lesz, mint az eredeti. Viszont ne társuljon most senkivel, és ha házas, társa és rokonsága hisztijét viselje el! Egyértelműen kell viselkedni, és úgy, hogy ne adjon okot a partnerének a féltékenységre.

 

 

Skorpió okt. 24 – nov. 22.

 

Jó lenne, ha kerülné a vitás témákat, mert elszabadulhatnak az indulatok. Olyan valakivel kerülhet emiatt haragba, akivel nem szeretne, mert eddig fontos szerepet játszottak egymás életében. Talán most még rokonaival is  összerúgja a port. A testedzésről kimutatták, hogy enyhíti a depressziót. Sétáljon sokat, még akkor is, ha lóg az eső lába. Most ne hallgasson az érzéseire, mert félreviszik. Szereti ugyanis a más emberek életét a sajátjaként kezelni és irányítani, de ez ellen néha még a gyengébbek is föllázadnak és elmenekülnek. Ilyenkor ön csodálkozik a legjobban, hogy azok, akiken eddig uralkodott, miért mennek át az utca másik oldalára, amikor meglátják.

 

 Nyilas nov. 23 – dec. 21.

 

 

Útját mindig újabb és újabb barátságok szegélyezik. Azért gondolja meg, kit avat a titkaiba, mert van, aki alkalmatlan arra, hogy megtartsa azokat. Így aztán olyan pletykába keveredhet, amelyekről rémálmában sem gondolt volna, hogy magára kenhetik. Ne hagyja, hogy megkeserítsék az életét. Ha nem elég bátor, és nem mer kezdeményezni, a héten egy-két kedves üzenetnél aligha számíthat újdonsült kedvesétől.

 

 

Bak dec. 22 – jan. 20.

 

Akad szép ígéret épp  elég, de a Mars a héten azt jelzi, hogy akik túl erőszakosan győzködik, azokat saját érdekében jobb lesz elkerülnie. Villámként csap le önre egy új érzés, amit ki is mutat, éppen ezért kellemes órákat remélhet a szerelemben. Ha házasságban él, legyen megértő a partnerével, aki mostanában nagyon feszült lehet. Összevész egy barátjával, méghozzá egy viharos szóváltás keretében. 

 

 

Vízöntő jan. 21 – febr. 19.

 

 Ha saját cégét vezeti, új megbízásban reménykedhet. A héten a bolygóállás sok szerelmes órát ígér önnek.Csak bátran emelje fel a szavát a héten másokért, különösen házastársáért, és védje meg őt! Aztán önmagáért, mert valaki megpróbálja az útját keresztezni, és ezt nem tűrheti. Ha nincs állása, vagy éppen most szűnik meg a munkája, ne keseredjen el, mert talál helyette olyat, amellyel jobban fog keresni, igaz, ezzel együtt igényei is nőni fognak.

 

 

Halak febr. 20 – márc. 20. 

 

Gyermekkel kapcsolatos ügyben ne legyen erőszakos, és ne akarja azt, amit a sors nem enged! A munkában olyan lehetősége kínálkozik, amely könnyebbé teszi az életét.Vitában   győztes lesz, mert vág az esze, mint a borotva, és fantasztikusan érvel. Ha most kezd vállalkozásba , kérje ki könyvelője tanácsát. Súlyos hatalmi harc zajlik szerelmi életében, talán azért, mert egyikük sem tudja a másikat teljesen elengedni.   

 

   

 

 

   

     

 

Hozzászólások

hozzászólás

Egy hozzászólás “Heti horoszkóp augusztus 4-10.” bejegyzésre

Startlap
1949.lap.hu Harang.lap.hu Sztankay Istvan.lap.hu
Új hozzászólások
Időjárás előrejelzés
Hőtérkép Magyarországról


Felhőkép Magyarországról
Archívum
PageRank ikon ingyen