Heti horoszkóp 2008. augusztus  11 – 17.

Kos márc. 21 – ápr. 20

 Szabaduljon meg a felesleges kacatoktól. Nem csak a lakása, a lelke is újjászületik. Régen várt telefonhívást kap, ám néhány nap után kiderül , hiú reményeket táplált. Ne hagyja, hogy visszaessen régi depressziójába. Ne féljen a gyermekvállalástól – akár egyedülállóan is – és közben építse karrierjét! Mivel ön hatalmas energiákat kapott megszületésekor, képessé válik a gyermek és a karrier , az anyaság és a szakmai siker elérésére még szingliként is. 

 Bika ápr. 21 – máj. 20. 

Az önre vonatkozó kritikán ne sértődjön meg, ne sorscsapásként kezelje, hanem igyekezzék tanulni belőle! Nagyon fontosnak tartja a győzelmet, hiszen ezért harcol, de meg kell tanulnia veszíteni is. Ha nem tudja kezelni a veszteséget, akkor gyakran kerül legyengült, lázas állapotba, a sors így teszi harcképtelenné. Nyíltan kell  viselkedni, őszintének lenni, és felcsapott sisakrostéllyal küzdeni, mert az alattomos helyzetekből nem jön jól ki. 

 

Ikrek máj. 21 – jún. 21.

Az érzelmeit kordában kell tartania és türelmesnek maradnia. Tapasztalhatja, hogy a  boldogság öntől függ. Nemcsak a sajátja, hanem a rokonságáé és idegen embereké is. Sokat kell dolgoznia, és türelmesnek kell lennie, hogy elérje mindazt, amiről úgy gondolja, jó másoknak és önmagának is. Felettesének új ötlete támad, amelyet ön jónak talál , és amelyet nem esik nehezére megvalósítani. Egy kolléga beképzeltségén pedig jót mulat.

 

Rák jún. 22 – júl. 22.

Tudomásul kell venni, hogy csakis a folyamatos gyakorlással erősödnek meg az ember képességei! Még mielőtt beleunna és felhagyna a egy munkával vagy tevékenységgel, jusson ez is az eszébe. A most megszerzett tudás új lehetőséghez segíti, amely könnyebbé teszi életét. A szerelemben boldog napok várnak önre, önfeledtségébe belejátszik, hogy választottjával többet engedhet meg magának. 

 

Oroszlán júl. 23 – aug. 23.

Hiába mondogatja, hogy ártatlanul keveredett ebbe a kalandba, ha belegondol, ön volt az, aki „feladta a labdát.” Legfeljebb az lehet a baj, hogy nem azt kapta, amiről álmodott. A munkában inkább az álmodozás jellemzi, nehezen tudja összehangolni a teendőit a realitásokkal. Megjutalmazzák és dicséretekkel halmozzák el, egy nehéz feladat megoldásakor. Ettől picit fejébe száll a dicsőség. Élete párja hozza le önt a hétköznapok világába.

 

Szűz aug. 24 – szept. 23.

Ne indítson el pletykát a hivatalában, mert ez fordítva sül el! Ahol nyereségre számíthat, azt rejtse el a külvilág szeme elől, mert ellenkező nemű mecénása fogja mozgatni a szálakat. Veszélyes, nagy hatalmú ellenfeleket jelez a keddi Hold.Neptunusz kvadrát, de ne ijedjen meg tőlük, mert hatszor annyit tud, mint a „támadói”  és öné  lesz a „magas labda” Elbújni nem szabad, „aki árnyékba húzódik, el is sötétedik”, csak pénzt, feladatot ne fogadjon el tőlük, mert már is be lesz szervezve. 

 

Mérleg szept. 24 – okt. 23. 

A legnagyobb elővigyázatosság ellenére is előfordulhat, hogy kígyót ölel a keblére, vagy esetleg már ott is van. Csendes ravaszságra van most szűksége, végleges „áment” legalább egy hónapig ne mondjon semmire. Furcsa jele van a Szaturnusznak, ön nem forgatja elég gyakran a fejét. Többet kellene forgatnia a másik nem után. A Nap a Mérlegbe lép, és családalapításra ösztönzi. Becsülje meg jobban, akivel egy fedél alatt él. 

 

Skorpió okt. 24 nov. 22.

Különösen nagy feladatra készül a szeptember hónapban és ehhez augusztus végén nagy energiákat gyűjthet. Gyermeke, vagy szerelme olyan meglepetéssel készül, amely miatt talán még a szeme is elkerekedik. Régi partnere, vagy korábbi házastársa viselkedése is kellemes meglepetésként éri, amitől boldog lesz. Össze kell szednie magát, és minden idegszálával a munkára koncentrálni, mert ami ma jól sikerül, annak később folytatása lesz, nagy sikert érhet el vele, és biztos bevételi forrásra tehet szert. 

 

Nyilas nov. 23 – dec. 21. 

 Felettesét ajnározza, de egyetlen munkahelyi titkot vagy pletykát se meséljen el neki, mert később visszaélhet vele. Ha a nap folyamán vannak olyan pillanatok, amikor úgy érzi, nincs kedve az élethez, akkor segít az akupresszúra. Hunyja be a szemét, középső ujjával masszírozza gyengéden a szemöldök feletti részt, és jobb kedve lesz. Munkában a hívatás területén a sok befektetett energia megtérül. Megint előtérbe kerül a pénz, de pozitív előjellel. Egészségesnek, energikusnak érzi magát. Újabb és újabb feladatokat tűz maga elé. Meg is valósítja azokat.

 

Bak dec. 22 – jan. 20. 

Ebben a hónapban egy rövid, pihentető  utazást valósítson meg. Könnyen köt ismeretségeket. Jól érzi magát társaságban. Otthonával sokat foglalkozik. Itt adódik némi bizonytalanság. Különösen akkor, ha jogi ügyek is előkerülnek. Szabadidejében végezzen kerti munkát. Családi körében magyarázza meg valakinek, kötelességét nem söpörheti a szőnyeg alá senki.

 

Vízöntő jan. 21 – febr. 19.

 Jobb lenne,ha ön kezdeményezné a szakítást, és nem menne bele megalázó megalázó helyzetbe csak azért, mert fél az őszt és a telet nélküle tölteni. Ha ön szülő, gyermeke viselkedése miatt ne most emelje fel a szavát, mert erőszakosnak fogják tartani, és semmilyen eredményt nem ér el. Ha megszűnőben van az állása, nyomuljon egy új lehetőségért. 

 

Halak febr. 20 – márc. 20.

A féltékenységet általában sikerül elnyomnia lelkében, de a héten nehezen birkózik meg a zöld szemű szörnnyel, mert egy félreérthető beszélgetés fültanúja lesz, és hibás következtetéseket von le. Sok hiba forrása lehet, hogy úgy érzi, elérte amit akart, és már nem elégíti ki a munkája. Egy barátnőjének magánéleti válsága miatt nagy szüksége lesz önre. Segítsen amiben csak tud. De a döntést ne vállalja át tőle, ugyanis könnyen előfordulhat, hogy később önt okolja majd mindenért. Ne reklamáljon mostanában, várja ki a kedvező bolygóállást.  

 

 

Hozzászólások

hozzászólás

Hozzászólások lezárva.

Startlap
1949.lap.hu Harang.lap.hu Sztankay Istvan.lap.hu
Új hozzászólások
Időjárás előrejelzés
Hőtérkép Magyarországról


Felhőkép Magyarországról
Archívum
PageRank ikon ingyen