Heti horoszkóp 2008. július 7 – 13.

Kos márc. 21 – ápr. 20.

Gyermekével most ne osszon meg minden titkát, mert kiábrándulhat önből.Ne képzelje, hogy szerelmi kapcsolatából több öröme lesz, mint ami most van! Óriási nyomás nehezedik önre, mert nem tudja, és nem is akarja megosztani szeretetét. Miközben valaki megpróbálja önt befolyásolni, és olyan lépésre ösztönözni, amelyet, ha megtesz, bánni fogja. A munkahelyén is helyt kell állnia, és talán éppen a családra vagy ingatlan adásra-vételre nem marad kellő idő vagy figyelem.

 

Bika ápr.21 – máj.20.

Foggal és körömmel ragaszkodik ahhoz a személyhez, akinek ön nem igazán kell. Ne próbáljon meg közös programokat szervezni, és ne is várjon rá, mert csak az idejét pazarolja feleslegesen. Vegye tudomásul, hogy a kapcsolatnak lejárt az ideje! Közösségében ön lesz a sztár, kedvenc hobbijában sikeressé válik. Munkahelyén is nő az ázsiója, vagy talál egy olyan feladatot, amely több utazással, nagyobb szabadsággal jár.

 

Ikrek máj. 21 – jún. 21.

Munkájában sikeres lesz, szinte minden ötletét el tudja adni. Remekül megérti magát a felettesével, aki az ön oldalán áll egy jelentős hatalmi csatározásban. De egy közösségben nem örvend túl nagy népszerűségnek, még az is lehet, hogy egy barát miatt nem tud és nem is akar több felelőséget vállalni. Házassága egy titkos kapcsolat miatt felborulhat, ám az anyagiakról a megegyezés nem lesz könnyű. Még az is lehet, hogy meg kell vállnia régi poziciójától, megszokott munkahelyétől, környezetétől.

 

Rák jún. 22 – júl. 22.

Előfordulhat, hogy harcot indít olyan valamiért, amit jogtalannak tart, és titokban már szervezi „új életét” Külföldi utazás, vizsga vagy felvételi sikere, új munkalehetőség és egy baráti kapcsolat elmélyülése miatt jól érzi magát a bőrében. A szerelemben is váratlan, nagy egymásra találás miatt boldog lesz. Más színben látja a világot, mint eddig. Bíztonságérzete növekszik, akár anyagiakról, akár érzelmekről van szó. Váratlanul összefuthat egy olyan személlyel, akiről úgy érezheti, mintha évszázadok óta ismerték volna egymást.

 

Oroszlán júl.23 – aug. 23.

Ne bambuljon, mert összetörheti magát! Ne viselkedjen számítóan, és ne mutassa ki, mennyire sóvárog a pénz után, meg azt se, ha érdekből barátkozik! Betegségéből gyorsabban gyógyulhat, és nincs feladat, amelynek ne érne a végére. Mások kiszolgálása sem esik nehezére, mert meglátja a maga hasznát. Ragyogó híreket kap külföldről, vizsgája is sikeres lesz. Ha torkig van a házastársával, az érzést ne fojtsa magába, de ne az ajtót csapkodja, inkább higgadtan beszéljen vele. És a válltándításain se izgassa magát!

 

Szűz aug. 24 – szept. 23.

Vállalkozását felvirágoztathatja, és a környezetében is jót mondanak önről. Olyan igéretet kaphat, amelynek anyagi hasznát élvezheti. Ha betegséggel küzd, találkozhat azzal az emberrel, aki meggyógyítja. Elképesztő dolgokra képes, ha a szeretett személy megtartásáról van szó. De most hajlamos lesz olyan dolgokba is belemenni, amivel később önmagát alázza meg. Ne tegye! A párjának elege van már az állandó bizonytalanságból, határozott választ szeretne kapni a jövőjüket érintő fontos kérdésekben. Lehet, hogy ultimátumot is szab.

 

Mérleg szept. 24 – okt. 23.

A hosszú párkapcsolatban élők érzelmi téren hullámzó hétre számíthatnak, mert párjukkal kisebb konfliktusok alakulhatnak ki. Kellő türelemmel megoldhatja a problémákat, különösen akkor, ha kivárja a megfelelő pillanatot. Ha még magányos, ez a hét nem kedvez az ismerkedésnek: flörtre, egy éjszakás kalandra van esélye, de hosszú távú együttélés nem valószínű. Ideje, hogy életmódot változtasson, szokjon le a szenvedélyeiről.

 

Skorpió okt. 24 – nov. 22.

Számos egyéb elfoglaltsága miatt azon kaphatja magát, hogy elhanyagolja családját, gyerekei már alig ismerik meg, még jó, hogy van otthon fényképe és a neve ott diszeleg az ajtón. Igyekezzen jobban beosztani az idejét, és több időt szentelni annak, aki megérdemli. Minden bizonnyal előbb-utóbb rájon a legmegfelelőbb megoldásra.

 

Nyilas nov. 23 – dec. 21.

Végre eljön az ön ideje! Beköszönt a várva-várt szerelem, meghódíthatja a kiszemelt szívet. Ha sikerült megteremteni a családalapítás eguisztenciális feltételeit is, a kapcsolat egy egész életre szólhat. A már párban élőknek ez az időszak a legalkalmasabb arra, egzotikus nyaraláson ízleljék meg az extrém sportok és (éjszakák) izgalmát. A hét második fele egy komolytalan szerencsejátékban hoz komoly sikert, csak ne akarjon egyszerre mindent vinni.

 

Bak dec. 22 – jan. 20.

Szemlélje csendben a környezetében folyó csatározásokat, még véletlenül se folyjék bele a vitákba! Sokat tanulhat, és újabb tapasztalatokra tehet szert az emberi természetet illetően, ha figyelmesen nézi, hogy ki mire képes a pénzért, a hatalomért, és kiből mit hoz ki a félelem. Házastársával feszülté válik a kapcsolata, ebben nagy szerepe van a harmadik személynek is, aki mindenféle őrült ötlettel bombázza partnerét, és önök közé próbál állni. Rövid távon képes lesz az átlagosnál jobb teljesítményre, de a nagy kitartást igénylő feladatot érdemes az elkövetkező időszakra csoportosítania.

 

Vízöntő jan. 21 – febr. 19.

A bolygóhatások miatt nem kell aggódnia, igazán elégedett lehet a közeljövő kilátásaival. Anyagi helyzete nem javul, de nem is romlik, s ezzel most sokan elégedettek lennének. Alighanem ezen a héten érdemes kedveskednie valamivel a főnökének. A Szaturnusz szerint kiemelkedő dolgot tesz önért a háta mögött. A kedveskedést – legyen az akár csak egy mosoly – ne vegye észre senki más, mert azonnal ráfoghatják önre, hogy „nyalizik”. Elég baja lehet abból is, ha a főnöke félreérti a dolgot. Látja, a mosoly sem lehet akármilyen!

 

Halak febr. 20 – márc. 20.

Az Uránusz szerint megtépázott idegekkel jár-kel az utcákon. Öngyógyítás lehetséges! Egyen például több mogyorót, melynek olaja a telitett zsírsavakkal ellentétben nem emeli a koleszterin szintet és nem rongálja az erek falait. Szívinfarktus, gutaütés kizárva, a szexórák száma pedig megnövelhető. A Hold szerint rendkívül szigorúan ellenőrzi a saját érzelmeit, szinte rabságban tartja önmagát. Nem esne jól egy kis aktív szabadság?

Hozzászólások

hozzászólás

Hozzászólások lezárva.

Startlap
1949.lap.hu Harang.lap.hu Sztankay Istvan.lap.hu
Új hozzászólások
Időjárás előrejelzés
Hőtérkép Magyarországról


Felhőkép Magyarországról
Archívum
PageRank ikon ingyen