Heti horoszkóp 2008 június 30 – július 6.

Kos márc. 21 – ápr. 20

Az ön számára nagyon fontos a szerelem. Ezen a területen változatos hétre számíthat. Ön lesz a kezdeményező fél, aki a szokványostól eltérő módszerekkel kezd ismerkedni.Intenzíven, felfokozott érzelmekkel érkezik a kapcsolatba. Sajnos a féltékenység is felüti fejét. Ezzel a legromantikusabb érzelmet is tönkreteheti. A munkában, a megélhetésben, nagy változások várhatók, elszakad a régi emberektől, régi feladatoktól, és a lehető legésszerűbben merül bele az új és izgalmas vállalkozásba. Rengeteget fog dolgozni, és ennek eredményét a következő hónapban arathatja le, amikor nem fog fájni a feje a törlesztőrészletek fizetése miatt.

 

Bika ápr.21 – máj.20

Régi barátsága újrakezdődik, és egy befolyásos személynek köszönhetően jól jövedelmező feladatokat szerezhet meg. Házastársát mostanában sokan nem tartják kellemesnek. Ezért ön is felelős! Úgy gondolják, teljesen az ön irányítása alatt áll, és madzagon rángatja őt, akárcsak egy bábut. Vigyázzon, nem a tulajdona! Ez a viselkedése nem tesz jót kapcsolatuknak. Nehogy hoppon maradjon!

 

Ikrek máj. 21 – jún. 21.

Baráti szemek kisérik figyelemmel első lépéseit egy új szerelmi ösvényen. Kristálytisztán fogja látni, hogyan kamatoztassa a pénz világában kiugró tehetségét. Kitűnő alkalma nyílik olyan tevékenység folytatására, amelyben családja is örömét leli. Sokszor az is elég, ha időben hazaér. Ebben az esetben nem marad el Vénusz jutalma, sőt, még némi extra profitra is számíthat.

Rák jún. 22 – júl. 22.

Ha Fortuna jutalmazó bőség szarujára fáj a foga, adjon több esélyt a szerencse istenasszonyának – aki nem vesz lottót, nem is fog nyerni. Tejjel – mézzel folyó kánaánra vágyik a szerelem titokzatos kontinensén, de hogy bejusson az igéret földjére, át kell törnie a veszélyekkel teli dzsungelen is. De megéri, induljon és legyen eltökélt, így fog célba érni.

 

Oroszlán júl. 23 – aug.23.

A héten a külvilág felé mutatott arca sokkal nagyobb hangsúlyt kap, mint a családban mutatott. Azaz szélcsend van otthon, és mivel ön nem vitorlás hajó, erre most nagy szüksége van. Persze, csak addig tart a béke, mig fel nem bukkan egy furcsa ismerős. Üzleti ügyeiben legyen preciz és pontos, semmit se bízzon a véletlenre, különösen akkor, ha kifizetetlen számlákról van szó. Ha vásárolni megy, keresse az akciós árúkat, sokat takarít meg – amit majd a nyaralás idején szívfájdalom nélkül fog elkölteni.

Szűz aug.24 – szept.23

Ne hagyja, hogy a mások viselkedése, szerepjátszásra kényszerítse, mert könnyen lelepheződhet, és akkor kínos helyzetbe csöppen. A héten felismeri, hogy valaki, akiben tökéletesen megbízott, gyakran pletykálkodott önről, továbbadta a hallott híreket. Jobban teszi, ha egyenlőre hallgat, kivár és csak családtagjaival beszéli meg az aktualitásokat. A magányos Szűzek bátran kezdeményezzenek, most minden helyzetből ők kerülnek ki győztesen, még a kifejezetten kétségesből is.

Mérleg szept.24 – okt.23

Nyugalmas időszak vár önre, aggodalomra semmi oka. Ha javítani akarná párkapcsolatát, ezen a héten próbálkozzon, de ne az anyagiakra, hanem fantáziájára alapozzon. Akik még keresik az igazit, most meg fogják érezni a jövendő boldogság előszelét. Váratlan dologra nem lehet felkészülni, bátran rögtönözzön, az önbizalom meghozza gyümölcsét. A hét közepén némi anyagi bizonytalanság felhőzi be napjait, de gyorsan elülnek a hullámok, minden megoldódik. Kiegyensúlyozottá teszi tehát ez az időszak, energiáit kösse le sporttal, kirándulással.

 

Skorpió okt.24 . nov.22

Ha még nem házas, a héten felbukkan az a személy, akivel a rokonszenv láthatatlan szálai kötik össze, és akinek az oldalán nem fél megküzdeni az élet nehézségeivel. Munkahelyén egy megdöbbentő titok jut a tudomására. Orvosi vizsgálaton, vagy beteglátogatáson a héten jobb túlesni. Szinte minden idejét és energiáját fölemészti a munkája. A rengeteg elfoglaltság ellenére törődjön többet magával, legalább egyszer egyen meleg ételt naponta, mert erőre lesz szüksége, és nem hiányzik, hogy betegség döntse le a lábáról.

 

Nyilas nov.23- dec 21.

Ha nincs munkája, most több ajánlat közül válogathat. A gyerekével kicsit szigorúbb, mint korábban, de meg lesz az eredménye, mert csemetéje jó eredményt érhet el. Szerelmi kapcsolatot ne erőltessen! Főnöke elismerését kivivja, vagy megtisztelő munkaajánlatot kap. A szakmájában elért siker elégedetté teszi, és jókedve másokra is átragad.

 

Bak dec. 22 – jan.20

Házastársa vagy jövendőbelije rengeteg energiát fektet a kapcsolatukba, és kényezteti, nagyra tartja önt. Ne essen túlzásokba, és ne vásároljon nyakra-főre! Ne tudálékoskodjon olyan témában, amelyről ugyan eddig már többet hallott, de keveset tud! Felkerül az álláshalmozók listájára a héten. Ha nincs munkája egyszerre többet is találhat, csak győzze ellátni. A szomszédjával vitás kérdésekben megegyezhet, és aki önt feljelentette, az most viszakozik.

 

Vízöntő jan. 21- febr. 19

Mi lenne, ha most nem szolgálná ki a családját, hanem lógatná a lábát, és engedné, hogy tenyerükön hordozzák önt? Vagy egyszerűen elutazna? Egyik lehetőségre sem mondjon nemet! Sohasem érezte talán annyira a szerelem és a pénz erejét, mint most, ezekért sokmindenre képes. Testvérével és gyermekével szemben legyen megbocsájtó, mégiscsak ugyanaz a vér folyik ereikben! Időzitési érzékét a héten nem teheti kirakatba, ezért mielőtt megszólal, számoljon legalább háromig.

 

Halak febr. 20 – márc. 20

Munkahelyén egy kollegája alattomos támadásba lendül, amellyel szemben szerencsére ön nem tehetetlen. Munkahelyén nemcsak ön lesz az ügyeletes zseni, hanem a szépség is. Mágikus kisugárzásának köszönhetően nagy hatást tesz az emberekre, és jó ismerősével a kapcsolata mélyen barátivá válik. Ne higgyen annak, aki kis befektetésért nagy hasznot igér.

 

 

 

Hozzászólások

hozzászólás

Hozzászólások lezárva.

Startlap
1949.lap.hu Harang.lap.hu Sztankay Istvan.lap.hu
Új hozzászólások
Időjárás előrejelzés
Hőtérkép Magyarországról


Felhőkép Magyarországról
Archívum
PageRank ikon ingyen