Heti horoszkóp 2012. január 2- 8.

 

 

 

               Kos márc. 21 ? ápr. 20.

 

Nehezen sikerül megtalálni az egyensúlyt a társaság utáni vágy és a függetlenség iránti igény között. Korábbi nézeteidet már is felül kell vizsgálnod, és az ismeretlen utak felé kell haladnod, hogy megtapasztalj valami ujjat.  Hiába vagy meggyőződve arról, hogy  számodra a biztonság fontosabb, mégis felpezsdül benned a kalandvágy. Csak óvatosan, nehogy megbánd a mostani döntésedet! Most minden téren fontosabba biztonság,  mint a bizonytalan jövő.

 

 

  Bika április 21 ? május 20

 

Mos a kockázatvállalás és a visszahúzódás között vacillálsz, állandó változásra ítélve szívügyeidet. Az égiek felkínálnak egy második esélyt számodra, hogy helyreállítsd kicsit elfuserált életedet. Az is elképzelhető, hogy munkatársi kapcsolatod is más irányt vesz, és ráébredsz, hogy nem mindig a te szavad az igaz. Kisebb gőzzel haladsz előre, de óvatosabb döntéseket hozol,  -most a több, kevesebb,-   szokták mondani….   Bízz a vágyaidban ahelyett, hogy az érzelmeidet próbálnád racionalizálni.

 

 

Ikrek máj. 21- jún. 21

 

 

Maradj két lábbal a földön és fontos, hogy tovább munkálkodj a már megkezdett feladatokon. Lesz nehézséged, de akaraterőd nagyobb lesz. Fel a fejjel, a dolgok hét közepére megoldódnak, és nagy erővel és akarattal mindent megoldasz a hét végére. Párkapcsolatod ápolására fordíts több időt és figyelmet. Gyereked jobban igényelné a veled töltött időt, mint amit rá szánsz. Fájdalmas emlékek kerülhetnek felszínre,  és figyelmeztet, hogy a hét első felében rendezd viszonyodat mindazokkal, akiket megsértettél.

 

  Rák jún. 22 ? júl. 22.

 

Hallgass a szívedre, és akkor képes vagy kézben tartani párkapcsolatodat. Talán összekülönböztetek kicsit a pezsgő iszogatása közben? Ez csak kis félreértés, pillanatok alatt rendezheted, ha nem vagy makacs. Vigyázz, mert a szenvedély félresöpörheti az ész érveket. Szíved kitárása viszont mégis azzal a pozitív eredménnyel jár, hogy feltárulnak valódi érzéseid. Azzal szeretnéd kezdeni az évet, hogy boldoggá tedd mindazon embereket, akik közel állnak hozzád, és akik fontosak számodra.

Oroszlán júl. 23 ? aug. 23

 

Ha egyedül élsz, akkor semmi baj, mert egy alkalmi kapcsolatból boldog szerelem lehet, de ha párkapcsolatod van, akkor nagyot hibázhatsz, ha belemész egy kalandba. Azért  nem ér ennyit a dolog. Most a járt utat, a járatlanért ne add fel. Egyébként s hamar ráébredsz, hogy nem tudsz létezni előző kapcsolatod nélkül. Ne bonyolítsd túl az életedet, mert a munkahelyeden úgy is lesz elég bonyodalom.

 

 

  Szűz aug. 24 ? szept. 23.

Idén alkalom nyílik tapasztalatod bővítésére. Vedd komolyan az intő jeleket, és sikeres döntéseket hozol. Egészségi állapotod kissé megcsappan, de ez mind az idegi feszültség  miatt van. Kapd össze magad lelkileg, sétálj sokat szabad levegőn és tanulj meg jógázni. Ne szorong, mert a dolgaid sok munkával ugyan, de előre haladnak. Vedd elő „régi, jó” makacsságodat, mert most ez fog előre vinni. El kell döntened, hogy hajlandó vagy-e még komolyabban elkötelezni magad valaki, vagy valami mellett.

 

 

   Mérleg szept. 24 ? okt. 23.

 

Reális lehetőséged nyílik, hogy megszerezd amit akarsz. Ez vonatkozik magánélet és munkahelyi dolgaidra is. Vedd sorsod a kezedbe, és döntsd el végre mit akarsz?! Ne vidd tovább a tavalyi évben már hónapok óta magadra erőltetett dolgaidat! Dönts belátásod szerint, mert az égiek most mindenképp veled vannak. Jó az időszak lakásvásárlásra, vagy új munkahely kezdésére. Pároddal, vagy közeli hozzád tartozóddal beszéld át dolgaidat, és meglátod milyen sok okos dolog  birtokába jutsz. Próbálj tanulni az elkövetett hibáidból.

 

 

  Skorpió okt. 24 ? nov. 22.

 

Mos úgy tudsz szerelemmel szeretni, hogy úgy tudsz adni és kapni, hogy közben nem azon jár az eszed, mennyibe is fog ez neked kerülni.  Használd ki ezt a ritkán adódó lehetőséget. Nevess és szeress, légy boldog, mindaddig amíg lehet.  Munkahelyeden különböző emberek, különböző megoldásokat javasolnak, de te ne hallgass rájuk, járd a saját utadat.  Lehet, hogy kicsit nehezebb lesz, de sokkal biztosabb, mint amit mások javasolnak. Kezd úgy az évet, hogy csak jó lehet, és ebben bízzál is.

 

   Nyilas nov. 23 ? dec. 21.

Elkerülhetetlen változások lesznek életedben. Ez az év egy hosszan tartó folyamat kezdete, melynek során szerelmi életed a feje tetejére áll, mivel értékrended megváltozik, és összeütközésbe kerül régebbi hipotéziseiddel.  Új élményekre vágysz, szokatlan kapcsolatokra és különc emberekkel való találkozásokra, amik új színt hoznak életedbe. Érzed a nyomást, ami változtatásokra sarkal. Itt az ideje, hogy figyelj érzéseidre, vágyaidra.

Bak dec.22 ? jan. 20.

Az év kezdete szerelmi ügyeidnek kedvez. Most érdemes egy régi kapcsolatodat feleleveníteni, vagy a meglévő összekuszáltat rendbe hoznod. Meglátod, ha érzelmi  viszonyod rendeződik, akkor nyugodtabban tudsz odafigyelni  az anyagi világ dolgaira is. Ne idegeskedj, ha munkahelyeden rossz hírt hallasz, mert nem téged fog érinteni. Fájhat a más problémája, de a sajátod azért mégis csak fontosabb. Figyelj magadra és családodra, rokonaidra.

   Vízöntő jan. 21 ? febr. 19.

Idén készülj fel a legváratlanabb fordulatokra mindennel kapcsolatban, ami veled és családoddal történhet. Erőre és kitartásra van szükséged, hogy a tavaly évi színvonalat tartani tudd. Van rá esélyed, ha komolyan veszed a dolgaidat és továbbképzed magad. Talán a héten utadba  kerül egy barát, aki jó lehetőséget ajánl számodra. Élj a lehetőséggel! Azt azért jól gondold át, hogy utad csak akkor halad előre, ha fejleszted tudásodat, és nagyobb intenzitással fordulsz dolgaid felé.

  Halak febr. 20 ? márc. 20.

Párkapcsolatodat beárnyékoló apró bosszúságok inkább anyagi jellegűek, mint az intimitást meghatározó nagyobb volumenű kérdések. Ezekkel a mélyebb problémákkal már az előző évben is találkoztál, ami tovább folytatódik az év első felében. A problémád a tetőfokára hág, ám figyelj oda, hogy ne ragadjon el haragod, és tudd, hogy később jobban alakulnak dolgaid. Ha ezt szem előtt tartod, akkor könnyebben tudsz uralkodni érzéseiden, érzelmeiden. Higgy a jövőben és egy jobb életben!

 

 

 

Hozzászólások

hozzászólás

Hozzászólások lezárva.

Startlap
1949.lap.hu Harang.lap.hu Sztankay Istvan.lap.hu
Új hozzászólások
Időjárás előrejelzés
Hőtérkép Magyarországról


Felhőkép Magyarországról
Archívum
PageRank ikon ingyen