2012. évi horoszkóp a 12

csillagjegyről. Skorpió

 

  Skorpió okt. 24 ? nov. 22.

 

Átlépsz idén egy fontos küszöböt, köszönhetően annak, hogy október 5-én a struktúra ura, a Szaturnusz kilép a titkokat uraló 12-es házadból, és átlép a te jegyedbe, kedves Skorpió. Élezted magasabb szintre lép, ahol a fegyelmezettség, az önbecsülés és a céltudatosság nagyobb hatalmat adnak a kezedbe, és környezeted is jobban megbecsül. A Szaturnusz majdnem 3 évi tartózkodása a személyiséged I-es házában rengeteg lehetőséget nyújtott az imázsod megváltoztatására úgy a külsődet, mind az életstílusodat illetően. Érdemes lenne rögtön a kapcsolataid újraértelmezésével kezdened, de mielőtt még erre sort kerítenél, vannak félbehagyott feladatok, hiszen október 5-ig a Szaturnusz még a befejezéseket uraló 12-esházadban tartózkodik. Ha elengeded a régi sérelmeket és haragot, békét teremtesz a kapcsolataidban, felszabadítod az utat magad előtt, és nyugodtabb vizekre evezhetsz. Lehet, hogy volna okod áldozatként tekinteni magadra, de ha így teszel egy csomó fölösleges súlyt cipelsz tovább, ami akadályozza haladásodat. Ha október 5-ig nem bocsájtasz meg azoknak, akik megbántottak, vagy kiábrándítottak, a Szaturnusz trigonjai az együtt érző Neptunusszal október 10-én, 2013. június 11-én és július 19-én újabb esélyt adnak, hogy a lezárnivalókat lezárd.

Még ha 2012-ben a legtöbb időt befelé fordulva töltöd is, – lelked bugyrának vizsgálatával, régen elásott titkaid felszínre hozásával, – hogy készen állj az októberi „felszállásra”, lesz még elég lehetőséged olyan szövetségeket kötni, melyek segítenek megszabadulni a stressztől. Az év első felében a  Jupiter a Bika jegyében és a partnerkapcsolataidat uraló VII-es házadban tartózkodik. Ez alatt az idő alatt megbízható embereket vonzasz magadhoz, és arról is bizonyságot szerezhetsz, hogy az egyszerű és direkt kommunikáció csodákra képes a kapcsolatokban.  Június 11-én a Jupiter átsiklik az Ikrekbe és a mély megosztást uraló 8-as házadba, ahol egy évig marad. Az utadba kerülő emberek ötletek és tapasztalatok feltámaszthatják érdeklődésedet egy, már meglévő kapcsolatod iránt, esetleg felpiszkálják kíváncsiságodat egy új személlyel vagy kezdeményezéssel kapcsolatban, miközben minden más módon megpróbálják elvonni a figyelmedet. Az optimista Jupiter kvadrátja a Neptunusszal június 25-én túlzott reményeket ébreszthet. A nagy ötleteket próbáld józan elemzésnek alávetni.

Az energikus Mars, jegyed uralkodója a tradicionális asztrológia felfogásában január 23 és április 13 között retrográd pályán mozog, és ismételten arra emlékeztet, hogy dolgozd el az elvarratlan szálakat, mielőtt egy új projektbe fognál. A bolygó a csoportokat uraló 11-es házadban tolat, és feszültséget gerjeszthet közted és a barátaid vagy kollégáid között.  De nem most van itt az ideje a régi sérelmek rendezésének, a Mars a Szűzben tartózkodik, ugyanis, és ezt a jegyet jobban érdekli a hatékonyság, mint a régi sérelmeken, fájdalmakon való szenvelgés. A Mars július 3-ig tartó meghosszabbított kiruccanása a 11-es házadba újabb esélyeket ad ajándékba, hogy rendezd a nézeteltéréseidet a barátaiddal és a munkatársaiddal, hogy harmonikusan dolgozhassatok tovább. De ne feledd, a bizalmatlanság csomóinak kibogozása türelmet igényel és a nyugalom a személyes különbözőségek hangsúlyozása helyett a feladatokra való koncentrálás révén lehetséges. Rugalmasságod sokat fejlődik e komplex problémák  megoldása során, különösen, amikor a november 13-ai könyörtelen Skorpió napfogyatkozás zaklatott félkvadrátot alkot a kitartó Plútóval.

Hozzászólások

hozzászólás

Hozzászólások lezárva.

Startlap
1949.lap.hu Harang.lap.hu Sztankay Istvan.lap.hu
Új hozzászólások
Időjárás előrejelzés
Hőtérkép Magyarországról


Felhőkép Magyarországról
Archívum
PageRank ikon ingyen