Kos április 14-20.

 

Elérkezett a szakítás ideje a szerelemben, ha nem szeretné magát tovább kínozni. Nincs értelme olyan ember után futni, aki nem szereti önt. Gyermekére büszke lehet. Most ő kárpótolja szeretetével sok mindenért. Anyagi ügyekben legyen bizalmatlan, mert akkor megmarad a pénze. Ezzel kapcsolatban a bizalma a barátaival szemben rendül meg. A Holdnak köszönhetően ezen a héten a szüleivel nem bíztos, hogy jó lesz a viszonya. Kicsi dolgokon is összekaphatnak. Ne öntsön olajat a tűzre.

 

Bika április 21-május 20.

 

Olyan feladata adódik, amivel csak nagyon nehezen boldogul. Kérje ki egy tapasztalt szakember tanácsát. Feleslegesen ne idegesítse magát és környezetét. Sok-sok kellemes esemény aranyozza be napjait a héten. Madarat lehet fogatni önnel. A közlekedésben viszont legyen visszafogott és óvatos. Az ördög ugyanis sohasem alszik. Az ön esetében most különösen éjszaka nem. A gyermeke mostanában hiszi is, meg nem is a jó tanácsait. Ne erőltesse a dolgokat.

 

Ikrek május 21 – június 21.

 

Anyagi helyzetében kellemes fordulat következhet be. Ám ehhez alaposan töltődjön fel munkakedvvel, mert a pénzmánia most kevés. Szívét eközben ellophatja egy fantasztikus személy, akit régóta ismer, de csak most került képbe. Kaland, vagy életre szóló találkozás? Ez még bizonytalan, de az idő mindent eldönt. Vállalkozása egyre sikeresebb lesz. Ajánlatos egy régi üzlettárssal vagy egykori munkatársával felvenni a kapcsolatot.

 

Rák június 22-július 22.

 

A Vénusz fogságába esik ezen a héten. Egy roppant kellemes társ a börtönőr. Se hall, se lát örömében, s ez bizony munkahelyén egyáltalán nem tetszik főnökének.Ne ijedjen meg a külvilág irigy gáncsoskodásaitól, járja végig a szerelem rögös, de annál gyönyörűségesebb útját. Csak a szívére hallgasson, minden másnál jobb tanácsadó. Hirtelen toppanhat ön elé egy tanácsadó, aki segít megoldani már régóta tartó problémáját. Gyermekét keményebben kell fognia, ha azt akarja, hogy majd vigye valamire. A csillagok arra intik, hogy most ne fogjon bele anyagilag zűrös munkába.

 

Oroszlán július 23-augusztus 23.

 

A legnagyobb feladatokat is játszi könnyedséggel oldja meg a héten. Kreativitása bámulatos ütemben bontakozik ki. Szakmai téren még többre is képes lenne, csak a megfelelő motiváció hiányzik. Vigyázzon, legyen óvatos! Szerelme megunta az ön társaságát és titokban szakítani szeretne. Beszélje meg vele a szándékait, ne essen pánikba, még nincs minden veszve. Ha józanul végiggondolja a cselekvés lehetőségeit, minden bizonnyal megváltoztatja elhatározását és marad. Csak az a kérdés, hogy ezek után hogyan alakul a közös jövő?

 

Szűz aug. 24 – szept. 23.

 

Mindent alaposan tervezzen meg, mielőtt a kivitelezés fázisába lép. Úgy érzi, mintha ezer szempár kisérné minden mozdulatát. Eljött a bizonyítás pillanata, de izgalomra semmi szükség. Saját tehetségén kívül a csillagokra is alapozhat, ugyanis mind a Vénusz, mind a Mars, mind a Szaturnusz segíteni fogja. Talán saját családtagjaival kell megvívnia a legkeményebb csatát. Élete párja sem bízik száz százalékosan a sikerben. Pedig most önnek áll a zászló! Vigyázzon testi kondiciójára, a közeljövőben nagy szüksége lesz a kiváló erőnlétre. Ne vitatkozzon olyan emberrel, aki csak a hazugság és a hitegetés szirénhangjait fogja.

 

 

Mérleg szept. 24 – okt. 23.

 

Ezt a hetet szánja erőgyűjtésre. A fontos dolgok majd csak a szerdai Mars-Neptun szembenállás után kerülnek napirendre. A legnagyobb mázlista, akinek az életében minden megadatik. Ön az, aki tudja várni a dolgokat, nem kapkod és nem siet el semmit, mert tisztában van vele, hogy az idő az ön malmára hajtja a vízet. Ha megállapodik, minden cselekedete a párja, a családja boldogságát szolgálja. Ne egyen zsíros ételeket, vigyázzon egészségére. Minél többet legyen szabad levegőn, egyenletesen terhelje izmait.

 

Skorpió okt. 24 – nov. 22.

 

Nagyon erőltet egy párkapcsolatot, de belátja végül, hogy nem illenek össze. Ha diktatorikus arcot mutat mások felé, akkor ellenségeket is szerezhet. A nagyobb anyagi haszon érdekében megváltoztathatja elképzeléseit, de ezzel csak feleslegesen kockázatnak teszi ki magát. Vitába csöppenhet, amikor beszélni próbál egy barátjával, mert bosszantja a felelőtlen viselkedése. A Merkúr és Vénusz hamarosan a Skorpió jegyében tartózkodik, hatásuk az önbizalmát, vonzerejét erősítheti. Kitartó céltudatossága meghozza az anyagi sikert. A párválasztásnál mérlegel, inkább az eszére hallgat, és aki jobb partinak bizonyul, annak mond igent.

Nyilas nov. 23 – dec. 21.

 

Megcsúsznak a dolgai és időzavarba kerül. Sokat ábrándozik, és ez nem is baj, csak a költekezésben tartson mértéket. Egy ismerősével szorosabbra fűzi a szálakat, bele is szerethet, nem állna ellen! Jelentősebb bevételre tehet szert. Baráti társaságból valakivel kellemetlen szóváltásba keveredik. Mindkettőjüket bosszantja a botrány. A közlekedésben viszont próbálja megőrizni józan ítélőképességét! Gyerekéért erejét meghaladó áldozatra is képes. Akár megalázó helyzetbe is belemegy, hogy segítsen rajta. A munkában lehetőséget kap, hogy új területen bizonyítson. Rémüldözésre azonban semmi oka, hiszen az új lehetőség nyugalmat és pénzt hoz.

Bak dec. 22 – jan. 20.

 

Szerelmi kapcsolatát ne bonyolítsa agyon. Ne gyötörje magát, csak viszonozza kedvese érzéseit. A családalapítás, az otthonteremtés kerül figyelme központjába, ez nem csoda, hiszen nagy változások előtt áll, amelyek magánéletét teljesen átalakítják. Ingatlanvételre és eladásra is kiválló az idő, és a héten olyan üzleti ismeretséget köthet, amely egy régen látott rokonhoz juttatja el. A munkahelyi és magánéleti harcait sem fogja olyan nehéznek találni, mint korábban. Azt azonban ne veszítse szem elől, hogy minden lánc, még ha aranyból van is, rabságot jelent.

 

Vízöntő jan. 21 – febr. 19.

 

Gondolkodjon pozitívan. Legyen türelme kivárni, hogy bekövetkezzenek azok a dolgok, amelyeket nagyon szeretne. Ha nem kapkod fűhöz-fához, nem próbálja meg kierőszakolni a sorstól azt, amit csak későbbre szán önnek, akkor rövidesen határtalan örömben lesz része. Ha viszont összevissza hebrencskedik, még a meglévő, viszonylag jó pozicióját is tönkreteszi. Terveiről ne beszéljen még azoknak se, akikről úgy hiszi, hogy a legjobb barátai. A héten azért kellemes meglepetésben is lesz része . A csillagok ugy jelzik, hogy egy váratlan utazásra is sor kerül. Csodák csodája, a családjával sem kell annyit vesződnie mint máskor.

 

Halak febr. 20 – márc. 20.

 

Igazi csapatjátékossá kell válnia ezekben a napokban, ha továbbra is szeretné megőrizni pozicióját a kollégái között. Nyugodtsága és kiegyensúlyozottsága alkalmassá teszi erre a szerepre, ezért még többen fogják irigyelni. Hite erősebbé válik, és ezzel erőt ad másoknak is. Például a házastársának, aki mély hálát és szeretetet érez ön iránt. A vállalkozásban új lehetőség vár önre. Nagyon sokáig hallgatott a családjában valaki(vagy valakik), most végre kimászik a gödörből és az asztalra csap. Jól teszi! Minél hangosabban mond nemet, annál erősebb lesz az igen! Lehet, hogy önnek is követnie kellene a példáját, vagy legalábbis megpróbálni utánozni?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hozzászólások

hozzászólás

Hozzászólások lezárva.

Startlap
1949.lap.hu Harang.lap.hu Sztankay Istvan.lap.hu
Új hozzászólások
Időjárás előrejelzés
Hőtérkép Magyarországról


Felhőkép Magyarországról
Archívum
PageRank ikon ingyen