Kos márc.21-ápr.20

 

Most érdemes szerződést aláírni, költözni. A szóbeli megállapodásnak is nagy jelentősége van, amelyet mindketten betartanak. Szomszédai kellemes meglepetést szerezhetnek.Hozzátartozó betegsége vagy házastársa anyagilag zűrzavaros ügyei feszültséget teremtenek. Végre maga mögött tudhatja azokat a dolgokat, amelyek az utóbbi hetekben sok fejfájást okoztak.

 

Bika ápr. 21-máj. 20.

 

Ahhoz, hogy a következő hetet teljesen tiszta lappal indítsa, varja el a felfeslett szálakat a héten. Ez vonatkozik a magán- és társasági életére, vállalkozására, munkahelyére. Szüksége lesz a gubancok nélküli életviszonyokra, hiszen tanulmányaiban vagy foglalkozásában kemény kihívással kell szembenéznie. Persze tökéletes rendre ne számítson, ne legyen maximalista.

 

Ikrek máj.21 – ápr. 21.

 

Baráti üzenetek teszik színessé napjait. Pénzügyei végre rendeződnek, de már nem olyan szinten stabilizállódik, mint ahogy az év elején állt. Új vállalkozásba most ne kezdjen. Társaság helyett inkább magányra vágyik. Talán belefáradt, hogy mindig mások kedvébe járjon. Vasárnap már minden körülmények között kitörni vágyik az Ikrek számára elviselhetetlen állapotból.

Rák jún.22 – júl. 22.

 

A héten némi szóváltásra számíthat, de elég békésen fogadja. Óvakodjon azonban attól, hogy igazságot tegyen a vitatkozó felek között, mert egyiküket mindenkép magára haragítja. Ez nem a fogadatlan prókátorok, sokkal inkább a fogadatlan provokátorok ideje. Párkapcsolatában némi feszültség alakul ki, valamiről nagyon eltérő a véleményük.

 

Oroszlán júl. 23 – aug.23.

 

Kollegája, vagy kolleganője rá akarja bírni olyan cselekedetre, ami önnek nem tetszik. A héten különleges munkával bizzák meg, ami próbára teszi szervezői készségét. Attól azonban tartózkodjon, hogy már az elején kilőjön minden patronját, hagyjon a későbbiekre is. Ha szerelme most féltékenykedik, hagyja rá, úgy sem tudja meggyőzni az ártatlanságáról. Később azonban eljön az a pillanat, amikor önmaga fogja belátni, hogy tévedett. Akkor viszont nyert ügye lesz. A szerencsejátékban most esetleg nyerhet.

 

Szűz aug. 24-szept.23.

 

Egyik barátja érdekes dologra hívja fel a figyelmét. Mielőtt felhergelné magát, alaposan járjon utána a hallottaknak. Lehet, hogy a párja teljesen ártatlan. Egy kinos letolástól menekülhet meg, ha hallgat kollégájára, aki figyelmezteti munkájával kapcsolatban. Vállalkozásba is belekezdhet, bár a szabályok szigorúbbak, de a sors most lehetőséget kinál önnek, hogy megtollasodjon. Érdemes fogászati vizsgálatot beiktatni.

 

Mérleg szept. 24 – okt. 23.

 

Meglehetősen erőteljes változás következik be életében. Másfajta elfoglaltságra számíthat, esetleg úgy érezheti, hogy a kötöttségek foglya. Amig nem tud megbarátkozni az új helyzettel, idegesebb lehet, ez a környezetében élők hangulatát is befolyásolja. A heti csillagállás rengeteg szenvedéllyel ajándékozza meg. Egy munkahelyi vonzalom komoly kapcsolattá válhat. Vonzó állásajánlattal keresik meg, de az is lehet, hogy saját vállalkozásba kezd.

 

Skorpió okt. 24 – nov 22.

 

Emberség és jó humor árad önből, pedig belül nagyon nyugtalan. Szeretne stabilizálni egy tervet, de egyelőre minden oldalról csak akadályokba ütközik. A Mars erőszakos megoldásokra ösztönzi, szerencsecsillaga, a Jupiter viszont óvja attól, hogy az akaratát rákényszerítse másokra. Mindig arra gondoljon, hogy nem ön a Mindenható. Az Uránusz szívesen lekeverne egy nagy pofont, csak az illem tartja vissza ettől. A Vénusza sincs most kedvező állásba, főleg a munkahely tekintetében. Ezen a héten legyen óvatos!

Nyilas nov. 23 – dec. 21.

 

Semmit sem szabad ezekben a napokban félkészen kiadni a kezéből, mert ez anyagi és presztízsveszteséget okozhat. De ha pontos és preciz, akkor anyagi helyzete sokat javul. Választania kell, hogy a zsebét tartja, vagy a száját. Házastársának, vagy leendő kapcsolatának hátul is van szeme, több kilóméterről is észreveszi a csábítás trükjeit, és akkor jaj a családi békének. Annyit nem ér az egész. A tavaszi Ámor valóságos mesterlövész, máris megfeszítette íjját.

 

Bak dec.22 – jan. 20.

 

Csordultig tele a szíve szerelemmel. Ha a hűség ismeretlen fogalom is volt eddig számára, most már fontosnak és gyakorolhatónak tartja. Meg tud szabadulni azoktól a félelmektől, amelyek eddig nyomták a lelkét. Barátnak nyújtson segítséget, de úgy, hogy mások számára ne derüljön ki! Hatósági ellenőrzésre számíthat, ezért ügyeljen arra, hogy rendben legyen a könyvelése. Semmiféle szabálytalanságot ne kövessen el! Megváltozik a véleménye egy olyan személyről, akire korábban kigyót-békát kiabált.A munkában új helyzet áll elő, és önnek támogatók kellenek.

 

Vízöntő jan. 21 – febr. 19.

 

Hamarosan alkalma nyílik bebizonyítani, hogy rátermett segítőtárs érzelmi vészhelyzetben, ha felkérik. Kellemetlen konfliktusba keveredhet csütörtökön a makacssága miatt. Csak tovább rontja helyzetét, ha kompromisszumkötés helyett ragaszkodik téves elveihez. Bajba sodorhatja vaskalapossága. Karmikus kötelessége érzelmeire , szívére hallgatva dönteni, és nem engedi, hogy a családtagok beleszóljanak családi életébe. Választottjához hűségesnek kell maradnia. Csak akkor találja meg a boldogságot, ha kötelességeit maradéktalanul teljesíti.

 

Halak febr. 201 – márc. 20

 

Legyen óvatos a héten. Az adóhívatal meglátogathatja. Elfáradt, tegyen hosszabb kerékpár, vagy gyalogtúrákat. Szellőztesse ki a fejét. Lazítson, idegszálait simítsa ki. Nagy döntés előtt áll. Ne legyen bátortalan. Sokkal többet tud szakmájában, mint amit elfogad magáról. Ezzel önmagát akadályozza abban, hogy tisztán, minden oldalról lásson egy helyzetet. Vigyázzon! Elveszítheti azt a személyt, akire a legnagyobb szüksége lenne, aki a legjobban szereti.

 

 

 

Hozzászólások

hozzászólás

Hozzászólások lezárva.

Startlap
1949.lap.hu Harang.lap.hu Sztankay Istvan.lap.hu
Új hozzászólások
Időjárás előrejelzés
Hőtérkép Magyarországról


Felhőkép Magyarországról
Archívum
PageRank ikon ingyen