Heti horoszkóp február 7 – 13.

hatterkep_001.gif

kos.jpg Kos márc. 21 ? ápr. 20

Ha úgy érzi, hogy családja nem értékeli önt, akkor téved! Kevesebb érzelem, több logika – ez legyen a héten a mottó! Így elkerülheti, hogy olyan szituációkba keveredjen, amelyekben ön húzhatja a rövidebbet. Igaz ez a munkahelyére, ahol egy személy iránt érzett utálata  még az előrelépésben is megakadályozza, és igaz ez a szerelemre is, vegye végre tudomásul, nem szabad olyan szekér után futnia, amelyik nem veszi fel. Ha úgy érzi, képtelen kilépni érzései csapdájából, kezdjen valami megerőltető fizikai munkába, például nagytakarításba, hólapátolásba, meglátja mire végez, elfelejtkezik minden bánatáról.


bika.jpgBika  ápr. 21 ? máj. 20.

Ha úgy érzi, hogy elhallgatnak ön elől valamit, akkor most jó hasznát veheti a nyomozói képességének, és kiderítheti az igazságot. Kedvez a hét az értéknövelő befektetéseknek, például gyermeke nevére vehet egy lakást, ha van alaptőkéje. Tartózkodjon a besúgástól, a cselvetésektől, ne úgy akarjon érvényesülni, hogy másnak csapdát állít, mert a sors a számlát be fogja nyújtani: magányra ítéli. Engedjen egy vitában, mert ha makacskodik, kiderülhet, hogy mégsem olyan nélkülözhetetlen, mint amilyennek gondolta magát! Gyermekének higgye el, amit mond, miért is hazudna, hisz eddig mindent meg tudtak beszélni.


ikrek.jpg Ikrek máj. 21 ? jún. 21.

Otthonában rendezzen be egy nyugodt sarkot, ahová visszavonulhat, amikor vibrálnak az idegei. Füleit nyissa nagyra a munkahelyi pletykák előtt, mert egy lépéssel előrébb járhat a többiek előtt. Fogja vissza magát a felettese és mindenki más kritizálásában, és ha meg akarja tartani állását, bólogasson főnöke ötletére. Gyermeke jövője a héten legyen tabu téma! Anyagi ügyekben legyen óvatos, de az is lehet, hogy elhagyja a pénztárcáját. Csak az a fránya függetlenségi vágy, az ne kínozná a lelkét. Ám minél inkább hallgat róla, annál inkább sajog belül. Akkor járna a legjobban, ha elbeszélgetne szüleivel. Szüksége is lesz a békességes háttérre, mert különben nehezen nyugszik meg a lelke.


rak.jpg Rák jún. 22 ? júl.22.

Némi családi perpatvarba keveredhet a hét vége felé, á, ha a vége jó, közmegegyezésre jutnak. A vita tárgya lehet, anyagi természetű, vagy gyermeknevelésre vonatkozó, és akkor teszi a legjobban, ha nem a saját igazát erőlteti másokra, hanem meghátrál az észérvek előtt. Amihez a legkevesebb kedvet érzi a héten, abban lesz a legsikeresebb. A sors összehozza egy olyan fura személlyel, akinek a hatására másként látja majd a saját jövőjét is. Üzleti érzéke pompás, remekül vásárolhat, és még jobban adhat el.


oroszlan.jpg Oroszlán júl. 23 ? aug.23.

Álljon ellen minden csábításnak, nem éri meg, hogy anyagi romlásba kergesse magát egy új ruha vagy cipő miatt. Sajnos önnél most Mammon, a pénzisten különösen rossz kedvében van, még az átlagnál is sokkal gonoszabb, úgy kerüli, mintha vírusos influenzája lenne. Úgy járt, mint az adóellenőrök akik egyre kevesebbet keresnek, miközben feladataik egyre nőnek. Hét végén többen szeretnék meglátogatni, ami ellenkezik a szándékával, most szívesebben zárkózna be egyedül egy csigaházba, vagy egy termálfürdő szaunájába. Az utóbbi kellemesebb!

szuz.jpg Szűz aug. 24 ? szept. 23.

Tehetségét próbálja meg minden téren kibontakoztatni. Mire a Hold harmadszor is teleholdat jelez, úgyis kiderül, mi mocorog önben. Még az is lehet, hogy olyan dolog történik önnel, ami hizlalja a bankszámláját. Kis családjával legyen megértő, engedje, hadd győzzék meg önt arról, ami a vágyuk! Azt  kapja vissza, amit ad. Amikor keresztülhúzzák számítását, ne háborogjon, hanem jusson eszébe, hogy valakivel korábban ön is ugyanezt tette.


merleg.jpg Mérleg szept. 24 ? okt. 23.

Ha kevés szabadideje akad, azt mindenekelőtt sportolásra, lazításra használja, ha még egy keveset ki tud csikarni, olvasson és hallgasson zenét. Egy volt kollégája a segítségét kéri, ne utasítsa vissza, később hálából ő is segíthet, ha bajba kerül. A hét közepén vigyázzon, ha közlekedési eszközre száll, mert egy kötözködő részeg utas kárt tehet ruhájában, rosszabb esetben önben is. Házassága kissé ellaposodott. Igyekezzen a partnerével együttműködni, a kedvében járni, mert csak így tudja vidámabbá és ismét örömtelivé tenni kapcsolatukat. Vigyázzon, mert most olyan ellenségre tehet szert, aki később sokat árthat önnek.

skorpio.jpg Skorpió okt. 24 ? nov. 22.

Kissé zaklatott napok jönnek, sehogy sem akarnak a dolgok az ön akarata szerint történni. Elgondolkodott már azon valaha is, hogy emiatt saját magában keresse a hibát? Ha még nem, vágjon bele. A hét végén ismét a csúcson lesz, kivételesen jó benyomást tesz mindenkire, akivel találkozik, sőt lesz, akire még annál is jobban! Ne ijedjen meg a váratlan lehetőségtől, inkább éljen vele, nem fogja megbánni. Igaz, hogy átmenetileg tüzes szenvedély keríti hatalmába, de néhány forró hangulatú találkozás után uralhatja a kialakult viszonyt, ami ráadásul még anyagi haszonnal is kecsegteti.


nyilas.jpg Nyilas nov.23 ? dec.21.

Ezen a héten csalódnia kell a legjobb barátjában. Lehet, ha nem hitt volna el mindent neki amit mondott, akkor most sokkal kisebb lenne a csalódás. Beszéljék meg higgadtan a dolgot, azért még nincs veszve minden. Elég régóta barátok, talán még kollégák is voltak, ezért úgy sem fognak egy életen át duzzogni. Tudják mindketten, hogy a harag rossz tanácsadó. A munkahelyén sok a dolog, már úgy érzi, hogy nehezen bírja, pedig még most kezdődött el az év. Szívesen elmenne szabadságra. Használja ki a tél végét és keressen fel egy szép síparadicsomot. Talán még új kalandba is bonyolódik.


Bak dec. 22 ? jan. 20.

A józan érdekek nem mindig esnek egybe vonzódásaival. Döntse el, mennyit áldoz fel érdekeiből azért, hogy jól érezze magát, és olyanokkal barátkozzon akik esetleg nem hasznosak mostani terveire nézve! Beköszönthet életébe az anyagi válság. Már régóta kopogtatott az ablakon, csak nem akarta észrevenni. Tegyen meg mindent, hogy megtartsa munkahelyét, vagy ha nem dolgozik, munkahelyet találjon. Most nem válogathat a lehetőségekben. Azt kell elfogadnia, ami éppen adódik. Idegei is kivannak, emiatt egyre több barát is odébb állt ön mellől. Gondolja át a dolgokat, kezdjen ismét kapcsolatot barátaival, talán megbocsájtanak és ők is segítenek az anyagi gondjai megoldódásában. De az is nagyon fontos szempont, hogy nem fogja magát annyira egyedül érezni.


vizonto.jpg Vízöntő jan. 21 ? febr. 19.

Munkahelyén az orrára koppinthatnak, felettese sem áll ki ön mellett. Barát, vagy rokon miatt ne vállaljon kezességet, egészségi problémája miatt ne essen kétségbe! A következő napok és hetek jobbak lesznek. Úgy fog élni, mint hal a vízben. Végül minden jótett elnyeri jutalmát, és olyan nagyobb összegű pénzhez jut, amire nem is számított. Csakhogy irigyeit kifelejtette a számításból, ők rögtön fúrni kezdik. De nem ám szemtől szembe, hanem igazi magyaros módon, hátulról. Végül tisztázódnak a dolgok, de önt már úgy megsértették, hogy nem hajlandó békülni. Azért ezt gondolja át, mert a haragos több haragost vonz magához.


halak.jpgHalak febr. 20. márc. 20.

Pozitív kisugárzása magával ragadja környezetét. A gyermekére hatást gyakorolhat, elhiszi, amit mond, és igazat is ad önnek. Anyagi ügyei biztatóan alakulnak, házastársa pénz- vagy egészségügyi gondjai is megoldódhatnak. A hét végén viszont kényszerű döntést kell hoznia, amit szíve szerint másképp intézne el. Szeretné békésen megbeszélni a dolgokat és közös nevezőre jutni. Próbálja meg. Kicsi rá az esély, de azt szokták mondani, lehetetlen dolgok nincsenek. Mostanában otthonában  annyi sok a dolga, mint egy sürgősségi osztályon.

Hozzászólások

hozzászólás

Hozzászólások lezárva.

Startlap
1949.lap.hu Harang.lap.hu Sztankay Istvan.lap.hu
Új hozzászólások
Időjárás előrejelzés
Hőtérkép Magyarországról


Felhőkép Magyarországról
Archívum
PageRank ikon ingyen