Heti horoszkóp február 14 – 20.

hatterkep_001.gif

kos.jpg Kos márc. 21 ? ápr. 20

Valakinek nagy szüksége lenne önre, mégis elutasítja a lelkét mardosó félelmek miatt. Ne tegye, és ne feledje, ha nem ad, nem is fog kapni! Jó lehetőségek nyílhatnak, vagy nyíltak meg ön előtt. Igyekezzen hát a szerencséjét az üstökénél megragadni, csak vigyázzon, nehogy más ragadja meg ön előtt, ha sokáig hezitál. Gyermeke mostanában sikeres periódusát éli életének, sorsa nagy változások előtt áll, vagy nagyon magasra emelkedik, vagy nagyon mélyre zuhan, de tévednek   azon ellenségei, akik ezen utóbbi esetben azt hiszik, egy életre elintézték. Nincs olyan mélység, ahonnan az ön segítségével ne tudna újrakezdeni. Igazából ő örök keljfeljancsi. Csak a megfelelő alkalomra vár, hogy aztán győztesként megfizessen a „galádoknak”.


bika.jpgBika  ápr. 21 ? máj. 20.

A héten szeszélyes lesz, mint az időjárás, még partnerének is nehezére fog esni, hogy kövesse érzelmi változásait, a rajongástól a gyűlölködésig mindenből kijut egy kicsi. Egy biztos, pénzügyei a vártnál jobban alakulnak az elkövetkező időkben, de amilyen könnyen jön, olyan könnyen megy is a valuta. Az ajánlattétel hete következik, amikor akár szerelmi, akár üzleti ügyről legyen szó, önnek kell az első lépést megtennie. Szüleivel, testvérével, gyermekével őszintén beszélhet olyan családi ügyekről, amelyek eddig tabunak számítottak.A munkahelyén mások hibája miatt ne tartsa a hátát! Fölöttese, üzletfele kritikáját ne vegye  sértésnek.

ikrek.jpg Ikrek máj. 21 ? jún. 21.

Vénusz jó szemmel figyeli a tevékenységét, és nemcsak a szerelemben segíti, hanem egyéb vállalkozásaiban is, így ne lepődjön meg, ha hamarosan olyan megbízást kap, amelyben öröme telik, és még erkölcsi sikert is arat vele. Persze jobban szeretne anyagiakat, de erre mostanában hiába vár. Megpróbálhat olyan munkahelyet keresni, ahol sokkal többet fizetnek, mert máshonnan mostanában nem fog pénzmag potyogni a zsebébe. Ráadásul mivel ez nem garantált, mármint a munkahely változtatás, így marad a pénzügyi szigor. Viszont családtagjai, úgy mint szülő vagy testvér segíthet, ha nem is pénzzel, de nagyon jó tanácsokkal, amit ideje lenne meghallgatni és komolyan venni.

rak.jpg Rák jún. 22 ? júl.22.

A héten az ön tanítói a gyermekei, vagy  netán a titokban tartott szerelme. Ne hagyjon ki színházi előadást, munkahelyi bulin ne vonuljon háttérbe, és tabletták helyett inkább a természet patikájából válasszon! Különös híreket kap, és nem tudja megemészteni őket. Szeretné a saját szemével látni, fülével hallani a dolgot, de ez, úgy tűnik, lehetetlen. Igyekezzen kedves és udvarias maradni még akkor is, ha rájön, hogy valaki madárnak nézi, és megpróbálja önt megkopasztani. Ugyanis most sok múlik a stíluson, és a hangnemen, akár veszni látszó helyzeten is fordíthat. Ha nem szeretne közelebbi kapcsolatba kerülni az egészségüggyel, ne csak a lába elé, hanem a tányérjára is nézzen! A biztonságot pedig ne másban,  hanem önmagában keresse!

oroszlan.jpg Oroszlán júl. 23 ? aug.23.

Ön a veszélyes utakat választja, és így nem csoda, ha egyedül marad. Állandóan a kötelékeket szaggatja, amelyek visszatartják. A héten munkahelyén a munkahelyén a háttérben kevergetheti a kártyát. És jót mosolyoghat azon, ahogyan acsarkodnak mások egymásra. Közben olyan hírek is fülébe jutnak, amelyek miatt lelke újra megtelik hittel, reménnyel. Legalább önmagának ne hazudjon! Vallja be, hogy fél, nem egészen arra vágyott, amiben jelenleg van. Ez hozzásegíti ahhoz, hogy szembe tudjon nézni egy problémával, és le tudja győzni a nehézségeket.

szuz.jpg Szűz aug. 24 ? szept. 23.

Jogi ügyében fordulat várható. Egy házastársi kapcsolatot megszilárdíthat, de csak akkor, ha nem a saját előnyeit tartja szem előtt, ha nem bánik keményen a kedvesével, és ha a lakásügy, vagy a család most nem lesz téma. Egészségére most jobban kell vigyáznia. Látogassa meg az egészségügy pár szakrendelőjét, mert nem tudni biztosan, hol a baj! Nem kell megijedni, hanem komolyan kell venni a dolgot, és akkor a tavasz megérkezése a legkisebb „nyavalyáit” is elűzi. Legyen reálisan optimista!

merleg.jpg Mérleg szept. 24 ? okt. 23.

Munkahelyén békéljen meg a többiekkel, ne viselkedjen úgy, mintha ön lenne a főnök, mert kollégái a kedves , ám mindenek előtt készséges munkatársat szeretik elsősorban. Olyan pletykát hallhat, hogy még a szívverése is szabálytalanná válik az izgalomtól. Megcsíphet egy különmunkát, amelyet ha busásan nem is fizetnek meg, de lesz miből nagyobb lábon élni. Többször érezheti magát egyedül, és aggódik a szülei, vagy gyermeke miatt. Ha nem retteg a holnaptól, nem korlátozza a gyermekét, akkor nyugodtak lesznek az éjszakái és rájöhet, hogy nincs egyedül.

skorpio.jpg Skorpió okt. 24 ? nov. 2

Rádöbben, hogy illúziók csapdájába esett, és többet várt, mint amennyi lehetséges. Ez elgondolkodtatja, és úgy dönt, kitart a régi, a megszokott mellett – bár ez olyan nehéz, unalmas, ám biztonságos. Ne utazzon most külföldre, ha mégis, akkor bízzon meg valakit azzal, hogy figyelje a lakását, illetve valamelyik családtagját. A héten többen irigyelni fogják, a személye beszédtéma lesz, fürdőzhet a népszerűségben. Olyasvalamiről is hallhat, amit az egészsége megőrzése érdekében alkalmaznia kellene. Válasszon egy kevésbé költséges hobbit, mert különben a fehérneműje is rá fog menni a szórakoztató kikapcsolódásra.

nyilas.jpg Nyilas nov.23 ? dec.21.

Az egészsége legyen az első, ne a munkahelye, vagy a kötelesség teljesítése! A héten kipattanhat fejéből az isteni szikra, és talán még arra is rájöhet, hogyan takaríthatna meg több pénzt. Gyermekének a héten ügyesen tolhatja a szekerét. Maradjon ki a hatalmi harcokból, és ne viselkedjen kisstílűen! A barátjával szemben vegye a bátorságot, és mondja a szemébe az ön által vélt igazságot. Ne húzódjon meg a háttérbe, mert ez nem jó taktika. A család rövid pórázon tartja, de ezt már elég régóta nehezen tűri. Tegyen lépéseket, legyen bátor és törjön ki a hétköznapjai zavaros dolgaiból. Ha szabadulni akar, először is erősítse meg a lelkét, aztán a testét, és határozza el magát, hogy ezután csak a saját feje után megy.

Bak dec. 22 ? jan. 20.

A józan érdekek nem mindig esnek egybe vonzódásaival. Döntse el mennyit áldoz fel érdekeiből azért, hogy jól érezze  magát, és olyanokkal barátkozzon, akik esetleg nem hasznosak mostani terveire nézve. Az anyagi helyzete nem stabil, ezért a héten  megmutathatja hogyan tud húzni a nadrágszíjon. Most megmutathatja hogyan is kell takarékoskodni. Abból viszont nem is lehet, ami nincs. Ideje lenne már elmennie dolgozni. Nem is tudni miért nem akart eddig dolgozni? Tegye meg, mert úgy tűnik, hogy mostanában ön is az egészségügy bugyraiba teszi azt a kevés pénzét is, ami van. Már annyit kapott kölcsön másoktól, hogy most már nem tud rájuk számítani.

vizonto.jpg Vízöntő jan. 21 ? febr. 19.

Olyan emberekkel találkozhat a héten, akik a viselkedésükkel tükröt tartanak ön elé, és általuk jobban megismerheti önmagát. A munkahelyén valaki kíméletlen aknamunkát folytat ön ellen, amire váratlanul és még időben fény derül. Ha úgy érzi, hogy nem tudnak már önnek újat mondani, akkor kiderülhet, hogy tévedett. Végérvényesen  rájön, hogy valakiben nincs semmi vonzó. Mint igazi Vízöntő, nemcsak a pontosságot és az egyensúlyt kedveli, hanem az elegáns helyeket, a jó stílust és a divatos partnert is. Mivel igazi ínyenc, kevesebbel nem is éri be, még a szerelemben sem. Ezen a héten eszerint némi önmegtartóztatásra lesz szüksége, mert anyagilag nincs a csúcson, és a bolygók jelenlegi állása szerint nem is lesz.  Így nem tud mást tenni, minthogy összeszedje magát és kisebb pénztárcát használjon.

halak.jpgHalak febr. 20. márc. 20.

A Nap azt jelzi, hogy a munka zsúfolt világából van elege. No, mert mindent elvállal, nagyon bízik saját magában, meg a pénz is kell. Csak akkor kezd háborogni, amikor rájön, hogy már nem bír ennyi munkát elvégezni. Lazítson az egészségéért, s úgy álljon a munkához, hogy más is odaférjen! Ne akarjon mindig, mindenkinek megfelelni, mert ugye ezt ön is tudja, hogy ez nem lesz így soha. Valóban többet kellene pihennie, mert nemsokára még családon belül ápolói szerepet is el kell látnia, de nem is rövid ideig. Most testileg és lelkileg vértezze fel magát, és ha jön a nagyon fontos felelősség ideje tudjon fizikailag a toppon lenni. Nagyon számítanak önre.



Hozzászólások

hozzászólás

Hozzászólások lezárva.

Startlap
1949.lap.hu Harang.lap.hu Sztankay Istvan.lap.hu
Új hozzászólások
Időjárás előrejelzés
Hőtérkép Magyarországról


Felhőkép Magyarországról
Archívum
PageRank ikon ingyen