Heti horoszkóp július 12-18.

G0rY-11s-2.gif

kos.jpg Kos márc. 21 ? ápr. 20.

Egy szép szerelmi kaland lehet kibontakozóban, de egyelőre ne fűzzön túl nagy reményeket a folytatáshoz. A szerencse most Ön mellett áll ugyan, de lehet, hogy elszúrja. Legyen nagyon óvatos, gondolja át alaposan mit akar, és csak utána lépjen. Ha jól dönt, hosszú évekre megalapozhatja jövőjét. Ne kímélje önmagát, ha soha vissza nem térő alkalmat szolgáltat a hét arra, hogy terveit véghezvigye. Ne hagyja, hogy a látszólag súlyos feladatok eltántorítsák.

bika.jpgBika  ápr. 21 ? máj. 20.

Ez a hét kedvező lesz arra, hogy pihenjen, esetleg üdülni menjen családjával, vagy barátaival. A munkahelyén viszonylagos csend uralkodik, tehát nyugodtan vehet ki szabadságot. A „zöldszemű szörny” mostanában be szeretné csapni, de oda se figyeljen, mert párja hűséges, nincs oka a féltékenykedésre. Ezzel csak magát cukkolja fel és nem is hasznos a párkapcsolat szempontjából. Csendes, nyugodt hétre számíthat. Használja ki. Ritkán van ilyen szerencsés helyzetben.

ikrek.jpg Ikrek máj. 21 ? jún. 21.

Lehet, hogy kihasználták, de Ön is belement. Menjen haza és pihenje ki az eseményeket. Máskor előbb gondolkodjon, aztán cselekedjen. Utólag már kár a gőzért. Ezt elrontotta! Ezzel a szájízzel alszik el kedvese mellett, de reggel rázza meg magát és tegye túl magát a dolgokon. Mindenki tévedhet. Ez most, Önnel fordult elő. Használja ki a kellemes napsütést, ha van lehetősége pihenjen nagyokat, strandoljon, vigye el családját kirándulni. A következő hétnek így már nyugodtan fog elébe nézni.

rak.jpg Rák jún. 22 ? júl.22.

A hét rossz hangulattal kezdődhet. Ezért ne másokat okoljon, inkább gondolja végig, hogy Önnek mindig csak igaza lehet?! Téved! Most az érzései becsapják. Megsértett másokat és még Ön érzi sértve magát. Hamar rendezheti a dolgot. Ismerje be, hogy Ön hibázott, és már szent is a béke. A meleg ellenére kicsit megfázhat, viszont ezt egy-két nap alatt kikúrálja és már hét végén mehet is egy hosszú hétvégére.

oroszlan.jpg Oroszlán júl. 23 ? aug.23.

Pénzügyi csatározásokban  csak a győzelemre játszik, sokszor erején felül kockáztat, így a héten nagy nyeremények, de veszteségek is kísérhetik. Ráadásul a héten rosszakarói még jól ki is használják. Tanácsosabb lenne, ha nem üzlettel foglalkozna, hanem szabadságra menne. Így talán megúszná a veszteségeket. Vigye el gyerekeit valamilyen jó kis kiránduló helyre. Nem fontos mindig csak külföldet célba venni. Rádöbben, hogy hazájában is van még sok eddig felfedezetlen szép táj.

szuz.jpg Szűz aug. 24 ? szept. 23.

Nem véletlen szokták mondani a Szűz jegyűekre, hogy „szőrszálhasogatóak”. A héten mindenen és mindenkin túl akar tenni. Nehezen elviselhető most a modora. A körében élők ezt nehezen viselek. Hirtelen csak azt veszi észre, hogy egyedül marad. Nem hívják meg a barátai a közös bulikra, sőt látványosan kerülik társaságát. Ez igaz a családtagokra is. Ők is neheztelnek most Önre. Fogja vissza magát, ne érezze azt, hogy különb tőlük, mert még az is előfordulhat, hogy a nyarat nagyon magányosan fogja tölteni. Vigyázat!

merleg.jpg Mérleg szept. 24 ? okt. 23.

Vágyai kissé elrugaszkodtak a valóságtól. Zökkenjen vissza a hétköznapokba, és utána mondjon csak igent vagy nemet . Kicsit legyen óvatosabb. Mostanában nem Önnek áll a zászló. Tervei nem, vagy csak részben jönnek be. Várjon a nagyobb beruházásokkal, mert most elképzelhető, hogy sikertelenül alakul. Legyen türelmes. Most az óvatosság jellemző a hétre, sőt több hétre is. Van ilyen mindenkinek. Ön is fogadja türelemmel, és később bepótolja a most elmulasztott nagyobb beruházásokat. Ha nem, hát akkor így járt…. Lesz ez egyszer jobb is.

skorpio.jpg Skorpió okt. 24 ? nov. 22.

Nem tudja eldönteni, mi a fontosabb: a magánélete, vagy a vagy a szakmai előrejutása. A boldogsága kéne, hogy a legfontosabb legyen, és a boldogság biztos hátterét, ha őszinték vagyunk, mindig a kiegyensúlyozott párkapcsolat adja. Nagyobb kiadásai lesznek a héten, ezért a nyári üdülését rövidebb időre tervezze, vagy óvatosabban bánjon a pénzével.  Ha párkapcsolatban él, akkor azt néhány programmal újjávarázsolhatja, ha pedig társtalan, akkor bárkit meghódíthat.

nyilas.jpg Nyilas nov.23 ? dec. 21.

Igaz, ami igaz, néhány emberrel könnyen meggyűlhet a baja. Ennek ellenére nem nagyon panaszkodhat, mert a kevés jót ígérő bolygóállások inkább támogatják, mint veszélyeztetik. Előfordulhat, hogy nem egyszer széllel szemben kell vitorláznia, de ha kitart eredeti céljai mellett, joggal érzi majd magát sikeresnek. A rokonokkal és családtagokkal óvatosan ajánlatos bánnia. Ha  utazik, minden óvintézkedést meg kell tennie ahhoz, hogy elkerülhessen néhány apró bosszúságot. Pillanatnyilag a legtöbbet a szerencsének köszönhet.

Bak dec. 22 ? jan. 20.

Ezen a héten egy régi célja megvalósulhat. Itt az ideje, hogy szélesítse látókörét, nyitottabb legyen az új módszerekkel, és áttörő ötletekkel szemben. Élje ki kreativitását a munkájában(ha van)! Mostanában nem jó a hangulata. Most itt az idő, hogy kicsit feldobódjon, ha másért nem, akkor a szép nyári idő miatt. Nem kéne begubóznia. Inkább nevessen a sors szemébe. A hétvége kedvez az új partnerkapcsolatoknak. Talán egy szerelem is feltűnik a láthatáron.

vizonto.jpg Vízöntő jan. 21 ? febr. 19.

A héten a magánélete kerül előtérbe. Ha nem tetszik valami, akkor azt beszélje meg az érintettel, de ne adjon ki ultimátumokat. Közösen keressék a megoldást, ne kényszerítse az akaratát a másikra. Vannak az életben olyan helyzetek, amikor hiába akarunk a másiknak jót, ha neki teljesen más elképzelései vannak. Ilyenkor kár erőlködni! Egy kicsit se legyen erőszakos. A hét végén társaságba hívják. Menjen el, de maradjon háttérben, mert most nem  értékelik a máskor oly vicces kedvét. Ettől a héttől lesznek még sokkal jobbak is.

halak.jpgHalak febr. 20. márc. 20.

Ami üres, az üres. Ez nem vita tárgya. Márpedig az Ön zsebe az. De hát mire vannak a jó barátok, ha nem arra, hogy segítsenek. Ön is megtette ezt már velük sokszor. Most ők húzzák ki Önt a bajból. A családi fészek most hasonlít egy feldúlt méhkashoz. Mindenki a saját sérelmeit sorolja. A hét végére enyhül a nyomás, addig próbáljon visszavonulni. Vegyen elő egy jó könyvet, vagy hódoljon hobbijának. Hamar eltelik ez a hét. Aztán egyre könnyebb lesz. Nyugalom!


Hozzászólások

hozzászólás

Hozzászólások lezárva.

Startlap
1949.lap.hu Harang.lap.hu Sztankay Istvan.lap.hu
Új hozzászólások
Időjárás előrejelzés
Hőtérkép Magyarországról


Felhőkép Magyarországról
Archívum
PageRank ikon ingyen