Heti horoszkóp július 5 – 11.

G0rY-11s-2.gif

kos.jpg Kos márc. 21 ? ápr. 20.

Legyen óvatosabb, mint eddig. Abba azonban törődjön bele, hogy most valamitől, vagy valakitől végérvényesen meg kell válnia. Ez a lépés a saját érdekeit fogja szolgálni. Párkapcsolatára jobban figyeljen oda. Kicsit becézgesse társát és adjon neki lehetőséget a szabad mozgásra. A bizalom meghálálja a dolgot és szép nyár elé nézhetnek mindketten. A munkáját mostanában unja. Ez nem  is csoda, hisz sokat dolgozott. Itt az ideje a megérdemelt pihenésnek.

bika.jpgBika  ápr. 21 ? máj. 20.

Nem bízik a jövőben? Valahogy elmentek egymás mellett az utóbbi időben. Ez lehet egy jó barát, társ, vagy szülő. Még nem késő helyére rakni a dolgokat. Szakítson időt a hosszabb beszélgetésekre. Rájön, hogy félreértésen alapulnak a dolgok. Úgy érzi, hogy csak valami váratlan dolog tudja kihozni ebből a helyzetből? Lehet, de a saját akarata nélkül elég nehéz lesz . Tartsa észben, hogy amikor közelednek Ön felé, azok az emberek a szeretetére éhesek.

ikrek.jpg Ikrek máj. 21 ? jún. 21.

Ez a hét alkalmas arra, hogy megvitassuk viszonyunkat szeretteinkkel. Érzelmeink jobban előtérbe kerülnek, és ez esélyt ad egymás megértésére. Megnyugszanak a kedélyek és belső békénk és biztonságérzetünk kisugárzik minden kapcsolatunkra. Régen volt ilyen nyugodt hete. Használja ki a lehetőséget. Tegyen nagy sétákat, pihenjen, olvasson és ha teheti utazzon el a hét végén.


rak.jpg Rák jún. 22 ? júl.22.

Az utazás és az intellektuális tevékenység szinte mindent elsöprően fontos az Ön számára. Tervezzen utazást, hogy kiszabaduljon a megszokott környezetből. Sokféle emberrel találkozhat, élvezheti az ismerkedést. Reméli, hogy képzettségét, szakmai hozzáértését, munkájában való szívósságát főnökei megfelelően értékelni fogják. S ha ez- mint oly gyakran- mégsem történik meg, hát nyel egyet és zokszó nélkül tűri sorsát. Elégedetlenségét és megbántottságát egy nyugodt és elégedett ember álarca mögé rejti.

oroszlan.jpg Oroszlán júl. 23 ? aug.23.

Mostanában a családja egy kis önvizsgálatra inspirálja. Elvetette kissé a sulykot!  Azt hiszi mindent jól csinál és mindig Önnek van igazi. Ha ezt nem ismerik el, látványosan megsértődik. Nem biztos, hogy ez jó megoldás. Próbáljon változtatni életvitelén és fogadja el mások véleményét is. Nekik is lehet igazuk. A szerelem most nem sok jót tartogat a héten, még akkor sem, ha ezt gondolja. Vigyázat, az ördög nem alszik!


szuz.jpg Szűz aug. 24 ? szept. 23.

Mostanában az egészsége kívánnivalót hagy maga után. Vegye komolyabban, és látogassa meg háziorvosát. A baj még orvosolható. Ön nagyon makacs ember hírében áll, de most igazán hallgathatna hozzátartozóira és a barátaira. Ne gubózzon  be, mint egy selyemhernyó. Menjen nagyokat sétálni, kapcsolódjon ki, meglátja pár hét alatt elfelejti fizikális és lelki gondjait. Társával is jobb lesz a kapcsolat. Ő is örül az ön hangulati változásának, mely jó  irányba tereli kapcsolatukat.

merleg.jpg Mérleg szept. 24 ? okt. 23.

Általában jól érzi magát. Mégis, ha a többiek kissé sértődöttnek vagy érdektelennek mutatkoznak, az talán azért van, mert öntelt, leereszkedő és tudálékos módon járt el velük szemben. Ez esetben nem árt, ha felülvizsgálja  hozzáállását. Ha változtat viselkedésén, akkor még kellemesen alakulhatnak dolgai. Ne éljen vissza bizalmas értesülésekkel, még akkor sem, ha ezzel anyagi helyzetén javíthat. A vasárnap kissé veszélyes lesz. Ne akarjon okosabbnak tűnni, mint amilyen!

skorpio.jpg Skorpió okt. 24 ? nov. 22.

A hétvégét szerelmével tölti. Gyönyörű programot szervezett Önnek. Nehezen telnek a munkanapok. Rohanna kedvese karjaiba. Most nagy a szerelem. Boldogságának közepette, ne feledkezzen meg családjának tett ígéreteiről sem. Itt az ideje, hogy csapjon egy mulatságot, még mielőtt belefásul a mindennapok szürke egyhangúságába. Hívjon meg minél több embert, az sem baj, ha kissé zsúfoltabban lesznek. A társaság kifejezetten jó hatással lesz Önre.

nyilas.jpg Nyilas nov.23 ? dec. 21.

Kedvező időszak a hét arra, hogy új feladatokba fogjon, vagy együtt dolgozzon másokkal. Energiája és ereje határtalannak tűnhet, különösen a fizikai tevékenységek terén. A máskor oly nehéznek tűnő akadályokat most könnyedén legyűrheti. Ha bárkivel problémája van, most alkalma lehet rendezni a nehézségeket. Itt az ideje, hogy valamilyen új fába vágja a fejszéjét, leginkább olyasmibe, ahol tökéletes időzítésre van szükség. Imádja a kényelmet és a szép dolgokat, és ezekre gazdagon áldoz is.

Bak dec. 22 ? jan. 20.

Rengeteg energiája van. Sok mindenbe szeretne egyidőben belefogni. Inkább koncentráljon egy olyan tevékenységre, amelyben kreatívan tudja hasznosítani lelkesedését. Sajnos mostanában legtöbbször csak lelkesedik, de a munka elvégzését mástól várja el. Ezen változtatnia kell, mert az év végére a mostaninál is nehezebb anyagi körülmények közé juthat. Családi életében is változások várhatók. Talán egy ideig egyedül marad. Próbáljon egy kis óvatosságot tanúsítani. A legkülönbözőbb nagyságrendű anyagi gondok léphetnek fel előzetesen nem látható körülmények miatt.

vizonto.jpg Vízöntő jan. 21 ? febr. 19.

Az érzelmek hullámzása nem tesznek jót kapcsolatainak, legyen az baráti, vagy párkapcsolat. Mostanában mindig feszült, pedig nem igazán van rá oka. Legyen megelégedettebb, mert Önnek még nem is rossz sem az anyagi sem az érzelmi helyzete. Nézzen jobban körül a környezetében, és akkor ráébred, hogy nincs értelme a lelombozódásának. Ha nem fút úgy a csikó, mint régebben, ez még nem jelenti azt, hogy búslakodnia kell. Kapja össze magát, gondolkozzon el dolgokon, és főleg keressen munkát, vagy jobban fizető állást. Ne csak a párjára hagyatkozzon a dolgokban!

halak.jpgHalak febr. 20. márc. 20.

Életfeladatához hozzátartozik, hogy a másik embert is figyelemre méltassa. Mostanában azonban arra lenne szüksége, hogy mások figyeljenek Önre. Összecsaptak a hullámok a feje fölött pár hónapja. Ez még egy darabig így lesz, de ne keseredjen el. Volt ez így 12 évvel ezelőtt is. Most „csak” megismétlődnek a dolgok. Vár Önre még sok szép feladat és elismerés. Kis türelmet, aminek most ugyan fogytán van, de ha arra gondol, hogy szép dolgok fognak következni, akkor reménykedve várja a jövőt. Fel a fejjel!

Hozzászólások

hozzászólás

Hozzászólások lezárva.

Startlap
1949.lap.hu Harang.lap.hu Sztankay Istvan.lap.hu
Új hozzászólások
Időjárás előrejelzés
Hőtérkép Magyarországról


Felhőkép Magyarországról
Archívum
PageRank ikon ingyen