Heti horoszkóp március 1 – 7.

G0rY-11s-2.gif

kos.jpg Kos márc. 21 – ápr. 20.

Konfliktusok támadhatnak közeli kapcsolataiban, minden valószínűség szerint tudattalan – általában elfojtott, de most felszínre törő – érzelmi okokból. Féltékenykedhet, vagy túlságosan birtokló és manipulatív módon lép fel. Később, miután lehiggadt, és elmúlt ez a tranzit, rengeteget tanulhat a történtek felidézésével. Természetesen ne hozzon lényeges döntést érzelmi életét illetően a héten. Lehetséges, hogy a párjával épp azt próbálják kiötleni, miként hozhatnának ki a legtöbbet vagyonuk egyesítéséből. Az egyedülállókat most elkerüli a pénz, de legalábbis nehezen jutnak a közelébe.

bika.jpg Bika ápr. 21. máj. 20

A kevés változatosságot igénylő tevékenységek nem felelnek meg önnek, de jó érzékkel elemzi a váratlan helyzeteket és hatásokat, gyorsan és hatékonyan dönt. Sikereit néhány  váratlan, de időben felismert lehetőségnek köszönheti. Talán ráébred, hogy lehet mást is csinálni egy idegen városban, mint múzeumokat látogatni. Van, aki ismerkedni jár oda. Ha független, tegye azt. A héten kerülje a jogi ügyeket, valahol biztos rejlik buktató. Ezeket a dolgokat halassza későbbre


ikrek.jpg Ikrek máj. 21 – jún. 21.

Ne vállaljon most kockázatot, ne tegyen fel mindent egy lapra, mert rosszul mérheti fel az erejét, és nagyot bukhat. Mindez  vonatkozik a szerelemre, a vállalkozásra, a pénzügyekre és a vágyaira, amelyekről most úgy gondolhatja, hogy nehezebben válthatja őket valóra.Ám a hét végén  kellemes meglepetésben lesz része. A baráti és családi kapcsolatokban a megmérettetés idejét élheti, amikor lesznek olyanok, akiktől búcsút vehet, de ne foglalkozzon ezzel.


rak.jpg Rák jún. 22 – júl. 22.

Képes elfogulatlanul kezelni és szemlélni önmagát és érzelmeit. Jó alkalom, hogy egyedül legyen és elgondolkodjon dolgairól, vagy problémáit megbeszélje egy idősebb személlyel. Nem fogja magányosnak érezni magát, még ha egyedül is van, sőt eltölti a belső erő és békesség. Az önismeret terén sokat nyerhet. Társkapcsolata most gördülékenyen alakul, mert jól működő egyensúlyt teremt belső és külső világa között. Szakítson időt, hogy átgondolja eddigi életét. Keressen új barátokat, és találjon új szokásokat.

oroszlan.jpg Oroszlán júl. 23 – aug. 23.

Figyeljen oda a párjára! Ha minden energiáját a munkába/tanulásba öli bele, nagyon hamar megunhatja, hogy nem foglalkozik vele eleget. Bármily fontos teendői, határidői vannak, heti egy mozira, vagy vacsorára igazán ráérhetne. Legyen türelemmel addig, amíg végre rendeződnek magánéleti gondjai, és akkor karrierproblémái is helyes mederbe terelődnek. Nem kell attól tartania, hogy további kudarcok fogják tarkítani szakmai életét, mert egy biztos magánéleti háttérrel már sokkal többre lesz képes. Sok mindenről megváltozhat a véleménye! Ez az Ön hete.

szuz.jpg Szűz aug. 24 – szept. 23.

Akármelyik ismerőse megmondhatja, hogy Önnel nem unalmas az élet. Egyszerűen nem létezik olyan helyzet, amit Ön nem lenne képes előidézni. A legmélyebb letargiától a legszárnyalóbb boldogságig elég nagy a skála…. Azt már Önnek kell kitalálnia, hogy párjának melyik szituációk okoznak örömet! Az Ön képzelete a fellegekig szárnyal, ha éppen jó formában van, ráadásul szeret is vezető szerepet betölteni. Tehát: rengeteg múlik Önön. Igyekezzen, mert tud  adni, tud örömet okozni, hát miért nem használja ki?

merleg.jpg Mérleg szept. 24 – okt. 23.

Általában jól érzi magát, és jó szándékkal közelít mások felé. Mégis, ha a többiek kissé sértődöttnek vagy érdektelennek mutatkoznak, az talán azért van, mert talán kissé öntelt, leereszkedő és tudálékos módon lépett fel velük szemben. Ez esetben nem árt, ha felülvizsgálja hozzáállását. Egyébként kellemesen alakulhatnak a dolgai. Ne hagyja magát lebeszélni egy olyan tervről, ami Ön szerint nagyszerű, és szórakoztatja, közvetlen hozzátartozóit azonban inkább aggasztja. A lényeg, hogy Ön legyen elégedett a teljesítményével.

skorpio.jpg Skorpió okt. 24 – nov. 22.

Érdemes volt erőt gyűjteni, mert hamarosan megszaporodnak a gondjai, és bizony a munkán kívül alig marad majd ideje a szerelemre. Igaz, a hivatása révén megismerkedhet valakivel, aki hamar felébreszti az érdeklődését, sőt a vágyait is, és ez a kapcsolat csak tovább bonyolítja az eseményeket. Tegyenek közös, nagy sétákat, esetleg töltsenek együtt egy hosszú hétvégét. A gondokat a hét végére söpörje a szőnyeg alá és próbáljon szórakoztató dolgot kitervelni. Ettől a héttől lesznek még sokkal jobb hetei is az évben.

nyilas.jpg Nyilas nov.23 – dec. 21.

Kommunikáció, tárgyalások, üzleti ügyek, közlekedés vagy hosszabb utak megkezdése szempontjából épp oly kedvező időszak, mint elmélyült eszmecserék folytatására. Remekül tud most az aprólékos részletekkel is foglalkozni, és most megbeszélheti problémáit is kollégáival vagy főnökeivel. Ha könnyen tud irányt változtatni, és figyelmesebben néz körül, akkor megláthatja a részleteket is. Ez segít a tisztánlátásban, ami mindenképpen pozitív fejleményekhez vezet. Vigyázzon a szemére, mert most sérülékenyebb. Ha esetleg az egészségével gondjai vannak, vizsgáltassa ki magát orvossal!

Bak dec. 22 – jan. 20.

Most aztán van min gondolkodnia! Mintha az események sodrába került volna. Az utóbbi időben nem panaszkodott arra, hogy élete nem elég eseménydús és ez a hét még erre rátesz. Egy várva-várt telefon hívás felforgatja előre megtervezett programját, és egy titkos találkára csábítja. Mi is itt a titok? Semmilyen módon nem tudta volna elsimítani azt a nézeteltérést, ami munkatársai között támadt, és amibe most Ön is belekeveredett. Próbálja fokozatosan kivonni magát az ügyből, hogy a végén ne kelljen mentegetőznie.


vizonto.jpg Vízöntő jan. 21 – febr. 19.

Az aprólékos, megfontolt lépések jellemzőek, a szorgalmas tevékenység, szép nyugodtan tenni-venni. Jobb ha a munkahelyén is ezt a tempót követi, hiszen elég kihívással, idegeskedni-valóval találkozik nap, mint nap. Átmeneti problémáinak ne tulajdonítson a szükségesnél nagyobb jelentőséget, minél kevesebbet aggodalmaskodik, annál könnyebben meg tudja őket oldani. Próbáljon olyan dologgal foglalkozni, amik elérhetőek, és építse be mindennapjaiba a fontos dolgok megoldását. Lesz ettől még jobb hete is.


halak.jpg Halak febr. 20 – márc. 20.

Kellemes utazásra számíthat, amely egyben „tanulmányút” is lehet, oly értelemben, hogy az impulzusok, amik itt érik megváltoztathatják gondolkodásmódját néhány dologban. S ez magával vonja a megnyilvánulások változásait is. Néhány ember számára furcsa lesz, de nem ez a lényeg! Azt mondják, hétévente nagy változások történnek az ember életében, még az ízlése is megváltozhat! Számoljon csak utána, hol is tart most? Úgy látszik, kénytelen tartani a frontot. Szerencsére néhány fontosabb telefonhíváson kívül más nem történik. Vásárlásra, fodrászra is jut ideje. Otthon a remélt hatás nem marad el.


Hozzászólások

hozzászólás

Hozzászólások lezárva.

Startlap
1949.lap.hu Harang.lap.hu Sztankay Istvan.lap.hu
Új hozzászólások
Időjárás előrejelzés
Hőtérkép Magyarországról


Felhőkép Magyarországról
Archívum
PageRank ikon ingyen