Heti horoszkóp augusztus 3-9.

 

 

 

 

Kos márc.21-ápr.20.

Teljes energiával veti bele magát az otthoni munkába. Elgondolkodhatna azon, hogy  néha a kevesebb több, a teljesítményét elsősorban nem az elvégzett munka mennyiségével mérik, hanem  sokkal inkább eredményességével, jövedelmezőségével. Összpontosítson a lényegre, és ne foglalkozzék jelentéktelen apróságokkal! Ha az „egészre” figyel, idővel kirajzolódnak a részletek is.  Ha nincs oka, ne vezekeljen. Régi sebeit nyalogatja még mindig, és régen elkövetett hibákért érzi még mindig bűnösnek magát. Jelen cselekedeteiből kiindulva építse a jövőjét, és többé ne hagyja, hogy befolyásolják tetteiben. 

  Bika ápr.21-máj.20.

 

Olyan régen volt már társaságban, kifogás gyanánt a legkülönbözőbb mentségeket és magyarázatokat ötli ki. Ezek közül a legenyhébb az volt,  hogy úgyis kellemetlen emberek. S most egyszerre kiderül, hogy kedvesek, barátságosak, és Ön remekül  érzi magát köztük.  Némelykor előítéletes kissé, nemde?  Keményen megdolgozik azért, hogy saját hibájától, amelyet még magában sem hajlandó elismerni, elterelje a figyelmét. A tökéletességre való igyekezete erősen kihat a magánéletére is.  Erős hajlama van a féltékenységre. Érzelmi kapcsolatait is teljesen és hibátlanul, minden kivetni való nélkül  akarja megélni. Aki kapcsolatba kerül Önnel, annak feltétlenül számolnia kell ilyen elvárásaival. Persze ha rájön, hogy féltékenysége alaptalan, nem tulajdonít jelentőséget az egésznek többé.

 

  Ikrek máj.21-jún.21.

 

Nem tudja eldönteni, mi a fontosabb: a magánélete, vagy a szakmai előrejutása. A boldogsága kéne, hogy a legfontosabb legyen, és a boldogság biztos hátterét, ha őszinték vagyunk, mindig a kiegyensúlyozott párkapcsolat adja. Nagyobb kiadásai lehetnek ezen a héten. Ha vásárol, figyeljen a minőségre, mindenből a legjobbat vegye. A munkába teljesen belemerül, s talán ezért a szerelmi érzelmei meglehetősen hidegek. Mivel a tudásban nincs telítettségi pontja, járjon  utána, hol tudná gyarapítani vagy felfrissíteni időközben elavult ismereteit. Minden újonnan szerzett tudás az előnyére válhat. Ha párkapcsolatban él, akkor azt néhány programmal újjávarázsolhatja, ha pedig társtalan, akkor bárkit meghódíthat.

 

  Rák jún. 22-júl.22.

 

Ön titokban mindig arra vágyott, hogy uralkodhasson, ás ez idáig valahogy nem sikerült. Most úgy tűnik, végre elérheti a célját, ám ezért szívósan meg kell küzdenie. A héten összefuthat néhány ismerősével. Annyira belemelegednek a beszélgetésbe, hogy lekésik valami fontos megbeszélésről. Jó lenne erre odafigyelni!  Ideje nagy részét, most társas érintkezéssel tölti. Jó kommunikációs készségének köszönhetően ez egy kedvező időszaknak ígérkezik mindenféle üzleti ügyek és tárgyalások lebonyolítására. Ebben az időszakban legyen minél aktívabb és törekedjen arra, hogy sok különböző emberrel kerülhessen kapcsolatba. Ne felejtse el, hogy milyen nagy ereje lehet a gondolatoknak a jövő formálásában, és igyekezzen rendszerezni elképzeléseit.

 

  Oroszlán júl.23-aug. 23.

 

 Önmaga fegyelmezése az egyik legnagyobb feladat, amivel a héten  találkozhat. Mielőtt képes lesz ellenőrzése alatt tartani a külső feltételeket, először meg kell tanulnia  ellenőrzés alatt tartani önmagát. A hét olyan események szervezésével telhet, amikhez semmi kedve, de kötelessége megtenni. Vágjon bele, ne csüggedjen, mert a végén elismerésben és jutalomban részesülhet. A lelkesedést nem kell mímelni, de a munkát sem. Ha tartós kapcsolatban él, nagy veszekedésre készülhet fel. Még szakításra is sor kerülhet. Mindennek persze volt előzménye, s ezzel nagyon is tisztában van.  Egyedül élők számára sem kedvező a hét új ismeretségek kötésére. A munkában viszont sikeres lehet.

 

Szűz aug.24-szept.23. 

 

Talán nem mondok újat azzal, hogy a család anyagi helyzetével  kapcsolatos kérdésekre lesznek kihegyezve az elkövetkező napok, de ezúttal a makacsul vissza-visszatérő gondolataiból kizökkentheti egy meglepő és szerencsés fordulat, mely egyben a problémák megoldását is közelebb hozza. Amennyiben új álláslehetőséget kínálnak, ne sokat tétovázzon. A munkában, a közlekedésben nem árt a korábbinál több elővigyázatosság, mert a balesetveszély most fokozottabb! Mostanában türelmetlen, ez is okozhat veszélyhelyzetet, akár az emberi kapcsolataiban is.  Ne vitatkozzon, mert olyan emberek barátságát is elveszítheti, aki eddig fontos volt Önnek.

 

Mérleg szept.24-okt.23.

 

Mostanában a kelleténél sokkal őszintébb lesz. A kritikát nem tűrő barátait ezzel vérig sértheti. Nem arról van szó, hogy ne mondjon igazat, hanem, hogy hogyan tálalja azt.  Rossz tulajdonsága előbújik a héten.  Mindig mindenhonnan elkésik. Bármit képes megtenni, hogy kibújjon a felelősség alól, melyet terhesnek tart. Ön kiegyensúlyozottságra, harmóniára törekszik, a feszültséget nehezen viseli. Ingatag jellem, nem szeret dönteni, inkább feladja a saját nézőpontját, de vitába ne keveredjen. A magány mos nehezen viseli, fontos Önnek egy társ.  Szereti a luxus és a kényelmet, ezért mostanában elhanyagolja a testmozgást. Eléggé eseménytelen lesz a hete.

 

Skorpió okt.24-nov.22.

Állandó stresszben él, mert úgy érzi, hogy az emberek útjában van. Mindig változó, hogy éppen kivel szemben érez kisebbségi érzést, de mindig jelen van életében. Ez a rendkívül romboló lelkiállapot hosszú távon maradandó  károsodást okozhat önbecsülésében, és előfordulhat, hogy csak nehezen fog visszatalálni önmagához. Nehezen állja meg szó nélkül, ha úgy gondolja, tudja a megoldást mások problémáira. Kritikus hozzáállása helyett a dolgok filozofikus szemlélete  több harmóniát hozhat hivatásában és magánéletében. Ne adjon tanácsot, ne mondjon véleményt, és lehetőleg ne kritizáljon senkit a héten.  Ha visszafogja magát, akkor az ismerősei egy nagyszerű embert fognak látni Önben. 

 

Nyilas nov.23-dec.21.

 

Túlságosan zárkózottan viselkedik, ami sem másoknak, sem saját magának nem tesz jót. Magánélete tabu, és féltve őrzi.  Ám a titok előbb-utóbb kiderül. A buktatókat gyorsan átvészeli. Játszi könnyedséggel oldja meg feladatait. Ereje teljében érzi agát, tele van ötletekkel és tetterővel. Mozogjon, sportoljon többet, hogy komolyabb egészségi problémákkal ne kelljen szembesülnie.  Elég eseménytelen ez a hét. Talán jobban tenné, ha szabadságot venne  ki  és barátaival közös programot szervezne.

 

  Bak dec.22-jan.20.

 

 Hajlik rá, hogy az emberekben és a helyzetekben a jót vegye észre, hisz abban, hogy kedvező lehetőségek sokasága veszi körül, melyeket előnyére kihasználhat. A héten rengeteg új információt és élményt képes befogadni. Lelkifurdalást érez, ha csalódást okozott, ha önző módon viselkedett. De leginkább akkor, ha valaki segítséget kért, és n nem törődött vele. Ezekben   a napokban komoly lehetősége van az ismerkedésre. Egy új kapcsolat kezdetéhez ideális a mostani bolygóállás. Természetesen, ha már van párja, akkor ez az időszak a kapcsolat elmélyítését szolgálja. 

 

jan.21-febr.19.

 

Ragaszkodó és megbocsátó. Jó barátságra is törekszik. Kedves, figyelmes. Romantikus beállítottságú, szeret álmodozni, ábrándozni. Nem ritka a plátói szerelem sem kapcsolataiban, mert ez fantáziáján kívül idealizmusát  is kielégíti. Lehet poétikus, lírai szerető, de a házasság pénzügyi vonatkozásait illetően nem nagyon gyakorlatias. Egy erősebb partnert igényel. Csak akkor válhat valóban érett felnőtté, ha megbocsájtja szüleinek a nevelése során elkövetett hibákat. Csak akkor lehet érett kapcsolata családja tagjaival, ha hagyja „elmenni” a keserű élményeket.

 

Halak febr.20-márc.20.

 

Ezen a héten nagyon igyekszik boldoggá tenni szeretteit, családtagjait. Észre vette már, hogy ők is örülnek az Ön boldogságának, munkahelyi sikerének? Egy közös beruházás sikeres még akkor is, ha aggódik, vajon idejében megkapja-e  a részesedését!  Sőt még többet is be lehetne fektetni. Most van itt az ideje korszerűsíteni lakását! A munkájában is siker várható. Ahhoz, hogy hobbija egyben jól jövedelmező munkakör  is legyen, nagy szerencsére van szüksége. Társasági élete megélénkül ezen a héten. Több szabadidős programja van, partikra, összejövetelekre fog menni. Jó kikapcsolódást és szórakozást. 

 

 

 

 

 

 

Hozzászólások

hozzászólás

Hozzászólások lezárva.

Startlap
1949.lap.hu Harang.lap.hu Sztankay Istvan.lap.hu
Új hozzászólások
Időjárás előrejelzés
Hőtérkép Magyarországról


Felhőkép Magyarországról
Archívum
PageRank ikon ingyen