Heti horoszkóp júl. 27-aug. 2.

 

 

 

 

 

Kos márc.21-ápr. 20.

Sokan titkolóznak Ön előtt. Ez komoly lelki válságot okozhat, főleg akkor, ha Önnel kapcsolatban hallgatnak el fontos  dolgokat.  Ne vágjon azonnal a dolgok közepébe, inkább próbálja meg okosan kipuhatolni a titkokat, bogozza ki a szálakat, és maradjon a háttérben! Nem mindig előnyös az asztalra csapni, mert ez kockázatos Önre nézve! Ezen a héten üzleti ügyeknek kell szentelnie magát. Úgy tűnik, sokkal nagyobb fába vágta a fejszéjét, mint gondolta. Üzletfele valamilyen okból nem hajlandó együttműködni Önnel. A pénzügyi kudarc  valójában jó indikátora lehet annak, mekkora erőfeszítésre lesz hajlandó, és készen áll-e megfizetni az anyagi siker árát. 

 

 

Bika ápr.21-máj. 20.

 

Pénzügyi és szerelmi élete folyamatosan javul a héten. Kapcsolódjon ki a héten partnerével. Két dolognak adja át magát mindenekelőtt: kikapcsolódás és szerelem! Rá fog arra is jönni, hogy nem csak a szexből áll a szerelem. Munkahelyén nagyobb eredmények elérésére is számíthat, és főleg tekintélyre! Az utóbbi időben sorra elengedte maga mellett a lehetőségeket. Mégis  rendbe jönnek pénzügyei, és a jókedve is visszatér. Sétáljon, sportoljon minél többet. Ha keresnének se találnának Önben és munkájában  hibát rosszakarói, ettől tehát nem kell tartania. 

 

Ikrek máj.21-jún.21.

 

Munkahelyét vagy pozícióját veszélyben érzi.  Azonban felesleges az aggodalma, még akkor is,  ha pillanatnyilag elég nagy zűrzavar mutatkozik ezen a téren. Nem dől össze a világ, ha valami másképp sikerülne, mint ahogyan eltervezte. Ahelyett, hogy fölöslegesen izgatná magát, inkább várja ki türelmesen, amíg elérkezik az Ön ideje. Tehetsége és energiatartalékai segíteni fognak a boldogulásban. Nyugodtan, kimérten intézze ügyeit. Hallgassa meg és fogadja meg társai véleményét. Valami rendkívüli esemény történik életében, amiben már volt része. Ez mindenképpen felvillanyozza. 

 

Rák jún.22-aug.22.

 

A közelmúltban valami nagyon jó dolog történt Önnel, ami még hosszú időn keresztül  hatással lesz az életére. Viszont a jókedve szemet szúrhat a  munkahelyén, s higyje el, mindenkinek vannak irigyei. Nem árt hivatalos környezetben palástolni érzelmeinket. Ön most teljesen irányíthatatlanná vált, és tulajdonképpen ez a helyes. Az ön esetében mindenképpen szükség volt már erre  a megkérdőjelezhető lépésre.  Nem azt mondják, hogy akik csipkelődnek egymással, azok szeretik egymást? A vidám civakodást már nem sok választja el az ártatlan érzékiségtől. A szeretkezés egyfajta énerősítést adhat önnek, különösen, ha kívánatos partnerrel lehet. 

 

Oroszlán júl.23-aug.23.

 

Ön gyakran érzi azt, hogy elszalasztott valamit. Hát nem is könnyű felfogni a rohanó idő kegyetlen tényét. Egy hétre vetesse le karórájának kis és nagymutatóját, vagy ragasszon az üvegére egy papírt, és írja rá, hogy van még időm! Ha rendszeresen ránéz rohanás közben, csökkenni fog a kiszolgáltatottsága,  amit az idő miatt néha érez. Meglátja, Ön képes arra, hogy még az időn is kifogjon. Ha egyszer átérzi ezt a felemelő élményt, meglátja kibékül az idővel Különben csendes hét várható. Önön múlik hogyan teszi színessé! 

 

Szűz aug.24-szept.23.

 

Konfliktusok támadhatnak közeli kapcsolataiban, minden valószínűség  szerint  tudattalan – általában elfojtott, de most felszínre törő – érzelmi okokból. Féltékenykedhet, vagy túlságosan birtokló és manipulatív módon  lép fel. Később, miután lehiggadt, és elmúlt ez a tranzit, rengeteget tanulhat a történtek felidézésével. Természetesen ne hozzon lényeges döntést érzelmi életét illetően. A pénz szégyenlős és nehezen megfogható. Olyan módszerekkel kell neki udvarolnia, amelyek hasonlatosak ahhoz,  amikor egy elszánt szerelmes  el akarja nyerni imádottja kezét. Lehetséges, hogy a párjával épp azt próbálja kiötleni,  miként hozhatnák ki a legtöbbet vagyonuk egyesítéséből. Utazáskor, a közlekedésben legyen nagyon óvatos! Ez a hét balesetveszélyes. Hallgasson a megérzéseire! Ha döntenie kell, döntsön gyorsan!

 

Mérleg szept.24-okt.23.

 

Bár napi ügyleteit nagyon eredményesen intézi, fizikai és intellektuális  teherbíró képességére jobban kell figyelnie. Lehet, hogy túl sokat vállal, és emiatt nem mindig siker a végeredmény. Kímélje meg magát ettől, és inkább annyit vállaljon, amennyit elbír. A hálátlan munkaköréről és  tönkretett életéről szüntelen siránkozása néha néha megtévesztő lehet. Ilyenkor fölmerül a kérdés: „Hova lett a jól ismert lelkiismeretes, dolgos, nagyvonalú barát?”  Biztosra vehető, hogy nem távozott messzire,  hiszen a siránkozás csak kibúvó, hadicsel, amit alkalmaz olykor (vagy állandóan), elterelve a figyelmet ezáltal valódi szándékáról, s megtéve eközben a kellő hadmozdulatot. Még ha ilyen esetekben kevésbé is őszinte, mint máskor, mégis bízni lehet igazságérzetében. Türelem, lesz ettől jobb időszaka is. 

 

Skorpió okt.24-nov.22.

 

Szeret küzdeni a szerelemért, hiba volna, ha azonnal a karjaiba omlana. Mindaz vonzza, amit nem tud azonnal megkapni. Ha egy Skorpióra akar hatni, akkor nem szabad elveszítenie a fejét, és szexisen kell kinéznie. Fekete színnel , sok csupasz bőrfelülettel a Skorpiót is meg lehet szelidíteni.  Már azt hitte, hogy sikerül nemet mondani egy új feladatra, de mégis Önre esett a választás.  Ön is tudja, hogy ez  egyet jelent azzal, hogy komolyan kell vennie a megbízatást. Most nem okozhat főnökeinek csalódást, mert számítanak Önre. Itt a kiugrási lehetőség! 

 

 

Nyilas nov.23.-dec.21. 

 

Úgy tűnik, képtelen annyit  megtakarítani, hogy fontos, hosszú távú céljait elérhesse. Amikor nem költhet pénzt, elnyomottnak érzi magát. Talán ha a hosszú távú céljaihoz szükséges pénzre tudna koncentrálni, többet tudna megtakarítani belőle a jövőbeni biztonság érdekében. Kollégái csak a háta mögött sugdolóznak, de a szemébe nem az őszinte véleményüket mondják. Bevételei lehetnek, könyvelője pedig megtalálja az Ön számára leghasznosabb kiskaput.  A szerelemre nem sok ideje jut, pedig valaki titokban rajong Önért. Ettől a héttől lesznek izgalmasabb hetei is a későbbiekben.

 

 Bak dec.22-jan.20.

 

Ön valószínűleg a precizitást igénylő, igényes sportágak között fog válogatni. A teremben végezhető, nem túl balesetveszélyes irányzatokban örömet lel. Természetes gyógymódot lát a jógában. Első dolga életrendjének és táplálkozási szokásainak tudatosítása és szabályozása, aztán a pozitív gondolkodás elsajátítása. Mindig az egészségre, mint létező valóságra gondoljon. Jelen élethelyzetei okának és cselekedetei következményeinek kristálytiszta elemzése mellett fordítson időt a lelki feloldódásra. A szavakkal való gondolkodás mellett tapasztalja meg az érzékfeletti dimenziók átélését is. 

 

Vízöntő jan21-febr.19.

 

Most a családi ügyek, a személyes teendők kerülnek a reflektorfénybe. Az utóbbi időben talán túé sokat dolgozott, s úgy érzi, a feszültség nehezen elviselhető. Kissé vissza akar vonulni, , a családi otthon csendjére, nyugalmára vágyik, ahol lazíthat. Relaxáljon, élvezze a nyár örömeit, de természetesen nem áll szándékában  sokáig játszani a remetét. Hamarosan ismét hívogatni fogja barátait, igyekszik új kapcsolatot teremteni, s élvezni fogja, ha otthonában ismét élénkség uralkodik. Vannak különböző barkácstervei, amelyeket meg kell vitatnia családtagjaival, de egy közös videónézés is felvidíthatja az otthoniakat.

 

Halak febr.20-márc.20.

 

Többször is megtapasztalhatta, mégis meglepi, hogy vannak olyan emberek, akikkel gorombáskodni kell. Egyedül így lehet bánni velük. A hajbókolástól pedig végkép felfordul a gyomra. Előző napi szavainak hatása még ma is érződik, nem érzi jól magát  a bőrében. Partnere viszont repesve várja,  egyikük sem magyarázkodik,  mégis fergeteges jól érzik magukat egymással. Erre egész életükben emlékezni fognak. Kedvese nehezen jön ki az Ön barátaival. Ne akarja mindenáron betölteni a békebíró szerepét! A szerelemben egyébként romantikus és álmodozó, ezért holmi hétköznapi problémákkal  nincs is kedve foglalkozni. 

 

 

 

 

Hozzászólások

hozzászólás

Hozzászólások lezárva.

Startlap
1949.lap.hu Harang.lap.hu Sztankay Istvan.lap.hu
Új hozzászólások
Időjárás előrejelzés
Hőtérkép Magyarországról


Felhőkép Magyarországról
Archívum
PageRank ikon ingyen