Heti horoszkóp július 6-12.

 

 

 

 

 

Kos márc.21-ápr.20.

Vágyai kicsit elrugaszkodtak a valóságtól. Zökkenjen vissza a hétköznapokba, és utána mondjon csak igent vagy nemet a kapcsolatra. Ha azt tervezi, hogy felújítja lakását, akkor erre alkalma és lehetősége lesz a következő hetekben. Harmóniára törekszik minden kapcsolatában ezen a héten. Családjára koncentrálva békét, nyugalmat talál, s ezen alapokon a munkájában sikereket érhet el. A nagyobb nehézségeken túl van, ha még nem is érzi, biztosan könnyebb lesz, az ez utáni időszak. 

 

 Bika ápr.21-máj.20.

 

Önnek sajnos azzal kell számolnia, hogy a közeljövőben kisebb egészségi problémái lehetnek. A kialakulás oka a helytelen táplálkozásra, és a mozgásszegény életmódra vezethető vissza. Ha idejében át tud térni a rostdús növényi ételekre, valamint képes rendszeresen mozgásba kezdeni, elkerülheti a közelgő bajt. A lemondás, az önmegtartóztatás, a siker azon nemes formája, ami az önmaga gyengesége feletti győzelemből táplálkozik. Ön képes mindenre, amit elhatároz, amin változtatnia kell, hogy pontosítsa elhatározásait. Kerülje a sör fogyasztását, igyon inkább tiszta, vegyszermentes rozé bort, de abból is mértékletesen! 

 

Ikrek máj.21-jún.21.

 

Most különösebb nehézségek nélkül minden téren konstruktív változásokat hajthat végre, beleértve munkáját, hivatását, és minden közeli, személyes kapcsolatát is. Hatékonyan hajthat végre kreatív változásokat az adott rendszeren belül. Képzelőereje most fokozottabban működi, és mindaddig, amíg nem vesz el saját álomvilágában, ez egy nagyon értékes időszak lehet. Munkája amilyen állhatatos, olyan alkotó is, ami jó hírét keltheti vagy más módon jutalmazza erőfeszítéseit. Szülői támogatásra szorulhat. Soha sem viselte könnyedén, ha valakitől függenie kell, és ez így van most is. Igyekszik minél kevesebb alkalmat adni másoknak, hogy támogassák, de most nem lesz más lehetősége. Fogadja el ezt a helyzetet, mert az még mindig sokkal jobb, ha legalább Önnel nem kell vívniuk a segítőknek. Egy másik probléma, hogy a munkájának túlterheltsége révén, úgy szellemileg, mint fizikailag kezd kimerülni. Vegye igénybe a természetgyógyászokat, melynek segítségével a szervezete ellenálló képessége nagyságrendekkel növelhető. Gyógyszeres kezelés ez miatt nem ajánlott.

 

Rák jún.22-júl.22 .

 

Bár a munka terén akadnak kisebb összezördülések, igazi komoly probléma a magánéletében jelentkezik. A szíve választottja elhidegülhet Öntől, titkolózik, talán megpróbálja átvágni valami ósdi kifogással. Ne higgyen a szép szavaknak, a szép szemeknek! Ha nem akarja megbántani szerelmét, tapintatosan, de határozottan lépjel föl! Ez esetben Ön lehet az áldozati bárány. Szeret arról beszélni, mit gondol, és tudni akarja partnere  hogyan vélekedik kettőjük kapcsolatáról. Az Ön számára abszolút előfeltétele a szexnek, hogy az érzelmeiről beszéljen. A mély érzések, és hogy ezeket megbeszéljék, fontosabb az Ön számára, mint egy testi együttélés. 

 

Oroszlán júl.23-aug.23.

 

Ne törődjön az irigyek kórusával, ők azok, akik csak learatni szeretik a sikert, de tenni is érte kevesek. Ezek az emberek hamar elfogynak, ha tettekről kell beszámolni, és az lesz az a perc, amikor el is tűnnek a porondról. A szerelemben hamar megbántódik, minden megjegyzést a lelkére vesz. Nehezen viseli a kritikát. A hivatásában nehéz helyzetbe kerülhet, de briliáns megoldást talál, és kivágja magát. Vigyázzon, kedvese megbánthatja a hét közepén. De mert nem szeret haragot tartani, Ön keresi a békülés módját. Eddig szépen haladt előre a ranglétrán, most azonban valaki szemet vetett a székére és „keresztbe tesz”. 

 

Szűz aug.24-szept.23.

 

Kezd elege lenni abból, hogy a környezetében mindenki gyámkodni akar Ön felett. Olyan tanácsokkal látják el, ami náluk bevált, ám Önnél nem talál majd követésre. Úgy érzi, hogy pofon ütötték?  Ugyan már, nincs annál nagyobb öröm, mikor föláll, és méltó partnerként vesz részt a további küzdelemben. Minden helyzet, melyben benne van, tanulási lehetőséget tartogat az Ön számára. Annyira lefoglalják a mindennapi problémák, hogy magánéletére egyre kevesebb ideje jut. Igyekezzen ezt pótolni, mert könnyen összeomlik az a vár, melynek a bástyáit lassan elveszti! Otthonával kapcsolatos dolgok kerülnek előtérbe. Nagy kedvvel csinosítgatja és gyönyörűvé varázsolja környezetét. Kommunikációs lehetőségre nyílik alkalma, ami igen érdekesnek bizonyul. 

 

Mérleg szept.24-okt.23.

 

 Kalandos vállalkozásba foghat, ami nagy hozamot ígér. Az átmeneti nehézségek ne szegjék kedvét, meglátja, minden sikerül. Folytassa tovább a megkezdett munkát, hívja segítségül partnerét is! Tudja, a pénzforgatáshoz Ő ért jobban. Szerencseszámok 7, 16, 19, 58, 103. Megdöbbenti egy családi esemény, de Önnek minden erejére szüksége lesz, hogy megkönnyítse valakinek a helyzetét ebben a komoly bajban. Valószínűleg az érzelmek állnak annak a problémának a hátterében, ami most merült fel, de ennek a felismerése csak a jövőre vonatkozóan jelenthet leckét, és most nem fog segíteni, és nincs értelme hosszadalmasan arról beszélni egy rokonának, aki éppen elvesztette az ellenőrzést a saját érzelmei felett. Tulajdonképpen az a legjobb megoldás, ha csendben marad egész héten. 

 

Skorpió okt.24-nov.22.

 

Minden igyekezete ellenére rosszul alakultak dolgai magánéletében. Nem érti miért, pedig könnyen rájöhetne, hogy a kommunikáció terén akadnak hiányosságai. Meg kell értenie, hogy a szavak súlya nem elhanyagolható, és rossz helyen rosszkor alkalmazva a szavaknak romboló hatása is lehet. Nem akar kimaradni semmiből, ezért még nem döntötte el, hogy megy vagy marad mostani helyén. Érzelmi szálak fűzik mostani munkahelyéhez,rengeteg befektetett munka és sok hasznos tapasztalat nyugszik közös tarsolyukban, ezért nehéz lenne a válás;  döntenie azonban muszáj. 

 

Nyilas nov.23-dec.21.

 Mindketten jól keresnek ugyan, mégis sokallják egymás kiadásait. A pénzügyek miatt az elkövetkező időszakban több lesz a vita párjával, mint korábban bármikor. Ez nem is csoda, hiszen Ön rengeteget dolgozik a pénzért, de kissé elhanyagolja a társát. Végre tud örülni az apróbb sikereknek is. Tanulja meg, hogy csak így tudja felépíteni ismét a sikeres világot. Ne akarjon mindent a saját erejéből megszerezni, még akkor sem, ha tudja, hogy erre van kódolva. A környezet segítsége nem engedi, hogy fejjel rohanjon a falba. Élvezi a kihívásokat és a nehéz helyzeteket. Erős belső energiával rendelkezik és ez a külső aurájában is megnyilatkozik. Egyéni stílusával lenyűgözi társait. 

 

Bak dec.22-jan.20.

 

Az elkövetkezendő időszak kedvező alkalmat ad a függőben lévő partnerkapcsolati kérdések tisztázására. Legjobb, ha maga veszi elő a szőnyeg alatt tartott problémákat, és elébe megy a nagytakarításnak, különben partnerei fogják kikényszeríteni, hogy színt valljon igazi szándékairól. Verbális készsége tényleg bámulatos, de most nem zsonglőrmutatványok kellenek ide, hanem a kimondott szavak súlya, hitele, nyomatéka lesz a fontos. A természetbe vágyik, ki a lakásból, de a töméntelen sok benyomást befogadni sem tudja, elfárasztják, annyira élesen, teljesen, hamisítatlanul érzékel mindent. Szinte    megrészegítik a táj, a virágok és a ruhákból félig kibomló emberi testek. Minden mozog, él, tenyészik! Tagjai ólmosan nehezek, s ha szól, elhagyják a szavak, dolguk végezetlen, tompán hullanak a semmibe.

 

Vízöntő jan.21-febr.19.

 

Mélyebb érzelmi életet élhet most, mint általában, amit nem is kell véka alá rejtenie, és ez minden kapcsolatában – főleg szerelmi téren – viszonzásra is találhat. A gyerekekre most szintén több figyelmet szentelhet, ahogy gondoskodó természete felébred irántuk. Mindez szép és helyénvaló, ha nem engedi ki a kezéből a gyeplőt, és ügyel rá, nehogy túlzottan birtoklóan és védelmezően lépjen fel. Kisebb – nagyobb csalódásai ne akadályozzák meg abban, hogy a környezetében lévőkkel kedves és előzékeny legyen. Ne vetítse ki problémáit másokra,ez továbbra is megszívlelendő tanács.

 

Halak febr.20-márc.20.

 Most aztán van min gondolkoznia! Mintha az események sodrába került volna. Az utóbbi időben nem panaszkodhatott arra, hogy élete nem elég eseménydús és a hét erre még rátesz. Egy várva-várt telefonhívás felforgatja előre megtervezett programját, és egy titkos megbeszélésre csábítja. Mi is itt a titok? Semmilyen módon nem tudta volna elsimítani azt a nézeteltérést, ami munkatársai között támadt, és amibe most Ön is belekeveredett. Próbálja fokozatosan kivonni magát az ügyből, hogy a végén ne kelljen mentegetőznie.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hozzászólások

hozzászólás

Hozzászólások lezárva.

Startlap
1949.lap.hu Harang.lap.hu Sztankay Istvan.lap.hu
Új hozzászólások
Időjárás előrejelzés
Hőtérkép Magyarországról


Felhőkép Magyarországról
Archívum
PageRank ikon ingyen