heti horoszkóp előrejelzés február 4.- 10.

Kos márc.21-ápr.20

Új területen próbálhatja ki magát, ami nem annyira munkát, mint inkább élvezetet  és pluszpénzt jelent. Lépjen ki ebből a szűk magánéleti körből, és élvezze azt a szakmai tekintélyt, amelyet már egy jó ideje sikerült kivivnia! Segítséget felhasználva olyan lehetőségekhez juthat, amely kárpótolja önt a korábban elszenvedett sérelmekért.

Bika ápr.21-máj.20

 

Ne viselkedjen túlságosan szigorúan házastársával, mert különben ön válik magányossá, még akkor is ha kapcsolatban él. Olyan társakra van szüksége az élet minden területén, akik kiegészíthetik önt, és akik nélkül lelke mélyén csak félembernek érezné magát. Munkahelyén érdekes fordulatok várhatók. Jó szakmai kapcsolatot alakíthat ki, de lehet, hogy hosszú távon el kell köteleznie magát.

Ikrek máj21-jún.21

A válságba került kapcsolatok rendbe hozhatók, de fennáll a veszélye annak, hogy önt annyira lefoglalja munkája, hogy nem tud kellő időt fordítani partnerére. Ha ezekben a napokban fogalmazódik meg önben a kétely, hogy jó úton jár e?-Borúlátásra semmi ok. Ha volt is kisebb összezördülés a hét végén, vagy a hétfői Merkur-Nap együttállás idején, péntekre már feledni fogják mindketten. Eddig jól alakult a karrierje, kár volna kihivni maga ellen a sorsot.

Rák jún.22-júl.22

Ha külföldre utazik, ragyogóan fogja érezni magát. A munkahelyi lehetőségek remekül alakulnak a héten, de csak kellő szemfülességel veheti észre a sok pénzt rejtő lehetőséget. Hagyatkozzék régi barátjának tanácsára, útmutatására! Ne hagyja magát befolyásolni , mert nem biztos, hogy önnek is az a jó, ami másnak. Jó ha tudja: valaki rágalomhadjáratot indított ön ellen. Elemezze a helyzetet.

Oroszlán júl.23-aug.23

Laza kapcsolatra vágyik, olyanra, ami nem köti le minden energiáját. Nehezen fogadja el a főnöki szigort, pedig ha a héten nem figyelmeztetik a határidőkre, bizony könnyen megfeledkezik róla. Elszántan törekszik ara, hogy változatlan módon őrizzen meg mindent, amit eddig sikerült megszereznie. Hagyjon több időt kellemes elfoglaltságokra, magánéleti örömökre!

Szűz aug.24-szept.23

Kemény, hajlíthatatlan emberek, akik a saját fejük után mennek. Amit egyszer elhatároznak, azt véghezviszik.Amit a fejükbe vettek azt nagyon nehéz onnan kiverni. A fiatal Szűz egyre inkább lendületbe jön, amikor álláspontja helyességéről kell meggyőznie környezetét. Sikere akkor lesz teljes, és valóban örömteli, ha nem halad túl gyorsan, figyelembe veszi az egyes partnerek eltérő tempóját.

Mérleg szept.24-okt.23.

Barátnője kibeszélte a háta mögött és most mindenki önön nevet. A jövőben nem ártana átgondolni, hogy kit tekint igazi barátjának. A kiváncsi emberek előszeretettel álcázzák magukat lelki szemetesládának. Feszíti a tettvágy, és mégis, mintha nindenütt akadályba ütközne. Pénz és állásügyben ne tápláljon hiú reményeket.

Skorpió okt.24-nov22.

Ha megoldhatatlan dilemmával találkozik, el kell fogadnia, úgysem tud változtatni rajta. Ha meg akarja tartani állását, tartózkodjon az erőszaktól és a hatalmi politikától: törekvéseit célravezetőbb eszközökkel vigye keresztül! Ragaszkodjon mindig a tényekhez, és ne ébresszen se önmagában, sem másokban hiú reményeket. El kell hagynia lelki csigaházát, ha szerelmi kalandra végyik! Ebben a barátai segítik, főleg csütörtök után.

Nyilas nov.23-dec.21.

Az a szerelem, amire ön vágyakozik, már csak a mesékben létezik. Jobban tenné, ha leszállna a földre, lejjebb szállítaná igényeit, és belátná, hogy nemcsak a partnerek nem tökéletesek, de ön sem az! Ha ez sikertül, nem fogja magányosan tölteni sem az éjszakákat, sem a nappalokat. Ha házas, vagy tartós kapcsolatban él, érdemes lenne kedvesével közös vállalkozásba kezdeni. Igyekezzen a stresszel teli hétköznapokban lazítani, kikapcsolódni.

Bak dec.22-jan20.

Nem szabad sértődötten tovább mennie, ha egy régi kedvesével összefut valahol. A múlt felidézése segíthet abban, hogy érzelmileg tisztán lásson, s talán még át is értékelje a történteket. Olyan erős az érzéki kisugárzása, hogy azokat is maga köré vonza, akikkel nem szívesen kerülne intim kapcsolatba. Különösen egy valakit lesz nehéz leépíteni, aki ugyan nem szép, de van benne valami iszonyatos. A lehetőségei jók, de irigyek támadásaira a legváratlanabb pillanatokban is számítania kell.

Vízöntő jan.21-febr.19

Szeret szerepelni, és azt akarja elérni, hogy ne csak a munkájával, hanem személyiségével is hatást keltsen. Néha túltesz Háry Jánoson, pedig nem hazudozó, csak szeret túlozni, és fontosnak feltüntetni magát. Mestere a szép szavaknak, hizelgésnek. Megint sokáig lesz távol a családjától hét végén. A hét közepétől egy kisebb kaland is szerepet kap nem tervezett programjai között. Még az ingatlanügy, vagy a család, gyerekek miatt növekvő kiadások sem tántorítják el attól, hogy változtasson.

Halak febr.20-márc.20.

Sokoldalú, független egyéniség, aki mindig a maga útját járja. Erős a szabadságvágya. Becsületes személy, érzései őszinték, de hajlamos anyagi téren a pazarlásra. Viszont a legbátrabb, aki mer horribilis kockázatot is vállalni. Most nagyon pozitív időszakot él meg, tele van energiával, s szinte minden tervét könnyedén sikerre viszi. Mindehhez még felelősségérzet és stabilitás is társul.

 

Hozzászólások

hozzászólás

Hozzászólások lezárva.

Startlap
1949.lap.hu Harang.lap.hu Sztankay Istvan.lap.hu
Új hozzászólások
Időjárás előrejelzés
Hőtérkép Magyarországról


Felhőkép Magyarországról
Archívum
PageRank ikon ingyen