Heti horoszkóp június 1-7.

Kos márc.21-ápr.20.

Úgy tűnik, képtelen annyit megtakarítani, hogy fontos, hosszú távú céljait elérhesse. Amikor nem költhet pénzt, elnyomottnak, lehangoltnak érzi magát. Talán ha a hosszú távú céljaihoz szükséges pénzre tudna koncentrálni, többet tudna megtakarítani belőle a jövőbeni biztonság érdekében. Telis-tele van szebbnél szebb tervekkel, melyeknek fele sem megvalósítható. Úgy tűnik, Önt ez egyáltalán nem érdekli, hiszen továbbra is szövögeti álomszerű terveit. Sok fontos dolgot félbehagy azért, hogy megvalósítsa őket. Ötletei figyelemre méltóak, kreatívak, jópofák, de semmi haszna nem lesz belőlük.

 

Bika ápr.21-máj.20.

 

A kevés változatosságot igénylő tevékenységek nem felelnek meg önnek, de jó érzékkel elemzi a váratlan helyzeteket és hatásokat, gyorsan és hatékonyan dönt. Sikereit néhány váratlan, de időben felismert lehetőségnek köszönheti. Talán ráébred, hogy lehet mást is csinálni egy idegen városban, mint múzeumokat látogatni. Van, aki ismerkedni jár oda. Valószínű, hogy valamilyen kapocs van a szerelem és egy utazás között. Viszont nem fog gyakorlatiasan gondolkodni pénzügyekben. Kerülje a jogi ügyeket, és abban az esetben, ha valaki megpróbálja rábeszélni egy gyors, pénzt hozó üzletre, akkor azonnal azonnal utasítsa vissza! Valahol biztosan rejlik benne buktató. 

 

 Ikrek máj.21-jún.21.

 

Most különösebb nehézségek nélkül minden téren konstruktív változásokat hajthat végre, beleértve munkáját, hivatását, és minden közeli, személyes kapcsolatát is. Hatékonyan hajthat végre kreatív változásokat az adott rendszeren belül. Képzelőereje most fokozottan működik, és mindaddig, amíg nem vesz el saját álomvilágában, ez egy nagyon értékes időszak lehet. Munkája amilyen állhatatos, olyan alkotó is, ami jó hírét keltheti vagy más módon jutalmazza erőfeszítéseit. Vegyen ki szabadságot, nyújtózzon el, nem marad le semmiről.

 Rák jún.22-júl.22.

 

Fegyvere a humor, a kísérletező kedv, amivel eredményesen zárhatja ezt a zűrzavaros hetet. Az érdekek ütközése, vagy egy korábban hozott döntés miatt nehéz helyzet alakulhat ki a munkahelyén, és a makacsság miatt veszélybe kerül a szerelem is. Egy barátságnak szintén lejár az ideje. Most ne vállaljon kezességet senkiért. Olyan beszélgetésnek lehet a részese, amely nagyon sok új információt ad saját magáról. A külső megjelenésére érdemes többet adnia, mert sokat jelent  Önnek üzleti szempontból.

 

.Oroszlán júl.23-aug.23.


Nem igazán kívánja praktikus dolgokra  fecsérelni drága idejét. Sokkal fogékonyabb mások hangulataira, remek alkalom bensőséges eszmecserékre. Nyugodtan adja át magát szárnyaló fantáziája világának. Ráér máskor is tüzetesen  megvizsgálni azt, amit most megálmodott. Tanulmányok szempontjából a spirituális és okkult tárgyak éppoly jó választás, mint a vallás, művészetek, zene vagy költészet. Most sokkal mélyebben fogja látni őket, mint általában. Csendes hétre számíthat.

 

 Szűz aug.24-szept.23.

 

Ne tegye próbára párja tűrőképességét. Közös programban döntöttek, amit főleg pihenésre és feltöltődésre kéne használniuk, nem kisebb tévedéseik hánytorgatására. Tapasztalatlanságát könnyen kompenzálja lendülettel és határozottsággal. Tisztában van azzal, hogy milyen irányba kell haladnia ahhoz, hogy az áhított célt el is érje. Persze most nagy segítségére lehet egy idősebb tanácsadó kolléga, vagy egy bensőséges jó barát. Lehet, hogy nem érzi azt, hogy mindenképpen másokat is be kell vonnia a mindennapjaiba, de a körülmények mégis erre hajtanak. 

 

Mérleg szept.24-okt.23.

 

Legyen békében önmagával, s ha ez megvalósul, áramlani fog a környezete felé is. Tehát kevesebb konfliktust él meg a külvilágtól, mert ugye tudja, hogy mindez visszatükröződés?! Anyagi helyzete kedvezően alakulhat, de most ne hallgasson másokra, a bensőjében születő érzések, gondolatok legyenek meghatározóak. Munkájában is harmonikus változást tapasztalhat. Ezen a héten úgy fogja érezni, hogy ismét a megbecsülés övezi, méghozzá megérdemelten, hiszen jól végezte eddigi munkáját. Lehet, hogy végre anyagilag is jelent Önnek ez a megbecsülés valamit. Magánéletében is kellemes, kiegyensúlyozott pillanatokra számíthat. 

 

Skorpió okt.24-nov.22.

 

Mintha pontot tett volna a múltra. Ezt kevese is érzi. Ha lépni akar, mert lépnie kell, akkor ne hagyja kétségek között, hanem merje vállalni a helyzetet, még akkor is, ha pillanatnyi kellemetlenségei lehetnek. A munkában remek teljesítményt nyújt. Kaphat egy kitűnő ajánlatot, amelynek kihasználásában a bolygók segítik. Ingatlanügyben tehet egy döntő lépést. A siker újabb feladatot jelent, mert sok hódolója és egyre több megoldandó problémája akad. Egy régen húzódó ügy végére pontot tett. Látja nem is volt olyan nehéz! 

 

Nyilas nov.23-dec.21.

 

Ne vállaljon most kockázatot, ne tegyen fel mindent egy lapra, mert rosszul mérheti fel az erejét, és nagyot bukhat. Mindez vonatkozik a szerelemre, a vállalkozásra, a pénzügyekre és a vágyaira, amelyekről most úgy gondolja, hogy nehezebben válthatja őket valóra. Ám a hónap végén kellemes meglepetésben lesz része. A baráti és családi kapcsolatokban a megmérettetés idejét élheti, amikor lesznek olyanok, akiktől búcsút vehet, de ne foglalkozzon ezzel. Nem ér többet az egész annál, mintha megválna régi tárgyától egy új miatt. 

 

 Bak dec.22-jan20.

 

Mostanában kissé túl határozottan esetleg önhitten viselkedik. Könnyen nagy árat fizethet az elbizakodottságáért. Próbáljon meg uralkodni az indulatain és az érzelmein. Ne hagyja, hogy felbosszantsák, még kevésbé vegyen komolyan olyan dolgokat, jobbára teljesen másokat érintenek. Most az lenne a leghelyesebb, ha teljes mértékben, csakis önmagával törődne. Persze csak egészséges önzésről lehet szó, de ez a tulajdonság sokat érhet. A hivatásában most kell megelőznie a közelgő konfliktusokat. 

 

 Vízöntő jan.21-febr.19.

 

 

Akinek szerencséje van a kártyában, nincs szerencséje a szerelemben – tartja a mondás. Az állítás második része – legalábbis ezt a hetet tekintve- változás nélkül érvényes Önre? Mély sajnálatára, de most már nem teheti meg nem történtté. Mit is? Pontosan Ön sem tudja. Szóváltás szópárbaj, veszekedés, összeveszés. Ami a kártyát illeti, helyettesítse be a hét fontos tárgyalásával, keverjen és kockáztasson! Nyerni fog! Sok mindenhez volna kedve, de a munkához nincs. Munkahelyét szűk cellának érzi: munkatársai a rabtársak, főnöke pedig a szigorú éles szemű fegyőr. Később azért már bizakodóbbá válik, a kedvese sem lesz ezzel másképp. 

 

 Halak febr.20-márc.20.

 

 Olyan lendülettel veti bele magát a munkába, hogy ámulatba ejti környezetét. Ha már így nekifogott, legyen kitartó. Nem baj, ha belefeledkezik a szerelembe, de ne feledkezzen meg a kötelességéről! Sok ügyet kell megoldania, fontos kérdésekben döntenie, de kap sok energiát a barátaitól. Pénzügyek területén kedvező helyzet alakul, amely jó hatással lesz hangulatára. Ne csüggedjen, mert nehéz helyzetében akadnak segítői, hűséges és lojális emberek, akik ismerik az Ön értékeit és szándéka tisztaságát. Együttes erővel képesek lesznek a lehetetlenre is, ehhez azonban alapos mérlegelésre és körültekintő előkészítésre van szükség. 

 

 

 

 


Hozzászólások

hozzászólás

Hozzászólások lezárva.

Startlap
1949.lap.hu Harang.lap.hu Sztankay Istvan.lap.hu
Új hozzászólások
Időjárás előrejelzés
Hőtérkép Magyarországról


Felhőkép Magyarországról
Archívum
PageRank ikon ingyen