Heti horoszkóp május 18-24.

Kos márc.21-ápr.20.

Csomagoljon össze, mert gyönyörű az idő és várja a vízpart. Kedvese olyan helyre viszi el, amiről már beszélt Önnek, de még soha nem voltak ott együtt. Nagyszerű napok állnak Önök előtt! Harmonikusabbnak tűnik a szeretteihez való viszonya is, főleg azért, mert saját magával is jóban van. Kedve támadhat környezete csinosítására, de gondoljon a gyakorlatias szempontokra is, és ne lőjön túl a célon. Most jól ki tudja fejezni érzelemvilágát otthona külalakjában. A héten anyagi haszonra, vagy más előnyre is szert tehet. De lehet, hogy egyszerűen csak maradéktalanul kiélvezi otthona harmóniáját. 

 

 Bika ápr.21-máj.20.

 

 Tenni akarása mindenkit meglep a környezetében. Tisztában vannak azzal, hogy krízishelyzetekben emberfeletti munkát tud produkálni, de erre mégsem számítottak. Egyik kollégája nem tud olyat kérni, amit nem tenne meg azonnal. Mindenki félti, hogy ne essen át a ló túlsó oldalára, és ne legyen menekülés a munka. A hegy tetején álló fa lassan, fokozatosan fejlődik, ennek következtében tud szilárdan gyökeret ereszteni a talajba, miközben az ég felé hatol. Ez mutatja a helyes fejlődés eszméjét, amely állandóan, kis lépésekben történő fokozatos továbbhaladásnak felel meg. 

 

 Ikrek máj.21-jún.21.

 Ne hagyja, hogy érzelmei vezéreljék egy fontos munkaügyi dologban, mert anyagi vonatkozása miatt, csakis az üzleti érdekek a fontosak. Az üzleti érdekek általában nem emberközpontúak, hanem pénzorientáltak, ezért a kettőt tudnia kel, elválasztani egymástól. Ha valamin változtatni akar, hajtsa végre ezen a héten.  Bármit tesz, győződjön meg róla, hogy hibátlanul cselekszik-e. Figyelmességével jelentős előmenetelt érhet el. Felmerülhet a haraggal kapcsolatban olyan kérdések, amelyeket hasznos lenne feltennie. „Ha dühöngve nem értek el semmit, hogyan viselkedhetnék másképp?” „Tulajdonképpen miért vagyok dühös?” Kerülje a perpatvarokat, úgyis Ön  húzza a rövidebbet.

 

 Rák jún. 22-júl.22.

 

Ez az Ön hete! Ragadja meg a kedvező lehetőségeket! Tervezzen, engedje szabadjára fantáziáját, alkotókészségét! Most még nem látszik, hogy ezek a próbálkozások néhány hónap múlva realitássá vállnak, bármennyire is irreálisnak tűnnek. Felszabadultan ismerkedhet, élvezheti az Ön számára oly fontos függetlenséget, szabadságokat. Kedvese nagyon csökönyös és makacs tud lenni. Ezt igen nehezen viseli. Próbáljon nem törődni vele, legalábbis nem érdemes naponta ezzel bosszantania magát. Gondoljon arra, hogy tervei később valóra válnak, és ez kicsit feldobja. 

 

 Oroszlán júl. 23-aug.23.

 

Sokan titkolóznak  Ön előtt. Ez komoly lelki válságot okozhat, főleg akkor, ha Önnel kapcsolatban hallgatnak el fontos dolgokat. Ne vágjon azonnal a dolgok közepébe, inkább próbálja meg a kevésbé tisztességes, de hatásosabb módszert; okosan puhatolja ki a titkokat, bogozza ki a szálakat, és maradjon a háttérbe! Nem mindig előnyös az asztalra csapni, mert ez kockázatos Önre nézve! No lám! Erősödik a szerelme, még ha lesz is néhány elbizonytalanodó perce. Testi állapota pedig kifejezetten ragyogó. Mint ahogy mondják, letagadhatna néhány évet. Jogos kívánságait, igényeit igyekezzen érvényesíteni. Amíg nem közli mit akar, elég nehéz kitalálni. Ne legyen álszerény! Bele a közepébe. 

 

 

 Szűz aug.24-szept.23.

 

Igen aggódik valami miatt, ami valószínűleg pénzügyekkel, vagy adóval kapcsolatos. Egy hozzáértő szakembertől kellene tanácsot kérnie annál is inkább, mert ő legalább eloszlatná a zavart. Tervezzen gondosan! Váratlan változások lehetségesek! Kerüljön minden vitát partnerével, különösen ideológiai vagy politikai kérdésekben. Támogassák egymást, de maradjanak függetlenek! Megütközve tapasztalja, hogy valaki, akit eddig a barátjának hitt, valójában az ellensége, eddig is az volt, csupán jól játszotta a szerepét. Csúnyán visszaélt a bizalmával, s most úgy érzi, hogy ezt nem hagyhatja bosszulatlanul. Vigyázzon, nehogy a visszavágás erősebb legyen, mint az elszenvedett sérelem. 

 

 Mérleg szept.24-okt.23.

 

 Anyagi nyereségre számíthat, amitől kiegyensúlyozott és nyugodt. Kisebb utazás és barátokkal, ismerősökkel való találkozás várható. Jól érzi magát, ha kitudja beszélni érzéseit, gondolatait. Imádkozzon, meditáljon. Elnézést kell kérnie mindenkitől, akit megsértett azzal, hogy fölényes volt, amikor háttértámogatást érzett maga mögött, most azonban esendő, és elnézésre vágyik. Inkább Ön kérjen elnézést Egyébként csendes hétre számíthat. Kényeztesse magát, pihenjen, sétáljon nagyokat. A könyv is jó barát lehet a héten. Esetleg esténként üljön be egy moziba. 

 

Skorpió okt.24-nov.22.

 

A szerelemben vannak helyzetek, amikor a kivárással többet ér el, mint ha kiköveteli magának a „jussát”. A hivatásában túl veszélyes terepre merészkedik, ezért jó lenne, ha megbízhat segítőkkel venné körül magát. Pénzügyei spórolásra sarkalják. Beszélje meg társával a részleteket, milyen változások szükségesek a háztartásban, hogy ne vigyék túlzásba a költekezést. Érzelmi kapcsolatai nem alakulnak túl szerencsésen ebben a hónapban. Jobb lenne, ha őszintén beszélne erről a problémáról családtagjaival. Próbálja kapcsolataiban vállalt kötelezettségeit egyensúlyba hozni saját igényeivel! Kommunikáljon, és szükség esetén álljon készen a kompromisszumokra is. 

 

 Nyilas nov.23-dec.21.

 

Új izgalmakra vágyhat, s nyugtalanság foghatja el, bár ezek nem zavaró érzések lesznek, egyszerűen nem bír egy helyben maradni, s szeretne valami különlegességet tapasztalni. Ez arra késztetheti, hogy másokra erőltesse gondolkodásmódját, olyan témákról kezdeményezhet vitát, amelyek egyáltalán nem is lényegesek. Szembekerülhet azonban valakivel, aki a gondolkodását próbálja kényszerpályára állítani. Mutassa meg elképzeléseit főnökének. Legyen határozott, így elnyerheti elismerését. A hétvégére mindenképpen próbáljon ellazulni. 

 

 Bak dec.22-jan.20.

 

Partnere tehetetlensége olykor dühíti. Ilyenkor úgy érzi, hogy képtelen alkalmazkodni még a szeretteihez is. Egy barátja segít megoldani a válságosnak tűnő problémát. Ha van oka a haragra, panaszait azonban nem fogalmazza meg világosan, akkor együttérzés helyett csak rosszallást válthat ki másokból. Különleges gyűjteménye újabb darabjai jobban érdeklik, mint a partnere,ezért egy kis veszekedés tarkíthatja napjaikat. Csak arra ügyeljen, hogy végérvényesen senkit ne bántson meg. Eddig is ők voltak az elnézőbbek. 

 

 Vízöntő jan.21-febr.19.

 

 Anyagi ügyeit most semmi sem befolyásolhatja. Ha most akar nagyobb összeget befektetni, akkor igyekezzen néhány napot várni a tranzakcióval. Ne izguljon, hiszen semmi rosszra sem kell számítania, csupán arra, hogy számításai nem jönnek be a kívánt időn belül. Ha most van ideje kivárni, akkor sokkal jobban járhat. Ne legyen türelmetlen! Máskor indulatos természete mára megjuhászolódik, ahogy mondani szokták: szinte kenyérre lehet kenni. Nem igazán hiszi el ezt mindenki, inkább vihar előtti csendnek tartják. Csak Önön múlik, hogy meggyőzze őket ennek ellenkezőjéről. 

 

Halak febr.20-márc.20.

 

Vegyen ki szabadságot, bányássza elő híres kalandszellemét, és lógjon meg az Önre váró stressz elől. Ha ezt nem teheti, fegyelmezze magát, hogy a rengeteg kihívás, amely most éri, ne terelje vissza egy régi rossz korszakához. Jogi konfliktusok merülhetnek fel, ezért figyeljen arra, hogy minden ügye tiszta legyen. A munkában fantasztikus lehetőséget kap, ami anyagi helyzetére is jó hatást gyakorol, és megismerkedhet valakivel, aki eltereli figyelmét egy régi, nyűgös viszonyról. Pihenni a munkában? Igen, egy rövid ideig ebben lesz szerencséje. Mintha az idő pontosan kiszámolta volna, hogy a közeledő szabadságát így előlegezi meg. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hozzászólások

hozzászólás

Hozzászólások lezárva.

Startlap
1949.lap.hu Harang.lap.hu Sztankay Istvan.lap.hu
Új hozzászólások
Időjárás előrejelzés
Hőtérkép Magyarországról


Felhőkép Magyarországról
Archívum
PageRank ikon ingyen