Heti horoszkóp május 11-17.

Kos márc.21-ápr.20

 Csak lassan a testtel! Nincsen szüksége strapás gyalogtúrákra. Viszont egy kellemes séta, avagy a társasági élet jobban felvillanyozza. Szeret flörtölni, divatosan öltözni. A szépséget, a harmóniát keresi vakációja alatt is. Fáradhatatlanul képes habzsolni a az élvezeteket. Nincs az életének olyan területe, ahol ne találná meg valamilyen módon számításait. Ez a hét iskolapéldája  lesz ennek.Mintha valami különleges hatodik érzékkel megszimatolná, hogy mikor és hol érdemes jelen lenni, szinte elébe megy az eseményeknek. 

 

 Bika ápr.21-máj.20

 

A hét sok olyan dolgot hozhat az életébe, amiről már régóta álmodozott. Óvatosan kell azonban kezelnie őket, mert ha elhamarkodja a dolgokat, könnyen az ellenkezőjét érheti el annak, amit szeretett volna. Jól tette, hogy készen volt kompromisszumot kötni. Jól mérte fel a helyzetet, ellenkező esetben a munka megfeneklik és Önt is pellengérre állíthatták volna. Döntése azonban megoldotta ezt a helyzetet. Rosszul teszi, hogy nem tesz fel kérdéseket barátainak, mert ezt ők érdektelenségnek vélik. Talán telefonálni kéne?! Soha nem fogja igazán tisztelni a partnere, ha továbbra is föladja önmagát. Itt az ideje, hogy megváltozzon. Sokkal több szeretetet  és gondoskodást érdemel, mint  amennyire igényt tart.

 

 Ikrek máj.21-jún.21.

 Hamarosan megvásárolhatja amire oly régóta vágyott, összejön a szükséges összeg! Egészsége némiképp megsínyli a túlórázást és a munkahelyi macerát. Elkerülhetné az idegeskedést, ha úgy tekintené a munkatársi viszonyt, mint a munkaköri leírás egy részét. Vagyis megpróbálja magára vállalni annak felelősségét, hogy ez a kapcsolat jól működjön. Ha bántja a magány, akkor belső ürességét valószínűleg értékes régiségek vagy lakberendezési tárgyak vásárlásával próbálja meg kitölteni.  Viszonylag csendes hétre számíthat. 

 

 Rák jún.22-júl.22.

 

Ön szervező, irányító alkat, sokszor azt hiszi, mindent Ön ért a legjobban. Ebben a helyzetben viselkedése fölényes, ellentmondást nem tűrő. Mostanában kissé érzékeny, makacs és sértődékeny. Nem tud nyugton maradni, nem bírja a tétlenséget. Magabiztos fellépését romba döntheti egy-egy kritika, amit nagyon nehezen visel. A héten, ami a legrosszabb történhet Önnel, hogy megsértik, vagy dühében Ön bánt meg másokat. Márpedig a bocsánatkérés nem az erőssége! Lelkiismeretfurdalása fejfájáshoz is vezethet. Négyszemközt kérjen bocsánatot, attól, akit megsértett.

 

 Oroszlán júl.23-aug.23.

 

Komoly lehetősége van az ismerkedésre. Egy új kapcsolat kezdetéhez ideális a mostani időszak. Természetesen, ha már van párja, akkor ez az időszak a kapcsolat megerősítését szolgálja. Ezen a héten azt ígérik a csillagok, hogy anyagilag semmikép nem fog rosszul járni. Természetesen ehhez elvárják a munkahelyén a pontos és határidős munkák betartását. Partnerkapcsolata most ideálisnak mondható, ezért tehát még csak ne is flörtölgessen. Készítse elő a nyaraláshoz a megfelelő időpontot, ja és persze a pénztárcáját. 

 

Szűz aug.24-szept.23.

Ezen a héten lázadjon! Párkapcsolatában most valami nincs rendben, egy kiadós veszekedés várható. Nem kell szomorkodnia, ez a nézeteltérés hamar elcsitul. Arra viszont vigyázzon, hogy környezetében senkit ne bántson meg végérvényesen. Eddig is ők voltak az elnézőbbek! A hét végén remek alkalom kínálkozik a megtakarított pénzének a befektetésére. Ön gyors és gyakorlatias, így nagy profitra tehet szert. Ne essen azonban túlzásokba. Vásároljon néhány dolgot magának és szeretteinek. Amennyire haragos a hét eleje, olyan jól fog végződni a hét vége, ha nem duzzog.

 

 

 Mérleg szept.24-okt.23.

 

 

 

Ez a hét sajnos nem kedvez kapcsolatának. Elkerülhetetlen a konfrontáció, a veszekedés. Nem kizárt, hogy a későbbiekben tisztázzák ezt a komolyabb nézeteltérést, de fel kell készülnie a szakításra is. A két rosszindulatú planéta szembenállása nem ígér sok jót az asztrológiában. Családi életében is változások várhatók. Mindig elfelejti, hogy vannak olyan emberek, akik  nem szeretnek veszíteni, és ezért képesek gátlástalanul csalni, hazudni. Közvetlen környezetében is egy ilyen csata zajlik, ami mélységesen megdöbbenti Önt. 

 

 

 Skorpió okt.24-nov.22.

 

 

Kevesen mernének belevágni egy ilyen beszélgetésbe. Ehhez nagy bátorság kell. Igaz, hogy az elején még Ön sem tudta, hogy  meddig jutnak el. Igaz barátra tett szert, ez biztos, de  heves természetével pillanatok alatt meg is sértette. Most szüksége lesz arra, hogy kicsit visszavegyen ebből a tempóból, mert különben elveszítik egymást. Legnagyobb hibája, hogy mindig felül a kósza híreknek. Végig sem gondolja a hallottakat, hanem mindjárt magára veszi és pánikba esik. Kapkod fűhöz-fához rohangál és könnyen önmaga idézheti elő azt, amitől a legjobban retteg. Szedje össze magát, és összpontosítsa figyelmét arra, amit csinál.Ezzel elkerülhet rengeteg kellemetlenséget.

 

 

 

 Nyilas nov.23-dec.21.

 

 

A szerelemben érzései nagyon mélyek, mégsem szívesen beszél róluk, még a kedvesének sem. Hivatásában mintha a lelkesedése alábbhagyott volna. Pedig éppen most kellene teljes gőzre kapcsolnia, hogy lekörözhesse vetélytársait. Belsőleg és külsőleg egyaránt harmonikus állapotba kerül, és ez életét minden területen nagy mértékben befolyásolja. Különösen kapcsolatai lesznek nyugodtak és kellemesek. Új barátokra találhat, egyikükkel a végén talán  még szerelmi viszony is kikerekedhet.

 

 

 Bak dec.22-jan.20

 

 

 A hétvégét lehetőleg töltse kedvesével, hogy végre megbeszélhessék problémáikat. Mivel az utóbbi időben nem volt módjuk arra, hogy nyugodt környezetben csak egymásra figyelhessenek, a szombat mutatkozik a legmegfelelőbb alkalomnak a lelki vizsgálódásra. Tele van várakozással, örömmel. Olyan esemény főszereplője, amely büszkeséggel tölti el, és ez szemmel is látható. Sugárzik Önből az elégedettség, így nagyobbak az esélyei, hogy üstökön ragadja a szerencséjét. Sikerrel köthet üzletet, és pályázatokkal is megpróbálkozhat. Ha semmit sem nyer, ezt a hetet akkor is ajándékba kapta.

 

 

 Vízöntő jan.21-febr.19.

 

 

 

Ne legyen elbizakodott, mert nem mindenható, és a gyengéi előjöhetnek éppen a legkritikusabb helyzetben. Ha kikiáltja magát tévedhetetlennek, akkor a nagy elvárások amiket emiatt támasztanak Önnel szemben, válasz nélkül maradnak, ami Önre nézve nem jó. Ha elért valamit az életben, óvakodjék az irigyektől és a vetélytársaktól. Ha ellenfele Önnél erősebb, kerülje az összetűzést még akkor is, ha úgy érzi, hogy Önnek van igaza. Kicsit több sikerélményre vágyik, ezért szeretne minél hamarabb túllépni azokon a munkákon, amik most lekötik. Más helyen, más feltételekkel szeretne előrébb lépni. Ehhez legyen elég erős és felkészült lelkileg. 

 

 

 Halak febr.20-márc.20.

 

 

 

Közeleg jól megérdemelt szabadsága,és még nem tudja hova utazzon. Egyedül ne induljon útnak, mert csak emésztené magát, és még elhagyatottabbnak érezné magát, mint most. Önt nagyon is izgatja értékeinek megóvása, de általában minden értékkel törődik, nemcsak a sajátjáéval. Lényeges az Ön számára a pénz előteremtése. Szeret jól élni, szép ruhákat, kedves csecse-becséket vásárolni. Persze erre mondhatjuk, hogy azt egy ember sem szereti, ha nincs pénz a pénztárcájában. Önt ez kifejezetten neurotizálja, ha nincs állandóan egy bizonyos összeg, mely fölött rendelkezhet. Mostanában lesz, de meg is dolgozik érte. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

Hozzászólások

hozzászólás

Hozzászólások lezárva.

Startlap
1949.lap.hu Harang.lap.hu Sztankay Istvan.lap.hu
Új hozzászólások
Időjárás előrejelzés
Hőtérkép Magyarországról


Felhőkép Magyarországról
Archívum
PageRank ikon ingyen