Heti horoszkóp  április 20-26.

 

 

Kos márc.21-ápr.20.

Képes elfogulatlanul kezelni és szemlélni önmagát és érzelmeit. Jó alkalom, hogy egyedül legyen és elgondolkodjon dolgairól, vagy problémáit megbeszélje egy idősebb személlyel. Nem fogja magányosnak érezni magát, még ha egyedül is van, sőt eltölti a belső erő és békesség. Az önismeret terén sokat nyerhet. A szerelemben ragaszkodik a szabadságához, és valamit mindig kitalál, amiből a partnerét kirekesztheti. Hivatásában előtérbe kerülnek az anyagiak, ezúttal az sem számít, ha lélekölő a feladat, csak fizessenek érte sokat. 

 

Bika ápr. 21-máj.20.

 

Izgalmas kalandokban is bővelkedő, mozgalmas hetek következnek a partnerkapcsolatok oldalán. Egyszerre többen is ott tolonganak a közelben és mindenki azt szeretné, hogy fordítson még több figyelmet rájuk. Még szerencse, hogy elegendő fizikai energiával rendelkezik és kellő találékonysággal képes menedzselni a hirtelen megnövekedett érdeklődést. Csak el ne bízza magát! Vegyen egy sikerkönyvet a kezébe és olvassa végig, majd képzelje el, amint már megvalósította rózsaszínű álmait. Utána irány az ólomszürke élet, amelyet szikrázó arannyá kell átváltoztatni. A hét közepén kirobbanó formában lesz. 

 

Ikrek máj.21-jún.21.

 

Kommunikáció, tárgyalások, üzleti ügyek, közlekedés szempontjából épp olyan kedvező időszak, mint elmélyült eszmecserék folytatására. Remekül tud most az aprólékos részletekkel is foglalkozni, és most megbeszélheti problémáit is kollégáival vagy főnökeivel. Ha könnyen tud irányt változtatni, és figyelmesebben néz körül, akkor megláthatja a részleteket is. Ez segíti a tisztánlátásban, ami mindenképp pozitív fejleményekhez vezet. Vigyázzon a szemére, mert sérülékenyebb.Önt mindig megviseli, ha kizökken élete természetes ritmusából. Ez még akkor is így van, ha a változás kedvező. 

 

Rákjún.22-júl.22.

 

A hétvégét szerelmével tölti, gyönyörű programot terveztek együtt. Alig bírja kivárni a munkaidő végét, és amint teheti, rohan kedvese karjaiba. Boldogsága közepette ne feledkezzen meg családjának tett ígéreteiről sem. Itt az ideje, hogy csapjon egy mulatságot, még mielőtt belefásul a mindennapok szürke egyhangúságába. Hívjon meg minél több embert, az sem baj, ha egy kicsit zsúfoltabban lesznek a kelleténél. Zsúfoltabban, de közelebb egymáshoz. A társaság kifejezetten jó hatással lesz Önre, s nem kétséges, hogy ők is szívesen töltik az idejüket Önnel. Remekül érzi magát, ők nemkülönben.

 

 

 Oroszlán júl.23-aug.23.

 

Azok a házaspárok, akik azonnal megbeszélik a nézeteltéréseket, ahelyett, hogy hagynák felhalmozódni őket, együtt maradnak. Feltéve, hogy kompromisszummal oldják meg a konfliktusaikat, és nem hatalmi harccal, amelyből csak egyikük kerülhet ki győztesen. Azok, akik másoktól többnek, okosabbnak akarnak látszani, könnyen blamálhatják magukat. Úgy véli kissé ingerülten, hogy egyedül maradt, mindent egyedül kell elintéznie mások helyett is. Most keményebben dolgozik, mint valaha. Ez most az évnek szokatlanul mozgalmas időszaka az Ön számára, még a szabadidejében is a problémákon töri a fejét. Próbálja összekötni a kellemest a hasznossal, találkozzon munkahelyen kívül  az üzletfelekkel, a kollégákkal. Meglátja, oldottabb légkörben minden könnyebben megy. Egy jóízű vacsora kilazítja az emberből a feszültséget. 

 

Szűz aug. 24-szept.23.

 

Itt az ideje, hogy körbenézzen saját háza táján is a rohanó hétköznapok forgatagában. Bizony nem jutott túl sok idő a háztartásra, ezt nem ártana bepótolni. Családjának is kellemes pillanatokat szerezhet azzal, ha leveszi ezeket a terheket a vállukról, és majd a dolgos órák után egy rég nem látott videó filmet is megnézhetnek együtt. Jó időszak ez arra, hogy együtt legyen velük, és tisztázza az esetleges problémákat, rengeteget fog tanulni belőlük. Családtagjaitól jótékony támogatást kaphat.

 

 Mérleg szept.24-okt. 23.

 

 Ha nem ismerik nehéz körülményeit, senki nem fogja felajánlani segítségét.Önsajnálat nélkül ismertesse barátaival helyzetét, és a segítség felajánlása nem fog elmaradni. Kérni nem szégyen, főleg barátoktól nem. Mostanában elég sokat gondolkodott azon, hogy hogyan tökéletesítse a romantikus oldalát. Habár több csalódás érte, mint siker, a dolgok nemsokára jobbra fordulnak. Mikor a Nap a megfelelő pozícióba kerül, magabiztosabbnak érzi majd magát és mindent tisztábban fog látni. 

 

Skorpió okt. 24-nov.22.

 

Könnyen konfliktusba kerülhet, ha nem vigyáz. Hajlamos ugyanis elfojtani indulatait azokkal szemben, akik ténylegesen bosszúságot okoznak Önnek, hogy aztán valaki másra zúdítsa az egészet a legkisebb hiba esetén is. Nagyban megkönnyítené a helyzetet, ha megpróbálná megfelelően kezelni és levezetni indulatait. Kerülje el a stresszt és a feszültséget, amennyire lehet, és lazítson. Csak az boldogul igazán, aki képes meglovagolni a szerencséjét. Könnyen válhat ez az időszak az elszalasztott, jó alkalmak idejévé, pontosabban a hét első fele. Ha családos, akkor elsősorban a gyermekeire kell jobban odafigyelnie, több gondossággal. Házastársa, vagy partnere miatt anyagi gondjai lehetnek.

 

 Nyilas niv. 23-dec.21.

 

A hét elején feszült napokra számíthat a szerelemben. Hét végén viszont betoppan valaki, és megjelenésével már segít kilábalni a mélypontról. A hívatásában, ha új vállalkozásba szeretne belevágni, ügyeljen a részletekre, és főleg arra, hogy kikkel társul.A hét első három napján homok kerül a gépezetbe. Erőfeszítéseket kell tennie nehogy lemaradjon. A szerelemben ellenben minden a kívánsága szerint alakul. Merjen bátor és határozott lenni. Mutassa ki szeretetét, meglátja, nyitott szívre talál. 

 

 Bak dec.22-jan.20.

 

Nem szeretne konfliktusba kerülni családtagjaival, de úgy tűnik ezt nem kerülheti el, egyre forróbb a talaj a lába alatt, nem érzi nyeregben magát, és már a hazugságtól sem riad vissza. Meg kell vizsgálnia lelkiismeretét. A hét ugyan kellemesen indul, de egy rosszul időzített beszélgetés mindent felboríthat. Az utóbbi időben sikerült háttérbe tolnia, hogy a negatív dolgokért párját okolja. Megértette, hogy Ön is részese a kialakult helyzetnek. Talán azzal tud segíteni a dolgokon, ha igyekszik nagyvonalúan átugrani a jelentéktelen problémákat. 

 

 Vízöntő jan.21-febr.19.

 

Igen türelmetlen, és csodálkozik, hogy mitől van ez? Valószínű, hogy valami kisebb betegség bujkál Önben. Menjen orvoshoz, aki megfelelő kezelésben részesíti. A hét végére rendeződnek a dolgok. Sőt egy utazás gondolata is szóba kerül. Partnerkapcsolatában bizonytalan, pedig nincs oka rá. A kisebb összeveszést szép kibékülés követi. Talán sokat van egyedül, és ezért gondol olyasmire párjával kapcsolatban, ami nincs is. Fontos Önnek mostanában a hosszú, éjszakákba nyúló beszélgetés. Könnyen tisztázódnak a dolgok, és mindketten megnyugszanak, ami a párkapcsolatukat illeti.

 

 Halak febr.20-márc.20.

 

Lendülete megsokszorozódik. Mindenkihez van egy kedves szava. Igen sok terve van, amit szeretne megvalósítani. Vigyázzon, mert hajlamos túlhajszolni magát.  Nem kell mindent ezen a héten elvégeznie. Ossza be idejét, és a siker nem marad el akkor sem, ha nem azonnal akarja. Párjával legyen türelmesebb, és akkor őt is be tudja vonni tervei megvalósításába.  Részletesen és türelmesen magyarázza el neki a dolgokat. Vigyázzon, mert Ön hajlamos  néha túlfeszíteni a húrt. De ha fegyelmezi magát, akár rendkívüli teljesítményekre is képes lehet. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hozzászólások

hozzászólás

Hozzászólások lezárva.

Startlap
1949.lap.hu Harang.lap.hu Sztankay Istvan.lap.hu
Új hozzászólások
Időjárás előrejelzés
Hőtérkép Magyarországról


Felhőkép Magyarországról
Archívum
PageRank ikon ingyen