Heti horoszkóp 2009. április 13-19.

 

 

Kos márc.21-ápr.20.

Ön azok közé a ritka hölgyek közé tartozik, akik szét tudják választani az érzékiséget és az érzelmeket. Mivel kalandszerető, ez meglehetősen nagy kiváltság. Hódításainál titokzatossága, jókedve és kalandvágya a sikerek kulcsa. Jó családanyaként igyekszik élni az életét. Mostanában vigyázzon, mert kapcsolatában veszély leselkedik. Ismeri a mondást „Aki egyszer átússza a Dunát, átússza máskor is” Igyekezzenek hosszasan beszélgetni párjával és a dolgok megoldódhatnak.

 

Bika ápr.21-máj.20.

 

Figyeljen oda a barátaira, mert az egyik rosszat forral Ön ellen. Valami miatt megharagudhatott.  Gondolkodjon el azon, hogy kit bánthatott meg, s kövesse meg őt, mielőtt még valami visszavonhatatlan történne. Barátot elveszteni nem túl jó dolog. Ha házas, vigyázzon a titkos kapcsolatokkal, inkább kerülje el, minthogy negatív következményei legyenek. Társas viszonyait javíthatja, az idősebb barátaival, rokonaival és szüleivel könnyebben jut közös nevezőre. Legyen együttérző és kedves mindenkivel. Jó benyomást kelthet, ha kimutatja szeretetét. Nem kell harcolnia örökké a „világgal”! Vigyázzon, mert a botnak két vége van!

 

Ikrek máj. 21-jún.21.

 

Ami a pénz tekinti, most üres a pénztárcája, ez nem vita tárgya.  Márpedig most üres a zsebe is. De hát mire vannak a  jó barátok, ha nem arra, hogy kihúzzák a bajból? A családi kapcsolat most inkább hasonlít feldúlt méhkashoz, mindenki a saját sérelmeit sorolja, és Önt hibáztatja a kellemetlenségekért. A hét végére enyhül a nyomás, addig próbáljon visszavonulni. A kollégák is fejére olvassák a hibáit. Néhány dologban tényleg igazuk van! Gondolja át a dolgot és legyen toleránsabb mindenkihez.

 

Rák jún.22-júl.22.

 

Hú, ez bátor dolog volt! Kevesek mernének belevágni egy ilyen beszélgetésbe. Igaz, hogy az elején még ön sem tudta, hogy meddig jutnak el. Igaz barátra tett szert, ez már biztos! Most szüksége lesz arra, hogy kicsit visszavegyen ebből a tempóból, mielőtt Önt is elsodorják a közös programok és az önfeltáró beszélgetések. Küzdelmes időszak, amikor váratlan pénzügyi nehézségek, illetve a kollégák ellenségeskedése teszi próbára az idegeit. Olyan visszatérő szakmai (esetleg egészségügyi)  problémákkal kell megbirkóznia, amelyekkel jó fél évvel ezelőtt csak félig-meddig oldott meg. Szerencsére elegendő lendülete van a gondok legyőzéséhez. 

 

Oroszlán júl.23-aug.23.

 

Valaki a szerettei közül komoly támaszt nyújthat Önnek, bátran fogadja el a segítséget. Ezáltal stabilizálódhat anyagilag, értékítéletében pedig kisebb változások állhatnak be. A fontossági sorrendre azonban ügyeljen, mert az anyagi és a testi-lelki egyensúly egyaránt fontos. Befejezetlen munkák nyomasztó tudatával küszködik, és itt az ideje, hogy megszabaduljon ettől a sok energiát elvonó bűntudattól. Meggondolatlan cselekedetei és kijelentései végzetessé válhatnak. Éri néhány csalódás, és szerencséje lesz, ha anyagi veszteség nélkül túl éli. 

 

Szűz aug.24-szept.23.

 

Azt hitte, hogy mindent jól csinál,és mégis szembe kellett néznie azzal, hogy a környezete véleménye nem egyezik meg ezzel. Lehet, hogy nagyon rossz érzés ezt megtapasztalni, de tanulhat belőle. Kedvese ajándékkal várja, figyeljen oda minden pillanatra, mert szeretne a kedvében járni. Szeresse nagyon, megérdemli! Előfordulhat, hogy olyan dolgok amikről már azt hitte, elrendeződtek, újra felszínre kerülnek. Bár a terveik nem valósulnak meg olyan hamar, mint hitték, azért a végén minden megoldódik. Figyeljen oda a részletekre. Emberi kapcsolatai fellendülőben vannak, új kedvező aspektusban újulhatnak meg. Hivatása, karrierje és pénzügyei is kedvezően alakulnak. 

 

Mérleg szept.24-okt.23.

 

Családja felnéz Önre, mert tudják, hogy mekkora erőfeszítésébe került idáig eljutni. Kérdéses azonban, hogy Ön meg van-e elégedve mostani életvitelével, társadalmi helyzetével. Ha hajlandó lenne néha elmenni párjával kirándulni, szinte bármit elérhetne nála. Ne higgye, hogy a hegymászás maga a pokol. Kérje ki partnere véleményét a kozmetikumokról és a divatról, beszélgessenek néha ilyesmiről. Mindketten sokat tanulhatnak belőle. 

 

Skorpió okt.24-nov.22.

 

Annyira felfokozott érzelmekkel reagál az emberekre és általában az élet dolgaira, hogy a hét végére teljesen kimerültnek érezheti magát. Szexuális kapcsolata hevessé válik, mert képes a mélységeibe hatolni. Érzelmei és és érzékenysége annyira felfokozott, hogy a héten tényleg eggyé válhat párjával. Ön az örök tervező, a fő cél elérésére törekvő. Most könnyen kihozható a sodrából, és hamar megharagszik. Hosszú időre van szüksége, hogy megnyugodjék és megbocsásson.Gondolja át viselkedését és lássa be, nem mindig Önnek van igaza. 

 

 

 Nyilas nov.23-dec.21.

 

A szerelmével megbonthatatlan az egység, acélkemény a bizonyosság, és újra feltörő lávafolyamként buzog a szerelem. A befektetésekben és a szellemi tőke hasznosításában támogatják Önt a kozmikus hatások. Ma vizsgálja felül egy ügyét, amely régóta húzódik. Egy új vállalkozás vagy szerződés profithozóbb lenne. Mindig nagyon jól tudja, mit akar, most mégis előfordulhat, hogy elbizonytalanodik. Tanácstalanságában nem tudja merre tovább. A legrosszabb, ha ilyen esetekben meggondolatlanul fejest ugrik valamiben. 

 

 Bak dec.22-jan.20.

 

Szervezete jelez a hét végén: túl sokat vállal, túl sok cigarettát szív, túl sok kávét fogyaszt, vagy aki nem ezt teszi, mindenképp valami káros  szenvedélyt űz. Itt az ideje, hogy változtasson az életmódján. Szakítson egy kis időt a pihenésre, válassza a természetet.  Ez a  hét különösen kedvező ingatlanügy vagy üzletkötés kialakítására. Nagy nyereségre tehet szert, ha most bátran cselekszik. Egyáltalán nem kockázatos a vállalkozás, ami adódik. Karrierjének kedvez ez a hét. Ragaszkodjon elképzeléseihez, terveihez. Ne hagyja magát befolyásolni. Pénzügyi döntéseiben legyen megfontolt, még ha csekély összegről is van szó.

 

Vízöntő jan.21-febr.19.

 

Ezerféle dolog köti le az idejét, és bizony a lényegre nem koncentrál. Ugyanígy van a kapcsolatával is. Sokfelé kötelezi el magát, s közben elszalaszthatja a fontos dolgokat. Mivel nem tud most annyi felé figyelni, szertelensége miatt baleset is érheti, és nemcsak a közlekedésben, de az emberi érintkezésben is, s  a testi kínnál sokszor fájdalmasabb a lelki szenvedés. Ön arról híres, hogy jó emberismerettel rendelkezik, de néha tévedhet. Megtörténhet, hogy a héten valakiben csalódnia kell. Összpontosítania kellene anyagi helyzetére is, amelyre ráférne egy kis gyarapodás, vagy kevesebb kiadás. 

 

Halak febr.20-márc.20.

 

Nem tudta volna eltitkolni bosszúságát egy történés miatt, még akkor sem, ha nagy veszélybe keveri ezzel magát. Megtörtént, a vészhelyzet kialakult, mégsem történt semmi egetrengető  Önnel. Legyen nyugodt, az igazság az Ön oldalán áll. Ön eléggé alkalmazkodó egyéniség, úgy mint ez kitűnik a jegyéből is. Tehát alkalmazkodjon és próbáljon meg apró lázadásokkal védekezni az Önnek nem tetsző dolgok ellen. Így érheti el a sikerét! Munkatársaival szemben legyen objektív.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hozzászólások

hozzászólás

Hozzászólások lezárva.

Startlap
1949.lap.hu Harang.lap.hu Sztankay Istvan.lap.hu
Új hozzászólások
Időjárás előrejelzés
Hőtérkép Magyarországról


Felhőkép Magyarországról
Archívum
PageRank ikon ingyen