Heti horoszkóp április 6-12.

Kos márc.21-ápr. 20.

Most minden,  a szervezet kitisztítására és méregtelenítésére szolgáló tevékenység sikeres lehet. A fogyókúrát, már akinek szükséges, most érdemes elkezdeni. Nem szívesen fejezi ki gondolatait és érzéseit akkor, ha sejti, hogy ez kényelmetlen lehet másvalaki számára, akivel talán össze is kellene különböznie. De minél kedvesebbé, elnézőbbé válik ily módon, annál több tudattalan harag halmozódhat fel Önben. Érdekeit érvényesítheti, mivel rendkívül ambiciózus. Legyen hajlamos az álláspontja megváltoztatására, ha az esetleg tévesnek bizonyulna. Partneri kapcsolata izgalmas és érdekes. 

 

Bika ápr.21-máj.20.

 

 Saját magának és szeretteinek is vásárolhat néhány új ruhát. Szeretné megváltoztatni megjelenését, így szánjon időt és pénzt az átalakításra. Mindig személyesen beszélgessen el azzal, az illetővel, akire a pénze kezelését szándékozik bízni. Kérdezze ki tanulmányairól. Lehet, hogy ezt a pénzügyi szakembert akkor is felhívhatja majd, ha más területen szeretne segítséget: megkérheti, hogy ajánljon iskolát gyermeke, gyermekei számára. Nem tette érthetővé munkatársai számára, hogy csapatmunkát szeretne, és sem a munkafolyamatot, sem a felelősséget nem szeretné egyedül cipelni. Le kell ülniük újra egy komoly beszélgetésre, és tisztázniuk kell azt a halaszthatatlan problémát.

 

 Ikrek máj.21-ápr.21.

 

Bármivel elfoglalhatja magát, ha úgy érzi, hogy elhanyagolja a hitvese. Sportoljon, ússzon, járjon el a kollégákkal szabadidős programokra. Ezzel két legyet üt egy csapásra: egyrészt elfoglalja magát, másrészt egyre jobban formába kerül, egyre vonzóbb lesz. A szája még egy kicsit mindig előbb mozdul meg, mint az esze! Bár már egyre inkább koncentrál hibái kijavítására, próbáljon meg, valami jó tulajdonságot felfedezni, vagy őszintén kifejleszteni magában. Mondjuk ajánlja fel, hogy mostantól Ön is több házimunkában vesz részt. Ja, és mindezt úgy tegye, mintha, magától értetődő volna, ne hangoztassa! Az eredmény nem marad el!

 

Rák jún. 22-júl.22.

 

Hát ilyen is van! Végre nem kell rohannia, senki nem sietteti. Ha ezen a hét végén is kapkod, akkor csak magát okolhatja. Ez esetben felvetődik a kérdés: nem kellene életmódot változtatnia? Nem lesz könnyű dolga, főleg, ha régi, és még inkább, ha házastársi kapcsolatot akar megszakítani. Tízszer is gondolja meg, nem lenne inkább érdemes kibékülni? Számítson rá, hogy mindent meg fog tenni, hogy visszahódítsa. Ha még nincs veszve minden, és nem akarja teljesen összetörni, inkább engedjen neki. Ha végleg szakítana, most vegye elő a zsebéből Ariadné fonalát!

 

Oroszlán júl.23-aug.23.

 

Ez az Ön hete! Ragadja meg a kedvező lehetőségeket! Tervezzen, engedje szabadjára fantáziáját, alkotókészségét! Most még nem látszik, hogy ezek a próbálkozások néhány hónap múlva realitássá válnak, bármennyire is irreálisnak tűnnek. Felszabadultan ismerkedhet, élvezheti az Ön számára oly fontos függetlenséget, szabadságot. Mivel szeret táncolni, zenés szórakozóhelyeken könnyedén lehet ismerkedni. Egy érzelmes dallal bármikor meghódítható. Hetek óta el szeretne mondani valamit. Most itt az alkalom, hogy megtegye. Vágjon bele, ne húzza-halassza a dolgot, csak annál rosszabb, nehezebb lesz, és halasztani amúgy sem halaszthatja már tovább.

 

 Szűz aug.24-szept.23.

 

A hét eleje kicsit feszülten indul. Kerülje el a fölösleges vitákat. Lassan, de biztosan halad új tervei megvalósításában. Igaz, kicsit nehezen mennek a dolgok, mint ahogy azt Ön elvárná.Mégis sikerül a legfontosabb ügyeit elintézni, és kis türelemmel a magánéletében is bekövetkeznek a pozitív változások. Megjelenése és magatartása tiszteletet parancsoló. A helyzetre vonatkozó adatokat egyszerűen átszűri, szempillantás alatt értékeli és összehasonlítja a feladat nagyságával. Hozzáértése ámulatba ejti beosztottjait, következtetéseihez vezető módszerei pedig helyesek és sebészkés pontosságúak, ám teljességgel kiismerhetetlenek, rejtélyesek. 

 

Mérleg szept. 24-okt.23.

 

Kellemes utazásra számíthat, amely egyben „tanulmányút” is lehet, olyan értelemben, hogy az impulzusok, amik itt érik megváltoztathatják gondolkodásmódját néhány dologban. S ez magával vonja a megnyilvánulások változását is. Néhány ember számára furcsa lesz, de nem ez a lényeg! Hétévente nagy változások történnek az ember életében, még az ízlése is megváltozhat! Számoljon csak utána, hol is tart most? Úgy látszik, kénytelen tartani a frontot. Kollégái közül többen szabadságon, vagy táppénzen vannak. Szerencsére néhány fontosabb telefonhíváson kívül más nem történik, így Ön is pihenhet egy kicsit. Vásárlásra, fodrászra is jut ideje. Otthon a remélt hatás nem marad el.

 

 Skorpió okt.24-nov.22

 

Ezen a héten talán elhatározza, hogy otthagyja állását, mert végre jobb ajánlatot kapott és úgy érzi,hogy karriere beindult. Olyan partnerről álmodozik, aki gyöngéd és szenvedélyes is egyben, szóval ha lehet, legyen tökéletes. Ez a valaki akár hiszi akár nem, már ott van esetleg az életében, vagy a közeljövőben felbukkan. Legyen résen! Alaposan gondolkodjon el azon a tanácson, amelyet egyik barátjától kapott. Annak ellenére, hogy nem nagyon csábító, azért lehet benne sok igazság. Legyen kicsit több bizalommal a körülötte élők felé. Az sem hátrány, ha mindent minőségre és nem mennyiségre értékel!

 

Nyilas nov.23-dec.21.

 

Maradjon tudatában cselekedeteinek, mert hajlamos lehet másokkal szemben parancsolóan vagy erőszakosan fellépni. Ezt persze senki sem veszi jó néven, és problémák adódhatnak belőle most, vagy a későbbiek folyamán. Törekedjen arra, hogy olyan tevékenységekkel foglalja el magát, amelyeket szívesen csinál, és igyekezzen sok időt és figyelmet szentelni azokra, akikre vigyáznia kell. Régi nagy szerelme újra fel fog tűnni életében. Bár csúnyán elbánt önnel, megvan az esély rá, hogy most tényleg komolyan közeledik Önhöz. Persze jelenlegi párja nem fogja jó szemmel nézni, hogy egy olyan szívtipróért elhagyja, mint a régi barátja.

 

Bak dec.22-jan.20.

 

A szerelemnek kedvez most a bolygók állása. Mégis bizonytalan. Nem tud választani? Várjon még egy kicsit, és a válasz magától megérkezik. Csak türelem! Két ember is kedves a szívének? Élvezze ezt a helyzetet! Fogadja szeretettel a váratlan vendégeket! Hátha felvidítják kicsit! Minden úgy alakul, ahogy eltervezte. Párját sikerült rávennie arra, hogy az Ön tervei szerint alakuljon a hét. Elégedett, de most nem engedheti el magát. Meg kell beszélniük néhány olyan sarkalatos pontot, amire nem sok időt szántak az utóbbi hetekben. A tisztázás néha nem megy fájdalom nélkül, erre készüljön fel!

 

Vízöntő jan.21-febr.19.

 

Szeretne egy meghitt légkörű otthont, de most nincs itt a megfelelő idő. Legyen egy kicsit nyitottabb, és vegye észre, hogy kis odafigyeléssel meleg hangulatú otthont tud varázsolni. Ezért legalább csikarjon ki szép szavakat a párjától. Ha ügyes, akkor elismerésben lesz része. A lehetőségek nem térnek vissza, akkor kell kihasználni őket, amikor szembejönnek. Csak arra kell vigyáznia, nehogy túl sokat markoljon, mert a végén nem marad semmi sem a kezei között.

 

Halak febr.20-márc.20.

 

Ez a hét nem igazán az Ön hete. Fáradtnak érzi magát, egészsége sem a legjobb. Mostanában minden témát elsősorban az anyagiak felől vizsgál meg. Közben pedig szégyenkezik a földhözragadt gondolkodás miatt, és próbál nagyvonalúnak látszani. Pedig jobb lenne, ha felhagyna a szégyenkezéssel, s elfogadná magát úgy ahogy van. Kedvese szomorú, és nem válaszol a feltett kérdésekre.Nem az a megoldás,hogy hátat fordít neki. Lehet, hogy ez a pillanat nem volt alkalmas arra, hogy megbeszéljék az őt foglalkoztató dolgokat. Igyekezzen olyan hangulatot teremteni, hogy megnyílhasson.

 

 

 

 

   

 

 

 

Hozzászólások

hozzászólás

Hozzászólások lezárva.

Startlap
1949.lap.hu Harang.lap.hu Sztankay Istvan.lap.hu
Új hozzászólások
Időjárás előrejelzés
Hőtérkép Magyarországról


Felhőkép Magyarországról
Archívum
PageRank ikon ingyen