Heti horoszkóp márc. 30 – ápr. 5.

 

Kos márc.21-ápr.20

Kellemetlen szóváltásba keveredhet. Gyorsan eljuthatnak az általánosságoktól egymás sértegetéséig. Nem is igazán tudja mi a helyzet gyökere, de szüksége lesz a kibékülésre. Nyujtson békejobbot legalább telefonon. Megkönnyebbülten veszi tudomásul, hogy szent a béke. Ha világosan meg tudja fogalmazni saját felelősségét, akkor nem okozhat gondot az igen és a nem szavak helyes alkalmazása. Meglátja döntéseit mostantól könnyebben hozhatja meg, melyre Önnek is nagy szüksége van. Merje átadni magát hangulatának, akár jó, akár rossz. Ez az állapot hamar elmúlik. 

 

Bika ápr.21-máj.20.

 

Olyan feladatot kap munkahelyén, ami nem sok örömet tartogat. Valóban nincs szüksége most az új kihívásokra, mert nincs hozzá elég energiája. Régen nagyon örült volna annak a népszerűségnek, ami körbeveszi, de ez a nagy felhajtás most már inkább fárasztó. Elérkezett az idő, hogy sokkal több figyelmet szenteljen a magánéletére, és ne csak a karrierje építésével legyen elfoglalva. Ha sikerül a magánéletét rendbe szednie, a munka is sokkal több sikerrel kecsegtethet. Ne késlekedjen tovább, vágjon bele a nagy rendcsinálásba!

 

Ikrek máj. 21-jún.21.

 Kerülgeti egy igazi gyöngyszem, egy kapcsolat képében. Maradjon inkább családjával, töltsön több időt velük, vagy közeli barátaival, így ez a „kis” probléma hamar megoldódik. Figyelje meg, hogyan reagál másokra, és a többiek Önnel szemben, így sokat tanulhat önmagáról. Barátkozó hangulatban van, és szeretne a központba kerülni – legalább egyí kicsit. Elismerésre vágyik, családtagjai és barátai részéről. Ne féljen kimutatni, hogy mennyire szüksége van rájuk.

 

Rák jún. 22- júl. 22.

 

Egyre izgatottabb, mert közeleg életének meghatározó eseménye. Érdemes lenne számot vetni azzal, hogy milyen fejezet zárul le életében, és milyen kezdődik, és hogy az új életszakaszának milyen fontosabb állomásaira kell odafigyelnie. Ne féljen a jövőtől, hiszen nem tudhatja, mit tartogat. Itt az ideje, hogy egy kicsit kényeztesse magát. Töltsön minden nap több időt a saját vágyaival. Kényeztesse magát, de ne vigye túlzásba. Vigyázzon, nehogy túlköltekezzen!

 

Oroszlán júl.23-aug.23.

 

Az intimitás nehezére esik. Fél is, meg nem is a magánytól, de a hajlama, hogy mindent saját maga végezzen korlátozza a kapcsolatok kialakulását. Ennek ellenére nyílt és őszinte, és szereti megosztani gondolatait másokkal. Mivel ötletei annyira frissek, szüksége van egy partnerre, aki nem csak tiszteli önállóságát, hanem tolerálja „bogarainak” egy részét is! Elismerésben és váratlan bevételben részesül. Sikerének titka abban rejlik, hogy bátran változtat, kipróbálja az új utakat. Természetesen a vevált régi módszereket sem mellőzi.

 

 Szűz aug. 24-szept.23.

 

Dúl-fúl mérgében, mert nem tudta akaratát érvényesíteni, ezért úgy érzi, nem fogadják el a környezetében lévők. Ne csináljon belőle ügyet, mert még nagyobb ellenállásra serkentené az illetékeseket, inkább csendben és egyszerűbb eszközökkel próbálja sikerre vinni elképzeléseit. Nem tudta megoldani magánéleti problémáját, és az ezzel járó frusztrációt bevitte munkahelyére is. Ha túl sokat árul el magánéletéről munkahelyén, azt nagyon könnyen Ön ellen fordíthatják, mert ismerni fogják gyengéit. Legyen óvatosabb!

 

Mérleg szept.24-okt.23.

 

Szakmai és és üzleti téren önmérsékletet kell tanúsítania. Pénzügyek miatt veszekedés felhői tornyosulnak a láthatáron, és megeshet, hogy Ön húzza a rövidebbet. Most türelmetlen, és egyáltalán nem elnéző a környezetében élők hibáival.Az a szigorú követelmény, amit Ön és mások elé állít, gyakran konfliktushoz vezet, ha nem tudatosítja magában, hogy embertársaival szemben a toleranciának egy bizonyos mennyisége elengedhetetlen ahhoz, hogy az együttélés funkcionálhasson. Ne avatkozzon bele mások problémáiba, van Önnek elegendő gondja, foglalkozzon  azzal.

 

Skorpió okt.24-nov.22.

 

Barátja nagyon megbocsájtó és hűséges. Mostanában ez Önről nem mondható el. Kritizálja úgy, ahogy ő szokott másokat. Jobban jár. A kritika ugyanis az, amit a lehető legrosszabbul visel, főleg hosszú távon. A legkönnyebben úgy szakít vele, ha anyagi érdekeit keresztezi, ám vigyázzon, mert számító és okos, nem lesz vele könnyű dolga! Fellendülésre számíthat, elsősorban munkájának köszönhetően. Fizetésemelés, jutalom, egy üzleti ügyből származó jövedelem, vagy csak egyszerűen egy előre nem számított bevétel lepheti meg. 

 

Nyilas nov.23-dec.21.

 

 Ha úgy érzi, hogy kicsúszik a kezéből az események irányítása, akkor ebben az időszakban maradjon a háttérben, de éberen figyelje partnerei tevékenységét. Ugyanis lehet, hogy tévedésből, lehet, hogy szándékosan bizony félrevezetik. A pereskedéssel fenyegető vitával forduljon szakértőhöz. Ingerlékeny és szeszélyes, kétségtelenül nehéz nehéz kijönni Önnel mostanában. Rejtett feszültségek kerülnek felszínre családi körben. Inkább ezeket próbálja megoldani, mert valószínűleg minden problémának ez az alapja.

 

 Bak dec.22-jan.20.

 

 Mindig kihívásokra van szüksége állandóan célokat állít fel, a jövőt fürkészi. Nyughatatlan, ezért nem mindig gondolja végig a dolgokat, hanem a kalandszellemétől hajtva rögtön belevág. Épp ezért sokoldalú és széles látókörű is, sok mindent csinál egyszerre. Kapcsolataiban nem mindig tűri a szabadságát sértő korlátokat. Optimista, derűs, becsületes jellem, kedveli az újdonságot, a változást, de olykor türelmetlen. Bölcselkedő és lelkes alkat, aki töretlenül megy az önmaga kiszabott úton, és nem fontosak számára az anyagi javak. 

 

Vízöntő jan.21-febr.19.

 Rejtett feszültségek kerülhetnek felszínre a közvetlen környezetében, érzelmi kitörések és kisebb-nagyobb félreértések nehezíthetik a kommunikációt. Tudnia kell azonban, hogy az ilyen feszültségek vagy konfliktusok nem mindig azok, aminek látszanak. Le kell ásnia a probléma gyökeréhez, és feltárni a felszín alatti mozgatórugókat. Figyelje meg magát, hogy tanuljon belőlük, és fejlődni tudjon általuk. Ha felismeri önmaga értékeit, máris okosabb. Ha képes bevallani bűneit, máris őszintébb.  Ennyi változás után hamarosan találkozik egy olyan nagystílű élménnyel, melytől ténylegesen szebb is lesz.

 

Halak febr.20-márc.20.

 

Megérzései jók. Helyesen érvel, de a konkrét küzdelemben kitartóbb is lehetne! Ne utasítsa el a segítő kezet, még akkor sem, ha az egy olyan irányból érkezik, ahonnan nem is számított rá. Lehet, hogy éppen egy olyan ember szeretne segíteni, aki eddig nem tartozott a jóakarói közé, és most jóvá szeretné tenni hibáit. Ezen a héten a karrierje kap hangsúlyt, valamint a szakmája és az üzleti érdekeltsége kerül reflektorfénybe. Ha nem vigyáz, elpuskázza a legnagyobb lehetőségét. Azt hiszi, hogy már felhőtlenül boldog, de emiatt kudarcba fulladhat egy igazi cél, amelyről régóta álmodik.Hogy ez ne történjen meg, inkább próbáljon a földön maradni, az álmokat hagyja éjszakára! Nem minden arany, ami fénylik, s bármennyire is fáj, meg kell tanulnia veszíteni. A vereség is lehet hasznos tanácsadó!

 

 

 

 

 

 

 

Hozzászólások

hozzászólás

Hozzászólások lezárva.

Startlap
1949.lap.hu Harang.lap.hu Sztankay Istvan.lap.hu
Új hozzászólások
Időjárás előrejelzés
Hőtérkép Magyarországról


Felhőkép Magyarországról
Archívum
PageRank ikon ingyen