Heti horoszkóp  március 9 – 15.

 Kos márc. 21 – ápr. 20.

Utoléri a lelkifurdalás. Bánkódik az elmúlt események miatt. Pedig abban reménykedett, hogy egy könnyed mozdulattal lerázza magáról az egészet, és gondtalanul továbbáll. Nem így történik. Az a bizonyos belső hang……… És milyen megtörten szólalt meg. A legmélyéből? Mintha nem is az Öné volna. Még jó, hogy fölismerte. A választott magány nem minden esetben bölcs tanácsadó. Még jó, hogy hazavitt valamennyi munkát. Valóban úgy gondolja, hogy ez a hasznosság ismérve lehet? A bevállalt plusz feladatokat jobb, ha mielőbb megoldja és minél több időt tölt pihenéssel. 

 

Bika ápr. 21 – máj. 20.

 

Megdöbbenti egy családi esemény, de Önnek minden erejére szüksége lesz, hogy megkönnyítse valakinek a helyzetét ebben a komoly bajban. Valószínűleg az érzelmek állnak annak a problémának a hátterében, ami most merült fel, de ennek a felismerése csak a jövőre vonatkozóan jelenthet leckét, és most nem fog segíteni, és nincs is értelme arról beszélni egy rokonnak. Tulajdonképpen az a megoldás, ha egyenlőre csendben marad. Kicsit túlzásba viszi a dolgokat. Vállalja fel önmagát, és értékelje át viselkedését és gondolatait. Nagyon meglepő lehet ez a külvilágnak, mert valamennyi helyzetben másképpen viselkedik. Gondolja át dolgait!

 

Ikrek máj. 21 – jun. 21.

 

Ezúttal a magánéletében lehetnek kisebb viták, aminek oka a múltban keresendő. A hivatásával kapcsolatban fennáll egy félreértés, vagy tévedés veszélye. Ha lehet, komolyabb szerződéseket a hét második felében kössön. Pénzügyeiben már a hét elejétől pozitív változás mutatkozik. Egészségére nagyon figyeljen oda: a csillagok kisebb-nagyobb problémákat jeleznek! Ismerőseivel, barátaival lehetne kicsit figyelmesebb. Mint ahogy Önnek, nekik is jólesik egy kis figyelmesség. Meglátja ez az Ön lelkének is jót tesz. 

 

Rák jún. 22 – júl. 22.

 Rajzoljon csak nyugodtan egy szívet a tükörre,hogy az, aki szereti, megtudja. Akár igazi szerelme, akár egy szeretett családtag, biztos jó napja lesz ettől.  Ezen a héten vezérelje az az elv, hogy mindent másokért. Sok lehetősége nyílik a szerencsére, talán találkozik valakivel, aki segíthet hatékonyan egyik fontos célod megvalósításában. Önmaga legnagyobb ellensége lehet, mert egy rossz tanács nyomán nagyon rosszul kezel egy állás- vagy karrierügyet. Ezt mellreszívja  ami elronthat egy egész hetet is. 

 

 Oroszlán júl.23-aug.23.

 

Itt az idő, hogy kimondja a legjobban bántó dolgokat. Tegye fel a kérdéseit, hogy végre elhangozhassanak a válaszok. Az utóbbi időben nagyon sok időt töltött azzal, hogy válaszokat gyártott. Ennek most vége, mert az érintett elmondhatja, mit is gondol. Nem eszik olyan forrón a kását, ezt Ön is tudja. Nincs mitől tartania, ha ezen túl lesz, végre dönthet és hetek, talán évek óta tartó kínzó bizonytalansága eltűnik.  A héten a munkájában kiélheti kísérletező kedvét. A hónap utolsó hete pozitív meglepetéseket tartogathat partnerkapcsolatában. Mindenképpen egy új időszak kezdődik magánéletében. Lehet, hogy még ezt nem látja tisztán, de egy-két hónapon belül már érzékelhető lesz a mélyreható változás.

 

Szűz aug.24-szept.23.

 

Olyan problémája van, amire még nem volt példa. Az új élmények hatására egész új oldaláról mutatkozik be. Ne lepődjön meg, ha nem arat felhőtlen sikert. Valóban meglepő dolgokat mond, és úgy viselkedik, mintha az eddigi élete csupán tévedés lett volna. Ezek után ne hibáztassa kedvesét, ha úgy indul haza, hogy még el sem búcsúzik. Egyre határozottabbá, sőt az utóbbi időben egyre erélyesebbé válik. Végre rendet teremthet a magánéletében is. Ezen a téren a harc nem lesz könnyű, de egészen biztos, győzelemmel végződik. Elképzelhető, hogy váratlan kiadások okoznak komoly gondot, azonban sikerül elég hamar helyreállítani anyagi helyzetét. A szerelemben szerencsés lehet. 

 

 Mérleg szept.24-okt.23.

 

Ezen a héten nem történik Ön körül semmi „nagy” dolog. Kicsit fáradtnak érzi ugyan magát, tegyen rövid sétákat, kapcsolódjon ki. Adja meg testének és szellemének ami jár neki. Esténként olvasgasson, időnként látogasson el az uszodába, vagy tornaterembe.  Ápolja kapcsolatait a télen kissé elhanyagolt barátaival. Önnek is és barátainak is örömet okoz vele.  Anyagi helyzete átlagos, de most ne várjon nagyobb javulást. Párjával  a hét végén töltsenek el egy gyertyafényes vacsorát. Itt a lehetőség, hogy érzelmileg még közelebb kerüljenek egymáshoz.  Az influenza Önt nem fenyegeti, úgy tűnik, remek egészségnek örvend.

 

Skorpió okt.24-nov.22.

 

Nagy lelkesedéssel veti magát a munkába, de később még mozdulni sincs kedve. Úgy érzi, hogy megérdemelne egy kis figyelmet, kényeztetést családtagjaitól. Elképzelhető, hogy utazás várja. Itt az alkalom, hogy anyagi ügyeit rendbe hozza, sőt új befektetésekbe is kezdhet, csak vigyázzon, „ne lőjön túl a célon”. Lehet sokkal merészebb, mint szokott, mégis vigyázzon: ne kockáztasson túl sokat. Családi ügyei szempontjából nem ennyire szerencsés ez a hét, s ezek a problémák sok idejét elvehetik.

 

Nyilas nov.23-dec.21.

 

 A régóta halogatott szakmai problémák és ellentétek felszínre törnek. Ne veszítse el a fejét, mert maga ellen hangolja azokat is, akik eddig rokonszenveztek Önnel. A változások kilendítik életritmusából, de közelebb vihetik az eddig tán csak titokban dédelgetett terveihez. Pénzügyei holtvágányon vesztegelnek. Szerelemben túl magasra teszi a mércét, de most mégiscsak akad valaki, aki minden igényének megfelel. Munkahelyén kevés szóból is ért, így kifejezetten idegesíti a sok értekezlet vagy munkamegbeszélés.

 

 Bak dec.22-jan.20.

 

 Nagyon szeretne máshol élni. Ezek sajnos csak ábrándok, és nem szabadítják meg mindennapi gondjaitól. Foglalkozzon csak a jelennel, ne aggódjon folyton a jövő miatt. A hét végére rendeződnek érzelmi ügyei. Túlfinomult lelkének szüksége van arra, hogy megszépíthesse az élet hazugságait, a valóság piszkaitól. A gyakorlati életben nehezen tud beilleszkedni és ennek következtében gyakran telve van ki nem mondott panasszal. Nem szűnt meg a veszély, csak átalakult, és kemény kézzel kontroll alatt fogja tudni tartani a történéseket. A sorsa ellen ne ágáljon, csakis akkor, ha még lát reményt a dolgok másképp alakulására. 

 

Vízöntő jan. 21-febr.19.

 

Legyen türelemmel addig, amíg rendeződnek magánéleti gondjai, és akkor karrierproblémái is helyes mederbe terelődnek. Nem kell attól tartania, hogy további kudarcok fogják érni. Ez főleg akkor igaz, ha sokkal okosabban osztja be a családi kasszát. Hajlamos költekezni, amit később megbán, esetleg a család anyagi helyzetét is felboríthatja. Ne éljen vissza vele, hogy párja viszi haza a több pénzt, amit aztán  Ön nem biztos, hogy jól oszt be. Remélni lehet, hogy ez csak átmeneti hiba. Sok mindenről megváltozhat a véleménye! Ez az Ön hete. Kicsattan az energiától és alig várja, hogy kedvenc időtöltésének hódolhasson. A lényeg az, hogy vezesse le az Önben tomboló energiákat az Önnek tetsző módon. 

 

Halak febr.20-márc.20.

 

Érzelme és értelme egyensúlyba kerül. Tekintse át a maga mögött hagyott bizonyára zűrös, feszültséggel terhes időszakot, mely önismeretét szolgálta. Most elsimíthat minden feszültséget. Forduljon befelé, hogy jobban megismerje önmagát és nézzen körül, hogy másokat is hozzásegítse önmaguk megértéséhez. Ha most egy új kapcsolat kezdődik, az később fontossá válhat számára. A meglévő kapcsolatban is elcsitulhatnak a gondok. Munkahelyét becsülje meg jobban. Tegye félre végre sérelmeit és próbáljon reálisabban gondolkodni! Egészségi állapota nem kicsattanó, de türelem, később ezek a dolgok is pozitív irányt vesznek.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hozzászólások

hozzászólás

Hozzászólások lezárva.

Startlap
1949.lap.hu Harang.lap.hu Sztankay Istvan.lap.hu
Új hozzászólások
Időjárás előrejelzés
Hőtérkép Magyarországról


Felhőkép Magyarországról
Archívum
PageRank ikon ingyen