Heti horoszkóp március 2 -8.

Kos márc. 21 – ápr. 20.

Már régóta jövője tervezgetésével telnek a napjai, és egyre nagyobb kedvet kap ehhez a feladathoz. Ne felejtse el párját is bevonni ezekbe a ténykedésekbe. Miért van az, hogy képtelen megálljt parancsolni önpusztító hajlamainak? A depresszió lehet egy indok, de abból, úgy tűnik, sikeresen kigyógyul.(t) Ideje volna új feladat után néznie, mivel a régi jól bevált már nem nyújt kellő kielégülést, már ami a kreativitást illeti. Úgyhogy hajrá!  Nagy az esélye, hogy ismét lesz miből költekeznie. Pénzügyi  szempontból jobb napok következnek!

 

Bika ápr. 21 – máj. 20.

 

Jól hasznosítható tanácsokat, „füleseket” kaphat barátaitól, pártfogóitól. Munkahelyén próbára tehetik igazságérzetét, de kivágja magát, úgy hogy  másoknak is segít. Partnerével is sikerül rendeznie félreértéseiket. Semmivel sem boldogul úgy, ahogy azt szeretné. Ellenséges légkörben kell bizonyítania, hogy képes megoldani a legnehezebb problémákat is. Ebben az átmeneti időszakban nem árt, ha kerüli az összetűzéseket  a rokonaival sőt a családtagjaival is. A közlekedésben sem árt a szokásosnál nagyobb óvatosság. A hét második fele már szerencsésebbnek ígérkezik. A viharfelhők elvonulnak, sőt rá kell jönnie, hogy még a látszólagosan legkellemetlenebb dolgok is rendeződnek.

 

 Ikrek máj. 21 – jún. 21.

 

Most vonzza a gyertyafényes, romantikus esti szórakozás. Önnek kell aktívan lenni, de soha sem hangosnak, és harsánynak. A humoros, tartózkodóbb nőket kedveli, azokat, akik nyugodtan lehetnek egy kicsit idősebbek Önnél. Ha még ráadásul az illető kicsi és filigrán is, akkor nagyon kedvezőek az esélyei. Utazásra, továbbtanulásra, külföldi tranzakciókra irányuló tervei szerencsések. Az elkövetkező héten látványos előretörés kerekedhet ki valamelyik most meghozott döntéséből. Egyébként  ez a hét viszonylag nyugalmat hoz.

 

 Rák jún. 22 – júl. 22.

 

Hajlamos túlzottan alkalmazkodni a szerettei miatt. Túl sokat foglalkozik a testvéreivel és barátaival. Ne nehezteljen rájuk, amiért kihagyják egy nehéz megoldásból. Csak meg akarták kímélni a stressztől. Nem kirekesztés céljából tették, hanem kíméletből nélkülözték. Jó lenne, ha közelebbi kapcsolatba kerülne azokkal az emberekkel, akik a környezetében élnek. Lelkisége kissé bonyolult képet mutat, tele van jó érzéssel, de feszültséggel is. Ez utóbbit le kell küzdenie. Ez most a kompromisszumok időszaka. Most kissé magányosan érzi magát, a valahová- tartozás melegséggel töltené el. 

 

Oroszlán júl.23 – aug.23.

 

Ön komoly, megfontolt emberként csak akkor hisz el bárkinek bármit, ha valóban elfogadható érveket sorakoztatnak fel. Ijedségről tehát aligha lehet szó. Egyébként is az égiek sokkal kegyesebbek most Önhöz, mint gondolná. Jó kedélye és önbizalma aligha hagyja cserben. Pénzügyekben például kimondottan szerencsésnek érezheti magát. Ha nem ragaszkodik makacsul az elhatározásaihoz, a régóta óhajtott családi békét is megőrizheti. 

 

Szűz aug. 24-szept. 23. 

 

Most kell új barátságokat kialakítani! Testének, szépségének akkor tesz jót, ha a pihenést és az egyensúlyt keresi. Ebben segíthetnek a különböző gyógyfürdők, , különösen azért, mert a gyógynövények éppen teliholdkor fejtik legerőteljesebben hatásukat. A jó közérzet fontos eleme az ellazulás. Hogyan tovább? Egyenlőre nem tud válaszolni rá, de ne is erőltesse a válasz megtalálását. Meg fogja kapni azt a jelet, ami majd kijelöli az irányvonalat.

 

Mérleg szept.24-okt.23.

 

Óvatosan bánjon a szavakkal, mert nagy erejük van, és képes rossz irányba vinni a folyamatokat. Ne engedjen a könnyebb útnak! Eddig sem volt Önre jellemző , hogy mások szempontjai alapján ítélkezik. Ez a helyzet sem alkalmasabb erre, majd meglátja. Az élet és a társkapcsolatok igazi értelme  foglalkoztatja most. Minden kapcsolatban a háttérben meghúzódó érzések után kutat, és most ezek valószínűleg felszínre is kerülnek.  Ez általában egy jó dolog, hiszen a rejtett vagy elfojtott érzelmek végül károsan hatnak. Mélyről jövő érzések törnek felszínre, heves átéléseket idézve elő.  Nyugodt hétre számíthat. 

 

Skorpió okt.24-nov.22.

 

Lehetetlent ne kívánjon családtagjaitól. Most szeretnének kedvében járni,  ha azonban megvalósíthatatlant kíván,  megingathatja hitükben. Kicsit sok a dolga. Ha türelmesen és pontosan próbál dolgozni, meglátja szépen elkészül mindennel. Különben sem baj, ha nincs mindig tökéletes rend maga körül. Többre halad, ha partnerét és családját kicsit kényezteti és törődik a lelkükkel. Ne gondolja, hogy mindig Önnek van igaza. Egy régi barátságot szeretne felmelegíteni, de olyan mélyen megbántotta az illetőt, hogy ez most nem fog sikerülni. Pletykába kerülhet a saját hibájából. Vigyázzon, most Ön marad alul! Szedjen vitaminokat, ápolja a lelkét! Szüksége van rá.

 

  Nyilas nov.23-dec.21.

 

Ön most fejest ugrik az eseményekbe, ám készüljön fel arra, hogy nem lesz mindenütt könnyű dolga, nem megy mindenütt simán, még akkor sem, ha látszólag úgy tűnik. A reggeli órákban rendkívül fogékony mások érzelmi állapotára, ami nagyon káros lehet negatív beállítottságú vagy romboló természetű emberek társaságában, mert a végén Önre ragad rossz hangulatuk. Próbáljon segíteni másokon önerőből, vagy csoportos formában. Az estéket töltse barátokkal. Mostanában sokat álmodozik.  Vigyázat, mert ha felébred, a valóság más képet mutat!  A meditáció vagy más önismeret-fejlesztő technikák igen hasznosak lehetnek ilyenkor.   

 

Bak dec. 22 – jan. 20.

 

A Plútó jelez egyfajta veszélyt, amely nem csupán Ön ellen, hanem tömegek, sőt, az egész emberiség ellen irányulhat. Annyit tehet ez ügyben,  hogy megpróbál bölcs lenni. Minden döntésének számítsa ki a következményeit is, mert így esetleg elkerülheti amit szeretne elkerülni.  Sikerrel vehet házat, költözhet. Kalandra csábítja az esti hangulat. De azért jól nézze meg, kivel csábul el! Az utóbbi időben viszonylag jól mennek a dolgai, ezért kicsit elbízza magát. A héten ezért éri hidegzuhanyként  egy dorgáló megjegyzés. Párját viszont könnyen leveheti a lábáról. Szerelmi téren jót igérnek a csillagok.

 

 Vízöntő jan. 21-febr.19.

 

Kicsit nagyobb bizalommal tekintsen a jövőbe, ne hagyja, hogy negatív történések eltérítsék a boldogság felé vezető útról. Ha nem hagyja magát sodorni az árral, hanem kezébe veszi az irányítást élete felett, sokkal magabiztosabbnak fogja érezni magát. Akarata határozott, állhatatos, szívós. Sokat ad a külső méltóságra, a fegyelmezett tartásra. Szorong attól, hogy vagyona elvész, ezért nagyon takarékos. Értelmetlen pazarlásnak tartja, ha a környezetében könnyelműen költekeznek. Gondolatait nehezen mondja ki. Az érzelmek fitogtatását nem szereti.  Mindezek hátterében az áll, hogy nem akarja magát megmutatni, fél, hogy belélátnak. 

 

 Halak febr.20-márc.20.

 

Párja nem tud kibontakozni. Üljön le vele, és hagyja, locsogni, fecsegni. Csináljon egy görbe napot! Az önző Vénusz miatt rossz szemmel nézi az egyik kolléganőjét, ami nem szép Öntől! Nem különösebben szerencsés ez az időszak egy házasság létrehozásához, de semmilyen más újabb partnerkapcsolathoz sem, hacsak nem kifejezetten igényli az intenzív nyugtalanságot. Kapcsolatai most változásokon mennek át, és Ön is velük együtt változik. Azok a kapcsolatok, amelyek nem elég erősek, hogy túléljenek néhány válságot, és alkalmazkodjanak, most véget érhetnek. Bármilyen probléma felmerül, magában keresse a választ! Ne feledje, mi vonzzuk magunkhoz tudattalanul mindazokat, akiket ismerünk, és akikkel foglalkoznunk kell. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hozzászólások

hozzászólás

Hozzászólások lezárva.

Startlap
1949.lap.hu Harang.lap.hu Sztankay Istvan.lap.hu
Új hozzászólások
Időjárás előrejelzés
Hőtérkép Magyarországról


Felhőkép Magyarországról
Archívum
PageRank ikon ingyen