Heti horoszkóp febr. 23 – márc. 1.

Kos márc. 21 – ápr. 20.

Energikusabbá válik, mint általában, és kész keményen dolgozni bármin, amit a fejébe vesz. Önbizalma nagyfokú, és szívesen próbál ki új dolgokat. Alkalma lesz megmutatni önmagának és másoknak is igazi énjét, és hogy mi mindenre képes. Használja ki okosan a kedvező alkalmakat, most könnyen előnyt szerezhet az adódó lehetőségekből, amik jó hatással  lehetnek a jövőjére is. Minden téren készítsen mérleget, a saját részére. Úgy szerelmi, mint anyagi vagy munkahelyi vonatkozásban. A feleslegesnek tűnő eseményeket és személyeket minél előbb távolítsa el magától, mert minden téren csak hátráltatják! Továbbra is legyen óvatos és körültekintő! 

 

Bika ápr. 21 – máj. 20.

 

 Az elevensége nem ismer határokat. Nagyon nehezen talál energiaszintjéhez megfelelő kihívást. Egy új tanulási lehetőség adatik számára. Használja ki a kínálkozó alkalmat, mert nagyon hasznos ismeretekre tehet szert. Egy családtagja mindent megtesz, hogy felhívja figyelmét a mérsékletes viselkedésre, és a dolgok reális látására. Hallgasson rá! Ha pénzt kérnek kölcsön Öntől, gondolja át, hogy ki szeretne visszaélni jószívűségével. A  bolygóállásoknak köszönhetően családi élete központi szerephez jut ezekben a napokban. Olyan dolgok miatt lehet lelkiismeret-furdalása, aminek előkészítésében Önnek is része van, vagy volt. A hibákat mindig ki lehet javítani, és jobb előbb, mint később.

 

 Ikrek máj. 21 – jún. 21.

 

Egy nagy lépés még nem azt jelenti, hogy az utat is bejárja. Ne ringassa magát illúziókba, de jó úton halad. Egy baráti beszélgetés és néhány pohár bor egészen máshová helyezi a súlypontokat. Ez az igazi érték, amikor önmagát adja és elhiszi, hogy amit lát és amit kap, az valóság. Nem tudja eldönteni, hogy mi lenne a legfontosabb jelenlegi helyzetében. Ha frusztrálja a tanácstalanság, akkor még messzebb fog menekülni Ön elől a megoldás, ezért próbálja kicsit elengedni magát. A  legalkalmasabb pillanatban meg fogja kapni a választ. Olyan ajánlatot kap, ami nehéz választás elé állítja. Talán sorsáról, jövőjéről kell dönteni. Ha az észérvek nem segítenek, hallgasson az ösztöneire, bízzon megérzéseiben!

 

 Rák jún. 22 – júl. 22. 

 

Veszélyes vizeken evez. Az egészsége nem a legjobb, de nem panaszkodik senkinek. Kicsit hisztis időszak előtt áll, jó ha előre igyekszik bocsánatot kérni a többiektől és ügyesen beosztani az energiáját. Sok barátot tarthat meg, akikre amúgy is szüksége lesz! Egész nap csak szeretteivel lenne, egy percre ott nem hagyná őket a világ minden kincséért sem. Szeretetet ad és kap. A béke nyugodt érzése tölti el minden porcikáját. Ne röstellje megvallani: boldognak érzi magát! Milyen kár, hogy nem lehet minden nap ilyen, hogy újra kezdődnek a szürke hétköznapok.

 

Oroszlán júl. 23 – aug. 23. 

 

Praktikus és körültekintő. Útjait alaposan, a legkisebb részletekbe menően tervezi meg. Nem tartozik a fanatikusok közé. Úgy tartják, hogy a szabadságának is értelmes célt kell szolgálnia. Ez a hét nem hoz nagy fordulatokat az Ön számára, sem negatív, sem pozitív irányban. Nyugodt, csendes hétre számíthat.Töltsön minél több időt családtagjaival. Kicsit kiránduljon, olvasgasson, kényeztesse magát. Rá fér Önre a  pihenés.

 

Szűz aug. 24 – szept. 23.

 

Ebben az időszakban a szokásosnál is harciasabbnak kell lennie, ha pedig a gyerekeiről van szó, akkor ne tegyen semmiféle engedményt. A bizonyítvány annyit ér, amennyit tanulni, küzdeni kell érte. Kellő akarattal és kitartással mindent el lehet érni. Aki lakást, vagy házat vásárol befektetésként és kiadja azt, mindig teremthet magának némi elkölthető pénzt. Ne hagyja viszont, hogy álljon a pénze, inkább lovagoljon meg egy gyorsan kibontakozó piaci eseményt. 

 

 Mérleg szept. 24 – okt. 23.

 

Eddigi nyugalmas napjai felpezsdülnek. A pénz miatt ne aggódjon, ha olyan dologra költ, amit nagyon kíván vagy érdekli, Ön úgyis csak a józan ész határain belül költekezik. Kiszámíthatatlan, szélsőséges dolgok kerülnek napirendre. Törekedjen arra, hogy fenntartsa a jelenlegi helyzetet, mert a nagy változások csalódást hoznának, később mindent megbánna. Most végre kiderül, hogy jó dolgokra fordította-e az energiáját, vagy olyasmire pazarolta, ami másoknak hajt hasznot. 

 

Skorpió okt. 24 – nov. 22.

 

Ne hozzon most döntést, mert később bánni fogja, és túl nagy árat kell fizetnie azért, amit környezete irigyel öntől. Ha teheti ne utazzon külföldre, a költözést halassza el. De nyugodtan változtasson állást, vállaljon el új feladatot. Ne ragaszkodjon a nézeteihez, és ne legyen vak, ha hitről, külföldről vagy egy biztonságot adó kapcsolatról van szó. Sok álma vált valóra mostanában. Ha ügyes, és okosan teszi a dolgát,  a  további tervei is sikeresek lehetnek. 

 

Nyilas nov. 23 – dec. 21.

 

Némasága miatt nemigen lehet tudni, mit gondol, mit akar. Jellemét nehéz kiismerni, hiszen sokszor önmagával sincs tisztában. Ezért sokszor Ön lesz a meg nem értett, vagy félreértett ember. Gyakran még legnemesebb segítőkészségét sem képes ismerőse vagy rokona megérteni. Főként innen származik ösztönösen visszavonultsági kényszere. Ne várjon hálát, ha valakinek jót tesz. Különösen a férfiak szenvednek attól, ha lekötelezettnek kell érezni magukat. A hét vége felé féltékenységi rohamok lépnek fel, amire semmi oka nincs. Pihenjen és kapcsolódjon ki!

 

Bak dec. 22 – jan. 20.

 

A túlzásba vitt segítségadásban kifárad, s ilyenkor mártírnak érzi magát, s ez panaszáradatban, sírásban, sértődöttségben nyilvánulhat meg. Rajongó lelke ítélőképességét elhomályosíthatja. A rengeteg belső ellentmondás , túlérzékenység, idegei megterheléséhez, lelki betegséghez vezethet. A kényelemszeretet túlzásba vitele tékozlóvá, lustává, nemtörődömmé teheti. Nem teheti meg kedvesével, hogy a hét végét nem vele tölti. Szerezzen társának meglepetést, szervezzen békés programot.

 

Vízöntő jan. 21 – febr. 19. 

 

Az érzékenységéből fakadó konfliktusait újra kell gondolnia. A legnagyobb gondja, hogy olyat vár el mástól, amit Ön sem teljesít. Attól még, hogy kimond valamit, figyelnie kell arra is, hogy hogyan mondja ki. Gondoljon arra, hogy Önnél csak érzékenyebb, akinek mondja. Ha képes venni a fáradságot, hogy beleélje magát más helyzetébe, akkor arra is képes lesz, hogy javítson stílusán. Az első sikert újabbak fogják követni és ettől elégedettebb lesz.

 

 Halak febr. 20 -márc. 20.

 

Érdemes volna erőt gyűjtenie, mert hamarosan megszaporodnak a gondjai, és bizony a munkán kívül  alig marad majd ideje a szerelemre. Igaz, a hivatása révén megismerkedhet valakivel, aki hamar  felébreszti az érdeklődését, és ez a kapcsolat csak tovább bonyolítja az eseményeket. Most ne engedjen az igazából. Közeli családtagjai zsarolni próbálják, akár anyagilag, akár érzelmileg. Ön tudja, hogy igaza van, ne legyen labilis és maradjon következetes. Előbb-utóbb az Ön körül élők megértik, hogy nagy lelke van, sokat segít másokon, és egyre több szeretetet fog kapni.

 

 

 

 

 

 

 

Hozzászólások

hozzászólás

Hozzászólások lezárva.

Startlap
1949.lap.hu Harang.lap.hu Sztankay Istvan.lap.hu
Új hozzászólások
Időjárás előrejelzés
Hőtérkép Magyarországról


Felhőkép Magyarországról
Archívum
PageRank ikon ingyen