Kos márc.21 – ápr. 20

Boldog időszakot hoz ez a hét a Jupiter és a Vénusz közötti jó kapcsolat által. Az induló kapcsolatok megerősödnek, a házasságok harmónikusabbá válnak.A hét első fele azonban nem alkalmas üzleti kapcsolatok rendezésére. Halassza a hét második felére. Jó lenne, ha nem rontaná el a hetét, tulzott érzékenykedéssel. Vigyázzon, mert gondja akadhat az országúton.

 Bika ápr.21-máj.20

Nagyon ért ahhoz, amit most csinál. Ezt felettesei észre is veszik. Vigyázzon, nem biztos, hogy megéri minden erejét a munkára forditania. Problémái lehetnek a párkapcsolatában. Ezt próbálja okosan átbeszélni. A feszült hangulat elmulik a hét végére. Lehet, hogy szembe kell néznie valakinek, vagy valaminek az elvesztésével?

Ikrek máj.21.-jun.21

Ha energiáját képes fegyelmezetten használni, most nagy eredményeket érhet el. Igen kedvező alkalom a hóditásra, a Vénusz jó állása kapcsán. Hiába szeretne nyugalmat, február első napjaiban nem valószínű, hogy sikerül. Csak akkor sikerül jól teljesíteni, ha saját tempója szerint végzi munkáját. Mostanában csak a kitűzött cél lebeg a szeme előtt, amit előb, vagy utóbb, el is fog érni.

Rák jún. 22-júl.22.

Az eddig hét lakat alatt őrzött titkok, a kapcsolatokba, vagy házosságokban felszínre kerülnek. Emiatt nagy változások következhetnek be életébe. Ezekben a napokban minden idők legnagyobb szerelmét élheti meg. Ha gyermekre vágyik ebben az évben beteljesedhet. Pénzes ajándéka Fortunának magára mosolyoghat, esetleg egy rokon kapcsán.

Oroszlán júl.23-aug.23.

Ezekben a napokban feszül hangulat lehet úrrá önön. Bizony alaposan megsértheti rokonait, ismerőseit. Legyen óvatos, mert nagy konfliktus keveredhet ki kapcsolataiban, feszült hangulata miatt. A magányosok se sértsenek meg senkit ok nélkül. Ezuttal az anyagiak terén sikerül a legjobb eredményt elérnie a reméltnél. Hosszú távon biztonságot jelenthet egy új szerződés megkötése.

Szűz aug.24-szept.23.

Helyzetét könnyen félreérti. Ne tegyen semmi olyat, ami később kellemetlenül érintheti. A hét közepén valamilyen ellenőrzés van kilátásban munkahelyén. Pénzügyei a hét elején nem igazán sikeresek, de a hét végére  vastagabb lesz pénztárcája. Figyeljen oda, mert munkahelyén nem csak tartanak öntől, hanem van aki kimondottan fél és nem szereti.

Szept.24-okt.23.

Nem elég megfontolt pénzügyei intézésében. Nem megfelelő emberek tanácsára hallgat. Ugy látszik a hónap elejére véget vethet ennek a bizonytalan helyzetnek. Több lesz a munkája, új emberekkel kerül kapcsolatba. Izgalmas feladatot kaphat munkahelyén, amit szívesen végez. Az anyagi nyomás alól a hó végén kissé felszabadul, kapcsolatainak kiszönhetően.

Skorpió okt.24-nov.22.

A Jupiter uralma alá kerül. A hónap második felében, vagy annak végén túl kell lennie minden változtatáson. Utánna már űzleti kapcsolatát kell biztonságban tartania. Igyekezzen párkapcsolatában szoros viszonyt kialakítani. Ez csak részben érvényes, mert aki november 14-e után született, annak számítania kell néhány zökkenőre, csalódásra. Ezuttal másoktól is függ a szerencséje. A munkahelyén nagyvonaluságával érhet el eredményt.

Nyilas nov.23-dec.21.

Sokat jelentenek önnek a hosszútávú tervek a szerelemben. Környezete túlzottnak ítéli reagálását a dolgokra. Biztosan kölcsönös félreértésekről van szó. Próbáljon meg uralkodni érzékenykedő hajlamain, ne fújjon fel minden apróságot! Jó lenne, ha kicsit humorosabban fogadná a dolgokat. Ne panaszkodjon annyit, ne kedvetlenítse el családtagjait. A kínos ügyeket mielőbb tisztázza. Döntsön célszerűen.

Bak dec.22-jan.20.

Egy váratlan találkozás régi szerelmével felkavarja. Újra kezdené vele a közös életet. Vagy csak egy szép illúzióról van szó? Ne álljon ellent, ha lehetőséget kínál a sors. A hétvégén pihenje ki magát. Élvezze a kapcsolatokat, barátkozzon, ismerkedjen. Használja ki a lehetőséget. Úgy látszik, minden kockázatra készen áll, hogy visszanyerje annak a személynek a bizalmát, akiét ugy véli, elveszített. Ez tényleg megér egy „misét”.

Vízöntő jan.21-febr.19.

Férje, vagy felesége féltékenykedni kezdhet, ha ön házas. Legyen óvatos, ne öntsön olajat a tűzre. Este ne menjen sehová, ne adjon lehetőséget a másik fél részéről a kétkedésre. Bolygójának állása felfokozza az érzelmeket, önt is ábrándozásra készteti. A kedd este romantikusan telik. Végre csak a párjára akar figyelni. Talán érzelmileg is függőségi viszonyba került valakivel és ezért most bizonytalan.

Halak febr.20-márc.20

Ön az, akire lehet számítani, és sajnos ezt munkatársai is tudják. Az ötletei sokat érnek, ne adja ingyen a tehetségét! Három lépés távolságot kell tartania azoktól az emberektől, akik elkötelezettek másoknak, vagy valamilyen törvényen kívüli csoportnak, mert ők csak a saját érdekeiket fogják nézni, és önt is ennek szolgálatában fogják állítani. Vállaljon több áldozatot humanitárius vagy kultúrával kapcsolatos területeken! Házasságot csak érzelmi alapon kössön, így lesz szerencsés ez a szövetség mindkettőjük számára. Szorgalmasan és szívesen tevékenykedik azon a munkaterületen, amelyet kiválasztott magának, és amely szinte nélkülözhetetlen része életének.

 

Hozzászólások

hozzászólás

Hozzászólások lezárva.

Startlap
1949.lap.hu Harang.lap.hu Sztankay Istvan.lap.hu
Új hozzászólások
Időjárás előrejelzés
Hőtérkép Magyarországról


Felhőkép Magyarországról
Archívum
PageRank ikon ingyen