Heti horoszkóp 2008. dec. 8-14.

Kos márc. 21 – ápr. 20.

Érdeklődését egy új lehetőség új irányba tereli, és idegen terepen próbálja ki erejét, tehetségét. Érdekes kalandok várják ezen a héten, mert sűrű jövés-menés lesz a hivatásában, de még a családjában is. Fortuna nem fog elfeledkezni önről. Befolyásos emberek bűvkörébe kerül, s ezt a helyzetet ügyes taktikával a saját javára fordítja. Társkapcsolatában mosolyszünetre számíthat, de szerencsére ez csak múló állapot. Szellemileg üde, friss lesz egész héten, ráadásul mecénásainak, barátainak köre jelentős mértékben bővül. 

 

Bika ápr. 21 – máj. 20.

 

Most érdemes rákapcsolnia pénzkereseti ambíciói megvalósítására, amíg a többiek a szebb időket várják! Ne hagyja, hogy minden a feje tetejére forduljon partnerkapcsolatában! Álljon a sarkára, de csip-csup dolgok miatt ne rendezzen cirkuszt! Egy-két szakmai ügye megtorpan, a bőség kosarában mégis lesz önnek ajándék. Kellemes utazási lehetőség kínálkozik a hét végén, ráadásul ott lesz az is, akire már régen szemet vetett. Ígéretesek a kilátásai, de a lehetőség önmagában még nem minden!

 

Ikrek máj. 21 – jún. 21.

 

Ne vállaljon túl sok kockázatot ezekben a napokban, mert a csábító ajánlatok között nincs sok tartalom. Orvosi vizsgálatot minél hamarabb bonyolítson le, beteglátogatást ejtsen meg, és legyen tapintatos, de azért a részvétét fejezze ki! Felettese dicsérete emeli a kedélyét, a munkahelyén is ügyesen irányíthatja az embereket, még az ellenségeit is. Váratlan találkozás tarthatja izgalomban, amivel a sors próbára kívánja tenni önt. Az a célja, hogy ellenálljon a kísértésnek, és hűséges maradjon. Ismeretségből fontos kapcsolat lesz. Befolyásos személy növeli az ön biztonságérzetét. 

 

Rák jún. 22 – júl. 22. 

 

Pluszmunkát vállalhat el, a minek bevételéből fedezheti gyermeke igényeit, vagy többet engedhetnek meg maguknak a társával. Értéktárgyait ne hagyja őrizetlenül, ne halogassa tovább a biztosítás megkötését, vagy az új ajtózár felszerelését! Ne kapkodjon, mert fontos részlet kerülheti el a figyelmét! Ha betegséggel küszködik, akkor alapvető változáson fog átmenni: mindennek örülni tud. Ugyanis olyan hírt hallhat, hogy reménykedni kezd, és új jövőt lát maga előtt. Még házastársával is békében élhet. Titkos ellenségeinek ármánykodása nem szegi kedvét, hanem megsokszorozza erejét.

 

Oroszlán júl. 23 – aug. 23.

 

Pompás hét következik, egy jogi ügy nyertese lehet.A filléreket sem kell számolgatnia a héten, mert valaki olyan jól képviseli az ügyeit, hogy talán tartozásait is tudja rendezni. Ne hozza a partnerét kellemetlen helyzetbe, és tartsa titokban az érzéseit, amit másvalaki iránt érez. Maradjon higgadt, mielőtt megszólalna, számoljon el előbb hétig, így elkerülheti, hogy butaságokat beszéljen. Most kellő bátorsággal rendelkezik ahhoz, hogy egy ötletével előálljon, vagy felhívja azt a személyt, akit eddig nem mert. Ismerősének se családi, se munkahelyi ügyeibe ne szóljon bele! Ne nyomozgasson, és ne képzelje, hogy kijátsszák! 

 

Szűz aug. 24 -szept. 23.

 

Ellenőrzés várható a héten, ezért tartsa be még az íratlan szabályokat is! Munkahelyén veszélyes  helyzet alakulhat ki, amiből önnek ki kellene maradnia. Ingatlan miatt érdemes harcolni, megbántott családtagjától kérjen bocsánatot! Ha egészségi problémával küszködik, ne felejtsen el vitaminokat szedni, mert így kerülheti el, hogy vírus vagy egy gyulladás ledöntse a lábáról. Pénz áll a házhoz! Barátnak megbocsájthat, tisztázhatja a félreértést. Szerelmi kapcsolatában is elfogadható helyzet alakul ki. Ne tegyen keresztbe senkinek, ne féltékenykedjen, és ne álljon bosszút, még akkor sem, ha erre lehetőség kínálkozik. Mert   a sors ezért később lelki fájdalommal fog fizetni önnek.

 

Mérleg szept. 24 – okt. 23. 

 

Segítsen magán, és az Isten vagy az igazságszolgáltatás is megsegíti! Ne bocsátkozzon most ingatlanügyletbe, a költözést halassz el. Rokonai tanácsait se fogadja meg, mert nincsenek jó hatással párkapcsolatára! Jól tudja forgatni a szavakat, és nagyon ért a parancsolgatáshoz, irányításhoz. Erős az akarata, nagy célokra törekszik, nagy a lelkesedése, a meggyőző ereje. Mindent meg tud magyarázni. Jóindulatú, kedélyes, de konok és dacos. Bölcselkedő ember, aki tájékozott, és akiben erős a birtoklási vágy.

 

Skorpió okt. 24 – nov. 22.

 

Mielőtt döntést hozna, alaposan tájékozódik, több véleményt meghallgat, majd mérlegel, és csak ezután mond igent vagy nemet. Népszerűbb lesz, mint valaha. Környezete úgy issza szavait, mint szivacs a vizet, de úti élményeiről keveset beszéljen! Megtisztelő feladattal bízhatják meg, a pénz is vonzódik önhöz, és egyre több lesz. Nem kedvez a hét ingatlanügyletnek. Otthonába ne engedjen idegent, és egy szerelemről csak ábrándozzon, gondoljon rá, vágyakozzon, de jobb lenne, ha ez a kapcsolat sohasem valósulna meg!

 

Nyilas nov. 23 – dec. 21.

 

Találhat egy olyan munkát, amelyben sikeres lesz, és jobban  élhet belőle. Jótett helyébe majd jót várhat, jusson ez eszébe akkor, amikor valakinek erőfeszítés nélkül szívességet tehet. Balesetveszélyes a hét, ne legyen figyelmetlen! Ha nem tud örülni mások boldogságának, próbálja az érzelmeit leplezni, különben irigynek, féltékenynek fogják önt tartani! Amihez nyúl, most arannyá válhat. Ön a szerencse kegyeltje ezen a héten, ezért az összes nyereményjátékon vegyen részt, pályázatot adjon be! Ha utazni szeretne, itt az ideje, induljon – vagy legalább fizesse be az utat! Peres ügye az ön javára dől el. 

 

Bak dec. 22 jan. 20.

 

Most kaphat egy olyan ajánlatot, amelyet nem szabad visszautasítania, mert ez élete nagy lehetősége. Tele van a héten jobbnál jobb ötletekkel. Elhatározásra jut egy fontos dologban. Bebizonyosodik, hogy a türelme nem végtelen. Ne engedje, hogy valaki ostobasága felingerelje, és költözést is érdemes lenne későbbre halasztani. Most érdemes lenne banki ügyeket intézni. Házas- vagy üzlettársa anyagi ügyei reményt keltőbbek, talán még az adóhivatallal is szerencséje lesz.

 

Vízöntő jan. 21 – febr. 19.

 

Rossz helyen mondhatja el véleményét munkahelyéről vagy a feletteséről, és emiatt bajba kerülhet. Jól képviselheti születendő és meglévő gyermeke érdekeit, szeretettel veszi körül őket. Egészségi problémáit ne kezelje otthon, most ne alkalmazzon népi gyógymódokat! A diagnózis hallatán se essen kétségbe, és ne kezdjen el orvosi lexikonokat olvasni! Ne akarjon most közös nevezőre jutni a házastársával, különösen, ha gyermekről vagy egy remélt üzleti kapcsolatról van szó, mert csak a harag tüzét lobbanthatja fel.

 

Halak febr. 20 – márc. 21.

 

Nyerő helyzetbe kerül, tegyen hát próbát a szerencsejátékokban! Vállalkozását fellendítheti. Nyugodtan vállalja a saját véleményét nagyobb közösséggel szemben is! Vigyázzon, ne szegje meg a szabályokat, még a közlekedésben sem! Ha házas, társa elvakultságában őrültséget cselekedhet, ne hagyja! Vigyázat! Ismét rá akarják venni valamilyen szokatlan lépésre. Mindemellett olyan információ birtokába jut, amely megsokszorozhatja jövedelmét, ha emellett eredményesen robotol. A hét első napjaiban ne akarja mindenáron tereferével agyonütni drága idejét! Inkább temetkezzen bele az aktuális feladataiba, amennyiben a vállveregetés mellé kövér borítékot szeretne kapni. 

 

 

 

Hozzászólások

hozzászólás

Hozzászólások lezárva.

Startlap
1949.lap.hu Harang.lap.hu Sztankay Istvan.lap.hu
Új hozzászólások
Időjárás előrejelzés
Hőtérkép Magyarországról


Felhőkép Magyarországról
Archívum
PageRank ikon ingyen