Heti horoszkóp 2008. november 17-23.

 

 

Kos márc.21 – ápr. 20.

 

Egyedül a pénz lesz az úr ezen a héten, de legalább lesz miért küzdenie. Szakmai talentumának nagy hasznát veszi egy speciális feladat megoldásában, a munkahelyén. Ebben lesz a pénze! Ha házastársa nem mond igazat, vagy elmerült az álmaiban, határozottan ébressze fel őt! Ne utazzon külföldre, felettesének ne bólogasson mindenre! Balesetveszélyes a hét, ne rohanjon! Szerelemre ne mondjon nemet, gyermekkérdésben vagy csemetéjével ne legyenek tabu témák!

 

Bika ápr. 21 – május 20.

 

Most kell ütni a vasat anyagi ügyekben, mert a szerencse kereke fordul, és ezután lesz mit aprítani a tejbe. Munkalehetőségre mondjon igent, ha pereskedést fontolgat, most kezdje! Építkezése adminisztrációs ügyeinek intézésébe is belevághat, kérje házastársa segítségét! Több a nem igaz mondó ember a környezetében, mint csillag az égen. Ezért különösen ne bízzon olyanban, aki hálával tartozik önnek! Rossz híreket hall a munkahelyén, de ne foglalkozzon ezekkel! Merítsen erőt párja biztató szavaiból, s meglátja, szombatra nyoma sem marad a negatív benyomásoknak. Vasárnap kellemes lakoma várja.

 

 Ikrek máj. 21 – jún. 21.

 

Egy kivételes emberrel hozza össze a sors ezekben a napokban. Aktuális problémája gyógyírt kap ettől a személytől. Vénusz mézet csepegtet a szívébe, s így  párkapcsolata ismét virágba borul. Míg mások hangosan ünnepelnek, önnek csendesebb örömöket ígérnek a csillagok. Mégis nagyobb megelégedettséget fog tapasztalni a hét szolid estéin, mert nem lesz egyedül, és szép ajándékot kap. Egy közeli munkatársára nagy hatással lesznek jövőbeli tervei, de  egyenlőre még előtte se tárjon fel minden részletet. Fortuna irányítja pénzügyeit, hogy örömteli legyen minden napja.

 

Rák jún. 22 – júl. 22

 

Nincs kedve a hétköznapokban élni, inkább a világ szebbik oldalával köt barátságot. Úgy érzi, a körülmények árnyoldalaitól függetlenül jól alakul az élete. Ön nem pontosan erre várt, sokkal inkább egy konkrét összegecskét szeretett volna kapni. Legyen óvatos, ha lakást szeretne vásárolni, vagy éppen eladni. Kérje meg hozzáértő barátját, segítsen a papírok elintézésében. Ez most megint egy olyan időszak, amikor nyakig ülhet a munkái közepén. Teljes erőbedobással dolgozik, mégis nehezen érkezik el a végére. Nem adják könnyen a sikert, de önnek ez most lazán és egyszerűen megy. 

 

Oroszlán júl. 23 – aug. 23.

 

Ha szerelembe esett,  nem  tud egykönnyen kimászni belőle, de nem is akar. Az érzelmei uralják gondolatait, sokszor könnyekig elérzékenyül, pedig a valóságban nem történik semmi különös ön körül. Egy új barátság rengeteget segíthet abban, hogy kapcsolatokat szerezzen és ezeket fel is tudja használni. Végtére is, eddig titkoltan magányos volt. A héten tartania kell a száját, és csak mosolyogva figyeljen, mert később minden most hallott szót felhasználhat arra, hogy megvédje magát. Külföldi ismerőse biztatása erőt ad. Kollégája ön melletti kiállása boldoggá teszi. Házastársával biztonságban érezheti magát. 

 

Szűz aug. 24 – szept. 23.

 

Lezárul életének egy szakasza, és ezzel pontot tehet az elmúlt változó időszakra, amely olykor meg is betegítette. A változás átalakíthatja hétköznapjait, szokásait, és ha ezt mos nem is így érzi akkor is a javát szolgálja. Barátnőjével, vagy gyermekével kapcsolatos hír úgy érheti, mint egy arculcsapás. Ne adjon rögtön hangot a sérelmeinek, ne borítson fel mindent, várjon! Akár ön, akár rokona gyorsan felépül a betegségből. Külföldi utazást ha tud, halasszon el! Közeli ismerőst ne traktáljon érzelmi ügyeivel! Ingatlanügyet most bonyolítson!

 

Mérleg szept. 24 – okt. 23. 

 

Azon emberek társaságát szereti, akik olyanok mint ön. Bele kell vetnie magát a munkába, ahol most új távlatok nyílnak ön előtt, és fantasztikus pozíciót érhet el. Nélkülözhetetlenné teheti magát, és lesz miből fizetnie a luxusutazást. Életszemlélete konzervatív, de hajlamos lenézően tekinteni a tudatlanokra, hiszékenyekre. Külföldi utazás, tanulmányi sikerek emelhetik a kedélyét. Tudatalatti hatalma van mások felett, akiket képes úgy irányítani, hogy tudomásuk sincs róla. Különleges érzéke van ahhoz, hogyan kovácsoljon tőkét a kétes ügyletekből. 

 

Skorpió okt. 24 – nov. 22. 

 

Társasági élete fellendülőben van, többen szeretnének önnel kapcsolatba kerülni, ami növeli az önbizalmát. Most találkozhat  a nagy Ő-vel.A szenvedély lángja az egekig csaphat.Jól tenné, ha most nem vállalna el új állást, vagy ha ezt teszi, akkor szemrebbenés nélkül sokkal több kedvezményt kérjen, mint amennyit ajánlanak, aztán elkezdhet alkudozni. A magánéletében sorsszerű változás történik. Ha gyereket vár, akkor ügyeljen kicsit jobban az egészségére! Eddig is pontosan tudta, hogy akinél a pénz, annál a hatalom, de ezt most sokkal jobban érzi a saját bőrén.

 

Nyilas nov. 23 – dec. 21.

 Torkig lesz a környezetében lévő emberekkel. Házastársa kis trükkjeit is unja, és egy nagy eseményre való készülődé, valamint egy régi téma újbóli terítékre kerülése miatt toleranciája mélypontra süllyed. Engedje csak ki nyugodtan a hangját, így levezetheti a dühét, és elkerüli az idegösszeroppanást. Gyermeke problémájára váratlan megoldást kínál az élet, és a vállalkozása során megismer valakit, akibe beleszeret. Meg kel feszülni a héten minden fillérért. A munkahelyén újabb megszorító intézkedések várhatók.

 

Bak dec. 22 – jan. 20.

 

A szabadban eltöltött órák nagyon kellemesek lesznek, és közben új oldaláról is megismerheti néhány barátját. Ne feledkezzék meg ígéretéről. Próbálja kicsit visszafogottabban tervezni a szabadidejét. Takarékosságának meglesz az eredménye. Most nem jellemző a tökéletesség az életére. Ön pénzügyi problémákkal küzd, amelyek nem olyan egetverőek,  mint ahogy beállítja. Jól esik lelkének a panaszkodás. Valaki ígéretet tett önnek, de nem tartotta be. Ilyenkor előbb dühbe jön, majd mebtségeket keres, végül az egészet nagyvonalúan elfelejti.

 

Vízöntő jan. 21 – febr. 19.

 Pénzügyi helyzete most fellendül, de ez még nem ad okot arra, hogy felesleges vásárlásokkal múlassa az idejét. Inkább takarítson. Kedvese igyekszik leplezni, hogy gondok gyötrik, de ön mint odafigyelő társ, azonnal észreveszi és a segítségére siet. Észrevehető önön a negatív változás, nem figyel gyermekére annyit  mint szokott. Belekezd egy nagyszabású munkába, s egész hétvégéjét el is tölti vele. Néhány jó barát sokat segít önnek.

 

Halak febr. 20 – márc. 20.

 

Mindannyian a piacról élünk, állapítja meg csüggedten. ezért aztán kénytele n olyan megbízást is elfogadni, amihez semmi kedve. Vállalnia kell néhány nemszeretem konfliktust is ezekben a napokban, bár ettől magasabb lesz a vérnyomása. Vigyázzon a pénzére! Számtalan kedves ajánlatot kap a másik nem képviselőitől. Magabiztosságának előnyei a munkájában több apró sikert eredményeznek, és szép summát. Ön a hét jolly jokere. Bevált dolgokon most ne változtasson! Sem a munkahelyén, sem a kapcsolataiban nem érdemes kockára tenni eddigi eredményeit – bármekkora a csábítás. 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hozzászólások

hozzászólás

Hozzászólások lezárva.

Startlap
1949.lap.hu Harang.lap.hu Sztankay Istvan.lap.hu
Új hozzászólások
Időjárás előrejelzés
Hőtérkép Magyarországról


Felhőkép Magyarországról
Archívum
PageRank ikon ingyen