Horoszkóp 2008. október 20 – 26.

Kos márc. 21-ápr. 20.

Érdemes ezen a héten megpályázni egy jobb helyet a kenyérkereső szférában, mert karrierjének szekerét roppant befolyásos befolyásos emberek fogják tolni. Szívügyekben viszont maradjon realista. Annyira csak a munkájára koncentrál, hogy a családtagjai megorrolnak önre. Nem bírják elviselni nemtörődömségét, folytonos mentegetőzését. Ha ez így megy tovább, még az is lehet, hogy el kell költöznie. Ügyeljen arra , hogy semmiféle pletykába ne keveredjen! Mások háta mögött ne szervezkedjen, mert kellemetlen helyzetbe kerül, és nagyon nehezen tudja magát magát tisztára mosni. Arra viszont kiváló a hét, hogy titkos szerelmi kapcsolat után nyomozzon, mert olyan dolgot deríthet ki, amelynek hatására képes lesz változtatni. Pénzügyekben átverés- veszélyes a hét, arra ad ki komoly összeget, ami színtiszta pénzkiadás. 

 

 Bika ápr. 21 – máj. 20.

 Nem érzi magát jól a bőrében kissé rendmániás. Még az ajtóból is visszafordul, ha egy mosatlan pohár marad a mosogatóban. Pedig a rendmánia valaminek a hiányát jelzi. Nem ártana új barátokat keresnie. Magánügyeit tartsa szigorúan lakat alatt, és olyasmit ne fecsegjen el, ami a karrierjében megtorpanásra késztetné! Otthonában viszont beszélhet napestig, mert éppen ezt szeretné párja. Aki a héten idegesebb, ami nem csoda, hiszen a munkahelyén a kollégák és a felettesek egyaránt táncot járnak az idegein. Ne csak együtt érezzen vele, hanem vállalja át az ő otthoni teendőinek egy részét is! Hivatalos szervekkel kapcsolatos ügyintézésére jó az idő, és találkozhat valakivel, aki egy jó pénzkereseti forrás lehetőségéről beszél. 

 

 Ikrek máj. 21 – jun. 21.

 

Külföldi utazása miatt most idegesebb lesz, ha tanulmányokat folytat, egy fatális tévedés miatt lekésheti a vizsgát. Érdekes eseményekben nem lesz hiánya a héten, főleg érzelmi téren. A reggeli és esti meditáció sokat javíthat a közérzetén, ha megteszi. Szombaton új ismerősre akad, aki a barátja lehet. Tárgyalások sorozata fogja elemészteni napi energiatartalékait. Déli  rövid sziesztát próbáljon beiktatni, ha teheti.

 Rák jún. 22 – júl. 22.

 Csalódott egy közeli ismerősében, és úgy érzi, soha senkiben sem tud megbízni. Házas- vagy élettársa rokonsága az agyára megy, és attól is egyre feszültebb, hogy partneréből úgy kell kihúzni minden szót. Őrizze meg hidegvérét, mert esetleg olyat mond, amit nagyon megbán! A munkahelyén tegyen szívességet egy kollégájának, illetve ha tudomására jut róla valami ne adja tovább. Ezzel egy újabb szövetségesre tesz szert. Egy félreértés miatt a óriási veszekedés tör ki a családban. Mindenki a másikra mutogat, és senki sem akarja a felelősséget vállalni. Ám a nagyvonalúságáról híres Rák a pénztárcájába nyúl és helyreáll a béke.

 

Oroszlán júl. 23 – aug. 23.

 

Rengeteget kell dolgoznia, és a pénzért harcolnia. Jobban meg kell szerveznie az életét, hogy ne az utolsó pillanatokra hagyja a hétvégi bevásárlást! Népszerűsége nő a héten, többen fogják irigyelni. Partnere, ha utánagondol, túlságosan önző önnel szemben, s ezt bizony nem érdemes szó nélkül hagyni. A szerelmi vihar után viszont olyan mézédes napokra számíthat, amelyek betöltik egész lelkét.

 

Szűz aug. 24 – szept. 23.

 

Keressen új könyvelőt, mert a hatóságnál rosszul áll a szénája. Büntetésveszélyes a hét! A szerelemben önre mosolyog a szerencse. Talán még valamilyen plusz pénz is üti a markát. Viszont a családban betegség vagy ingatlan körüli hercehurca, esetleg tolvajok munkálkodása rabolják az energiáit. Arra kell ügyelnie, hogy ne bonyolódjon semmilyen titkos dologba. Becsüljön meg egy barátot, mert ha ön ellen fordul, akkor nehéz helyzetbe kerül.

 

Mérleg szept. 24 – okt. 23.

 

Nagyot csalódik, mert bizonyos embereket félreismert. Olyan valakivel barátkozik, akinek van mit aprítania a tejbe.Ha ön szülő, csemetéjére büszke lesz, és dicsekszik vele. Baráti összejövetelen találkozhat későbbi élete párjával. Rövidebb utazás alatt is barátokat szerezhet. Ha vizsgázni kell, akkor topformában lesz. Jogi ügyben nyerő helyzetbe kerül. Kapcsolódjon ki, menjen moziba, vagy színházba. 

 Skorpió okt. 24 – nov. 22.

 

Anyagi ügyei továbbra is siralmasak, ezért jól tenné, ha kerülné a vásárlásokat. Ne feledje: amit most ingyen adnak, az később sokba fog kerülni.Ha ön szülő, akkor most itt az ideje, hogy gyermekeinek meséljen nagyszüleiről és a régi eseményekről. Ha eddig valakivel csak a szex kötötte össze, a kapcsolatban ezután helyet kapnak az érzelmek. Ha nincs állása, most keressen! Házastársa, partnere most azt akarja amit ön. Rokonaival ne legyen távolságtartó!

 

 

 Nyilas nov. 23 – dec. 21.

 

Ha választania kell az új vagy a régi szerető között, akkor ne habozzon, az új kapcsolatot válassza! Most belophatja magát a szívébe és a siker garantált. A rokonokkal ne legyen morcos, ők is igyekeznek az ön kedvében járni. Az egészségügy az életnek az a területe, ahol nagyobb sikert könyvelhet el a héten. Akár ön, akár ismerőse küszködik betegséggel, a gyógyulás útjára léphet, és olyan valakivel is találkozhat, akitől hasznos információkat hall.

 

 

 Bakk dec. 22 – jan. 20.

 

Egyedül érzi magát, kísérti a múlt, és mázsás terhek nyomják a vállát. Ám nincs egyedül , csak hajlamos az önsajnálatra, és képes lesz olyan dolgokhoz folyamodni, amelyek rombolják a memóriáját, és nem használnak a testének sem. A nehéz időkben számíthat egy öreg barátja támogatására. Gyermeke kevésbé jár táncot az idegein, és a munkahelyén is érdekes események történnek, amelyből ön sokat tanulhat. 

 

Vízöntő jan. 21 – febr. 19.

 

A héten mások gyermekei vagy unokái is felkerülnek a témái közé, és a kibicnek semmi sem drága alapon, ezekben az ügyekben merész ötleteket ad másoknak. Házastársa most erőszakosabb a szokásosnál, a tolerancia mélypontra süllyedhet önök között. Mielőtt megszólal, számoljon tízig! Nagyon jó lenne, ha a héten nem osztaná az észt. A szerencsejátékban ön mázlista, gyermeke tudása, észjárása is lenyűgözi. 

 

Halak febr. 20 – márc. 20.

 

 Egy kisebb nemszeretem dologra fény derül, ezért kellemetlen napok elé néz. A legokosabbnak az tűnik, ha nem magyarázkodik, és eltűri a szemrehányásokat. Így legalább hamarabb helyreáll a béke. Kissé elfáradt, mert munkahelyén sokat dolgozik. Ne tétovázzon, iktasson be néhány nap pihenőt. Érzelmi kapcsolatai jelentősen megerősödnek, egyeseknél komolyra fordul a megkezdett párbeszéd. extra energiákkal áldja meg a sors, amit temérdek munkára fordíthat. Az elismerés, amelyet a héten kap, balzsamot jelent érzékeny lelkének. 

 

 

 

   

 

 

 

 

 

 

 

Hozzászólások

hozzászólás

Hozzászólások lezárva.

Startlap
1949.lap.hu Harang.lap.hu Sztankay Istvan.lap.hu
Új hozzászólások
Időjárás előrejelzés
Hőtérkép Magyarországról


Felhőkép Magyarországról
Archívum
PageRank ikon ingyen