Heti horoszkóp 2008. október 6 – 12. 

 Kos márc. 21 – ápr. 20.

A héten pontosan tudja, hogy az életben melyek a legfontosabb dolgok. Például az, amikor találkozik valakivel, és kölcsönöse úgy érzik, hogy megérintették egymás lelkét, és ettől boldog. Ha házas, társa előtt tartsa titokban érzéseit, mert most nem érti meg önt, és azt hiszi, hogy ön elfordult tőle. Külföldi utazási élmények miatt lelke csordultig van szeretettel, nagyobb lelkesedéssel fog majd dolgozni. Minden vágya, hogy végre egyszer Hamupipőkének érezhesse magát. Már ki is nézte magának a megfelelő cipőt. De az igazi nagy kérdés az, hogy ki lesz a mesebeli királyfi. Nagyon jók a megérzései, ön az, aki szinte előre megsejti a trendeket, látnoki képességekkel bír. Viselkedése hűvös, zárkózott, ügyel arra, hogy ne derüljenek ki a gyengéi, a titkai. Rendkívül fontosnak tartja a személyes szabadságot, rengeteg a barátja, a kapcsolatok nagy szerepet játszanak az életében.

 

Bika ápr. 21 – máj. 20.

 

Rendkívül sokoldalú, most korszakalkotó ötletek pattannak ki a fejéből, valóságos művészi tehetség. Munkahelyén ügyelnie kell a stílusára,  nem engedheti meg magának, hogy sértődött, vagy számom kérő legyen, mert ezt nem fogják értékelni! Még akkor sem, ha igaza van, mert nagyhatalmi játszmák folynak a háttérben, amelyekben ön, csak egy sakkfigura, akit ide-oda tologatnak. Külföldi utazása fantasztikus lesz, ha tanulmányokat folytat, sikert ér el bennük, szeretője olyan ajándékkal kedveskedik, amitől úszhat a boldogságban. Nehezebben viseli a héten az intrikát, szeretne szeretni, és szeretve lenni. Az utóbbi már megvalósult, hiszen rajong önért valaki, csak az a hiba, hogy ön nem ugyanazt érzi, mint kedvese. Talán nem ha együtt töltenének néhány napot, jobban megismernék egymást, és rájönne, hogy választottja nem olyan mint képzelte.

 Ikrek méj. 21 jún. 21.

 

A munkában ön nagyon nyomul, ez nem fog tetszeni minden kollégának, de nem izgatja, mert pénzre van szüksége, mégpedig sokra. Egyik munkatársának korszakalkotó ötlete alaposan felkelti az érdeklődését. Ön is profitálhat a dologból. Ne habozzon, hanem vágjon a dolog közepébe! Érzelmi társa teljes mellszélességgel támogatni fogja. Hirtelen felébrednek önben az anyai/apai ösztönök. Úgy érzi, most azonnal gyereket akar. Ám ez egy olyan döntés, amire alaposan fel kell készülni. Ha még nem áll készen rá, vigyázzon ismerőse csemetéjére.

 

Rák jún. 22 – júl. 22.

 

Olyan szakmát válasszon, amelyben véleményét arról, hogy milyennek kellene lennie a világnak, több ember hallgatja meg. S ne hagyja, hogy elfelejtődjék a múlt, így megakadályozhatja, hogy ismét megtörténjenek azok az események, amelyek annyi fájdalommal, vérrel, és könnyel jártak. Ígérgetősdit játszanak barátjával, ő azt mondja, meglátogatja, ön azt, hogy otthon lesz, várja. Aztán valamilyen véletlen folytán mégsem jön létre a találkozó, de megfogadják egymásnak, hogy legközelebb nem így lesz. Ez megy már hónapok óta. Nem kellene felülvizsgálnia kettejük érzelmi viszonyát? Sajnos egészsége némileg megrendülhet a héten, nem túl súlyos, de kellemetlen baj támadja meg. Öröm az ürömben, hogy a sors egy olyan emberrel hozza össze, aki csodálatos orvosnak bizonyul, és nemcsak a betegséget, hanem a lelkét is gyógyítja. Ez utóbbi pedig színte mindennél fontosabb önnek. Így van ez, az enyhébb, vagy súlyosabb rosszkedvűségben szenvedőkkel. Ne busuljon, a csillagok állása szerint előbb-utóbb nagy boldogság részese lesz, megismerkedik valakivel, aki életre szóló barátságot hoz a házhoz.

 

Oroszlán júl. 23 -aug.23.

 

Legyen kissé türelmesebb! Csak semmi féltékenység és indulatos viselkedés, mert még egy pofon is elcsattanhat! Mindez vonatkozik szerelmi kapcsolatára, és a gyermekével való viszonyára. Jó lenne, ha munkahelyén is szerényebben viselkedne, mert olyan valakit irritál lekezelő viselkedésével, aki még sokat árthat önnek. Ha ingatlan ügyletbe kezd, ügyeljen arra, hogy minden megállapodásnak legyen írásos nyoma, és betartsa a  szabályokat. Egy programja nem a kedve szerint alakul, de ez ne szegje a kedvét. Az oroszlán arról ismerszik meg, hogyha nagyon nekidurálja magát, akkor nem ismer lehetetlent, s nála ismeretlen fogalom a múló fellángolás. Nincs más teendője, mint a füstbe ment terv helyett másikat állítani, s bízni abban, hogy az jó eséllyel valósul meg.

 

Szűz aug. 24 -szept. 23.

 

Még ilyet, barátai közül alig felejtette el valaki névnapját, vagy egy másik jeles dátumot. Mindenki a kedvében szeretne járni, sorra érkeznek a gratuláló sms-ek. Ráadásul közeli családtagjától olyan ajándékot kap, amiről álmodni sem mert. A héten sokkal fontosabb lesz a családja, mint korábban bármikor. Tervezzenek együtt kirándulást, a nagy beszélgetésekre is most keírsenek sort! Emlékezzenek azokra az ősökre, akik távol vannak önöktől! Ha ingatlan ügyletet, költözködést kíván bonyolítani, erre is alkalmas a mostani hét. Házastársának támogatásra van szüksége, hiszwen a munkahelyén nagy nyomás nehezedik rá, és ha ezt meg tudja beszélni önnel, még a betegség is elkerüli.

 

Mérleg szept. 24 – okt. 23.

 

Nehezen tud mit kezdeni a lángoló érzelmekkel, olyan társra vágyik, akivel a gondolatait, esetleg a munkáját is megoszthatja, nemcsak az ágyát. A kolléganői irigységét nehezen tudja majd leszerelni. Legyen éber, hogy a pletykáiknak elejét vehesse. A hét elején láthatatlan falakba ütközik, ha többet akar beszélni, mint amennyit a mondanivalója megérdemel. Szép családi összejövetel teszi felejthetetlenné ezt a hetet, mert ön középpontba kerül a neves eseményen. Próbálja meg elfogadni rokonait, mert ha erre képes, akkor nem fogja magányosnak érezni magát, és rájön arra, hogy ők igazán segíteni akarnak. Az a személy, aki korábban csalódást okozott önnek, most jóvá akarja tenni a hibáját, ezt igyekezzék érzékelni, és megbocsátani bűnét! A héten kap egy rendkívül jó ajánlatot, ami megoldja régi problémáját, és egy váratlan találkozás hatására optimista hangulatba kerül.

 

Skorpió okt. 24 -nov. 22.

 

Káprázatos, rendkívül nagy energiákkal bíró személyiség, akinek társaságában mások úgy érzik,  hogy az életük jobbra fordulhat. Önzetlen, megértő, segít akár erkölcsileg, akár anyagilag a többieknek abban, hogy az álmaikat, a vágyaikat meg tudják valósítani. Gyengéje  hiúság, hízelgéssel könnyen befolyásolható, és levehető a lábáról. A megpróbáltatások és a kudarcok soha nem szegik kedvét. Nem lehet oka panaszra, mert a párja ezen a héten nagyon engedékeny lesz, és mindenben a kívánságát lesi. Valószínű, hogy fel fogja frissíteni a ruhatárát, mert éppen erre kínálkozik jó alkalom.

 

Nyilas nov. 23 – dec. 21.

 

Ha úgy érzi, hogy beleszakad a munkába, akkor szedje össze magát, mert a nagy feladat, amelyben igazán helyt kell állnia, még csak most érkezik el. Munkájában olyan lehetőség adódik, amely nem mindennapi sikert hoz a szakmájában. Magánélete is fordulóponthoz érkezett, mert volt házastársa életében olyan esemény történik, amellyel elfoglalja magát, és végre leszáll önről. Ez az ön szerelmi életét pezsgőbbé teszi. Itt az ideje, hogy előbbre lépjen a ranglétrán, ha erre körülményei feljogosítják.

 

Bak dec. 22 – jan. 20.

 

Ezer apró limlomot kell kiselejteznie a munkaasztaláról és otthoni hobbifészkéből. Fortuna megjutalmazza érte! Ezen a héten ki tudja  miért vagy kiért, de leginkább a megjelenésére összpontosít. Sorra járja a butikokat, és mindenhol talál valami kedvére valót. Azért mielőtt a kasszához siet, próbálja fel a kiválasztott ruhát. A munkája miatt idegesebb, mert fél az új helyzettől, ráadásul a körülmények sem annyira ideálisak, mint amilyennek szeretné. Mindezt megkoronázza felettese makacs és agresszív viselkedése, aki elől legszívesebben elmenekülne. Régi baráti kapcsolata új kerékvágásban folytatódik, ismerőse a segítője, szekerének a tolója lesz.

 

Vízöntő jan. 21 – febr. 19.

 

Pénzügyei szempontjából nem lesz oka panaszra, csak következetesnek és kitartónak kell lennie üzleti tárgyalásakor! Igencsak elégedett önmagával, ám ha megkérdezi a barátait, vagy a partnerét, nekik más a véleményük, mivel környezetének egészen másra volna szüksége, mint amit adni tud nekik. Vigyázzon a szavaira: a feszült munkahelyi légkörben a tréfa is visszájára fordulhat. Azt várja, hogy a másik lépjen, akár egy új kapcsolat indítása, akár a régi lezárása foglalkoztatja. A hét második felében a véletlenek a kezére játszanak. Fölösleges mindenért aggodalmaskodnia, most igazán nem érheti nagy baj.Akár még kockáztathatna is egy picit.

 

Halak febr. 20 – márc. 20.

 

Depresszív hangulatából segít kilábalni, ha átrendezi környezetét. Lehet, hogy rossz helyen álló ágya okozza az álmatlanságát. Ha a szoba adottságai nem engedik meg a változást, akkor fordítsa meg a fekhelyét. Stresszes hétközi napok következnek. Nehezen tűri a megpróbáltatásokat. Ha számon kérően szólnak önhöz, azonnal kiabálni kezd. Nyugalma érdekében igyon egy kis kamillateát, és esténként gyújtson meg egy füstölőt. Fittségének megőrzésére különös módszert ajánlanak önnek a barátai, amelyben több szórakoztató program lesz, és kevesebb testmozgás. Ne feledje: a szerelemben jobban tetszünk kedves hibáinkkal, mint jeles tulajdonságainkkal. Ez partnerére is áll, vegye hát észre, és értékelje kedves hülyeségeit. Egyiküknek sem fog nehezére esni az új szempont érvényesítése.  

 

 

Hozzászólások

hozzászólás

Hozzászólások lezárva.

Startlap
1949.lap.hu Harang.lap.hu Sztankay Istvan.lap.hu
Új hozzászólások
Időjárás előrejelzés
Hőtérkép Magyarországról


Felhőkép Magyarországról
Archívum
PageRank ikon ingyen