Heti horoszkóp 2008. augusztus 18 – 24. 

 

Kos márc. 21 – ápr. 20.

Esténként fáradtan zuhan az ágyba, ám ha ez az állapot tartós marad, akkor aligha számíthat felhőtlen családi életre, barátja lelkes támogatására. Ne hivatkozzon arra, hogy a munkahelyén, vagy az üzleti életben nem jól alakulnak a dolgok. Lehet, hogy így van, de az életnek vannak ennél fontosabb részei. Egy barátnőjével végképp összevész, remélhetőleg nem közös baráti körök díszpinty férfitagja az ok. Hatalmas energiával veti bele magát az új, varázslatos szerepbe. 

 

Bika ápr. 21 – máj. 20.

 Szaporodnak kellemes kapcsolatai: barátságokat köt, szerelmes lesz. Vállalkozásban jó üzlethez segíti hozzá egy barátja. A húrt a végsőkig feszíti, csakhogy túlzott ambíciói  miatt  nagyobb a kudarc kockázata is. Nem szabad erejét a képzelt félelem kivédésére pazarolni! Vannak emberek, akik egy döntésnek vagy választásnak helyességét megkérdőjelezik, de ők nem tudnak mindent, ezért nem szabad hallgatni a vészmadarak huhogására!

 

Ikrek máj. 21 – jún. 21.

Munkahelyén csak úgy tudja tartani az iramot, ha időnként szakít időt a pihenésre, mert a stressz miatt egészségi panaszai lehetnek. Párkapcsolatában változások várhatók: ha kicsit többet törődik párjával, ő a tenyerén fogja hordozni önt. Félhet egy nőtől, mondja állócsillaga, a Ras Alhaque. Úgy felbosszanthatja, hogy  gondolatban a tettlegesség is szóba kerülhet. Jobb is, ha néhány napig kerüli a nőket, főleg a rokonságbelieket.

 

Rák jún. 22 – júl. 22.

Néha úgy tűnhet, hogy az unokatestvérek, sógornők egy-két pillanat alatt boszorkánnyá válhatnak. Közrejátszhat persze az is, hogy állócsillaga hatására felsőbbrendűnek érezheti magát, ezért aztán nem is érti, hogy merik „ezek” egyáltalán megszólítani, pláne egy pohár vizet kérni öntől. A Plútó a Rákban azt tanácsolja, hogy tudatosan fejlessze önuralmát, mert úgy tűnik, néha kitör mint az Etna. Megszívlelhetné azt a tanácsot is, hogy egyen kevesebbet, mert még mindig jobban szereti a gyomrát, mint önmagát. 

 

Oroszlán júl. 23 – aug. 23.

A Neptunusz arra hajlamosítja, hogy életbevágóan fontos ügyeket felületesen oldjon meg. Ne gondolja, hogy aki panasszal jön önhöz, csak nyifeg-nyafog. Segítséget vár. Ez a hét nem ideális a költözésre, ne cselekedjen meggondolatlanul. Kedvese kéréseit sokszor túlzásnak érzi, csak akkor teljesítse azokat maradéktalanul, ha biztos abban, hogy fordított esetben önt is kiszolgálnák. Ha nem is tlálja meg a héten álmai állását, de rátalál arra, amivel enyhithet a család nehezülő anyagi helyzetén, és éjszakánklént nem fog álmatlanul forgolódni. Egészségi problémája kezelése jól halad, a gyógyulás útjára lépett.

 

Szűz aug. 24 – szept. 23

Rokon – vagy ingatlanügylet miatt újabb terhek nyomják a vállát, melyek megoldását mindenki öntől várja. A szerelemben kevesebb a szerencséje, mert semmirekellő személybe bolondulhat bele. A párja talán megfeledkezik a hét végi programra tett korábbi ígéretéről. Ha tényleg annyira fontos önnek, akkor duzzogás helyett inkább figyelmeztesse. Vetélytárs tűnik fel a színen aki nem annyira a munkát, inkább a biztos jövedelmet irigyli öntől. A józan ész összeütközésbe kerül az érzelmeivel, tehát most kell minden fontos mondat előtt háromig elszámolnia. 

 

Mérleg szept. 24 – okt. 23

Csütörtöktől izgalmas lelki kaland várja esténként – ez lehet szerelem is. Munkahelyén egyre feszültebb a légkör. Mindenki a másikra mutogat, ahelyett, hogy vállalná a felelősséget. Ne idegeskedjen, inkább nézzen körül az álláshirdetések között. Éppen itt az ideje a váltásnak. Szabadság és újdonság: jelenleg e kettő kell önnek. Vagyis ez az egy. Hiszen minden szabadságát arra használja fel, hogy új embereket ismerjen meg. Lehetőleg a másik nemből. Pedig mostani kapcsolata nagyon is reményteljes, ha szándékai komolyak, ne könnyelműsködje el.

 

Skorpió okt. 24 – nov. 22.

Egy kapcsolatba újdonságot hozhat az is, ha üvöltözés helyett a suttogást választják beszélgetési formának. A változásokból is megárt a sok, sokkot okozna önnek, ha most másik munka után kellene néznie. Ne féljen, ez a rémálom most nem fenyegeti, igaz, szabadságra se nagyon számíthat. Valamint béremelésre sem, mostanában úgy tűnik, csak a vérnyomása emelkedhet. No és még valami mása, de csak akkor, ha férfi és ha suttognak.  Nem az adrenalin szintjére gondoltunk. 

 

Nyilas nov. 23 – dec. 21. 

Bízzon Fortunában, de csak módjával, mert a lottó ötös számait úgysem árulja el. Olyan személlyel találkozik, aki titkon szerelmes önbe, de erről nem mer nyíltan beszélni. Házastársának problémái adódnak a saját rokonságával, akiket egyre nehezebben tud elviselni. Ez az oka, annak, hogy önnel sem úgy viselkedik, ahogy elvárná. Készítsen számvetést, lapozza fel az idei naptárt, amely árulkodik arról, hogy mennyi minden történt az idén önnel.

 

Bak dec. 22 – jan. 20 

A nyárbúcsúztató bulin engedje el bátran magát, és köszönjön el ettől a bonyolult időszaktól! Bárkit az ujja köré tudna csavarni ezekben a napokban, de mintha most jobban értékelné a magány csöndjét, mint egy társhoz való alkalmazkodást. Olykor történhetnek csodák, ahogy a héten is, egy korábban elszalasztott ajánlat ismét napirendre kerül. Új időszámítás kezdődik az életében, mert mostantól képes lesz madártávlatból szemlélni hivatásának összefüggéseit. Ezt a képességét otthon is érvényre juttatja, s ettől a párja boldogabb lesz.

 

Vízöntő jan. 21 – febr. 19.

Az adóhivatalt sem a könnyei, sem a nemtudásra való hivatkozása nem fogja meghatni, ezért jó lenne, ha egy kicsit elmélyülne a könyvelésében, és nem ártana, ha a törvényekkel is tüzetesen tisztában lenne. Futó ismeretségből viszont olyan hasznos barát lesz, amelynek előnyeit anyagi téren élvezheti. Régi szeretőjétől úgy fél, mint a tűztől, ez érthető, hiszen fennáll a lehetősége , hogy újra beleszeret, és ismét sokat kínlódhat miatta.

 

Halak febr. 20 – márc. 20.

Szerelmében mindig az újat keresi. Örökké partnere lelkét kutatja, s ha nem talál benne valami újat, szomorúan veszi tudomásul és szakít. A múlt  hónap boldog volt és zökkenőmentes. Lehet, hogy semmi látványos változás nem történik a héten, de a háttérben zajló események mégiscsak kedvezően hatnak kapcsolatára. Alaposan felfordul az eddigi munkarendje, és nemcsak azért, mert váratlan feladatokat kap, hanem mert egy új ötlet nem hagyja nyugton. A társ életében kedvező fordulatra számíthat, de ez még nem az a gyökeres változás, amit a szíve mélyén annyira szeretne.   

 

 

 

Hozzászólások

hozzászólás

Hozzászólások lezárva.

Startlap
1949.lap.hu Harang.lap.hu Sztankay Istvan.lap.hu
Új hozzászólások
Időjárás előrejelzés
Hőtérkép Magyarországról


Felhőkép Magyarországról
Archívum
PageRank ikon ingyen