Heti horoszkóp 2008. július 28 augusztus 3.

Kos márc. 21 – ápr. 20.

Munkájában szerencsés változások történnek, hirtelen több lesz a barátja és a segítője, de önnek csak egyre van szüksége, akivel korábban nem sikerült együtt dolgozniuk, ám most igen. Izgalmas találkozásban lesz része, hallhat egy nem mindennapi hírt, váratlanul felkinálnak önnek egy olyan lehetőséget, amelyen nem szabad gondolkodni, hanem azonnal igent kell mondani. Titkos űzelmet folytat, ami elsősorban a megélhetésével, a szakmai jövőjével kapcsolatos. A manipuláció sikerrel jár, de még nem kéne nagydobra verni.

 

Bika ápr. 21 – máj. 20.

Barátja kegyetlennek tartja az ön kritikáját, még vissza is fog vágni. Tegye félre  az előítéleteit, hallgasson inkább a megérzéseire, ezúttal ugyanis a látszat könnyen olyan zsákutcába csalja, ahonnan fájdalmak árán tud csak kikeveredni. A pénzügyeit csak akkor bízza másra, ha felügyeli az illetőt. Különben a nagyvonalúsága sokba kerülhet! Egy kellemetlen nátha, vagy dogfájás a hét végén könnyen tönkreteheti a romantikusnak induló randevút.

 

Ikrek máj.21 – jún. 21.

Elégedjen most meg a szerényebb eredményekkel, ugyanis minél jobban hajszolja a szakmai, anyagi sikereket, annál többször ütközik az irigyei által épített falakba. Rengeteg érdekes program várná, ám még a barátaival megbeszélt kalandtúrát is lemondja, csakhogy új szerelmével kettesben lehessen. A bürokrácia hétfejű sárkányával kell megküzdenie ezen a héten. A hivatalokban ezúttal tényleg senkivel nem tud szót érteni. Hiába tesz meg mindent, hogy a hétköznapjai között rendet teremtsen. Újabb és újabb problémák, elintézésre váró ügyek tornyosulnak a feje felett. Ne féljen  segítséget kérni, hiszen erre valók a jó barátok. 

Rák jún. 22 – júl. 22.

Csípőtájban sokat felszed magára ebben az időszakban, ha nem tud ellenállni az ínyenc mesterek kínálatainak. Szerencsére a pénzből egy ragyogó szakmai ötlet megvalósítása után több csurran-cseppen, mint máskor. A hét nem az őszinteség jegyében telik, ezért jobban járna, ha ön nem mondaná el, hogy kiről mi a véleménye, és az ötleteit se tárná a nyilvánosság elé. Különösen igaz ez a munkahelyén, ahol annyi kétszínű ember van, mint égen a csillag. A héten előfordulhat, hogy egy olyan szerelmi kapcsolatba bonyolódik, amelyben partnere nem mond önnek igazat, és ön sem érez semmi hajlandóságot ahhoz, hogy a valódi helyzetéről bármit eláruljon. Vannak helyzetek, amelyekben az egyetlen jó megoldás, ha őszinte az ember. Még ha fájdalmas is, sort kell keríteni egy beszélgetésre. Utána minden sokkal jobb lesz.

 

Oroszlán júl. 23 – aug. 23.

Túl sötéten látja a jövőt, pedig a bolygók egyre több területen teremtenek jó feltételeket. Akár állást is válthatnak. Humánus kötelessége, hogy vezetői pozícióba kerülve ne kövessen el erkölcstelen dolgokat, ne gázoljon át senkin, és ne tegye tönkre családok életét, és ne tagadja meg a segítséget attól, aki önhöz fordul.A humortalanság, a kedélytelenség és a sértődékenység veszélyeztetik az elért siker tartósságát. A héten ismét bebizonyosodik, hogy a sors a legnagyobb rendező. Egészségi problémája elgondolkodtatja, és rájön arra, kivel szemben és hogyan kell változtatnia stílusán, ami békülékennyé, megbocsájtóvá teszi, és a haragot felszámolja a lelkében.

 

Szűz aug. 24 – szept. 23-

A munkában nehéz feladatokat kell megoldania, rostosra beszélheti a száját, de sikeres lesz. Ha nyaralni indul, a pakolás előtt készítsen listát, ha külföldön vállal állást, nézzem utána a részleteknek, de a biztosításról semmikép ne feledkezzen meg. Egyik munkatársa felnagyítja a problémákat. Önt azért faragta találékonyságból a sors, hogy a bolhából kreált elefántot visszaállítsa eredeti állapotába. Ez a siker baráti ünneplések keretében fog kiteljesedni. Boldogság és feszültség – a kettő nem zárja ki egymást, különösen akkor, ha egyszerre kétfelé kötelezte el magát. A héten színt kell vallania.

 Mérleg szept. 24 – okt. 23.

Egyedül akar megoldani valamit, amihez nincs elég tapasztalata. Ha segítség nélkül fog hozzá, akkor zátonyra futhat az igyekezete. Családi gondok, vagy valami mélységes szomorúság miatt már-már depresszióba esik. Pedig nem is olyan szörnyű a helyzet, és alighanem megint történik valami, vagy jön valaki, és máris kizökken a rosszkedvéből. Magas rangú protektorai cserben hagyhatják a héten. Fáradtnak és kimerültnek érzi magát, ami nem csoda, hiszen az elmúlt időszak megfeszített munkája, a harcok rengeteg energiáját felemésztették. Talán még egy betegség is ledönti a lábáról, ám kiválóan tud regenerálódni, ezért a mostani egészségi problémából gyorsan gyógyul.

 

Skorpió okt. 24 – nov. 22.

Ha egy szerelmi kapcsolatot szeretne folytatni, vagy arra vágyik, hogy minden olyan jó legyen mint régen, akkor szeresse őt és lepje meg édes ajándékkal a héten. Miközben a partnerét féltékenységével bosszantja, naponta több SMS-t, vagy emailt küld egy újdonsült ismerősének abban  a reményben, hogy ebből akár több is lehet. A hét elején még mindenütt zárt ajtókba ütközik, a szerdai Merkur-Neptun szembenállás veszekedőssé teheti. A kedvese kicsit megszeppenve nézi, hogy mennyire türelmetlenül várja már a munkakezdést. Joggal hiszi, hogy tőle akar menekülni.

 

Nyilas nov. 23 – dec. 21.

Ne kockáztassa a karrierjét egy pillanatnyi előny kedvéért. Valaki csábító ajánlatával azon mesterkedik, hogy kelepcébe csalja. Nem várt kiadás akadályozza meg abban, hogy egy kicsit többet törődjön a külsejével. De ne csak szomorkodjon, szépülni otthoni körülmények között is lehet. Ha új ruhára vágyik, kérjen kölcsön barátnőjétől. Házastársa nem tud másról beszélni, és éjszakánként szinte nem is alszik, csak a pénz jár az eszében. Ha nyugalmat akar, akkor ön is vegyen részt a tervezgetésben és az ötletelésben. 

 

Bak dec. 22 – jan. 20

Egy szenvedélyes szerelmi kapcsolatról többet gondol, mint amekkora lehetőséget rejt. A sötét pénzügyeknek, a protekcióknak érkezik el az ideje, amikor csak úgy kaphat, ha ezért anyagiakban kimutatja háláját. Kórházi kezelés miatt ne vigye túlzásba az aggódást! Minden figyelme a házastársra terelődik, talán még ajnározni is fogja őt. akinek szüksége van erre, hiszen kap a sorstól egy bizonyítási lehetőséget, amely a család számára is fellendülést jelent. Idős személy egészségi problémája miatt át kell szerveznie az életét, és olyan dolgokat intéznie, amelyben eddig járatlan volt. 

 Vízöntő jan. 21 – febr. 19.

A munkahelyén jót tenne az imázsának, ha befolyásos személyek társaságát keresné. Most bizony beköthetik a fejét és előfordulhat, hogy a terhességi teszt is pozitív lesz. A szinglik pedig új, szenvedélyes szerelemben reménykedhetnek. Egy barátnője nagyon féltékeny önre. Otthonában elromolhat egy elektromos eszköz. Komoly fordulat várható a hívatásában, lehet, hogy előléptetik, de a munkahely változásnak is kedveznek a csillagok. A fiatalabb kollégákkal  sokat vitatkozik.

 

Halak febr. 20 – márc. 20.

Ez a hét kifejezetten  kertjének ápolására, virágainak gondozására van kitalálva, tehát egy pillanatig sem ülhet ölbe tett kézzel. Magasabb helyről elsőrangú segítséget kap, és ennek eredményeként amihez nyúl, arannyá válik. Némi energiát a pénzszerzésre kell fordítania, hiszen csak így szabadulhat meg attól az embertől, akivel már nem szeretik, inkább gyűlölik egymást. A héten megkötött üzletek nagy sikert hoznak önnek, régi ismeretség, vagy munkatársi kapcsolata is átalakul, és önök akár szövetségesek is lehetnek.    

 

 

 

 

 

 

   


       

 

Hozzászólások

hozzászólás

4 hozzászólás “Heti horoszkóp 2008. július 28. augusztus 3.” bejegyzésre

  • Varga Andrásné:

    Szia Katika találkoztunk a barátikör összejövetelen a Mária név holtalálom meg nagyon klassza mindent nagyon szupi leirtál jó munkát Marika

  • virág lászlóné:

    Olvastam és elég érdekesnek találom
    biztosan sok munkával járt az elkészitése.
    Nagyon teccik,köszönöm.

  • Benedekné Virág Katalin:

    Varga Andrásnénak üzenem. a http://bvkati.extra.hu lapon bal oldalon találsz felsorolásokat. Többek között azt is, hogy névnaptár. Rákattintasz és megkeresed szeptember hónapban a Mária nevet. Arra ismét rákattintasz és már olvashatod a Mária név jelentését. További szép napot Katika.

  • sponga józsefné:

    DRÁGA KATIKÁM EZ HA BEJÖN NEKEM MEG APÁNAK IS AKKOR GYÖKERESEN MEGVÁLTOZIK AZ ÉLETÜNK .
    APA HALAK JEGYÉBE ÉN MEG KOS JEGYÉBE SZÜLETTÜNK

Startlap
1949.lap.hu Harang.lap.hu Sztankay Istvan.lap.hu
Új hozzászólások
Időjárás előrejelzés
Hőtérkép Magyarországról


Felhőkép Magyarországról
Archívum
PageRank ikon ingyen