Heti horoszkóp 2008. július 21 – 27.

Kos márc.21 – ápr. 20.

Pontosan tudja, ahhoz, hogy bevétele, haszna legyen, önnek is adnia kell, mégpedig csúszópénzt, mert ez hozza meg a lehetőséget, amely a pénzét megsokszorozza.Régi szerelmi kapcsolata újra kezdődik, ön újra hinni fog kedvesének, és a nehéz helyzetben még szorosabban fogja majd a kezét. Családtagjával többet kell törődnie, hogy lelki bánata ne váljon testi bajjá! A Mars a Kosban mozogva azt jelzi, hogy rendet kell teremtenie a szemétdombon, s nem csak a saját, szűk fészkében.  

 Bika ápr. 21 – máj. 20.

Az ősi asztrológia írja elő önnek a hét elejére a globális rendcsinálást. Nem vitás, nagyon kiábrándító lenne, ha ön dobálná szét az utcán az ilyen-olyan műanyag  flakonokat. A Plútó figyelmeztetése: ne gondolja, hogy haszontalan, unalmas dáridóra hívják szerdán vagy pénteken, ezek a találkozók meghatározhatják az egész jövőjét. Megszokott, „bejáratott” életrendjét viszont megzavarhatja egy vonat, egy vírus és az anyós. Egy neptunuszi kvadrát hatására ugyanakkor nagyképű, dicsekvő lehet, mindenből önnek van a legtöbb, legszebb, legnagyobb. Nézze meg másokét, aztán méricskéljen!

 Ikrek máj. 21 – jún. 21.

Csütörtökön jóhiszeműsége keverheti bajba, nem kell mindenkinek mindent elhinni. A szerelmi életében változások várhatóak. Társa úgy dönt, hogy néhány napot a barátai társaságában tölt. Hogy ez a kapcsolatban negatívan hat, kizárólag önön múlik. De inkább ne féltékenykedjen! Ez  közös jövőjüket, valamint hozzátartozóik életét is meghatározza. A lakásban elromolhat valami, és a család is új feladatokat ad önnek, amely miatt most kevésbé ideges, a problémákat gyorsan megoldja. 

 Rák jún. 22 – júl. 22.

A szeretet erejét érezheti a magánéletében, a lelkéhez közel álló ember szinte gyógyul az ön gyengédségétől. Nagy kedve támad összekötözgetni legjobb barátjának megtépázott párkapcsolati szálait, de a hét közepén rá fog döbbenni, hogy ezt magasabb erők tartják kézben.A szakmájában lesz maradandó sikerélménye. A Jupiter és a Szaturnusz közötti kapcsolat komoly elhatározásra sarkalja, s eljegyzéssel vagy az esküvő kitűzésével bizonyítja, hogy többre vágyik a mostani  laza kapcsolatnál. 

Oroszlán júl. 23 – aug.23.

Annyi a dolga, hogy ilyen tempó tempó mellett a betervezett nyaralás is veszélybe kerülhet! Egyre szenvedélyesebbek az érzési, és talán képes lesz legyőzni félelmeit, beszélni választottjával, hogy kapcsolatuk végre olyan kerékvágásba igazodjon, amelyre mindketten vágynak. Ha házas, társával gyerekük vagy vállalkozásuk miatt lehetnek önök között nézetkülönbségek, de kapcsolatuk egyre szorosabbá válik. Váratlan kiadás borzolja idegeit, és felettese is olyan ötlettel áll elő, amitől kirázza a hideg. Kicsit élesebben reagál mindenre, mint máskor. Ebből aztán előbb – utóbb veszekedés kerekedhet.

 Szűz aug. 24 szept. 23.

Legyen olyan türelmes a gyermekével, mint régen volt, s garantált a boldogság. Úgy kerülhet előtérbe a személye, ha közben nem kell átgázolnia másokon.A hét végét töltse pihenéssel! Mindenkivel törődik, csak azzal nem, aki legközelebb áll a szívéhez. A barátok fontosabbak, mint a szerelme. Csak aztán ne hogy ráunjon erre a párja. Ezekben a napokban akkor jár jól, ha nem bonyolódik vitába a kollégáival, és elfogadja a főnöke (nem éppen hízelgő) kritikáját.

Mérleg szept. 24-okt. 23.

Képtelen elviselni, hogy nem ön körül forog a világ. Szereti az elismerést, a dicséretet. Nagyvonalú és hiú. Hamar dühbe gurul, de gyorsan le is csillapodik. Nem haragtartó, és csak szemtől szemben vállalja a vitát, harcot. Kényszerrel, vagy erőszakkal semmit nem lehet elérni önnél. Szép szóval viszont mindenre kapható. Szereti a fényűzést, jólétre törekszik, de  a szíve jó, ha önnek van, másnak is juttat belőle. A munkában olyan új lehetőséget kap, amely miatt rengeteg lesz az irigye. Talán nem is tudja, hogy munkahelyén a színfalak mögött felettesei hatalmi harcokat folytattak, és valaki győzelmének következménye az ön új lehetősége. 

Skorpió okt. 24-nov.22.

Becsülje meg magát, az új pozíciót, legyen hálás a főnökének! A hatóságokkal ne húzzon ujjat. Házastársa gondolkodása lassú, ami idegesíti. Maradjon most vele türelmes, mert éppen az új helyzetben nem veszítheti őt el! Ha terveiben valaha is szerepelt, hogy vállalkozzon, most érdemes belevágnia, mert ha nem is nagy, de tisztességes haszonra tehet szert.Bátorság és ügyesség vezérelje, és ne szegje kedvét, hogy sokan irigyen figyelik majd a gyarapodását.

Nyilas nov.23 – dec. 21.

Az érzelmeket ne zárja ki teljesen az életéből, a logika és a racionalitás hasznos, de kevés az élet teljességéhez. Még akkor is, ha több a pénze annál, mint amit el tud költeni. Az se lenne nagy baj, ha némi időt szánna a sportolásra, mert egy kicsi mozgás mindenkinek kell. Pénzügyi helyzete javulhat, s így szabadabban lélegezhet. Pluszfeladatokat vállal, hogy a családi kassza növekvő kiadásait fedezze. Szerencsére erre most lehetősége nyílik, de nem biztos, hogy huzamosabb ideig bírni fogja energiával. Tekintse át a családi „főkönyveket”, s faragjon le a nélkülözhető kiadásokból. 

 Bak dec. 22 – jan 20.

Megint az anyagiak miatt robbanhat ki a veszekedés, és a kenyérharc sokkal keményebb lesz, mint korábban. Ráadásul bizonytalan örökség, hagyaték, vagy üzleti részesedés miatt is idegesebb, mert van, aki madárnak nézi önt, és meg kívánja fosztani attól, ami jogszerűen megilleti.Senki se tudja most jobban, hogy a szerelem nem más, őrjöngés ép ésszel. Lelke hol a mennyben jár, hol a pokol bugyraiban mártózik, attól függően, választottja hogyan viselkedik.

Vízöntő jan. 21- febr. 19.

Eredményeit elismerik és olyan ajánlatot kap, amilyenről álmodni sem mert. Félve mond igent, Attól tart, tévedés az egész. Pedig egyáltalán nem! Megérdemelte a sorstól. Hirtelen  és meggondolatlan lépésekkel ugyan tönkreteheti szerencséjét, de ha  elég óvatos, akkor a siker tartós marad, még akkor is, ha a kedvező bolygók már odébb álltak. Ha nem él a sors kínálta kedvező lehetőséggel, alighanem az esztendő végéig bűntudat emészti majd, mert rájön, hogy hasonló lehetősége csak évek múlva lehet legközelebb. 

Halak febr. 20 – márc. 20.

Optimistább a mostani héten, és nem látja annyira reménytelennek a jövőt, mint korábban. Most írjon alá szerződést, költözésre is pompás az idő, és egy vitás ügyből is győztesen kerülhet ki. Barátságában száműznie kell azt a gondolatot, hogy érdekből barátkoznak önnel. Talán önnek kell többet adnia ebben a kapcsolatban, de a sors nem a véletlen műveként sodorta egymás mellé önöket, és amikor önnek lesz szüksége a másik segítségére, vissza fogja kapni. Gyermekével, vagy kedvesével olyan hangot üt meg a héten, amely miatt nem lesz népszerű egyik helyen sem. Nem panaszkodik ugyan, de fáj a dolog, mert úgy érzi igazságtalanul bánnak önnel. 

 

   

   

 

 

 

 

 


 

Hozzászólások

hozzászólás

Hozzászólások lezárva.

Startlap
1949.lap.hu Harang.lap.hu Sztankay Istvan.lap.hu
Új hozzászólások
Időjárás előrejelzés
Hőtérkép Magyarországról


Felhőkép Magyarországról
Archívum
PageRank ikon ingyen