Heti horoszkóp 2008. július 14 – 20.

 

Kos márc. 21 – ápr.20.

A régi párkapcsolatokra is a felfrissülés lesz a jellemző most, amikor ismét tudnak egymásnak örülni, és olyan dolgokat fedezhetnek fel, amely a hétköznapok hajszájában, a rutinban feledésbe merül. Kisebb surlódásai lesznek a munkatársai és ön között, de a hét múlásával ezek feledésbe merülnek.Sok apró örömteli pillanatra számíthat érzelmi életében, bár megtapasztalhat némi rosszat és jót egyaránt. Jól teszi, ha most az érzékszerveire hagyatkozik egy dologban, azok nem, csapják be, még akkor se, ha egy pillanatra úgy tűnik önnek.

 

Bika ápr. 21 – máj. 20.

Érzelmi életében egy fölöttébb szimpatikus személy fog beavatkozni, s ez kifejezetten az ínyére lesz. Boldognak és kiegyensúlyozottnak érzi magát, hiszen végre nem a kötelességek teljesítéséről szólnak hétköznapjai, hanem olyan tevékenységeket űzhet, amelyekben kedvét leli. A jövőt sem látja borúsan, különösen, ha a munkájában olyan lehetőség merül fel, amely nem nevezhető átlagosnak és amellyel jól kereshet. Külföldi utazása pompásan sikerül, még akkor is, ha csak némi ajándék vásárlásáért ruccan át külhonba.

 

Ikrek máj. 21 – jún. 21.

Végre elengedheti magát, mert most olyan jó paszban lesz, hogy még ha többet is falatozik a megszokottnál, akkor sem fog hízni. Több ajándékot kap most, mint a korábbi fél évben, és valaki nagy meglepetéssel készül, így a családi ünnep felejthetetlen lesz. Egészségére vigyázzon jobban, mert egy vírus most könnyen ágynak döntheti! Legyen kedves és barátságos azzal az ismerősével, akivel az idén a kapcsolata mélypontra süllyedt! Ha a környezete védelméről van szó, ne menjen bele semmilyen kompromisszumba, a mérgek ugyanis nem azonnal, hanem hosszú idő mulva fejtik ki káros hatásukat!

 

Rák jún. 22 – júl. 22.

Ha még nem mondta ki az igent, akkor készüljön fel rá, a héten mindent bevet a kedvese, hogy végre döntésre bírja. A ranglétrán lassabban jut előre, mint tervezte. Ennek oka a rámenős kollégája, aki azt vallja: az elvtelen eszköz is bevethatő saját céljai elérésében. Barátai közül valaki megelégeli a bizonytalanságát, és alaposan leteremti. Ez a legjobbkor jön, mert felrázza, és ráébred, hogy saját maga teszi tönkre önnön boldogságát.

 

Oroszlán júl. 23 – aug. 23.

A munkában örömét leli, hamar feltalálja magát, a Merkur új lehetőségekre tereli a figyelmét. Egy váratlan találkozás vagy egy kósza hír alaposan feldúlja a nyugalmát. Képtelen józanul gondolkodni. Az indulatok nem vezetnek jóra. Rossz taktika, hogy épp azokat bántja, akik a segítségére siethetnének. Hamis illúzió, hogy ezentúl egyedül is elboldogul a szakmai feladatokkal.

 

Szűz aug. 24 – szept. 23.

Akaratosság helyett beszédes diplomáciával tud nagyobb teret nyerni egy kényes szerelmi kérdésben. Otthon számos nem szeretem feladat várja, s ezek halaszthatatlan teendők lesznek, még az ősz előtt. Pert fog nyerni. Ha nevet ezen, merthogy semmiféle pere sincs, akkor tudja meg, hogy hamarosan lesz, ám e per sok pénzt hozhat a házhoz. Gondolja meg indulatos szavait, mielőtt bármiről és bárkiről nyílt színen véleményt mond, mert „minden szavát felhasználhatják ön ellen”.

 

Mérleg szept. 24 – okt. 23.

A Szaturnusz jelzése azt mutatja, hogy erkölcsi példa lehet mások előtt. Ennek azonban semmi köze sincs ahhoz a vénuszi jelhez, miszerint szívesen „erkölcstelenkedne” valakivel – ja nem többet – egy-két éjszakát. Az a baj, hogy ön ennél mohóbb, egy-kettővel nem lehet betömni a száját, a vágy vágyat terem. A Merkúr szakmai felemelkedését jelzi, vegye komolyabban megbízatásait, mert a főnökei az elvégzett munkából mérik le, hogy mire képes, hogy széles látókörű-e vagy beszűkült a világa.

 

Skorpió okt. 24 – nov.22.

A Hold űzeni: létfontosságú lehet, hogy gyakorolja a futást. Annyira elégedett lesz a héten önmagával, hogy félő, saját jóságától, szépségétől és nagyszerűségétől színte elolvad. Mindezt persze alátámasztja a környezetében élő néhány, erősen talpnyaló személy, akik hizelgő közhelyeikkel táplálják hiúságát. Éppen most kell szerénynek maradnia, amikor munkahelyén és szerelmi életében is fordulóponthoz érkezett.

 

Nyilas nov. 23 – dec. 21.

Minden idők legjobb eredményét érheti el a kedvenc sportban. Lehet, hogy válaszút elé kerül, ha most úgy érzi, hogy nem elég mélyek az érzései, tegyen pontot az ügy végére. A bolygók sok új lehetőséget kínálnak, kihasználhatná a kedvező égi hatást. Már semmi nem működik úgy, mint régen. Ha ezt tudomásul veszi és időben vált, sikeres lehet.

 

Bak dec. 22 – jan. 20.

Szereti a játékot, a versenyeket, a megmérettetést, hogy a dicsőség fényében sütkérezhessen. Ugyanis többnyire ön nyer. Szerelmi életére is a tüzesség jellemző. Imád hódítani, nagystilű, azt viszont el sem tudja képzelni, hogy valaki másképpen élvezi az életet, másképpen gondolkodik, mint ön. Szerelme képtelen heves vérmérséklete miatt egy partner mellett kitartani. A társaság középpontja lesz, és egyszerre többen fognak rajongani önért.

 

Vízöntő jan. 21 – febr. 19.

A csábításnak, a szép szavaknak nehéz ellenállni, ezért fordulhat elő, hogy párhuzamos szerelmi kapcsolatot alakít ki, amely kitudódik, és nagy botrány lesz belőle. Kiváló a hét arra, hogy segélyt kérjen, a különböző hivatalos szerveknek kérvényt adjon be, biztosítási ügyet rendezzen. Csak a rokonaitón ne várjon túl sokat, mert ők nem tartják fontosnak az önnel való viszonyt! Érzelmi bizonytalanságát leplezi, és inkább szerepet játszik.

 

Halak febr. 20 – márc. 20.

Nehezen látja át az eseményeket, ha mindig kivonja magát a megbeszélésekből, döntésekből. Ezekben a napokban alighanem partnerére szánja a legkevesebb időt. Nagyon lefoglalja a munkája. Munka közben feltűnik a színen valaki, aki szívesen meghódítaná. Jó paszban van. Vigyázzon, nehogy a fejébe szálljon a siker! Váratlan pénz áll a házhoz. Ezért ugy dönt, hogy ebből a pénzből egy kicsit magát kényezteti. Talán még sohasem érezte annyira a pénz hatalmát, mint most.

Hozzászólások

hozzászólás

2 hozzászólás “Heti horoszkóp 2008. július 14 – 20.” bejegyzésre

  • tanczos ildikó:

    sajnos az e heti horoszkópból csak az első két jegyé olvasható, mert hibás az oldal, Mikor várható javítás? Nagyon várom a júl. 14-20-ig időszakról szóló horoszkópját

    Köszönöm
    Ildikó

  • Ildikó! Köszönöm, hogy meglátogatta lapomat. Pont akkor kattintott rá, mikor készítettem a horoszkópot, ill. a szerkesztés közben voltam. Örömmel írom le, hogy elkészült mind a 12 jegy heti horoszkópja. Kellemes olvasást, és ajénlom az éves horoszkóp olvasását is. Ha van ideje és kedve nézzen szét minden oldalamon. Köszönöm.

    http://bvkati.extra.hu http://bvkati.blog.extra.hu

Startlap
1949.lap.hu Harang.lap.hu Sztankay Istvan.lap.hu
Új hozzászólások
Időjárás előrejelzés
Hőtérkép Magyarországról


Felhőkép Magyarországról
Archívum
PageRank ikon ingyen