Heti horoszkóp 2008. április 21 – 27.

 Kos március 21-április 20.

Olyan különleges helyzetbe kerül, amikor egy szerelmi kapcsolatot  nincs értelme tovább titkolni, és partnere is arra vágyakozik , hogy napvilágra kerüljön az önnel való viszonya, hiszen büszke önre. A munkahelyén helyezkedni kénytelen, továbbá ajándékkal meglepi azokat, akitől a megélhetése függ. Belföldi utazása során elképesztő helyzetbe kerül , és olyan emberekkel ismerkedik meg , akik hihetetlen történeteket mesélnek majd el. A kedvesével beszélje meg minden tervét, mivel mindkettőjük sorsára hatással lehet. Csak kellő tájékozódás után fektesse be pénzét vállalkozásába, és ne kötelezze el magát  (még a rokonságban sem) fölösleges adósságvállalással. 

Bika április 21 – május 20

A Hold még a legracionálisabban gondolkodó Bikákat is romantikussá teheti. Szerda délutántól csak a párjára koncentráljon. Figyeljen jobban a környezetében zajló eseményekre, mert nagyszerű tippeket kaphat. Nem sokáig halogathatja a döntést, mert a párja és titkos partnere szinte egyszerre készteti ultimátumokra. A Jupiter olyan helyzetet teremt, amelyben ugyan könnyebben boldogul, mint korábban, de sokkal nagyobb felelősséget kell vállalnia a kollégákért , a közösségért. Nagyon sok apró , gonosz és öncélú intrika veszi körül mostanában.

Ikrek május 21-június 21.

Szerencsecsillaga bőséget, gyarapodást igér minden életterületen. Ha hétfőn a Vénusz és a Szaturnusz szembenállása kibillenti lelki egyensúlyából, hajlamos rá, hogy önmaga helyett a párjában keresse a hibát. Kedden kellene a fontos változásokat meglépnie, mert ekkor a környezete is fogékony ötleteire , kezdeményezését  pozitívan értékelik. Nem lehet annyi dolga , hogy  a párját elhanyagolja. Feltétlenül szakítson időt a hét második felében arra, hogy végighallgassa , akkor is, ha ön szerint egy  apróság miatt aggódik. 

Rák Június  22-július 22.

Ki se látszik a munkából, sőt, a hét közepén még a határidőket is előbbre hozhatja a főnöke. Házastársa megint kihúzza önnél a gyufát, és hiába fogadja meg előre, hogy nem emeli fel a hangját, ez most nem sikerül. Partnere egyik pillanatról a másikra dühíti fel és borítja ki, mint macska a tejfeles köcsögöt. A közlekedés során legyen óvatosabb, és induljon jóval előbb, hogy ne kelljen rohannia és előzgetnie. A munkában nagy kihívás előtt áll, változni fognak az alapkörülmények.

Oroszlán július 23-augusztus 23.

Gyorsan magára talál, és még jobb teljesítményt, még nagyobb sikert ér el, mint korábban. Eljött az otthoni szorgoskodás ideje, amikor süröghet-foroghat a családja körül, amit nem csak ön, hanem ők is élveznek. Ha gyermekével vagy  szerelmével komoly beszélgetésbe kíván bocsájtkozni, akkor ezt hagyja az új hónapra, mert ők most nehezebben értik, hogy mit vár tőlük, mit szeretne. Bár nem szívesen mozdul ki otthonról, ha hét végén mégis elmegy a barátaival, új ismeretségre bukkanhat. A karrierje is függhet attól, hogy kitől milyen segítséget tud kérni. Egyedül, segítség nélkül könnyen „elvérezhet” a kialakuló hatalmi harcokban.

Szűz augusztus 24.szeptember 23

 Szenvedélyesen szolgál egy ügyet, ettől teljes az élete. A nap azonban azt jelzi, hogy ez az ügy nem a jelenlegi munkája, a munka csak díszítősor kalandos életében. Ha nem kalandos, akkor ön nem is igazi Szűz, hajráznia kell, hogy begyűjtsön néhány  felejthetetlen pillanatot. Csütörtökön este a  Hold  – Neptunusz szextil szerint szerelem  lobban a szívében.  Gyermeke  vagy közeli ismerőse emelkedett lelkiállapotban  lesz ezen a héten, és optimistán tekint a jövőre. Hisz a saját erejében, a  tehetségében, és tudja, hogy élete jobbra fordul.

Mérleg szeptember 24-október 23.

A munkája miatt nem kell aggódnia, mert sok minden változik, de ön a következő napok kedvezményezettje, és sikert sikerre halmozhat. A nyereményjátékokban nagy szerencséje lehet, egy lehetőséget se hagyjon ki! Házastársánál eléri, amit akar, ha hizeleg egy kicsit neki. Jól érzi magát a bőrében, amihez hozzájárul a munkahelyi siker és szerelem. Magabiztosság sugárzik önből, ami még vonzóbbá teszi. Olyan kapcsolatra tehet szert a héten, amely akár a saját, akár gyermeke jövője szempontjából rendkívül fontos lehet. 

Skorpió október 24-november 22.

Alaptermészete szelíd, békés, kitartó és állhatatos. Hibája, hogy rendkívül csökönyös és merev. Szereti a jólétet, az élet örömeit. Nem szívesen kockáztat, fél a változástól, makacsul ragaszkodik  a múlthoz. Barátságába nagyon nehéz beférkőzni, ám akinek sekerült, az számíthat rá, hogy egy életre hű társat talál. A szerelemben nem tüzes szerető, de mint mindenben, ínyenc. Végtelenül elnéző és türelmes a partnerével. Viszont birtoklási vágya miatt féltékeny, őrületesen.

 Nyilas november 23-december 21.

A sikerek és a kudarcok váltakoznak életében. Hűséget és odaadást követel másoktól, miközben éppen az ellenkezőjét teszi. Rendkivül nagy lelkierővel rendelkezik. Viselkedése kiszámíthatatlan, és a nagy belső feszültség magatartásbeli gondokat okozhat. Éles nyelvét szívesen köszörüli másokon, de azt nehezen viseli el, ha ön a viccelődés tárgya. Rámenős személyiség, aki szívesen vezeti a többieket. A régóta tartó, feszült helyzetben, amelyben a gyűlölet érzése is feltört lelke legmélyéből, el kell engednie a társát. A megoldást az jelenti, ha félreáll, mert így mindketten elkerülik azt, hogy olyan visszafordíthatatlan cselekedetet kövessenek el, amellyel saját és családjaik lelkén súlyos sebeket ejtenek. 

 Bak december 22-január 20.

Munkahelyén ismét nehéz helyzet alakul ki, amelyet önnek kell levezényelnie, és amely miatt kiméletlen embernek fogják tartani. Közben nagyon kevesen tudják, hogy ön mindezzel nem azonosul, de megfellebbezhetetlen parancsot kell teljesítenie. Adó – vagy munkaügyi ellenőrzés a láthatáron, csak minden szabályos legyen! A szerelemben váratlanul jut tudomására egy meglepő hír. Egészsége  megőrzésére fordítson több időt és pénzt! Három új munkába is belekezd, ezért azt sem tudja, hol áll a feje. 

  Vízöntő január 21-február 19.

Egy váratlan információ hozzásegíti, hogy jelentősen megnövelje várható bevételeit. Valaki iránt harag van a szívében, pedig hát „a harag érzelem, s az érzelmek elmúlnak”. Nyújtson baráti kezet, már csak azért is, mert a barátságnál nincs szebb dolog a világon. A Vénusz is, a Merkúr is a Vízöntőben jár, mindkét bolygó mentális készséget, az egymáshoz tartozás képességét fejleszti önben. Örüljön, ha ezen a héten megy férjhez, vagy mostanában esik teherbe, most dönti el, hogy igen, ez az ember kell nekem egy életen át!

 Halak február 20-március 20.

Pénteken a Jupiter azért korholja, mert nincs tisztában saját értékeivel, pedig hát nagy baj a kishitűség. Munkáját anyagilag a sors megjutalmazza. Szombaton majd meglátja! Szerény, visszafogott, pontosan tudja, hogy a különböző szituációkban hol a helye. A családja támasza, ezer szállal kötődik hozzájuk, még akkor is, ha távol vannak. Mostanában viszont sokszor vannak távol, amit nehezen visel. Ne aggódjon! Visszatérnek, érzik szeretetét. A családcentrikus Halaknak most otthon kell helytállnia. Hiába, a legnagyobb negatív karmája a családtagjaival van. De bölcsességének köszönhetően hamar véget vet a családi perpatvarnak. Egy szerelmi kapcsolat az ön részéről olyan nagy lemondásokkal járna, hogy nem tudja, mit tegyen. Szeretne volt szerelmével együtt  lenni, de nem akar megválni azoktól a dolgoktól, amelyek eddig az élete értelmét jelentették, és amelyek miatt rengeteget küzdött. Pihenjen és aludjon minél többet.

 

 

 

 

 

 

 

Hozzászólások

hozzászólás

Hozzászólások lezárva.

Startlap
1949.lap.hu Harang.lap.hu Sztankay Istvan.lap.hu
Új hozzászólások
Időjárás előrejelzés
Hőtérkép Magyarországról


Felhőkép Magyarországról
Archívum
PageRank ikon ingyen