Heti horoszkóp 2008. március 17 – április 23.

                                                                       

 Kos márc. 21 ápr.20.

Kedveskedjen párjának. Igy hamarabb feledtetni tudja a közelmult kellemetlen eseményeit. Igen sok a teendője a munkájában. Váratlan, és igen meglepő eseményekben bővelkedik a hét közepe. Többek között olyan dolgok is a tudomására jutnak, amit elfogadhatatlannak tart. Most nem ön diktál. Sajnos le kell nyelni a békát. Olyan emberrel is összehozza a sors, akit nem kedvel, vagy olyan munkát is el kell végeznie amihez nem érez kedvet.

 Bika ápr. 21 – máj. 20.

Szellemes szóforgató válik önből, már a hét elején. Tény, hogy most nem tett némasági fogadalmat. Bárkit az ujja köré képes csavarni, egy kivételével. Ez a különleges személy sorsszerű irányt szab munkahelyi törekvéseinek. Reá oda kell figyelni. Elő a konkrét ötletekkel.Itt az alkalom, hogy egy fejvadász lecsapjon önre. Párkapcsolati problémáját most kell rendeznie, különben csak romlik a viszony. A magányos bika most ne keressen párkapcsolatot, mert sikertelen lehet.

Ikrek máj.21 – jún.21

Váratlanul és feltartóztatatlanul érkezik a szerelem. Az érzelmek és a vágyak, szinte maguk alá temetik. A munkahelyén egy jónak tűnő vállalkozási lehetősége adódik, de sokkal nagyobb a fűstje, mint a lángja. Jó lesz tehát óvatosnak lenni. Ne dőljünk be mindennek. A felkinált munka nem bíztos, hogy olyan jó és kifízetődő, mint amilyennek látszik. Járja körbe és gondolja át alaposan. Be kell látni: ez a hét inkább a szerelemé. 

Rák jún. 22 – júl. 22.

A lelki támasza önnek egy jóbarát, akire jóban, rosszban számíthat. De vajon ő is ugyanezt kapja vissza öntől? Ne okozzon neki csalódást! Egy távolról jött hír, kellemes dolgokat ébreszt fel önben. Ha még nem házas, szerelmi élete a héten csupa öröm. Ha házas, nyugodt, meghitt órákban lesz része, tökéletes harmónia vár önre. Szeretné megismerni azt az embert, akit képtelen elengedni.

Oroszlán júl. 23 – aug. 23.

Párkapcsolatában várható néhány kisebb vita, ezt a Mars idézi elő. Ez az időszak viszont az újrakezdéshez nagyon jó. Ha a régi helyén kinálnak magasabb beosztást, csak úgy fogadja el , hogy tisztában van azzal is: mostantól méginkább másoktól függ a sikere. Rengeteget kell dolgoznia, de lesz hozzá ereje. Ha tanulmányokat folytat, most csúcsformában lesz. Rokonaival is rendeződik kapcsolata. 

Szűz aug.24 -szept. 23.

A hét elején lényegbevágó infomációt tartalmazó értesítést kap. A testvérével, vagy szomszédjával most nehezen értik meg egymást. Viszont egy régi barát megértő viselkedése és okos tanácsai helyes irányba terelik. Nehezen viseli a kritikát, most azonban érdemes az okos tanácsot megfogadnia és akkor jó irányt vesz a dolog. Kis meghüléses betegségre számíthat, de pár csésze mézes tea mindent megold.

Mérleg szept. 24 – okt.23.

Munkahelyén veszekedések, viták várhatók. Ügyesen kell helyezkednie és alkalmazkodnia.Igy biztosíthatja a további jó előmenetelét. Ha új munkát kezd, lelkesedjen, de csak mértékkel. Házastársával kapcsolata feszülté vállhat, mert kölcsönösen elfogadhatatlannak tartják egymás magatartását. Talán még a végleges szakítás gondolata is felvetődik. Minden bizonnyal egy kommunikációs csapdába estek. Elbeszélnek egymás mellett. 

Skorpió okt. 24 – nov. 22.

Igen népszerű most abban a szakmai körben, amely nem csupán szimpla pénzkeresetet jelent, hanem szellemi kihívást és kiteljesedést. Családi otthonában kisebb karbantartásokat kell elvégeznie. Az sem szégyen, ha inkább hozzáértő szakembert hív. Igaz, igy többe kerül, de sikeresebb lesz. Ősrégi sérelmekkel foglalkozik a héten. Zárja végre le az ügyet. Koncentráljon munkájára, ott sikerélményt ér el és jó megoldás pottyan az ölébe.

Nyilas nov.23 – dec. 21.

Ne hajtsa túl magát a ház és a kert körüli munkában. Munkahelyén előnybe kerül kollégáival szemben. Egy utazás is csábitóan hat a Nyilasra. A hétvége borongós  hangulatban telik, de egy régi ismerős, vagy egy baráti gesztus felvillanyozhatja.Egy kapcsolata néhány hónapja barátságnak indult, ám kénytelen rádöbbenni, hogy már sokkal több van kettőjük között. Elég egy szikra és kirobbannak az érzések. Bak dec. 22 – jan. 20.

Egész héten hajt, de a hét végén egy váratlan betegség ágynak döntheti. Olyan titkokra derül fény, amely önt teljesen megdöbbenti, mert rá jön arra, hogy valakit félreismert. Ha utazik, nehézségekre számítson. Szerelem miatt szíve megtelik reménnyel, mert választotja viszonozza szerelmét. Többet költ a héten, mint tervezett. Nagyvonalú terveinek megvalósítását ne halogassa, mert könnyen kifuthat az időből. Most nem érdemes mások ügyeibe beleszólni.

Vízöntő jan. 21 febr. 19.

Vannak szerelmi kapcsolatok, amelyekből sohasem lesz házasság. Ön rádöbben erre a héten, de nem biztos, hogy a saját életével kapcsolatban. A felismerés elgondolkodtatja, és hatására másként lát egy helyzetet. Beteglátogatásra is jó ez a hét. Gyermekeivel ne legyen túl szigorú! Ne állítson elé olyan magas követelményeket, hogy gyereke a teljesítménykényszer miatt megbetegedjen.

Halak febr. 20 – márc. 20.

Nyújtson támogatást vagy vigaszt egy rászorulónak. Végezzen karitativ tevékenységeket, és a sors jutalomban részesíti. A munkahelyén nem csak keményen kell dolgoznia, hanem lelkesedni is egy olyan ügyben, amit felettese talált ki. Anyagi ügyekben olyan őrjitő helyzet alakul ki, hogy nehezen jön álom a szemére. Ellenőrizze a kifizetendő számláit, de fogadja gyanakvással a csábító pénzügyi ajánlatokat.A hétvégén pihenjen, regenerálódjon, mert újabb erőpróbák várják. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hozzászólások

hozzászólás

Hozzászólások lezárva.

Startlap
1949.lap.hu Harang.lap.hu Sztankay Istvan.lap.hu
Új hozzászólások
Időjárás előrejelzés
Hőtérkép Magyarországról


Felhőkép Magyarországról
Archívum
PageRank ikon ingyen