Kos március 21 április 20.

Hosszú távú terve nemcsak az ön elhatározásán múlik, de a pártfogóitól nagyon sok segítséget kap. Kicsit elszámította magát és túllőtt a célon. Megjegyzése sértőbbre sikeredett, mint szánta.A párja meg is haragszik miatta. A feszült hangulatot a hétvége feloldhatja. Nem sok ideje marad a baráti kapcsolatokra, ezért sértődések várhatók.

Bika április 21 – május 20.

Érzelmeiben a család kerül a középpontba. Ha a szerelemben nem találja meg a változásokat, akkor gondol a szakításra. Maximális hűséget követel partnerétől, ellenben ön nembíztos, hogy betartja ezt a szabályt. Ne feledje, hogy ön utálja a hazugságot, inkább öntsön tíszta vízet a pohárba. Találja meg az arany középutat. Állandóan a pénztelenségtől retteg, ezért már zsugorivá válhat.

Ikrek május 21 – június 21.

Sok váratlan, kellemetlen,eseményt tartogat ez a hét.Hirtelen pénzkiadások miatt anyagi bíztonsága felbillen. Feletteseivel vitába keveredik, feleségével apróságokon összekap. Tűrelmetlen, feszült, ideges. Már mindenkivel összekap, mire beköszönt a tavasz. Munkahelyén folyik az intrika. Derítse ki kitől, vagy kiktől indul el az intrika, csak aztán tegyen ellenlépéseket.

  Rák június 22 – július 22.

Nehéz perióduson van túl anyagi ügyeken. Rájön egy hazugságra, ezért gyerekével, vagy gyerekeivel konfliktusba kerül. Igyekezzen elejétvenni annak, hogy komoly anyagi kár érje!A február végével remélhetőleg megszűnik bizonytalan anyagi helyzete. Lassan a hét közepén elkezdődnek a jó dolgok is. A kapcsolataiban ne igérjen olyat, amit nem gondol komolyan.

   Oroszlán július 23 – augusztus 23.

Gyerekei vagy párja önnel most hűvösen viselkedik, mivel uralkodik felettük. A szinglik, viszon új szerelemben reménykedhetnek. A vállalkozásában most szerencse kiséri. Lakásvásárlása vagy eladása sikeres lesz. Vigyázzon a pénzére, mert mostanában kifolyik a kezéből. Lehet, hogy akkor jár jobban, ha főnökei előtt nem fedi fel lapjait.

 Szűz augusztus 24 – szeptember 23.

Jól tenné, ha rendszerezné a feladatait, mert hajlamos a szórakozottságra. A munkahelyén megismerkedhet valakivel, aki misztikus egyéniségével elkápráztatja. Szerződéseket ne írjon alá ezen a héten, és a felelőtlen igérgetéseknek se dőljön be ezen a téren! Önnek továbbra is tartós életörömöt igérnek a csillagok. Hosszabb lélegzetű dologba ne kezdjen a hét elején, mert néhány nap múlva merőben új célok ízgatják majd.

   Mérleg szeptember 24 – október 23.

Szüksége van valakire. Nehezen viseli az egyedüllétet. Keresi az igazi szerelmet, amit most nagy valószínűséggel meg is találhat. A héten szeszélyesebb és változékonyabb lesz a szokottnál. Fortuna kedvére tesz, ha valamilyen szerencsejátékban ügyeskedik. Jókor jön ez, hiszen azt a problémát, ami hónapok óta gyötri, eddig nem sikerült megoldania. Remélhetőleg most itt lesz rá az alkalom.

Skorpió október 24 – november 22.

Ezen a héten a párkapcsolati problémáit hajlamos felnagyitani. Ez a hét sok olyan összeütközésre ad okot, ami igencsak hátráltathatja karierje kibontakozásában. Most jobb lenne, ha háttérben maradna. A szerelemben szakításveszélyes az idő. Ez talán azért lesz, mert nincs elég pénze, és talán mert választottja nem szereti önt őszintén és igazán.

  Nyilas november 23 – december 21.

Az égiek a hivatásában jobb pozicióra segítik. Önnhek csak az a dolga, hogy mindenkit mozgósítson, aki segíteni tud ebben. Akarata diadalának jegyében telik ez a hét. Összefut nagyon régen látott emberekkel, akikkel közös a multjuk. Régi szerető is feltűnik a láthatáron, őt küldje el! Környezete is tapasztalja, hogy megváltozik viselkedése. Felvillanyozódik, a családtagok viszont megint negatív véleménnyel vannak a dolgai alakulásáról. Most ne hallgasson rájuk!

Bak december 22 – január 20.

A szeretőjével történő váratlan találkozás fokozza izgatottságát. A téli álomnak most kellene véget vetni. A lehetőségei nagyon jók, de ha félválról veszi a feladatokat, akkor hamar kiesik a rostán. Életének legnehezebb feladata, szembenézni hibáival, és vállalni a felelősséget a tetteiért. Hajlamos az elkényelmesedésre, ezért sok mindenről lemarad. Párkapcsolatában a társát megpróbálja birtokolni ugyan ugy, mint a barátait is. Vigyázzon egyedül marad!

   Vízöntő január 21 – február 19.

Mostanában merőben más munkát végez, mint korábban. A családja jelenti a hátországot. Erős érzelmi kötelék fűzi az apjához. Támogatja karrierjét férje, vagy párja is. A fontosabb lépést tegye meg, csak óvatosan. Ne engedje szabadjára az indulatait. Igy nem fogja megtalálni a legjobb megoldást. Minden erejét arra fordítsa, hogy biztonságos érzelmi hátteret fordítson gyerekeinek.

  Halak február 20 – márcíus 20.

Képes keményen és kitartóan küzdeni mindazért, amit célul tűzött ki magának. Soha nem adja fel és szilárdan hiszi azt, hogy az akarattal és elszántsággal mindent elérhet. Tudja, hogy szövetségesekre van szüksége, ezért stilusa nem lekezelő. A párkapcsolatában most kifejezetten szerencsés. Minden változóban van. Forr ön körül a levegő. Megsokszorozódnak a teendői és a segítőtársai, de az irigyei is. Izgalmas új feladatra van esélye.

Hozzászólások

hozzászólás

Hozzászólások lezárva.

Startlap
1949.lap.hu Harang.lap.hu Sztankay Istvan.lap.hu
Új hozzászólások
Időjárás előrejelzés
Hőtérkép Magyarországról


Felhőkép Magyarországról
Archívum
PageRank ikon ingyen