Heti horoszkóp  június 28 – július 4.


G0rY-11s-2.gif

kos.jpg Kos márc. 21 ? ápr. 20.

Önmaga fegyelmezése az egyik legnehezebb feladat, amivel ma találkozhat. Mielőtt képes lesz ellenőrzése alatt tartani a külső feltételeket, először meg kell tanulnia ellenőrzése alatt tartani önmagát. A hét olyan események szervezésével telhet, amihez semmi kedve, de kötelessége megtenni. Vágjon bele, ne csüggedjen, mert a végén elismerésben és jutalomban részesülhet. Ha tartós kapcsolatban él, nagy veszekedésre készülhet fel. Mindennek persze volt előzménye, s ezzel nagyon is tisztában van. Egyedül élők számára sem kedvező a hét.


bika.jpgBika  ápr. 21 ? máj. 20.

Most a szerelemben megbonthatatlan az egység. , acél kemény a bizonyosság, és újra, meg újra feltörő lávafolyamként buzog a szerelem. A befektetésekben és a szellemi tőke hasznosításában támogatják Önt a kozmikus hatások. A héten vizsgálja felül egy ügyét, amely régóta húzódik. Egy új vállalkozás vagy szerződés profithozóbb lenne. Mindig nagyon jól tudja, mikor mit akar, most mégis előfordulhat, hogy elbizonytalanodik. Tanácstalanságában nem tudja merre tovább. A legrosszabb, ha ilyen esetekben meggondolatlanul fejest ugrik valamibe.


ikrek.jpg Ikrek máj. 21 ? jún. 21.

Pénzügyi helyzete kezd katasztrofális méreteket ölteni. Külön munkáért leesik egy kisebb összeg, de ez még arra sem nagyon elég, hogy a kötelezettséget rendezze. Sürgősen új kereseti lehetőség után kellene néznie. Fogja vissza magát a vásárlások terén is, mert mostanában nagyobb összeg nem üti a markát. Nem szabad elszomorodnia, hanem kapjon erőre és keresse az ismeretségeket, és így talál lehetőséget több munkára és több pénzre. Ez nem az Ön időszaka.

 

rak.jpg Rák jún. 22 ? júl.22.

Hajlamos lehet másokkal szemben parancsolóan és erőszakosan fellépni. Ezt persze senki nem veszi jó néven, és problémák adódnak belőle most, vagy a későbbiek folyamán. Ha tudatában marad lépéseinek, és semmit nem visz túlzásba, kedvezően, sőt szerencsésen alakulhatnak dolgai. Fontos a  kiegyensúlyozottság és stabilitás a szerelem terén is. Legyen kissé alkalmazkodóbb. A Vénusz bolygó olyan szexuális kisugárzást ad Önnek, hogy akár egy tehetős társ fejét is elcsavarhatja, ha ez a cél.

oroszlan.jpg Oroszlán júl. 23 ? aug.23.

Tűzhányóként robbanhat egy nem várt pénzügyi bomba. ezért jobb lesz a színfalak mögé húzódnia. A harmónia és a megértés ezen a héten csupán hiú ábránd marad. Ráadásul még a híres diplomáciai érzéke is cserben hagyja. Akár vizsgákra készül, akár új munkahelyet keresve leendő főnökeivel kell tárgyalnia, nem kell aggódnia: A bolygók segítő sugárzását élvezheti. Tény, hogy tapasztalhatóak érzelmi feszültségek.


szuz.jpg Szűz aug. 24 ? szept. 23.

A harag kikezdheti családi kapcsolatait, elválaszthatja a többiektől, akiket megfélemlít. Tudnia kell, hogy a harag rendkívüli energiákat hordoz, és ha megtanulja hasznosítani ezt az energiát, kedvező változásokat idézhet elő. Így közelebb juthat családtagjaihoz, barátaihoz és kollégáihoz. Tehát energiáját igyekezzen jó célokra felhasználni! Meglátja hamar learatja a gyümölcsét a pozitív igyekezetének.

 

merleg.jpg Mérleg szept. 24 ? okt. 23.

Ha okoson ossza be idejét, erejét és jól dolgozik, akkor az üzleti életben most van esélye az előrejutásra. Csak az a gond, hogy általában hamar fejébe száll a dicsőség és ezzel nagyon sok dolgot elront. Most hallgassa meg társai véleményét és a szerint cselekedjen. Ezt ritkán szokta megtenni. Meglátja sikeresebb lesz, ha nem önfejűsködik oly gyakran. Másnak is lehetnek jó meglátásai!

skorpio.jpg Skorpió okt. 24 ? nov. 22.

Ha sikerül elkötelezett kapcsolatot kialakítani valakivel, ez a kapcsolat olyan tulajdonságokat hoz elő önből, amelyek a maradandó egészséghez is hozzásegítik Önt. A munkahelyén vitába keveredhet. Mielőbb tegye túl magát rajta, és akkor még profitálhat is a a kellemetlen helyzetből. Viszont ha rágódik a történteken, elszalasztja a kedvező lehetőségeket. Most elég jól alakulnak a pénzügyi dolgai, költhet magára és a szeretteire is belőle.


nyilas.jpg Nyilas nov.23 ? dec. 21.

Itt az ideje, hogy többet foglalkozzon szerelmével, barátaival, családjával és hogy kikapcsolódjon egy kicsit. Ez az időszak alkalmas a pihenésre. Ha van lehetősége vegyen ki szabadságot. Úgy tűnik, pénzügyileg mostanában minden rendben, vállalkozása is jól működik. Most még az embereket is kedvesebbnek látja maga körül. Tehát rendben a „szénája”, csak becsülje is meg hosszú távon.

Bak dec. 22 ? jan. 20.

Nem szokott hozzá, hogy a fontolva haladás útját válassza. Most mégis kivárhatná, amíg a kezdeti sikerek valódi kibontakozást hoznak. Nem jó, hogy csak a mának él, „majd lesz valahogy” elvén gondolkodik. Megtapasztalhatta már, hogy a kölcsön kért pénzt, nagyon nehéz megadni. Ebből csak főleg erkölcsi kára származott. Csodálkozik, hogy ismerősei ferde szemmel néznek Önre? Nem is gondol rá, hogy többször átvágta őket, és ezért haragszanak! Próbáljon változtatni gondolkodásán. Legyen sokkal őszintébb és akkor a barátok és rokonok hamarabb megbékélnek Önnel.

vizonto.jpg Vízöntő jan. 21 ? febr. 19.

Vannak helyzetek, amikor a kivárással többet ér el, mint ha kiköveteli jussát. Kár, hogy a társa családját elég régóta nem akarja elfogadni, holott ők igen sokat segíthetnének érzelmileg és anyagilag is. Mostanában elhallgat dolgokat, elferdít igazságokat, hogy párját mások ellen hangolja. Vigyázzon, ez nagyon rossz taktika! Előbb , utóbb lebukik és ebből komoly probléma lehet a családon belül. Még az is lehet, hogy ismerősei is elfordulnak Öntől. Még ha nem is érez kedvet hozzá, akkor is induljon el és lépjen érintkezésbe másokkal. Próbálja visszaszerezni a bizalmat!

halak.jpgHalak febr. 20. márc. 20.


Ezek a hetek nem igazán kedveznek Önnek, sem anyagilag, sem egészségileg nem áll a toppon. Vigyázzon, mert ez nagy feszültséget okoz önben és könnyen konfliktusba kerülhet. Hajlamos sokáig hallgatni, tűrni az igazságtalan dolgokat, de ha bedühödik, nem biztos, hogy azon tölti ki bosszúságát aki megérdemli. Nagyban megkönnyítené a helyzetet, ha megpróbálná megfelelően kezelni a helyzetet. Kerülje a  stresszt és a feszültséget, amennyire lehet, és lazítson. Csak az boldogul igazán, aki képes meglovagolni a szerencséjét.  Vigyázzon, mert ha nem változtat, könnyen  válhat ez az időszak az elszalasztott jó alkalmak idejévé.


 

Hozzászólások

hozzászólás

Hozzászólások lezárva.

Startlap
1949.lap.hu Harang.lap.hu Sztankay Istvan.lap.hu
Új hozzászólások
Időjárás előrejelzés
Hőtérkép Magyarországról


Felhőkép Magyarországról
Archívum
PageRank ikon ingyen